Kimin siirto Jokereihin

  • 77 679
  • 315
Tila
Viestiketju on suljettu.

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
RoopeS kirjoitti:
Kannattaa oli kovin varovainen Hjalliksen ilmoittamien budjettien suhteen. Kaikki palkat ei välttämättä näy Jokerien tuloslaskelmassa. Hjalliksella on muita tuloslaskelmia, johon voi piilottaa palkkoja.
Näistä tiedä, eikä uskalla kyselläkään HPK:n miehenä :)

Mutta oikeasti jos Hirso saa 160k, niin Louhen pitäisi saada suunnilleen sama ja Ridan, Tuulolan ja Riksmannin reilusti enemmän. Elämä taitaa olla taas Ilmalassa.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ulkopuolisen kommentti esitettyihin kuvitteellisiin lukuihin. Jos Pena on ollut valmis maksamaan 120 ja Harry 160, niin unohdetaan helposti että jälkimmäisen tarjouksen astuessa voimaan Pena paitsi säästää 120, myös ansaitsee n.50-80 siirtokorvauksista. Hänelle jää siis käyttöön n. 170-200 oravannahkaa kenties ulkolaisen pelaajan hankkimiseen 8se voi toki realisoitua Whiten sopimuksen jatkamisena mutta kuitenkin). Harry puolestaan maksaa kaikkinensa 210-240 ja ainakin toivottavasti tuntee tehneensä loistokaupat. Joku voisi olla eri mieltä.

Jos Hirso on oikeasti mennyt rahan perässä, voinee kevyesti ennustaa hänen tekevän vertalat.
 

Harkins#33

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ville Peltonen, Rem Murray, DEFC #18
Olihan tämä jo tiedossa aikaa sitten, mutta silti päällimmäisenä tunteena on armoton vitutus.
Toivottavasti Kimi (hjalliksen huora) olet nyt helvetin tyytyväinen itseesi ja nukut yösi hyvin.
Perheesikin varmasti tykkää katsella Narria perheessä, eikö? Tuskinpa niin.
Takaisin ei ole tulemista, koskaan!
ps. onneksi en kerennyt paitaasi ostamaan.
 

Ramses II

Jäsen
Kim Huoravits,

ohilaukauksiin on sinun osaltasi toki totuttu, mutta tämä viimeinen oli vähän turhan radikaali moka jopa sinun perustasoosi nähden. IFK antoi sinulle luottamusta pitkään, et olisi sitä kovin usein ansainnut. Viime kausi meni kivasti? Nyt olet tähti? Nauti 'tähteydestäsi' nyt kun vielä voit, ensi kaudella palaat takaisin todelliselle, parhaimmillaankin keskinkertaiselle tasollesi. Sitten voitkin lopullisesti repiä ne NHL-julisteet makuuhuoneesi seinältä.

Ensi kauden palkkaasi ei tarvitse julkistaa, eiköhän se ole tasan tarkkaan 30 hopearahaa per vaihto. Kritiikkiä ja keppiä tulet saamaan pitkään, ja täysin ansaitusti. Mutta älä masennu, voit lohduttautua sillä ajatuksella että kaltaisellesi ämmälle Helsingin Jokerit on ehkä sittenkin juuri se oikea henkinen koti.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
sen verran kirpaisee tämä Hirson menetys etten pysty ko. herralle mitään hyvää(ainakaan jääkiekkouralle) toivomaan. HIFK:n pelaajat lienevät myös pettyneitä (varsinkin: Jere, Lennu ja Turre) ja uskonkin että Hirso tulee kyllä saamaan paikallispeleissä mitä kuuluukin. Nielikäinen voisi osoittaa olevansa hyödyllinen ja hakata ja ajella Hirsoa kaikkien paikallismatsien ajan jatkuvasti niin ettei tämä narrihuora enää kovin mieluusti sitä kiekkoa pidä. Uusi Juudas. Toivon täysin että floppaat ja saadaan nauraa Hjalliksen tekemää rahakasta kahden vuoden sopimusta pelaajan kanssa joka tekee tehot 7+14. Taitaa vaan jäädä haaveeksi...
 

scholl

Jäsen
Jos pelaaja on edustanut jotain seuraa 8 vuotiaasta saakka ja saanut kiitettävästi ymmärrystä huonoinakin hetkinä ja heti kun tulee yksi parempi kausi, haistattaa pelaaja sen jälkeen vitut niin sen jälkeen hänellä tuskin on yhtään kaveria tai ymmärtäjää.

Täytyy sanoa, että Hirsoon olen erittäin pettynyt ihmisenä ja sitä pettymystä ei lievennä edes Loordin loukkaantuminen.

Case Hirso on closed. Toivottavasti minun ei tarvitse ko. pelaajaa nähdä livenä tai television välityksellä jäällä enää ikinä.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Frankie kirjoitti:
Päivän huonoin provo!!!!!!! :D Onneksi olkoon siitäkin!!!!

Hyvää jatkoa Hirso!!!! Toivottavasti ei tarvitse ikinä sinua IFK:ssa nähdä pelaavan=Hjalliksen huora.

Henk.koht. en usko ollenkaan, että Hirsolla merkittävää olisivat ne muutamat tuhannet eurot jotka oli sopimusten erotuksena. Puhutaan kuitenkin nuoren pelaajan ammattilaisurasta. Merkittävämpää oli varmastikin valmentaja ja tod.näk. Hirso odotti niin kauan sopimuksen allekirjoittamista kunnes Shedden oli nimensä paperiin laittanut.

Kysykää Penalta millaisilla ehdoilla Hirso olisi jatkanut? Mitkä olivat esim. peliaikavaatimukset jne? Tänä keväänä Hirso näki, että uran kannalta paras askel siirto seuraan jossa on valmentaja jonka kanssa homma toimii. Samoin näki aikanaan T.Ruutu.

Ei minulla jäänyt minkäänlaista katkeruutta esim. Arimaa, Melametsää tai Laitista kohtaan kun siirtyivät HIFK:hon. Totta kai se vitutti, mutta siirto oli ymmärrettävä kun kasvattiseura oli ihan kuralla ja ei kai se lopulta ole yhden pelaajan tehtävä hilata kivirekeä. Kritiikki tulee kohdistaa seuran johtoon ja omistajiin.

Henk.koht. toivotan Hirson tervetulleeksi Jokereihin ja toivottavasti kehitys jatkuu. Anteeksi tuskin tullaan antamaan yhtä paljon kuin omalle kasvatille, mutta se on ammattipelaajan realiteettejä.
 

valas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lambert kirjoitti:
Turha Penaa on syyttää.. - Edit: Moderaattorit - Nyt Pena tajusi olla (tarjoamatta) maksamatta liian isoa pihviä ja muutto Ilmalaan tapahtuu sielun ja rahan vaihtokaupassa.
Hyi vittu. Ymmärrän kyllä ahdistumisesi, mutta se tämän ketjun purkauksista vielä puuttui että vedetään antisemitististä sontaa mukaan.

Hirso on petturi ja vuosituhannen suurin mulkku, mutta sä olet meren mutaa.


Edit: yritin saada tuota quotea toimimaan laittamalla yhden hakasulun paikalleen, mutten onnistunu edelleenkään
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Hifk
Hirso menköön sinne narreihin nuolemaan hjalliksen persettä!! Pilasi kyllä maineensa, menemällä narreihin rahan perässa. En ois kyllä uskonu. Laivalla oltiin vielä niin ifk:n miehiä, mutta...
 

Carlos

Jäsen
valas kirjoitti:
Hyi vittu. Ymmärrän kyllä ahdistumisesi, mutta se tämän ketjun purkauksista vielä puuttui että vedetään antisemitististä sontaa mukaan.

Ai miksei täällä saa puhua totuuksia?

- - -
Editoitu moderaattorien toimesta.
- - -

Ja ettei mene ihan off-topiciksi, voisiko tämän ketjun siirtää jo vähitellen tuonne pelle-osioon, saastuttaa suotta HIFK-osiota.
 

S Gagnon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Rangers FC, HJK
Wiltord kirjoitti:
Väitätkö että jotenkin verrattavissa Hirson tapaukseen?

En yritä mitenkään muuttaa mielipidettäsi, yritin vaan sanoa ettei tämä nyt ihan tavatonta ole. Osittain voisin kuvitella Hjalliksen havittelevan lisäkatsojia derby-peleihin, faneja ja antifaneja. Saa nähdä onnistuuko....
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos vaan Hirsolle, että saa taas yleisvitutuksen päälle. Ajattelin, että se alkaa vasta kauden alussa, mutta näköjään homma hoitui jo nyt. Olihan tästä juttuja jo paljonkin, mutta eipä tunnu auttavan.

Shedden kyllä ärsyttää myös (kommenttien jälkeen), mutta sen kanssa kai vaan pitää jotenkin yrittää elää kun kerran HIFK:ssa ei sitten ollut "riittävästi kiinnostusta". Ilmalassa rahaa (lue: nimekkäämpi jengi) varmaan löytyy eri tavalla, joten sinänsä ei tuo varmaan ole niin erikoinen juttu. :(

Tokihan on kivaa, että on sentään joku valmentamassa. Toivottavasti myös kauden alussa.
 

Mr Chimp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei niin jaksa fanittaa
Carlos kirjoitti:
Ai miksei täällä saa puhua totuuksia?

Editoitu moderaattorien toimesta.

Kimihän ei ole juutalainen, vaan kuuluu luterilaiseen kirkkoon. Tämän siirron taustalla ei myöskään ole ollut raha, vaan pelilliset ja uraa edistävät syyt.
 

Erämaavaris

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK ja suuret sympatiat Saipalle
stadin kingit #1 kirjoitti:
Hirso menköön sinne narreihin nuolemaan hjalliksen persettä!! Pilasi kyllä maineensa, menemällä narreihin rahan perässa. En ois kyllä uskonu. Laivalla oltiin vielä niin ifk:n miehiä, mutta...

Eikö jossain ollut maininta, että Ilmalassa kuulemma on Hirsolle paremmat kehittymisen mahdollisuudet. Voi helvetti tota jätkää, yksi hyvä kausi alla ja heti on noussut neste päähän. Eihän sälli Ilmalaan mennyt kuin rahan perässä, toivottavasti floppaa ja pahasti ja Shedden sais lähtee rapakon taakse. Mites sit suu pannaa Hirso. Onko Sheddenillä muuten NHL-pykälä?
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Ikifloppi: flip flop and fly away

Toiveuni/ikitavoite toteutui: Orava poistui suippoleukoihin Hjördiksen Hevos-areenalle. Haukkokoon siellä hiekkaa. Emme jää kaipaamaan.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä oli ihan ymmärrettävä hallittu riskinotto Masalta ja Hjallikselta. Ostetaan naapuriseurasta pelaaja, jonka ura on nousujohteinen. Jos Hirso pelaa ensi kaudella vielä paremmin kuin tällä kaudella, hän on ihan liigan huippujen tuntumassa. Silloin Pena & Co saadaan näyttämään ammattitaidottomilta luusereilta, kun taas Masa & Hjallis saavat kaappauksesta imagopisteet kotiin. ->Hifk:ta kyykytetään, ja sehän sopii paremmin kuin hyvin Jokereiden tehoduolle.

Jos taas Hirso ei breikkaa, on hän vain naapurista tullut tusinajanari. Silloin ei puhuta kaappauksesta, eikä oikeastaan puhuta ollenkaan. Tusinajanarit vaan hukkuvat joukkoon.

Olettaen, että hintaero palkkatarjouksissa on ollut tuo 40.000, on päätös Hirson osalta ymmärrettävä. Jääkiekkoilijan ura on melko lyhyt, ja jotain pitäisi saada säästöönkin. Suomen palkoilla ja veroilla tuo 40.000 on sen verran iso raha, että ymmärrän Hirsoa päätöksessään. ”Ymmärrän” on yksi asia, ”se että jäi paska maku suuhun” on toinen.
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
valas kirjoitti:
Edit: yritin saada tuota quotea toimimaan laittamalla yhden hakasulun paikalleen, mutten onnistunu edelleenkään
Sun pitää vielä lisätä / sen loppuquoten eteen.

Aiheesta: tämä laulu: [EDIT: Moderaattorit] toimii helvetin hyvin myös muuttamalla Samin tilalle Kimi. Kiitokset tietysti legendaariselle nimimerkille Red-Heart.

- Edit: Moderaattorit - Nimi siihen ainakin viittaisi.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sanotaan nyt suoraan, että ei tämä ihan täytenä yllätyksenä tullut, merkit olivat ilmassa. Tähän kun lisätään se, että Hirso on läpi uransa ollut antifyysinen näpertelijä, niin sopii hyvin narrien imagoon. Seurauskollisuus taitaa olla nykyään pelkkää sanahelinää. Bäng bäng!

Noh, hieman tunnustusta Hirsollekin: Kyseessä ei nähtävästi olekaan HMV-pelaaja. Nähtäväksi jää, minkälaisiin lukemiin Hirson fanipaitamyynti kohoaa. No, kiitoksia Hirsolle kuluneesta kaudesta, vaikka tästä paska maku jääkin.
 
Miten jengi jaksaa itkeä jonkun Hirson perään? Ensiksi arvostellaan että on täysi turisti kovalla palkalla Hifkissä ja sitten kun siirtyy naapuriin, ni onkin petturi, hinttari, juudas tms. Luulisi olevan porukka tyytyväisiä kun pääsee kovapalkkaisesta rivimiehestä eroon? Joku tuolla puheli, että olisi kiva naureskella Hjallikselle kun sikahintahirso naputtaa vaivaiset 7+14. Jos tuo mies tekee Jokereissa noi pisteet tai enemmän niin saa kyllä kaikki asianosaiset olla tyytyväisiä. Ja noista Raha vs. Sydän jutuista, moniko teistä jatkaisi samassa duunissa, jos naapurifirman kiva pomo tulisi ja tarjoaisi reilusti enemmän samasta hommasta? Nää on ammattilaisia ja tekee tuolla työtä=makkaraa leivän päälle. Siellä ei paljon paidan väri paina...se oli silloin joskus kauan, kauan sitten.
 

Barnaby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari Gold
Lambert kirjoitti:
Turha Penaa on syyttää.. - Edit: Moderaattorit -
Näin, juuri tällaisina hetkinä muistain ja tiedän miksi oma joukkueeni ei ole HIFK vaan Jokerit. Kannattaminen ja jopa diehard-fanitus on kivaa ja hienoa, HIFK:n kohdalla se vaan välillä tuppaa menevän sille paskanylpeyden puolelle jossa ollaan mammammaata ja hifkionjere=tiki=allu=stadi -katatoniaan, jonka nimissä köyhät kyykkyyn, sairaat salaojaan ja ilmeisesti nyt sitten juutalaisetkin johonkin häpeäpaaluun?

Samassa syssyssä ollaan niin maan ikuisesti-hifkiä että oksat pois ja ollaan muistamatta lähihistoriaa kaapattujen ja yritettyjen paikalliskilpailijan pelaajien osalta. Ehkä pitäisi polttaa aikakirjat niiltä häpeän vuosilta, milloin Arima, Melametsä ja Tikkanen pelasivat HIFK:ssa? Kerran Hjalliksen luuska, aina sellainen - eikö niin?

Mitä tulee itse siirtoon, niin miksipä pelaaja ei lähtisi sen valmentajan kelkkaan, jonka ohjauksessa uransa on ollut rakettimaisessa nosteessa. Tiedän kyllä kuinka HIFK:ta Hirson omassa taustaorganisaatiossa ollaan, ja voin vain kuvitella kuinka kova paikka ja päätös tämä hänelle on.

Ja miten täällä suurin osa Kimin uran päätöstä toivovasta en gång HIFK, många gånger mellan Jokerit och HIFK, alltid högfärd -jengistä "tietää" että Kim on rahastanut? Pena on tietenkin valvonut joukkueen etua neuvotteluissa, mutta onko liiaksi? HIFK:lle on käsittääkseni tulossa jossain määrin pätevät valmentaja tulevaksikin kaudeksi, joten kehittymismahdollisuuksia olisi ollut varmasti p.etoluolassakin.

Katsotaan nyt vielä tuleeko pelaamaan pelin peliä Jokereissa. Masan tuntien Hirson kausi alkaakin yllättäen AHL:ssä/NHL:ssä, joten turha niitä jalankatkeamisia on vielä toivoa - jos sitten koskaan.
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Buccaneer kirjoitti:
-Edit: Moderaattorit- Nimi siihen ainakin viittaisi.
- - -

Editoitu moderaattorien toimesta.

- - -

Tää sodan lietsonta HIFK:n pelaajien ja Kimin välille on myös aika hauskaa. Vai että joutuu Kimi etsimään uudet ystävät, kun vanhat jättävät. Luuletteko oikeasti, että pelaajat ottavat nämä asiat yhtä raskaasti kuin fanit.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ohhoh. Enpä olisi uskonut kimistä. Mä kuvittelin että hifki merkitsisi hänelle enemmän. Itse ainakin toivon ettei hirsoa enää koskaan hifkissä nähtäisi. Toi temppu oli aivan liikaa.

Mua vähän ihmetyttää kun jotkut vertaa täälläkin että menisitkö toiseen firmaan töihin jos saisit vaikka selvästi enemmän palkkaa. Kyllä minä voisin mennä, mutta harvoin mulle työnantaja niin paljoa on merkannut. Eipä oikeastaan ollenkaan. Mutta jääkiekko on mun juttu ja mä olen ollut hifk fani koko ikäni, eikä tollainen asia voi koskaan muuttua. Miten siinä voi maalia tuulettaa, jos se ei tunnu yhtään hyvälle. Miten sitä kehtaa laittaa jokeri-paitaa päälle, ja varsinkaan sen kanssa luistella hallin jäälle yleisön eteen. Sheddeniä tavallaan ymmärrän paljon paremmin, kun eihän se välttämättä joukkueista tiennyt aikaisemmin, eikä hifk hänelle välttämättä kovinkaan paljoa merkinnyt, mutta hirso kun on pelannut penskasta lähtien, ja mä luulin että hifki merkitsisi hänelle paljon enemmän.
 

bizkit78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Tää sodan lietsonta HIFK:n pelaajien ja Kimin välille on myös aika hauskaa. Vai että joutuu Kimi etsimään uudet ystävät, kun vanhat jättävät. Luuletteko oikeasti, että pelaajat ottavat nämä asiat yhtä raskaasti kuin fanit.[/QUOTE]

Sehän on nyt ihan selvä. Sen takia täällä tuskin pelaajat käyvät avautumassa jos työnantaja ei maksa tarpeeksi liksaa tai jos ei pääsee pyörittämään ykkös yv:tä tai jos oma jengiläinen painaa sun muijaa. Herää!
 

fullkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän tämä siirto jos mikä, vituttaa. Enemmän kuin Sheddenin lähtö.

Kun ajattelee sitä paskan määrää mitä Kimi sai faneilta niskoilleen menneinä HIFK-vuosinaan, niin voisi ajatella siinä mielessä tämän olevan Kimiltä aika paha kuitti takaisin. Fanithan tämän kuitenkin raskaiten ottavat.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Korjattakoot nyt sen verran edellä syntyneitä käsityksiä, että Jokerit olisi tarjonnut Kimille 160k ja Pena 120k. Stetsonista vedettyjä lukuja, jotka eivät välttämättä ole siellä päinkään. Kävipä vain mielessä, että Sheddenin lisäksi Jokerit on myös nokittanut rahapolitiikassa, kun ko. firmalla on yleensä tapana.

Ja kyllä Buccaneer, jääkiekkoilijat ovat suoraan verrattavissa Pertti Perusinsinööriin. Sinne mennään, missä parhaiten maksetaan ja missä on parhaat työolosuhteet.

On myös hellyyttävää, että sinä puhut minun tasostani.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös