Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Onneksi olkoon KiVa pääsystä Sportin farmijoukkueeksi. Näin tapahtuu, mikäli Urheilulehden tiedot pitävät paikkansa. Sen mukaan KHL-Jokerit ja SM-liigaan nouseva (?) Sport olisivat sopineet, että Sport olisi ensi kaudella Jokereiden farmijoukkue. Saman uutisen mukaan olisi sovittu, että Kiekko Vantaa olisi puolestaan Sportin farmi. Salaliittoteoriat viriävät myös siitä, että Pekka Kangasalusta potkittiin Jokeri-taustaisen Jami Kaupin tieltä ja Jokeri-taustainen Tomek Valtonen matkustaa Vaasaan. Mielenkiintoista kansainvälistä suomalais-venäläis-korealais-suomenruotsalaista yhteistyötä.
 
Viimeksi muokattu:
"Meidän aikakautemme on ylpeä koneista jotka ajattelevat ja suhtautuu epäluuloisesti ihmisiin jotka yrittävät samaa."

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mielenkiintoista nähdä, millainen kesä ja etenkin ensi kausi lohipaitajoukkueelle muodostuu. Yleensä tähän aikaan on ollut joku vanha sopimus pohjalla, mutta nyt on vain yksi uusi - maalivahti Noora Rädyn jonkinlainen paperi. Joten Nooran ympärille sitten rakennetaan uusi jengi. Ainakin medianäkyvyys pysyy korkealla naisveskarin myötä. Niin ja taitaahan se valmentaja Kaupinkin diili vielä olla voimassa, Högbackasta en ole varma.

Vähään aikaan ei lie uutisia odotettavissa, mutta toivottavasti ennen kesää jonkinlaisia suuntaviittoja omistuksesta, rahoituksesta, yhteistyöstä, pelaajista jne. saamme kuulla. Voi olla, että liittokin joutuu ylitöihin, jos esim. Jokipon tilanne vaatii lisäselvityksiä. Itse en olisi vielä varma ensi kauden ohjelmasta ja joukkuemäärästäkään. Viime viikkojen puppeloinnit eivät ole juuri lisänneet luottamusta liiton touhuihin. Hieman alakuloisissa merkeissä uutta kautta jään odottamaan.
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Toivottavasti farmitouhut on Vantaalla vähäksi aikaa nähty. Kaiken kaikkiaan niistä on käteen jäänyt hyvin vähän. Nyt on Korean rahaa, niin tehtäisiinkö vihdoin niin ettei tehtäisi farmisopimusta vaan hankittaisiin omia pelaajia tarpeeksi. Pidempiaikaisia lainoja voi liigaseuroista toki ottaa.

Tämän kauden joukkueesta on monia pelaajia, jotka pitäisi saada kiinnitettyä jos eivät liigaan lähde. Hankintalistalle laittaisin Moision veljeksistä toisenkin jos Kalle jatkaa. Patrikhan ei tainnut viime kaudella pelata loppujen lopuksi missään loukkaantumiseen päättyneen Jokeri-tryoutin jälkeen?

Oman lisämausteensa soppaan tuovat korealaiset. Tuleeko ensikaudeksi uudet jätkät idästä vai mennäänkö samoilla? Shin Sang-Hoon puhui muistaakseni jossain tavoitteestaan pelata joskus SM-liigaa, joten se puoltaisi Suomeen jäämistä. Ja hyvä niin.
 
Nyrkkeily on hauska urheilu. Saa siinä lyödä toista päähän. Usein toinen kaatuukin maahan. Nyrkiniskut toistuu. Veri päästä roiskuu. Nyrkkeily on hauska urheilu

Leijonamään

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Joo, hommahan on se että ainakaan vielä farmisopimusta ei ole solmittu kenelöän kanssa. Ja saisi ollakin näin tulveaisuudessa.
Jos näillä Korean jeneillä päästäisiin muutaman kauden jälkeen alkamaan rakentaa ihan omaa vantaalasita joukkuetta. Toki muutama pitkäaikanen laina voi olla, muttei esim. veskarirumbaa kuten pari kautta sitten.

Muutama runkopelaaja tulisi kiinnittää, minkä on kyllä varmaan aika vaikea tehtävä sillä Rekoset, Iossafovit, Rantakarit jne. jatkavat varmasti suuremmissa halleissa.

Tänä vuonna taas nähtiin, että veskari voi hilata joukkuetta kun joukkuetta perässään. Aaro täytyisi kiinnittää vielä pariksi vuodeksi, jos se ei onnistu niin jo Mestiksen kärkitasoa oleva veskari on ehdoton. Räty ei pysty meitä kantamaan...

Mielenkiinnolla odotan kyllä kesää ja uutisia koskien joukkuetta ja näitä kaiken maailman farmikuvioita yms.

Voi sitten myöhemmin alkaa spekuloida hankintoja ja näin edelleen.
 
asiallista kieltä pittää käyttää

meiji

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voisiko joku vantaalaisten otteita useasti nähnyt kertoa, että onnistuiko korealaiset omassa roolissaan vai olivatko huonoja? Itsellä jäi tilastojen seuraamiseksi tällä kaudella kun suuri osa kaudesta tuli oleiltua ulkomailla. Jatkoajan raporteissakaan ei korealaisia hirveän usein mainittu, johtuiko sitten nimien vaikeudesta?

Itseäni kiinnostaa tämä korea-yhteys, mutta siitä ei hirveästi ole ollut puhetta poislukien ennen kautta ollut juupas-eipäs keskustelu ja valmentajan vaihdoksen aikainen media-spekulaatio.

Nähtävästi kukaan ei tiedä miten mennään tästä eteenpäin?
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Voisiko joku vantaalaisten otteita useasti nähnyt kertoa, että onnistuiko korealaiset omassa roolissaan vai olivatko huonoja? Itsellä jäi tilastojen seuraamiseksi tällä kaudella kun suuri osa kaudesta tuli oleiltua ulkomailla. Jatkoajan raporteissakaan ei korealaisia hirveän usein mainittu, johtuiko sitten nimien vaikeudesta?
Korealaisten ehdoton ykköspyssy oli Shin Sang-Hoon. Hän oli joukkueensa 4 tehokkain pistemies ja plusmiinus-tilastossa kakkosena. 46 ottelussa Shin kirjautti tehot 13+10=23. Huomionarvoista on se että tasakentällisin pelatessa Shin oli joukkueen toiseksi tehokkain pelaaja. Kaksikymmentä(20!) pisteistä syntyi tasakentällisin. (Huom. esim. Rekonen 17, Åsten 14). Lisäksi Shin sai vain 12 minuuttia jäähyjä. Täytti erinomaisesti ulkomaalaisvahvistuksen kriteerit.
Täytyy myös sanoa että pelaajan luistelutaito kehittyi kauden aikana valtavasti. Nopea ja taitava jätkä. Peliaikaa karttui jokaisessa ketjussa.

Ahn Jin-Hui pelasi saman verran otteluita kuin Shin ja kirjautti tehot 3+5. Kyseessä on äärimmäinen kameleontti, jonka voi heittää paikkaamaan mitä tahansa hyökkäyspään pelipaikkaa. Oma paikka löytyi yleensä kolmos-nelos-ketjun laidalta, mutta kauden edetessä Ahn siirtyi pelaamaan enemmän sentteriä. Peliaikaa tuli jopa ykkösketjussa ja ylivoimallakin Ahn pääsi kokeilemaan välillä. Ketjukaverit vaihtuivat koko kauden, mutta oli parhaimmillaan Ahn-Moisio-Shin -kolmikossa, joka pelasi yhdessä parisen viikkoa. Yhteispeli Shinin kanssa toimi hyvin, ei varmaan vähiten yhteisen kielen takia. Yllätti allekirjoittaneen kiekonriistäjänä ja syöttöjen katkojana. Mestis-tasolle vitun hyvä laukaus.

Kim Won-Jun. Puolustaja, joka kärsi kauden aikana loukkaantumisista. Pelipaikka löytyi terveenä ollessa useimmitin kakkospakkiparista Robin Saaren viereltä. Matseja kertyi 30 ja pisteitä 2+4. Terveenä ollessaan peliaikaa tuli mukavasti ja alivoimalla Kim oli luottomies. Mestis-tasolle ruutunsa hyvin täyttävä pakki.

Kim Ji-Min. Ei saanut peliaikaa Mestiksessä ennen valmentajanvaihdosta kuin yhden pelin verran. Valmennuksen vaihtumisen jälkeen peliaika oli hajavaihtoja, kauden loppua kohti vastuu hieman kasvoi. Yllätys oli ettei mahtunut kokoonpanoon, sillä harjoitusotteluiden korealaiskolmikosta kyseessä oli pirtein pelaaja. Puheet "Ei mahtuisi edes Suomi-Sarjaan" olivat vittuuntuneiden miesten sanahelinää. Ensimmäisissä neljässä Suomi-Sarja -matsissaan Kim J-M keräsi tehot 1+3. Yhteensä matseja kertyi Suomi-Sarjassa 6. Mestiksessä pistesaldo jäi avaamatta. Matseja 18. Kehityskelpoinen yksilö ja tulevaisuudessa taitojen karttuessa ja isommalla vastuulla pelatessa hyökkäyspäässä voi odottaa tehoja.

Ahn Jung-Hyun. Kuumaverinen iso jätkä. Treenimatseissa väläytteli sentteripelaamisellaan ja taklauksillaan. Mestiksessä vastuuta ei tullut missään vaiheessa (ennen valmennuksen vaihtumista 1-2 matsia). Valmennuksen vaihtumisen jälkeen pääsi säännöllisesti kokoonpanoon, peliajan koostuessa kuitenkin lähinnä hajavaihdoista. Myöskään tämän jätkän kohdalla "ei mahtuisi edes Suomi-Sarjaan" -puheet eivät kohtaa taitoja. 6 matsia tehoin 1+2. Mestiksessä tehotilasto jäi avaamatta. Kehityskelpoinen yksilö kuitenkin kyseessä ja tulevaisuudessa lupa odottaa enemmän, osoitti sen saadessaan enemmän peliaikaa.

Summa Summarum.
Shin Sang-Hoon ja Kim Won-Jun = vahvistuksia.
Ahn Jin-Hui = valmennuksen luottopelaaja.
Kim Ji-Min ja Ahn Jung-Hyun = reserviä.

Toivottavasti ensi kaudella koko viisikko jatkaa eikä tänne tuoda korvaavia jätkiä, paitsi jos ovat merkittävästi parempia.

Korealaiset kuitenkin näyttivät epäilijöille että ovat täällä pelaamassa lätkää ja ovat tälle tasolle ihan pelimiehiä.
 
Nyrkkeily on hauska urheilu. Saa siinä lyödä toista päähän. Usein toinen kaatuukin maahan. Nyrkiniskut toistuu. Veri päästä roiskuu. Nyrkkeily on hauska urheilu

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Kaulasuoja yllä analysoi loistavasti, nämä Korealaiset ja olen täysin samaa mieltä. Harjoituspeleissä kaikki 5 Korealaista pelasi loistavasti, mutta vain 3 osoitti, sitten pystyvänsä pelaamaan Mestistä hyvällä tasolla. Hauskaa oli kauden aikana vieraspaikkakunnilla, kun huudeltiin Korealaisista ja tultiin kyselemään niistä. Paljon on jääkiekkokatsomoissa katsojia, jotka ei ymmäärrä jääkiekosta/pelaajista mitään ja ei ymmärrä, että Koreassakin pelaa Mestistason pelaajia. Monessa Mestisjoukkueessa on pelannut huonompiakin ulkomaalaisia, kuin nämä Korealaiset on. Tarkoitus on, että nämä 5 jatkaisi, mutta on myös Koreasta päin tyrkytetty uusia ukkoja. Sang-Hoon Shinin veli olisi kuulemma halukas tulemaan Loheen.
 

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jaahas, Noora Rädyn joukkue ensi kaudelle alkaa sitten hahmottua, ensimmäiset sopimukset julki -> K-Vantaan kotisivu.
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

Leijonamään

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Ihan hyvät kiinnitykset.
Saari ja Heikkilä on päteviä Mestis-pelaajia.

"Parzi" on pelannu ihan hyvin ja kehitystä varmasti tiedossa, mutta nyt on jo kaksi veskaria rosterissa, onko tarkoitus lähteä näillä vai tuleeko joku kolmas pyörä tähän? Hieman pelottaa kuitenkin ajatus että 5 Mestis peliä oelannut Partanen joutuisi kantamaan vastuun kun Rädystö ei koonsa puolesta siihen ole.
Mielenkiintoista kyllä seurata joukkueen rakennusta ja tätä Räty-projektia.
 
asiallista kieltä pittää käyttää

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Aaro Peltonen jatkaa Vantaalla! Hienoa!

Sopimuksessa on liigasiirron mahdollistava pykälä.
 
Nyrkkeily on hauska urheilu. Saa siinä lyödä toista päähän. Usein toinen kaatuukin maahan. Nyrkiniskut toistuu. Veri päästä roiskuu. Nyrkkeily on hauska urheilu

Leijonamään

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Loistava uutinen!
Meillä on varma Aaro ja lupaava Joona sekä nälkäinen Noora.
Tärkein osa-alue kunnossa. Pohjaa on nyt, saa nähdä kuinka monta jatkosopparia tulee vielä.
 
asiallista kieltä pittää käyttää

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Ei auttanut tällä kaudella Koreapoikien Mestis visiitti Korean maajoukkuetta. Ainoa lohessa pelannut pelaaja oli Shaghoo Shin, joka pelasi MM-kisoissa tehoin 1-0.
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Kuuli tässä sellaisen huhun, että ennen Korealaisten ostoa K-Vantaan niin hinta olisi ollut 50000 Euroa. Fanitkin olis ton kasannut kokoon(jos olis ollut tiedossa). Korealaiset maksoi tiettäväststi pikkaisen enemmän.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Hiljaista on. Vastoin kaikkia odotuksia, lohen viime kausien ehdoton johtotähti Artem Iossafov teki jatkosopimuksen Kiekko-Vantaan kanssa. Ottajia olisi varmasti ollut muuallakin, myös Liigan puolella, mutta Artem päätti jatkaa vielä Vantaalla. Tuleva kausi on miehelle jo neljäs lohipaidassa. Mikäli pysyy terveenä ja pelaa koko kauden Vantaalla, Kiekko-Vantaan kaikkien aikojen pistepörssissä (Mestis) kärkipaikka vaihtuu.

Eniten lohipaidassa kautta aikojen Mestiksen runkosarjassa pisteitä on nakuttanut Petri Pitkäjärvi, joka teki 304 ottelussa yhteensä 129 tehopistettä (46+83). Iossafovin saldo päättyneen kauden jälkeen on 138 ottelua ja 101 tehopistettä (49+52). Myös lohipaitojen kaikkien aikojen maalitilaston kärkipaikka tulee vaihtumaan, sillä Iossafov on vain seitsemän maalin päässä kärkipaikkaa pitävästä Petteri Linnonmaasta.

Kiekko-Vantaa on kesäkuun alkuun mennessä julkaissut kuusi pelaajasopimusta ensi kaudelle joista ykkösvahti Aaro Peltonen metsästää try-outin kautta liigasopimusta Tapparaan. Iossafov on ykköstykki, mutta mistä miehelle sentteri? Lassi Mattila LeKistä? 283 Mestiksen runkosarjan ottelussa urallaan 198 tehopistettä (76+122) tehnyt Mattila on Lempäälän paikallisaviisin verkkosivujen mukaan siirtämässä elämäänsä pääkaupunkiseudulle joten mikäli kiekkoura jatkuu niin ehkä lohipaidassa?

Valtteri Heikkilältä odotetaan varmasti jo nyt läpimurtokautta, vaikka ikää on vasta 19-vuotta. Taidot riittää jo johtamaan kakkosta, väitän. Sitten onkin tyhjää. Puolustuksessa vasta yksi nimi ja kakkostorjujan paikasta taistelevat pari hyvää ottelua tällä kaudella pelannut Joona Partanen, sekä täysin avoin kortti vielä tässä vaiheessa eli Noora Räty. Paljon on kysymysmerkkejä tällä hetkellä lohipaitojen ensi kauden joukkueen yllä. Aika nollasta starttaa tämä joukkue ensi kauteen, sen verran paljon on muutoksia rosteriin tullut ja tulee.

Kiekko-Vantaa 2014-2015 (tilanne 4.6)

X - X - Iossafov
X - Heikkilä - X
X - X - X
X - X - X

X - X
Saari - X
X - X

X (Aaro Peltonen Tapparassa try-outilla)
Joona Partanen
Noora Räty

- korealaispelaajien määrä ensi kaudella? On huhuttu jopa 8-10:stä...
- jos Aaro saa Tapparaan sopimuksen, mistä lohelle uusi ykkösvahti?
- Jokeri-yhteistyö tuskin jatkuu, huhujen mukaan yhteistyö viritteillä Bluesin kanssa
- omien junioreiden määrä kokoonpanossa?

Kauden 2013-2014 avainpelaajista muualle sopimukset tehneet

Otso Rantakari (Blues)
Saku Salmela (Ilves)
Matti Lamberg (HIFK)
Aleksi Rekonen (Sport)
Jere Karjalainen (Tappara)

Kauden 2013-2014 joukkueesta ilman sopimusta vielä

Joni Haverinen
Antti Pehkonen
Micke Åsten
Kalle Moisio
Olli Suoraniemi
Markus Hämäläinen
Jere Elo

Kaksi viimeisintä listausta, korealaisia ei listattu mukaan. Mikäli tuo Blues-yhteistyö toteutuu niin se voisi Otso Rantakarin lisäksi tuoda lohipaitaan Espoon suunnalta lainalle mm. Niklas Tikkisen, Timi Lahtisen, Robert Rooban, Aleksi Rutasen, Peter Tiivolan ja/tai Iikka Kangasniemen, viime kaudella 60 tehopistettä Nuorten SM-Liigassa Blues-paidassa nakuttaneen Kiekko-Vantaan oman kasvatin.

HCK:n "raunioilta" löytyy tottakai kaikkia Mestis-joukkueita kiinnostavia pelaajia, myös Kiekko-Vantaata: Keravalta voisi lohipaitaan siirtyä ensi kaudeksi mm. Jesse Uronen, Nikke Kettukangas, Vesa Kulmala, Tony Sandberg, Jesse Juntheikki, Joel Lehtinen, Tomi Mustonen, Matias Perkkiö, Roope Ranta ja/tai Kristian Ruisma.
 
Viimeksi muokattu:
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen"
Sean Connery as John Patrick Mason in The Rock

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Menin kyllä eilen tuossa otsikossa lankaan ja oletin Tomi Mustosen siirtyneen lohipaitaan. Mutta ei nyt ihan turha mies tämä Mooseskaan.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Kiitos Enska! Ketä muuta vielä "tippuu" Pikku-veljen hiekkalaatikolta?
Kyllä HCK:sta aika monta Mestikseen kuuluvaa pelaajaa jäi yli. Eri asia on sitten, että onko haluja mennä eteenpäin pienemmällä korvauksella. Taisi viime kaudella pojat tottua hieman poikkeuksellisen avokätiseen toimintaan.
Hienoa, että Jesse löysi hyvän paikan jatkaa pelaamista.
 
-Mikäli ei pidä kontaktista niin on myös vaihtoehtoisia lajeja-

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Eri asia on sitten, että onko haluja mennä eteenpäin pienemmällä korvauksella. Taisi viime kaudella pojat tottua hieman poikkeuksellisen avokätiseen toimintaan.
Mä luulen, että aika moni poika Mestis-tasolla menee eteenpäin pienemmällä korvauksella jos se vaan tulee sovittuna päivänä tilille. Kultakellojen ja autoetujen aika on ohi, onneksi tästä(kin) lajista nämä paskanjauhajat yksi toisensa jälkeen putoaa pois. Money talks, häränpaska kävelee.

Jesse Juntheikki. Aika odotettu paluumuuttaja. Mielenkiintoista nähdä onko JJ:sta joukkueen ykkössentteriksi. Iossafovin kanssa voisivat olla tuhoisa tutkapari. Siihen toiseksi laituriksi vaikka Roope Ranta niin alkaisi lohipaitojen ykkösketju olla ensi kaudelle valmista kauraa.

Turkulaisten suosikkipelaaja K.Moisio kuulemma myös jatkamassa lohessa.
 
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen"
Sean Connery as John Patrick Mason in The Rock

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Mä luulen, että aika moni poika Mestis-tasolla menee eteenpäin pienemmällä korvauksella jos se vaan tulee sovittuna päivänä tilille. Kultakellojen ja autoetujen aika on ohi, onneksi tästä(kin) lajista nämä paskanjauhajat yksi toisensa jälkeen putoaa pois. Money talks, häränpaska kävelee.
Juuri näin. Mestis on kuitenkin sarjana sellainen, jonka olisi tarkoitus kehittää pelaajia kohti "kirkkaampia valoja". Kaikki eivät sinne pääse, mutta voivat silti tehdä hyvän Mestisuran, joka sekin on hieno saavutus.
 
-Mikäli ei pidä kontaktista niin on myös vaihtoehtoisia lajeja-

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Ihmeen hiljasta on oltut. Moision sopimus viimeinen media juttu. Ymmärtäänkseni, Jokeritit ja HIFK ei vaan ole yhteistyö kuppanina ole mahdollinen, joten mikä jää...
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Harjoitusottelu 01.08.2014 klo 18:30 Kiekko-Vantaa - Espoo Blues. Tämä enteilee luultavasti sitä, että Lohi ja Blues tekee yhteistyötä ensi kaudella?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy