Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa 2014–2015

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Hanson, 18.02.2014 klo 14.07.

 1. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Neljä uutta pelaajasopimusta | kiekko-vantaa.fi

  Neljä uutta sopimusta ja nyt se Oskari Hämäläisen sopimus sitten julkaistiin, joka oli jo tiedossa. Nyt on ne vaadittavat 15 omaa sopimuspelaajaa kasassa, joten nyt odotellaan vaan niitä Bluesista tulevia lainapelaajia.
   
 2. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Vähiin käyvät nuo. Åstenin joku on tainnut spotata HIFK:n jäillä, Haverisen pahvi Kazakhstaniin julkaistiin (kohtuullisen myöhään, jo 5.6. palstalla tähän suuntaan hieman viittasin...), Moisio jatkaa ja Elo siirtyy Norjan divariin. Muut sitten ovatkin enemmän näitä SS/Mestis rajoilla häilyviä tapauksia.

  Alkaisi vaikuttaa tosiaan siltä, että enää kovinkaan montaa omaa pelaajaa ei seuraan tule. Ellei sitten jotain korealaisia haluta tähän laskea mukaan...

  edit: Ja tuo Åsten nyt on tasan ja vain yhdestä viestistä bongattu HIFK:n osiossa. Voi siis hyvinkin paljastua vain huuruisiksi rilleiksi tai tatsin ottamiseksi tuttujen kaverien kanssa. Ei siis tarvitse tämän takia huhuketjuun viitata, mitään en tässä Åstenista tiedä.
   
 3. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Vielähän MMÅ voi itsensä löytää lohipaidasta. Kuuleman mukaan kun K-Vantaa tehnyt farmisopimukset Bluesin ja IFK:n kanssa. Todennäköisesti siis MMÅ try-outilla IFK:ssa ja en yhtään ihmettele vaikka pukisi lohipaidan ylleen perjantaina Bluesia vastaan. Kannattaa muutenkin katsoa perjantaina kokoonpanosta Blues-lainojen lisäksi mahdollisia IFK-lainoja, jos tosiaan tieto noista farmisopimuksista pitää paikkansa.
   
 4. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Tuo on hyvinkin mahdollista. Itse tosiaan olen yhden nimimerkin havainnon varassa tässä ja HIFK ei taida pelaajaa edes mainita missään. Todennäköisesti siis mies ei HIFK:ssa tule kautta aloittamaan ja tällöin Lohi on hyvä ja jopa todennäköinen vaihtoehto. Oli se sitten lainapestin kautta tai ilman.
   
 5. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  K-Vantaa - Blues 2-6
  Ei oikeestaan mitään jakoa Lohella. Jokila, Iossafov... pärjäs ja oli hyviä. 5 ketjua ukkoja ja suurin osa junnuja, joten ei voi tehdä minkäänlaisia johtopäätöksiä. Juntheikiltä oli mennyt polvi treeneissä.
   
 6. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Bewe Tuuski - K-Vantaa 4-8

  Lohi oli täynnä nuoria poikasia. Näin tulee olemaan koko kauden, joten Kaupilla on kova työ koulia junnuista pelimiehiä. Eilen jo näytti mitä kausi tulee olemaan. Vauhtia ja riiston jälkeen nopea kääntö hyökkäykseen. Ilkka Kangasniemi oli saapunut Bluesista ja siinä on huikea pelimies. Jos saa olla Lohessa pidempään, niin fanit saa uuden suosikkipelaajan.
   
 7. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Leki-K-Vantaa 6-2
  Kokoonpano oli tietysti näin harjoitusmatseissa, mitä oli. Jullien kanssa tehdään yhteistyötä, joten Antti Ore oli lohen maassa, mutta ei vaan ollut tänään paras päivä. Eka erä oli sähläystä ja Lohi iski pari maalia. Toiseen erään tuli aivan eri Leki, joka ratkaisi pelin sit yvmaaleilla. Leki vaan oli loppua kohden parempi, joka näkyi taululla.
   
 8. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Kiekko-Vantaa teki sitten "farmisopimuksen" Bluesin kanssa (Bluesin tiedote).
   
 9. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Ota vaan lainausmerkit pois. Katsokaa logouudistusta, katsokaa paitauudistusta. Sen aidon ja oikean vantaalaisen Kiekko-Vantaan arkkua on naulattu pari viimeistä vuotta, tänään tuon tiedotteen ja ennen kaikkea noiden oksettavien kuvien johdosta siihen voidaan naulata se viimeinen naula ja lyödä kolmen metrin syvyyteen mullan alle.

  R.I.P vantaalainen Kiekko-Vantaa, 1994-2014.

  Edit. Miettikää nyt oikeasti. 20-vuotiaan kiekkoseuran logon ja pelipaidan väritys muutetaan kolme viikkoa ennen sarjakauden alkua naapurikaupungin liigaseuran väreihin. Pelaajaliikenteen ymmärrän farmisopparin puitteissa, mutta en tälläistä huoraamista, että aletaan seuran omaa värimaailmaa muuttamaan isoveljen väreihin.
   
  Viimeksi muokattu: 21.08.2014 klo 15.17
 10. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  Logo on sellainen, johon ei sais munkaan mielestä koskea. Mutta ei toi uusi ole niin paha, etteikö sen kanssa vois elää. Paidan värihän on ollut jo muutaman vuoden aivan kamala ja väärä. Nyt sentään mennään sinisen suuntaan takas. Blues on uusi K-Vantaan pelastaja. Korealaiset on luultavasti siirtynyt taka vasemmalle, joten asioita on vaan tehtävä pakosta. Toivottavasti tulee se päivä, että taas ollaan oma itsenäinen seura, eikä olla riippuvaisia muista.
   
 11. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Oho, nyt vasta näin itse ton kuva. Sehän on ihan puhdas farmi siis peliasunkin puolesta nyt. Ei tietty Bluesin kannattajana haittaa, mutta onhan toi aika vahva liike Kiekko-Vantaan osalta.
   
 12. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Kuvassa olevista "viisaista herroista" jomman kumman jälkikasvu lienee muokannut ton logon Paintilla viidessä minuutissa. Sinä ja minä tiedämme, kuka ton aiemman logon taustalla on. Tämä perseily on loukkaus myös kyseistä herraa ja hänen teostaan kohtaan.

  Paidan väristä, katsopa paidan hihoja. Eikö yhtään pitkäaikaisena lohifanina vituta, eikö yhtään? On täysin eri asia mennä sinisen suuntaan takaisin kuin ottaa ison veljen pelipaita replica käyttöön. Edmonton Oilersin replican ymmärsin, tätä Blues replicaa ei ymmärrä, ei ainakaan pitäisi ymmärtä kukaan. Paitsi ehkä espoolaiset.

  Aikoinaan Vantaalla sanottiin, että Stadiin mennään vain jos on ihan pakko, mutta Espoon maalaiskuntaan päin ei edes pieraista. Parikymmentä vuotta on Vantaalla kiekkoihmiset odottaneet, että löytyisi jostain paikallinen Salonoja, joka veisi meidät (miljooniensa avulla) kirkkaisiin valoihin ja näyttäisi hanuria Espoon blyysorkesterille.
   
  Viimeksi muokattu: 21.08.2014 klo 16.18
 13. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Mikä niissä hihoissa on niin kamalaa? Ja jos puhutaan pelkästään paidan materiaalista (olettaen, että tuo kuvassa oleva paitamalli tulee myös pelaajien käyttöön), se on kyllä kaukana replica-paskasta. Reebokin laatutuote, josta varmasti pelaajatkin tykkäävät. Ehkä tarkoitit kuitenkin, että paita on selvä kopio Bluesin paidasta? Ymmärrän, että tämä saattaa kuohuttaa varsinkin pitkän linjan kannattajaa, mutta ehkä pidemmän päälle tällä sopparilla on positiivinen vaikutus vantaalaiseen kiekkoon, joka ei käsittääkseni ole viime aikoina kauheasti hurraa-huutoja tuottanut.
   
 14. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tänään pelattiin kai joku harjoituspelikin ja täällä väännetään vain jostain hihoista.
   
 15. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Bewe Tuuski - K-Vantaa 2-3

  Tasasta vääntöä oli. Tuuskilla oli hyvä joukkue joka laittoi Lohelle pirusti hanttiin.
   
 16. Zborik_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko
  K-Vantaa saa vahvistusta Jokereista, kun nuoret hyökkääjät Atte ja Miro Mäkinen sekä puolustaja Jere Sneck ja maalivahti Jani Kautto ovat joukkueen vahvuudessa ensi kaudella. Mäkisten sopimukset ovat kaksivuotiset, Sneckin lainapesti kestää puolestaan tämän kauden ajan. Kautto on Kiekko-Vantaan mukana Jokereiden ollessa Suomessa.

  Mäkiset ovat varmasti hyödyllisiä pelaajia alivoimalla ja ovat myös energisiä sekä suhteellisen hyviä kiekollisessa pelissä. Sneck on hyvin liikkuva isokokoinen kiekollinen puolustaja. Kautto taas on käsittääkseni ihan hyvä Mestis-maalivahti, mutta en tunne häntä yhtä hyvin kuin kolmea muuta.

  Uutinen @Jatkoaika
   
 17. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Nyt on sitten harjoituspelit pelattu ja kausi alkaa keskiviikkona oikeasti. Vähän on ristiriitaiset tunnelmat, miten Lohi pärjää tulevalla kaudella. Harjoituspelit meni laidasta laitaan, joten niiden perusteella ei voi sanoa juuta, eikä jaata. Joukkue on täynnä nuoria lupaavia junnuja, jotka ei vielä ole ihan Mestistasoa, mutta luultavasti kehittyy kauden mittaan. Mielenkiintoista, miten paljon Bluesista, HIFKsta ja Jokereista tulee pelaajia heti kauden alkuun. Korealaisia, ei luultavasti ole tulossa ja huhun mukaan ne olis laittanut K-Vantaan osakkeensa myyntiin.
   
 18. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
 19. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Liiton siirtotaulukossa oli, että Ari Sulanderin Santtu-pojan paperit on siirretty Sveitsistä Kiekko-Vantaaseen. 21-vuotias hyökkääjä, joka pelannut viime kaudet (Sveitsin kansalaisuudella, eli ulkkiskiintiöpaikkaa viemättä) Sveitsin B-liigassa.
   
 20. Leijonamään Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Taas ketuttaa ja harmittaa jätkien puolesta.

  Vähän liian monta kertaa on tuntunu tää tunne tämän kauden aikana.
  Upee taistelu jätkiltä mutta kun mikään ei tunnu riittävän voittoon... Minkäs teet kun kaveri iskee räkämaalin, vaikka Lohi määräs koko ottelua. Jääkiekko on maalintekopeli.
   
 21. Anyukov Jäsen

  Lainaus:
  Äläs nyt poika ala keulimaan, katoppa laukasumäärät vaikka näin ensialkuun. Mikkeli hallitsi sekä kentällä että katsomossa.
   
 22. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  En nähnyt peliä, mutta määrääminen on aika suhteellinen käsite.. Pelissä on aika monta osa-aluetta, kuten hyökkäyspeli/puolustuspeli/viisikkopeli ylipäätään, maalivahtipeli, pelitaidot/maalinteon tehokkuus, henkinen vahvuus, erikoistilanteet ym, ja siinä on mielestäni aina joku fysiikan laki uhattuna, jos väitetään että hävinnyt joukkue on "määrännyt" jokaisella osa-alueella. Tuskin niin on siis käynyt tänäänkään. Kolmannessa erässä parhaimman maalintekosektorin laukaukset Jukureille 10-1 ja koko pelissä 16-9. Noiden valossa 1-0 kuulostaa minusta aika "sopivalta".

  Mutta en toki epäile etteikö Vantaa olisi voinut hallitakin esim. kiekkoa täysin. Jukurit on sitten voittanut jossain muualla, kuten villinä veikkauksena maalivahtipelissä.
   
 23. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  AIVAN LOISTAVA VOITTO. Uskomaton voitto Kajaniista, sieltä eivaan Lohi ole hakenut vottoja useasti?
   
 24. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Mihin on Tomi Tuomisto kadonnut? Havaintojeni mukaan ei ole ollut kokoonpanossa muutamaan peliin...
   
 25. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Mykoplasma on pitänyt Tuomiston sivussa peleistä viimeisen kuukauden ajan.

  Tuossa vielä uutinen aiheesta.