Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaan ja Jokerien yhteistyö

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Deko, 20.02.2012 klo 11.06.

 1. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
 2. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Vantaa möi lopullisesti sielunsa jollekkin joukkueelle ja virallisesti nyt Jokereiden farmi ja Kekäläisen aivottomien ajatusten vanki. Teillä oli Mestiksen alkutaipaleella lupaavia hetkiä + junnut liigassa, mutta seura ei saannut niitä käytettyä hyväksi.

  Hyvästi Lohi!
   
 3. Lainaus:
  Palvelee kaikkia osapuolia nykytilannetta paremmin. Kunhan Vantaa suostuu ainoastaan määräaikaisiin sopimuksiin, niin sopimus vaikuttaa kelvolliselta.
   
 4. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Toiveesi on kuultu, ens kaudella pelaa sitten Jokerit-Akat. Onnittelen ja samalla pahoittelen kaikkien Ruutanoitten puolesta.

  Edit. Lainaus Jukurit-K-Vantaa otteluketjusta:
  Lainaus:

  Lainaus:
   
  Viimeksi muokattu: 20.02.2012 klo 11.26
 5. Lainaus:
  Siellähän se menisi jonon jatkona, Jyp-Akkojen ja SaiPa-Akkojen mukana.
   
 6. Masculine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eipä ollut taas vaikea arvata mistä suunnasta tulee tänne ensimmäiset trollit. On kyllä todella epämiellyttävän oloista porukkaa valitettavan suurelta osin tänne jatkoaikaan kirjoittavat jukurifanit.

  Tuosta ensi kauden tilanteesta on vielä paha sanoa, mutta en menisi laittamaan päätäni pantiksi sitä vastaan, että KiVa:ssa ensi olisi ensi kaudella enemmän lainoja kun tällä kaudella. Nyt pelaajia tulee kuitenkin vain Jokereista, joten määrän luulisi pysyvän siltäkin osin paremmin kurissa. Tämä tilanne myös todennäköisesti tuo ihan koko kaudeksi pelaajia vantaalle, tai ainakin pidemmiksi jaksoiksi. Mihinkään nimen muutoksiin en usko, vaan eiköhän Mestistä pelaa ensi kaudellakin Kiekko Vantaa.
   
 7. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Jos mua tarkoitat, niin ei ollu mikään trolli. Oikeasti olen todella pahoillani KIEKKO-VANTAAN fanien puolesta tuosta sopimuksesta ja samaa mieltä tuntuvat olevan KIEKKO-VANTAAN fanitkin. Tuohan tietää käytännössä KIEKKO-VANTAAN loppua.
   
 8. Masculine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Lohipoika nyt taitaa olla jatkoajan ylivoimaisesti aktiivisen KiVa-fani, etkä nyt voi hyvällä tahdollakaan väittää tuon sinun aikaisemman viestisi olevan mitään pahoittelua, vaan päivän selvää vittuilua ja veitsen haavassa kääntämistä. Tämä ei välttämättä tarkoita yhtään mitään sen suurempaa, joten odotellaan tarkempaa virallista infoa asiasta. Se ei nimittäin muuta tilannetta yhtään huonommaksi, jos ne 10 lainapelaajaa tulevat pelkästään Jokereista.
   
 9. Patajukuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Perinteiset kilpaurheiluseurat
  Lainaus:

  Tekeekö 2 pelaajaa farmiseuran? Yhteistyösopimus ei ole farmisopimus. Eikä tämä Jullit - KiVa diili vielä ole suoranainen farmisopimus, mutta liki se on ainakin.

  Lisätietoa odotellessa....
   
 10. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tunnen aika helkkarin paljon KIEKKO-VANTAAN faneja ja heidän kanssaan ollaan tosi paljon oltu tekemisissä. Tiedän tasan tarkkaan, mitä mieltä he asioista ovat. En usko, että kukaan Ruutanoista hyväksyy tuota sopimusta. Mm. RIP-Kiekko-Vantaa kirjoituksia on jo näkynyt muutamissa medioissa. Jokainen voi käännellä asiat mielessään miten haluaa. Lohipojalle nuo mun kommentit oli vain "piikittelyä", koska pelataan Kiekko-Vantaata vastaan puolivälieriä, ja Lohipojan muut kommentoinnit jatkoajassa mielestäni "piikittelyn" ansaitsee. Toivon kuitenkin, että hän on samanlainen huumorimies kuin muut Ruutanat. Pahoittelen, jos sinun mielenrauhasi järkkyi, arvon palstaveli Masculine. Lisätään vielä, että minun mielestä ne aktiivisimmat fanit löytyvät hallilta ja tuota fanituksen aktiivisuutta ei todellakaan kannata mitata sillä, montako viestiä kukakin jatkoaikaan kirjoittaa.
   
 11. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Eihän tuossa Tuusan kirjoituksessa ollut mitään sellaista mistä voisi jollain tavalla ottaa nokkiinsa. Täyttä tottahan se on, että Kiekko-Vantaan tarina itsenäisenä vantaalaisena seurana on tämän "yhteistyö" -sopimuksen myötä ohi. Pelaajaliikenne voi pienentyä, mutta se ei poista sitä kylmää tosiasiaa, että tästä eteenpäin tahdin määrää emoseura eli Jokerit. Tämä tarkoittaa sitä, että Kiekko-Vantaa omien sopimuspelaajien määrä vähenee entisestään ja mikä surullisinta, niin omien kasvattien sisäänajo edustustasolla vaikeutuu ja sitä kautta vantaalaisen jääkiekon edistäminen on hankalampaa.

  Tästä kaikesta johtuen voi kannattajat olla syystäkin tyytymättömiä ja vihaisia tämän sopimuksen johdosta. Surunvalittelut myös täältä Ruutanoille.

  Sieltä "ylhäältä" (liigasta käsin) ei oikein pystytä ymmärtämään miten iso syöpä nämä tämänhetkiset farmiseurat ovat Mestikselle ja sitä kautta suomalaiselle jääkiekolle. Harva seura tekee voittoa liigassa tai Mestiksessä ja sitten vielä joiden mielestä pitäisi siirtyä takaisin suljettuun sarjaan, koska siellä kaikki tekivät voittoa?!? Näin se ei todellakaan mennyt. Mestiksen sarjajärjestelmän sekä karsintamallin ja tasonmittaussekoilun jäljet alkavat valua alaspäin jo Suomisarjaan, jossa nousijan täytyy täyttää lisenssivaatimuksia saavuttaakseen nousun. Tässä on omat hyvät ja huonot puolet, mutta urheilullisesti toivoisi, että sarjan kaksi huonointa, oli sitten kyse liigasta tai Mestiksestä, joutaisi aina karsimaan alaspäin, vaihtuvuus tekisi tilaa uusille yrittäjille ja antaisi alhaalta ylöspäin tähtääville seuroille toivoa paremmasta huomisesta. Ei Suomen toiseksi korkeimman sarjatason pitäisi maan ainoassa täysin ammattilaisessa joukkueurheilulajissa olla sellaisessa huutolaispojan roolissa, että koko sarjajärjestelmä suunnitellaan selkeästi ylempää karsimaan joutuvan yhden seuran edun mukaisesti.

  Jotta tämä ei mene täysin OT:ksi niin sanottakoon vielä sen verran, että pääkaupunkiseudun/Uudenmaan joukkueiden taloudellinen toimintakelpoisuus Mestiksessä ei näytä hyvältä. Kiekko-Vantaa oli varmasti omalla tavallaan pakotettu tähän ratkaisuun, koska selvitystilassa oleva seura ei pystynyt tasapainoittamaan toimintansa kannattavuutta omillaan. Siten seurajohdon ratkaisu vaikuttaa ymmärrettävältä, mutta se kertoo myös karua kieltä siitä, millainen tulevaisuus HCK:lla olisi noustessaan. Ei ole sattumaa, että alueen neljästä viimeisen kymmenen vuoden Mestisjoukkueesta kolme on mennyt nurin (Haukat, Ahmat, Salamat) ja yksi ajautui nyt liigajoukkueen syliin.
   
 12. Lainaus:
  On varmasti ihan kelvollista katsoa minkäsisältöiseksi ja kestoiseksi tuleva yhteistyösopimus Vantaan ja Jokereiden välillä muodostuu ennen kuin lyödään nimeä Jokerit-Akat.

  Vantaan paidassa on tällä kaudella viilettänyt yli 60 pelaajaa. Eiköhän tuo määrä pienene, kun yhteistyö rajoittuu vain kahden seuran väliseksi?
   
 13. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Se on ihan sama, vaikka tällä kaudella siellä oli viilettänyt 600 eri seurojen pelaajaa. Tuon sopimuksen jälkeen ensi kaudesta lähtien Jokerit sanelee, miten siellä mennään. Ei kai tuota kukaan voi edes epäillä.
   
 14. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  Niinpä, ja tuossa uutisessahan luki, että Jokerit ovat tyytyväisiä, kun pääsevät vaikuttamaan valmentajavalintoihin. Jos pääsevät noinkin tärkeää asiaa päättämään, niin eiköhän siellä vedetä narrien toimesta muutkin suuntaviivat joukkueen toiminnalle...
   
 15. Rocco Jäsen

  Säälittävää koko Mestiksen kannalta. Sarjan maine menee entistä syvemmälle suohon, ja se vaikuttaa näihin muutamaan omaa identiteettiä ylläpitävään seuraankin vahvasti. JYP-Akatemia oli jo vitsi, ja nyt harmittaa kyllä Kiekko-Vantaan puolesta, että sen sielu myytiin Jokereille. Tätähän Liiga-pomot tosin haluavat, joten kai se sitten on koko suomalaisen jääkiekon etu, että Mestis on farmisarja.
   
 16. Lainaus:
  Ja sanelu loppuu siinä vaiheessa, kun sopimus päättyy.

  Lainaus:
  Suomalaisten Mestis-seurojen etu olisi, että talous pystyttäisiin pitämään kunnossa ilman, että yhteistyösopimuksiin olisi tarvetta.
   
 17. Kenkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Taas meni hermot! Kyllä tälle Akkailulle pitäisi saada stoppi, menee maku koko lajista tälläisten uutisten takia.

  Farmiseurat ulos Mestiksestä, joukkue joka ei itsenäisenä pärjää on vain annettava vajota alemmas ja antaa tilaa nousijoille.
   
 18. Rocco Jäsen

  Lainaus:
  Tästä on väännetty monissa eri ketjuissa niin paljon, että varmaan tajuat jo nyt miten surkeat toimintaedellytykset Mestiksessä on.
   
 19. Konkkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa
  Koko ikäni Vantaalla asuneena tämä päätös on tehty kokonaisuutta ajatellen. 5 vuoden päästä kaupunkia nimeltä Vantaa ei ole enää edes olemassa ja pk-seudulla ei vaan yksinkertaisesti riitä faneja edes kolmelle joukkueelle (Espoon suosituin joukkue taitaa olla HIFK) ja Vantaalla ainakin idässä Jokereilla on suurin kannatus.

  Kylmä tosiasia on se, että KiVa:n talous ei yksinkertaisesti kestä mestistä ilman apua. Eri asia olisi jos Vantaa kaupunkina saisi pitää keräämänsä verotulot itsellään eikä elättää maaseutua (kuten Turkua) ja samalla itselleen velkaa ottaen.

  Elämässä ja jääkiekossa vai muutos on pysyvää ja ei tämä ole ensimmäinen kerta kun Vantaalainen joukkue on Jokerien farmina. Itse haluan kuitenkin uskoa positiiviseen tulevaisuuteen ja näen, että pitkäjänteinen yhteistyö Jokereiden kanssa tulee nostamaan KiVaa myös mestiskartalla korkeammalle. Tämä siksi, että molemmat joukkueet tulevat pelaamaan samanlaisella pelikirjalla ja täten pelaajatkin ovat valmiimpia. Toivottavasti pitkässä juoksussa yhteystyöstä nivoutuu Barcelonan kaltainen putki, jossa parhaat pelaavat sm-liigaa, nousussa olevat hakevat kehitystä mestiksessä ja nuoret tulevat tähdet A/B:tä. Ja tämä vielä niin, että suurin osa pelaajista on "omia" (pk-seudun jätkiä) eikä palkkasotureihin tarvitse tukeutua......
   
 20. Kenkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Mistä lähtien Liiga-pomot ovat ajatelleet Mestiksen etua? He miettivät vain kilpailun rajoittamista ja omaa napaansa.
   
 21. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Monessa SM-liigaseurassa tämä on toteutunut? Miksi liigaseurat paisuttavat sopimuspelaajiensa määrää siihen pisteeseen, että niitä pitää sijoittaa muihin kuin seuran omiin juniorijoukkueisiin? Tämä on mielestäni yhtä lailla huonoa asioiden hoitoa. Liigaseurojen taholta tulevat talouskriteerit ovat täysin arvottomia ennen kuin oma pesä on niin sanotusti kunnossa kaikkia liigaseuroja myöden. Siellä on kädestä suuhun ja yli varojensa eläviä joukkueita yhtä lailla kuin Mestiksessäkin.
   
 22. Lainaus:
  Jotta pelaajien määrä on riittävä myös silloin, kun porukkaa tippuu rivistä lasaretin puolelle. Liigaseurojen näkökulmasta tuo on melko hyvää asioiden hoitoa. Ei liigaseurat yksipuolisesti tee pelaajasopimuksia. Kyllä siihen vaaditaan pelaajankin suostumus. Ja isolle osalle Mestikseen passitettavista oma rooli on selvillä. Pelaajilla on vapaus valita, kenen kanssa sopimuksen tekee.
   
 23. Steegil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
  Kyllähän tämä yhteistyö enemmän Kiekko-Vantaata palvelee, kuin se hyväksikäyttö mitä naapurin joukkue on Kivan kanssa tehnyt. Se nyt luultavasti on ohi tämän julistuksen jälkeen. Luulisi, että ainakin Keklun aikana hommaan tulee tietynlaista jatkuvuutta.
   
 24. Rocco Jäsen

  Lainaus:
  Sehän on ollut jo tiedossa siitä lähtien, kun Liiga suljettiin.
   
 25. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Miksei liigaseurat eivät tällöin lainaa pelaajia alempaa, kun selvää näyttää olevan ettei se talouspuoli monessakaan paikassa riitä ylläpitämään paisutettua kokoonpanoa? Mikä on riittävä pelajaamateriaali, mitä ei voida paikata omilla A-nuorilla? Miksi siellä täytyy pyöriä 8-9 puolustajaa tai viittä ketjullista hyökkääjiä varsinkin, jos siihen ei ole varaa?

  Tottakai pelaajalla on työoikeutemme kautta vahva oikeus päättää minne passitetaan määräaikaista työsopimusta tehtäessä, mutta mikäli sopimuksesta löytyy lauseke "pelaaja sitoutuu pelaamaan/edustamaan seuran osoittamassa joukkueessa", niin itkemistä ei hirveästi ole ellei tämä osoitettu joukkue ole satojen kilometrien päässä, jolloin työoikeus astuu pelaajaa suojelevalta kannalta kehiin tiettyyn pisteeseen asti.

  Kyseessä on kuitenkin melko standardi lauseke pelaajasopimuksissa ja sen perusteella Jokerit voi laittaa pelaajansa Kiekko-Vantaaseen ilman pelaajan nimenomaista suostumusta, mikäli näkevät siihen tarvetta ja pelaaja haluaa palkkansa.