Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaan ja Jokerien yhteistyö

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Deko, 20.02.2012 klo 11.06.

 1. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Huikean hyvä uutinen! Negatiivisia talousuutisia Mestis-puolella riittää, on todella hieno fiilis kun saa lukea välillä positiivisiakin. Onnittelut Vantaalle tästä!
   
 2. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Toivotaan tosiaan, että farmaus oli nyt tässä. Mahdollisuuksia omavaraiseen toimintaan on ja junioripuolikin on hyvällä tolalla.
   
 3. Trifolium Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Tappara.
  Eiköhän tässä mennä ojasta allikkoon mikäli kiekko-vantaan omaa keskustelupalstaa on uskominen. Velkojen kuittaajana (ja seuran uutena omistajana??) olisi korealaisyritys...
   
 4. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Ei farmi touhu mihinkään kadonnut. Korealaiset maksoi velat pois ja sieltä tulee kaksi ketjullista ukkoja. Jokereidenkin kanssa jatkunee yhteistyö. Ketjullinen ukkoja sieltä tullee. Ns omia ketjullinen, joten pahempaan suuntaan fanin näkökulmasta. Ja tätä kestänee viisi vuotta, Korealaisten rahoittamana.
   
 5. Eikös Korean-ihmeitä tällä kaudella jo käynyt täällä ja taso todettiin kovin köykäiseksi jopa Suomi-sarjaan? Ja nyt Koreasta kuitattaisiin velat ja ensi kaudelle tulee 2 kenttää pelaajia? Mitä helvetin sarjaa näillä "vahvistuksilla" meinataan pelata? Jos Narritkin vielä jatkavat niin hommahan on aivan selvä: kumpi maksaa enemmän niin sehän ensisijaisesti päättää kuka milloinkin pelaa. Tähän aivan idioottiseen malliin ei tarvita KiVaa, ei niin yhtään eikä mihinkään. Ja kaiken kukkuraksi KiVa:lla on vielä velkasaneerus kesken. Pakko vilkaista välillä kalenteria ja ei, ei ole vielä 1.4. Jos homma ensi kaudella menee näin niin huh huh. Jätte intressant och spännande!
   
 6. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  No voihan räkä. Toisaalta markkinataloudessa se päättää joka omistaa. Ikävää vaan KiValle jos siitä tehdään korealaisten juniorihautomo. Ei mahda kovin paljoa enää vantaalaisia kiinnostaa "oman" seuran pelit. Ihan näppärä keino kyllä liitolta hoitaa korelaiset sarjaan mukaan.
   
 7. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Uh huh... kylläpä kävi KiValle köpelösti jos korealaisten hautomoksi jouduitte. Onhan siellä korealaisissa joitain pelimiehiäkin mutta heppoisia ovat tänne sarjaan. Keravalla nähtyjen kavereiden taidot riittivät just ja just Mestikseen. Syvimmät osanottoni.
   
 8. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Saisikohan se korealainen sponssi hommattua paikalle pohjoiskorealaisia? Noilla luulisi ainakin olevan asennetta ja taistelutahtoa käydä "sotaan" länsimaisia porvareita vastaan. Samoin jos koutsiksi hommataan vaikkapa Jortikka, niin ei koti-ikäväkään iskisi.

  Kyllä tuo Vantaan touhu tosiaan vetää mietteliääksi. Käytännössä kaiken pitäisi olla kunnossa Mestistä ajatellen: Vantaalla pyörii väkeä reilusti, halli on hyvien kulkuyhteyksien päässä lähikaupunkeja ajatellen ja alueella (ei pelkästään Vantaalla, vaan koko talousalueella) on firmoja kuin meren mutaa. Samoin junioreista nousee jatkuvasti kovia tekijöitä, lahjakkaimpien tosin siirtyessä Jokereihin, HIFK:hon tai Bluesiin jo junnuissa.

  Mutta kun ei niin ei. Jotenkin vaikuttaa siltä, että Vantaa on olojensa orja. Parhaille junnuille on aivan vieressä useampikin liigaseuran junnuporukka tarjoamassa suorempaa tietä tähtiin, samat seurat kiinnostavat sponsseja enemmän ja halliltakin pääsee nopeasti jopa julkisilla liigahalleihin. Vielä kun aiempien vuosien takaata on talous retuperällä ja realiteettien takia oman identiteetin (lue: lainapelaajat ja asema ensin de facto ja sen jälkeen de jure farmiseurana) luominen on äärettömän vaikeaa, niin tässä on tulos.

  Melkein toivoisin, että Kiekko-Vantaa heittäisi pillit pussiin ja vantaalaista kiekkoa lähdettäisiin tukemaan esimerkiksi EVU:n kautta puhtaalta pöydältä. Nykyinen tilanne auttaa pääkaupunkiseudun liigajoukkueita ja eritoten Jokereita, mutta alueen potentiaalin, harrastajamäärien ja kilpailutilanteen takia näkisin mielummin kovan ja itsenäisen vantaalaisen seuran kuin korealaisilla ja lainapelureilla vuoratun farmiseuran. Toki jos Jokerien etua ajattelen, niin siinä tilanteessa Jokereille alisteinen mestisseura on tärkeä ja arvokas voimavara, sitä en kiellä. Ja kun halli on osalle pelaajista jopa lähempänä kuin kotikenttä, niin Jokerien näkökulmasta Vantaa on täydellinen "orjaseura".
   
 9. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vantaalla on ihan riittävät edellytykset pyörittää jopa menestyvää mestisjengiä, mutta nyt maksellaan muutaman vuoden takaisista virheistä ja taloudellisista ylilyönneistä. Seuran juniorituotanto tarjoaa suoran putken A:han asti ja junnujoukkueet kasvattavat ihan mestiskelpoisia kavereita parhaimmillaan useitakin vuodessa (esim. Lehtinen, Aitero, Tuomisto, Perttilä, Arima, Kautto jne.). Mutta liigapelurit kalastetaan jossain vaiheessa naapureihin (esim. Lindbohm, Hakanpää, Talaja - alk. KJT).

  Lähivuodet ovat osoittaneet, että Valtissa käy aina vähintään 500 ihmistä matseissa, mutta kun peli käy hyvin ja joukkue menestyy, väkimäärä tuplaantuu. Tami-lisä toi aiemmin vielä 500 senkin päälle :) Kyllä tuolla tuhannella silmäparilla joukkuetta pyörittää, jos alueen yrityksiä on riittävästi mukana.

  Se mikä KiValta puuttuu, on tehokas seurajohto. Tilausta olisi Teukka Ulanderin tapaiselle ideanikkarille ja uurastajalle, joka antaisi seuralle kasvot. Nyt niitä ei ole, tai niitä ei tunnisteta. Edes Helppolaista. Parasta olisi, jos joku Vantaan entisistä tähtipelureista hommaan ryhtyisi vaikka määräajaksi, mutta halukkaita ei tunnu löytyvän. Filppulatkin pelaavat vielä pitkään. VaKin ja VHT:n liitosta KiVaksi on kulunut vajaat 20 vuotta. Uusi sukupolvi on kasvanut sinä aikana, joten tulostakin pitäisi jo tulla.

  Muhimassa oleva Korea-liitto tuntuu kuitenkin liian paksulta sulattaa. Sitten katoavat loputkin uskolliset lehtereiltä. Toisaalta joku KiVa-Itä saattaisi toimia siinä paremmin, olisi kenties sopivampi taso (II-divari) Aasian ihmeille.
   
 10. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ennemminkin tuosta hyvä idea vaikkapa LeKille, tai jollekin muulle talousvaikeuksissa kituvalle vihulaiselle. Siinä olisi kunnon rivarlyhenkeä luvassa Korea-Vantaata vastaan. Ja varmuudella saisi Mestis enemmän maailmanlaajuista huomiota kuin millään muulla tahansa ikinä. Saa ottaa vapaasti käyttöön.
   
 11. Reggie Dunlop Jäsen

  Ettei vaan nyt olla tekemässä TamU:t kiekkopuolella.
   
 12. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  Jos tarkoitat rikollista toimintaa, niin EI. Olympiaprojekti, johon löytyy rahaa.
   
 13. Veikkausliigasta otollisen vedonlyöntipetosalustan tekee se, että sitä pelataan maailmalla uskomattoman paljon (kierroksen vaihto lasketaan jopa miljoonissa euroissa) johtuen siitä, että Suomi on yksi niistä harvoista paikoista joissa jalkapalloa pelataan silloin kun lähes kaikkialla muualla vietetään off-seasonia. Tuskin jääkiekon suhteen tarvitsee moista epäillä.