Kim Hirschovits

  • 99 645
  • 266

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Hirsohan sieltä tuli sitten. On vähän kaksijakoinen olo kaverista, mutta toivotaan nyt toki onnistumista kuitenkin.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Onnitttelut Hirson hankinnasta. Hienoa, että Kim Hirscovits pelaa taas sm-liigassa. Hirso liittyy nihiihin harvoihin pelaajiin, jotka ovat edustaneet sm-liigassa Bluesin, HIFK:n ja Jokerien joukkueita. Santeri Heiskanen ja Hirso tulevat mieleen, onko muita. Hirso tekee varmasti n. 35-40 tehopistettä kauden 13-14 sm-liigassa, kun saa yv-aikaa, pysyy terveeenä vähintään 50 pelissä ja jääaika on yli 15 minnuuttia/peli. Hyvä hankinta Bluesilta.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiintoista nähdä, mihin Kim pystyy muutaman vaikeamman kauden jälkeen. Miehen kiekolliset kyvyt ovat tiedossa ja Bluesissa on varmasti isoa tonttia tarjolla.

PS. Vähän on kaverin posket päässeet pyöristymään viime näkemästä ;).
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
Hirso liittyy nihiihin harvoihin pelaajiin, jotka ovat edustaneet sm-liigassa Bluesin, HIFK:n ja Jokerien joukkueita. Santeri Heiskanen ja Hirso tulevat mieleen, onko muita.

Juuso Riksman.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Varmasti hintalappu on kohdillaan, kun Blues päätyi tällaiseen riskihankintaan. Itse en olisi ottanut tätä riskiä joukkueen yhden tärkeimmän pelipaikan suhteen

Uskallan väittää, ettei markkinoilta löydy kuin riskejä. Moni liigaseura etsii vielä kärkitason senttereitä, mutta tarjonta taitaa olla aika heikkoa, kun huippunimiä ei ole helppo liigaan saada. Hirso sentään on liigasta tuttu kaveri - muut vaihtoehdot ovat varmaankin AHL-hakuja.

Harmittaa, että monilla on niin negatiivinen näkemys Hirsosta. Hän on vähän kuin SM-liigan Olli Jokinen.
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Nojoo. Parempi kuin puolivillainen hutaisu AHL:n suuntaan, mutta saa olla todella maaginen, että saa Osalan sormen unohtumaan. Muutenkin jäänyt vastenmielinen kuva koko tyypistä. Myönnän, ennakkoluulot on kovat, mutta... Niin, saas nähdä. Toivottavasti on edes vireessä, eikä tule Bluesiin "jäähdyttelemään".
 

Carrie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Onnittelut hankinnasta. Taidan kuulua niihin harvoihin naapureihin, jotka olisivat ottaneet Hirson kyllä mieluusti omaankin joukkueeseen takaisin. Ei noita senttereitä liikaa ole tarjolla... Negatiiviset mielikuvat romukoppaan ja puhtaalta pöydältä!
 

rip-off

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers
Koodinimi "Ramstedt" sinne tarvittiin ja Hirso on varsin lähellä tätä tarjolla olevista. Saatiinpahan kerrankin tasonsa jo SM-liigassa osoittanut pelaaja, joka ei edes ole mikään ikäloppu vielä (31). Lätkäpelaajan uran kannalta tossa kohtaa kannattaa kyllä painaa vielä hyviä kausia, jos haluaa tehdä hyvät tulot ammatistaan eli jäähdyttelykauden paikka tässä ei todellakaan Hirsolle ole.

Pidän myös positiivisena sitä, että ns. "ykkössentterin" nimi on paperilla jo kesäkuun lopussa, eikä esimerkiksi vasta syyskuun alussa. Näin joukkueen about tärkein pelaaja tulee olemaan heti mukana, kun kesän jälkeen aletaan kunnolla hommiin.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Mä en ymmärrä mikä saa Hirsosta vastenmielisen? Ok ymmärrän, jos joku on pahoittanut mielensä sen huitaisun takia, mutta muuten kaveri on joukkuepelaaja ja johtaja viimisen päälle ja tämä ei ole mutua vaan olen nähnyt läheltä miten Kimi käsitteli IFK:n sääli putoamista samaan aikaan, kun muut ryyppäsi ja rallatteli pitkin stadia.

Kaveri oikeesti välittää pelikavereistaan ja miettii parhaita ratkasuja yhdessä valmentajien kanssa. Lisäksi kun omaa vielä hyvän piste potentiaalin niin en ymmärrä mitä vikaa tässä hankinnassa Bluesille voi olla.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Tobias Salmelainen ja Hannes Hyvönen myös.

Lisätään listaan vielä ainakin Ari Vallin.

Onnittelut Hirson hankinnasta, pakko kai se on sanoa, että tämänhetkiseen liigaan jopa laadukas hankinta.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Hirso pahoittelee tiedotteessa Osalan sormen murtamista v. 2008. Aika turhaa mielestäni tuollainen. Pelaajalla kuin pelaajalla sattuu uralleen mustia hetkiä.

Toivottavasti asenne on kohdillaan. Olen ymmärtänyt että Ahon edustamassa Jypinkyläläisessä kulttuurissa on pidetty kurinalaisuutta suuressa arvossa eikä taitelijoita ole hyvällä katsottu.

Joukkue lienee nyt koossa ja kyllähän tuosta voi odottaa Hirsolle ainakin ylivoima-aikaa olevan tiedossa koska Sape ei ole erityinen yyvee-sentteri vaikka viime kaudella kehittyikin monella osa-alueella. Tarkoittaa sitä, että tehoja odotetaan alusta alkaen.

Mutta tervetuloa nyt sitten ja tsemppiä Hirsolle. Vaikka en tyypistä ole lämpimästi kirjoitellut niin omia on tapana tukea ja nythän Hirso sellainen on kun soppari Blegiin on allekirjoitettu.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Minua ei tällä hetkellä kiinnosta tippaakaan joku historiallinen pimennys jossa pelaajamme sormi murtui. Ainoa asia jolla on väliä on Se, montako pistettä Hirso tekee ensi kaudella. Toinen seikka on toki hintalappu mutta jos pisteitä tulee PALJON niin senkin voin sivuuttaa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Olen tyytyväinen, useammastakin syystä:

1) ykkössentteri hankittiin hyvissä ajoin, jolloin hän on luonnollinen osa joukkuetta alusta asti.

2) ykkössentteriksi hankittiin known quantity, pelaaja jonka huipputaso tiedetään ja jonka huiput on juuri tästä liigasta (mm. pistepörssin voitto).

3) ykkössentteriksi hankittiin kuivilta markkinoilta suomalainen pelaaja.

4) ykkössentteriksi hankittiin Hirso, jolla on nyt paikka pelata huippukausi ja nostaa omakin statuksensa takaisin sinne missä se on pari vuotta sitten ollut.

Hyvä hankinta, tervetuloa Kim!
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Minua ei tällä hetkellä kiinnosta tippaakaan joku historiallinen pimennys jossa pelaajamme sormi murtui. Ainoa asia jolla on väliä on Se, montako pistettä Hirso tekee ensi kaudella.

Itseäni kiinnostaa siinä mielessä, että samanlaista asennetta pitää löytyä ensi kaudella Espoossa. Eli tappion vihaamista ja periksiantamattomuutta.
 

Boosteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Red Wings, Gunners, Kaner's Crew
Kunhan vaan Hirso ei saa mitään pelipaikkaa ilmaiseks. Tietysti annetaan siihen mahdollisuus olla se pyörittäjä, mutta kyllä Aholla on varmasti sen verran järkeä ottaa viikate pois sieltä kentältä jos ei kulje.

Toivotaan nyt vaikka edes, että Hirso lukee näitä haukkuja ja saa jotain pientä motivaatiota ensi kaudelle näyttää, että hän jopa osaa pelata ja hyvin. Jos häneltä edes löytyy motivaatiota.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Toivotaan, jos Hirsosta ei ole siihen. Kuitenkin tällaista hahmoa tuo jengi eittämättä tarvitsee. Viime kaudella Ramusta ei ehkä lopulta olisi edes ollut siihen vaikka pelillisesti olikin selkeä johtaja. Nyt pahoin pelkään, että ei ole Hirsostakaan, mutta kenties Widing ottaa tätä roolia.

Ramstedtin ja Hirson suurin ero on ikä. Ramusta ei ole vielä moneen, moneen vuoteen - jos ikinä - johtajaksi. Hirsosta sellainen voi kuoriutuakin, ihan hyvinkin. Onhan tyyppi ollut kapteenina joukkueissaankin monena vuotena.
 

Ovechkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, Leo Komarov ja Raimo Summanen
Hirson hankinnasta tulee jotenkin vain mieleen Teemu Ramstedtin hommaaminen ja toivottavasti Hirso pystyy samanlaiseen tason nostoon täällä meillä Espoossa.

Paljon on odotuksia, mutta pelikunnosta ei hirveästi tietoa. Toivotaan parasta, mutta samalla pelätään pahinta!

Tervetuloa Espooseen, Kim Hirschovits!
 

Fordél

Jäsen
Ramstedtin ja Hirson suurin ero on ikä. Ramusta ei ole vielä moneen, moneen vuoteen - jos ikinä - johtajaksi. Hirsosta sellainen voi kuoriutuakin, ihan hyvinkin. Onhan tyyppi ollut kapteenina joukkueissaankin monena vuotena.

Kyllä, tämä on ihan totta. Yhteistä on toisaalta asenne ja otteiden ailahtelevuus. Silti Hirsossa on paljon enemmän potentiaalia todelliseksi johtajaksi kuin Ramulla.
 
Viimeksi muokattu:
Tervetuloa Espooseen Kim Vaikeastikirjoitettava! Vaikka täälläkin on aistittavissa kaksijakoisia tunnelmia uuden sentterin johdosta niin ihan stigaukkoleikkinä uskon että joukkueeseen hankittiin paras mahdollinen pelintekijä ja mikä parasta se tehtiin jo kesäkuussa. Jos joku uskoo että mahdollisuuksia olisi ollut esimerkiksi nimiin Hytönen, Kapanen tai Nokelainen niin yyveellä saa osoitteen mihin voi toimittaa näytteet huumeista minkä vaikutuksen alaisena täällä kirjoittelee.

Vielä kun ottaa huomioon Vuorisen track recordin ulkomaalaisten suhteen (muistaako kukaan nimiä Vesce, Lee ja Rosa) niin tämä oli paras mahdollinen ratkaisu. Miinusta julli- ja jokeritaustasta sekä viiden vuoden takaisesta rottailusta mutta kokonaisuus jää ehdottomasti plussalle. Hirso on kuitenkin siinä sarjassa tasonsa näyttänyt missä ensi kaudella pelaa.

Nyt kun Laatikainen palaa kulta-aikojen tasolleen niin Blues lienee ainoa joukkue liigassa joka on valmis? Kauden aikana voi sitten hankkia leveyttä puolustukseen ja hyökkäykseen tarpeen mukaan.
 

LP#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
PS. Vähän on kaverin posket päässeet pyöristymään viime näkemästä ;).

Joo, ei ole kaveri ilmeisesti liikaa kerinnyt edelliskesien tapaan Lennun kanssa treenaamaan - liekkö ollut sitten jotain leikkauksesta toipumista sun muuta taustalla.. Onhan tässä tosin vielä hyvä tovi aikaa! Tsemiä Kimille Espooseen, eikös se ollut näin, että kausi oletettavasti alkaa Kimillä silti Nordiksella?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös