Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa 2014–2015

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Hanson, 18.02.2014 klo 14.07.

 1. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
 2. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Lohi on täysin hukassa.
   
 3. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Tänään oli jo pilkahdus paremasta, mutta kumminkin hävittiin umpisurkealle Keupalle. Ei vaan ymmärrä fanina valmentajien tekemisiä. Ei vaan ymmärrä. Juntheikin eka matsi ja saa peliaikaa ihan liikaa...Niillä kenellä peli kulkis, niin peliaika on vähempää, ei vaan ymmärrä. Fanit, Ruutanat viihtyy pohja mudissa, johon Lohi on vajonnut, toivottavasti Lohi ei tukehdu...
   
 4. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Nyt ui Lohi pohjamudissa. Tervetuloa, Ruutanathan elää pohjamudissa. Jyväskylässä jää petti ja taas kerran Lohi oli mukana, kun peli joudutaan siirtää toiseen halliin(KV-Sport Myyrmäestä, Tikkurilan harjoitushalliin, Hokki-KV Kajaanista Vuokattiin ja nyt Hippoksella päähallista, harkkahalliin). Saattaa olla osa syy, että tänään taas tuli turpaan. Niinkuin olen hokenut koko kauden ihan sama vaikka hävittäis kaikki matsit, ei voi tippua.
   
 5. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Lainaus:
  Ui, ui ja KHL-pelaajat vain lisääntyy! Olisi pitänyt unohtaa lainat ja pelata omilla, koska putoamistahan ei tarvitse pelätä!!
   
 6. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mielenkiintoista. Kiekko-Vantaa pääsee myös valkokankalle,mutta vasta vuonna 2018 ennen talviolympialaisia kun seurasta tehdään elokuva liittyen Halla Group juttuun. Tästä tiesi kertoa IS verkkosivuillaan. http://www.iltasanomat.fi/mestis/art-1422000404411.html

  Toivottavasti Kiekko-Vantaan otteet piristyy sen verran,että pääsette pudotuspeleihin. Tosiaan, ukkoa kyllä lappaa sisään ja ulos vähän liikaakin..
   
 7. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  Aika mielenkiintoista, että oikein elokuva. Mitenhän mahdataan kirjoittaa elokuvan loppu, kun huhujen mukaan Jokerit on ostamassa K-Vantaan tän kauden jälkeen Korealaisilta?

  Ukkoa tulee ja menee, tänäänkin on kokoonpano muuttunut kolmesti. Ei voi olla vaikuttamatta pelisuorituksiin.
   
 8. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  KV-Jukurit 1-2. Surkeata, aivan surkeata. Harmi, että numerot näyttää väärin. Jos viiden minuutin ylivoimalla ei saada ylivoimaa pyörimään, saati laukauksia, niin jotain on pielessä. Jari Kurrin suusta kuultuna, jos Sillanpää on noin huono, niin ei varmasti saa sopimusta ensi kaudeksi Jokereihin. Minä toivon, että ei tällä kaudella edes päästäis nolaamaa itseä playoffehin, kun päivä päivältä varmistuu se huhu, että Jokerit ostaa Korealaisilta heidän osuuden, niin sit alotettais tää juttu uudestaan.
   
 9. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Nythän K-Vantaa pitää farmia jo TuTollekin!! Lopun alkua!
   
 10. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Miksi toivoa, että tällainen farmien farmi pääsisi poffeihin? Jos pääsevät niin sitten pääsevät, mutta ei tällaisia vantaita tarvittaisi koko mestiksessä. Jospa ensi kaudella olisi Jokipoikaa ja Hermestä mukana, niin sarja saisi vähän uutta tuulta.
   
 11. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Kiekko-Vantaan 16 viimeisintä ottelua:

  - 2 voittoa, 14 tappiota
  - 8 pistettä 48 mahdollisesta


  Mitä on tulosseurantaa katsellut viime viikkoina niin jotenkin sellainen kuva jäänyt, että Kiekko-Vantaa on usein romahtanut kolmannessa erässä. Laskinpa tilaston ja oikeassa olin. Lohipaitojen kolmoserät 16 viimeisimmässä ottelussa: 2-5-9. Maalit: 7-26.
   
 12. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Tänään taas yksi tappio lisää! Muualla valmennus olisi jo poltettu roviolla, ei Vantaalla!!
  Älytkää edes itse erota, PELLET! Huolto voi tuurata loppukauden!
   
 13. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Lainarumbanhan voisi laajentaa valmentajiinkin. Ei kun vaan Bluesin, IFK:n ja Jokerien junnuvalmentajat luppoajallaan vuorotellen valmentamaan Vantaalle...

  Eiköhän tuon konttauksen syyt ole ihan muualla kuin valmennuksessa. Valmenna siinä sitten kun äijää juoksee sisään ja ulos kolmesta eri joukkueesta ja kaikilla on kuitenkin vähän eri pelisysteemit.
   
 14. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Samanlainen rallihan siellä oli viimekin kaudella ja mukana myös korealaiset pelaajat. Silti kaksikko Pekka Kangasalusta-Tero Määttä teki loistavaa duunia ja ei Vantaa tällä kaudella nähdyn kaltaista synkkää putkea nähnyt missään vaiheessa viime kautta. Kesken kauden kenkää saanut Kangasalusta olisi valittu myös Mestiksen vuoden valmentajaksi (muut Mestis-seurojen päävalmentajat halusivat häntä äänestää), mutta liitto väänteli ja käänteli valintasysteemejään siihen muotoon, että Kangasalustaa ei kauden päätteeksi voitu palkita.

  Lainaus:
  Päivitys lauantain SaPKo-tappion jälkeen:

  - 17 ottelua, 2 voittoa, 15 tappiota, 8 pistettä 51 mahdollisesta
  - 17 edellisen ottelun voittoprosentti 11,8 % ja jaossa olleista pisteistä joukkue on ottanut 15,7 %
  - 17 edellisen ottelun kolmoserät: 2-5-10 ja maalit niissä 7-28 (0,4-1,6)
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2015 klo 12.15
 15. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Tulkaas ny selvittään, mikä mies tää Tuomisto on? Onko Liiga-mieheksi tänä keväänä, tai edes ensi kaudella?
   
 16. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  LeKi taitaa olla sijoituspaikka kuitenkin alussa.
   
 17. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Jotain valoa K-Vantaallakin. Mielenkiintoisin lienee Aleksi Järvinen: 5 Alivoimamaalia tällä kaudella. Tänään niistä 2.
   
 18. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Lauantaina 7.3.2015 Ruutanat lähtee fanibussilla Mikkeliin, ja luultavasti viimeiseen matsiin.
   
 19. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Lainaus:
  Tällä kaudella ainakin jäi viimeiseksi. Saas nähä laitetaanko muutenkin pillit pussiin.
   
 20. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Kun tuo Iikka Kangasniemi on ollut Tovereissa aika huikea pelimies niin minkälaisen käsityksen saitte hänestä Vantaalla?

  Toivottavasti K-Vantaa nähdään Kupittaalla ensi kaudellakin.
   
 21. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Hieno viimeinen reissu Ruutanoilta Mikkeliin. Se oli sitten siinä! Taas yksi surullinen palloilujoukkuuen taaperrus on tullut tiensä päähän.
   
 22. Yli 60 pelaajaa pelasi kauden aikana, ukkoa tuli ja meni, lainapelaajia sieltä sun täältä ilta illan jälkeen; sääliksi kyllä käy valmentajaa. Koko Mestiksen +/- tilaston toiseksi huonoin oli Saari -22, seuraavana Järvinen -19 ja vielä seuraavanakin Mielonen -18. Järviselle kyllä kuuluukin kehut syöttöjen ja maalien valossa mutta omissa tämä trio ei ole juurikaan viihtynyt.

  Nuoret ehkäpä pääsevät karsinnoista Nuorten SM-sarjaa ja jos karsinnat vain sujuvat niin toivotaan että tällä kertaa nousun myötä budjetti on kunnossa eikä taas heitetä pyyhettä kehiin kesken kauden. Nuorten SM on erittäin kallis sarja eikä Lohilta varmasti heru latin latia, toisin kuin muilta Liiga-seuroilta, jotka kustantavat Nuorten SM:n lähes täysin.
   
 23. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Nuorten joukkue jatkanee, mutta edustusjoukkue menee konkurssiin ja luopuu mestipaikasta. Tätä tukee se, että Suomi-sarjasta nostettiin vain 2 joukkuetta. Joten Mestistä pelataan 10 joukkueella.
   
 24. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Onko vakuuttavaa lähdettä tarjota näille tiedoille?
   
 25. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Joo mielellään kuulisin lisää tuosta sekä ketkä 2 joukkuetta sitten on nostettu koska 3 joukkuetta (roki, hermes ja jokipojat) tiedotteen mukaan on mukana "viimisessä" tulevassa kokouksessa.