Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa 2014–2015

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Hanson, 18.02.2014 klo 14.07.

 1. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Olisi varmaan hiljalleen asiallista antaa jotain faktaa näille sun heitoille. Tuntuu, että jakelet faktana mm. nousijoiden määrä, joten mistä tämä sinun tietosi on peräisin? Mitkä kaksi joukkuetta nostettiin Suomi-Sarjasta? Lähdettä eetteriin, kiitos!
   
 2. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Onko vieläkään kuulunut mitään faktaa K-Vantaan kohtalosta?
   
 3. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Ei mennyt tämä lottoarvonta sinulta ihan kohdalleen.

  - K-Vantaa sai tänään lisenssin Mestikseen
  - Mestis pelataan 12 joukkueen sarjana
  - Suomi-sarjasta nousi 3 joukkuetta
   
 4. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Olin väärässä. Mutta oli hajua, kun Jokipoikia ei vaan haluttu Mestikseen. Kabinettipeli on nyky suomalaisessa jääkiekossa vvakta!
   
 5. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool