Lohipoika

Jäsen
Yhdeksän ottelua se vaati, mutta tulihan sieltä lopulta se kauden ensimmäinen voitto. Toivottavasti siellä toimiston puolella on nyt havahduttu todellisuuteen, sillä sen jälkeen, kun lainamäärää on lähdetty vähentämään, kolmesta ottelusta tuloksena on ollut kaksi jatkoaikatappiota ja yksi suora voitto. Ero aikaisempaan on huomattava.

Tämänpäiväisessäkin ottelussa mukana oli useampi pelaaja omista A-junnuista tuuraamassa loukkaantuneita ja juuri niinhän sen pitäisikin mennä. Mitä järkeä on peluuttaa naapuriseuran junnuja, kun omissakin on useampi lupaava pelimies jonossa? Aiterollekin peli oli uran toinen ja tämän kauden ensimmäinen Mestiksessä ja heti tuli maali komealla rannelaukauksella.

Koski, Tallberg, Manelius ja Nyqvist alkavat jo olla vakiokalustoa ja ovat parantaneet otteitaan peli peliltä. Pahinta, mitä nyt voisi tapahtua, olisi se, että ylhäältä tulisi kesken kauden kutsu liigarinkiin ja tilalle lähetettäisiin pari uutta keltanokkaa. Varsinkin Manelius ja Nyqvist kellottavat välillä huiketa minuutteja ja parasta heidän tulevaisuudelleen olisikin kokonainen kausi Mestiksessä isossa roolissa. Olisi sitten ensi kaudeksi hyvät eväät murtautua liigan puolella vakiokokoonpanoon kuten koodinimi Tuohilampi tai Taimi.
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

Lohipoika

Jäsen
Pulkkisen kausi on ohi.

Todella harmittava uutinen. Yksiä suosikkipelaajia joukkueesta, kova yritys ja tsemppaaminen illasta toiseen ja muutenkin kaverille olisi toivonut pääsyä pois veljensä varjosta. Oma kasvatti ja kaikkea, vaikka pelasikin muutaman vuoden Jokereissa, ja nyt käy näin ikävästi. Todella harmittavaa. No toivottavasti uutista mukaillen saamme aikanaan kokea Tonin komean paluun. Tuskin siis nähdään enää tällä kaudella, mutta toivon mukaan ensi kauden joukkueessa on Pulkkisen mentävä aukko. Kun poistuvien joukkoon lisää vielä Norjan (tulee vahvasti mieleen case-Nieminen), voi sanoa, että huono maku on jäänyt loppuviikosta.

Akatemiakin kävi erittäin ikävästi hakemassa voiton, joten toivottavasti kurssi on korjattu TUTOa vastaan. Kiekko-Vantaa kuitenkin on perinteinen pudotuspeliseura, joten toivottavasti pian päästäisiin pois jumbosijalta ja niille omille sijoituksille taistelemaan suorasta pudotuspelipaikasta.
 
Viimeksi muokattu:
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

Lohipoika

Jäsen
Viimeinkin ne maalihanat aukesivat, kun TUTO kaatui 9-2. Jesse Juntheikiltä upea mestisdebyytti ja tuloksena kaksi maalia ja parhaan pelaajan palkinto. Tälle kaverille kannattaa kyllä tarjota sopimusta vaikka loppu- ja ensi kaudesta. Kyllähän pelaajalta löytyy heti näyttöintoa, kun Mestis on ylennys eikä alennus. Tämäniltainen voitto kyllä herätti luottamuksen tähän jengiin (ja hieman Kuituseenkin) ja perhana vie Jukurit kyllä kaatuu keskiviikkona.

Koivisto on kyllä todellakin ollut komea haku ja Kiekko-Vantaan samivatanen, Saku Salmela, alkaa myös pelaamaan potentiaalinsa mukaisesti. Nyt ei ole muita toiveita, kuin että lainapelaajat vakiintuisivat ja Kauttokin pääsisi maalille.
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

Lohipoika

Jäsen
Oho, Raimo Summanen K-Vantaan valmennukseen!

"Lohipaitojen ja Summasen yhteistyön malli ja muoto selviävät tarkemmin seurajohdon ja valmennustiimin välisissä keskusteluissa."

Summanen on kiistanalainen persoona, mutta on kaikesta huolimatta menestynyt valmentajana. Henkilönä on valovoimaisuudessa taatusti vähintään Tamin luokkaa ja houkuttaa ihan varmasti ihmisiä katsomoon. Tekee jopa hommia K-Vantaalle ilman korvausta. Erittäin kova veto tähän paikkaan!
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No johan pomppas. Tai toisaalta, oli jo aikakin saada muutosta ennen kuin joukkue jumahtaa pysyvästi peränpitäjäksi. Rami on kiistanalainen persoona, mutta kuitenkin ammattimies, joka taatusti saa jokaisen jäällä olijan kuuntelemaan - ja toteuttamaan sanomaansa. Jotkut vaan eivät ole tottuneet saamaan suoraa palautetta. Toivotaan ettei siitä synny nyt isoa ongelmaa.

Kuuntelin Summasta viikonlopulla kirjamessuilla ja kieltämättä hyviä ajatuksia heitteli kuulijoille. Niistä kelpaa nuortenkin ammentaa lisäpilkkeitä reppuunsa.

Omasta puolestani voisi viipyä Valtissa pitempäänkin, kuin viikon tai kaksi.
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Hieno juttu koko Mestiksen kannalta, ehdottomasti ja monella eri tavalla. Toivottavasti saatte nauttia, niin ja me muut siinä sivussa mahdollisimman pitkään Ramin läsnäolosta.

Tami ja nyt vielä Rami samassa sarjassa. Hieno juttu, ja tuo varmasti väriä toimintaan.
 
"En edes muista, koska olen saanut edellis kerran Kankaanperältä poikittaista mailaa. Nyt voi kirjoittaa muistiin, että 5. Elokuuta sitä taas sain". - Lennu Petrell Pitsiturnauksessa, 2016 -

Alocacoc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Johan pomppasi. Ensin Pena Jokipon hallitukseen, sitten Tami häärämään Turkuun ja nyt Rami iskee omat pippurinsa tähän keittoon. Mitä seuraavaksi? Alpo Suhonen Heinolaan?

Mutta hieno asiahan tämä on. Mestis se vain on entistä mediasexikkäämpi sarja. Toivottavasti tämä tuo lisää kansaa katsomoihin ympäri valtakuntaa. Mielenkiinnolla jo odottelen Kiekko-Vantaan ja Kiekko-Laserin kohtaamista, siellähän ovat sitten vanhat kiukkupussit Niinimaa ja Summanen jälleen saman kaukalon äärellä.
 
"Odotan, milloin velkataakka räjäyttää koko seuran"
-Esa Tikkanen Jokipojista, IL 7.3.2011

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Oho! Nyt pukkaa kateuden tunteita Vantaan suuntaan. Suomessa on kaksi valmentajaa, jotka ovat allekirjoittaneen mielestä pari päätä kaikkia muita pidempiä osaamiseltaan. Toinen meillä oli Kajaanissa vajaat kolme kautta ja toinen on Summanen.
Onnittelut Vantaalle, saitte ihan oikean tekijämiehen organisaatioon!
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Summanen on kyllä tekijämiehiä. Ja tulisieluisena sytyttäjänä voi auttaa kovastikin kriisijoukkuetta. Mutta...

Eikö kellekään muulle tule jotenkin kummallista oloa tästä uutisesta? Kiekko-Vantaa tiedottaa Summasen liittymisestä seuran valmennukseen, mutta seurassa ei edes tiedetä mitä ja miten mies tulee tekemään. Onko nyt vaan tartuttu johonkin köyteen, vaikkei ole mitään tietoa mitä sen toisessa päässä on?
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

scholl

Jäsen
Hyvä veto Vantaalta. Saivat varmasti näkyvyyttä seuralle ja pelaajat varmasti saavat pienen potkun persuksiin. Nyt HIFK:n lainapelaajatkin saavat ehkä jotain uusia kokemuksia sieltä. Ehkä jokainen oppii vähän jotain. Summaselle tuo taas on jonkunlainen ponnahduslauta takaisin työelämään valmennuksen saralla, koska jos on kokonaan ulkona niin on vähän unohduksissa.
 
Tiedote: scholl is back!
"Reilu lätkäjätkä": mistä asti reilu lätkäjätkä on tehnyt ilmaiseksi töitä? Ei koskaan kun on kysymys elannosta mutta kun kyseessä on hyväntekeväisyys, talkoot, varainkeruu, mediajippo tms. merkityksetön häpeninki niin se on sitten toinen tilanne. Summanen saa vielä rahaa idästä ja Rami ei ole niin tyhmä että laittaisi sen hanan kiinni näin pienen puljauksen takia. Voiko Ramii vaikuttaa pelaajarumbaan: ei voi kun ei ole edes palkollinen tai edes korvausta saavan konsulentin asemassa. Hevosmiehiä ja korvaansupsuttajia Vantaalla on varmasti omastakin takaa ja ihan yllin kyllin.

Kuitunen ja Karjalainen: onko jo jompikumpi lähtenyt tai lähetetty vai tapahtuuko tällä saralla jotain? Karjalaista ei ainakaan löydy Ki-Va:n kotisivuilta.
 

boxmia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Olihan tämä Summasen tulo taas näyttävä mediatemppu mestiksen kannalta, se noteerattiin jopa radiokanavalla jossa harvemmin jääkiekosta puhutaan, siis ylex:llä. Siinä tosin mietittiin MIKSI summanen meni Vantaalle? No, vastaus tuli helposti: Se voi lähteä sieltä ihan millon vain, aivan kuin pelaajatkin. (karuselli pyörii) Toivottavasti Summanen pysyisi vantaan hommissa kauden loppuun tai edes vuoden vaihteeseen, niin ei tulisi paha maku tästäkin hommasta. Vantaa kuitenkin historiallaan ansaitsee OMAN jääkiekkojoukkueen.

Saatiinpahan mestis ja Kvantaa suuriin mediohiin edes hetkeksi.
 

Lohipoika

Jäsen
Pelaajauutisia pukkaa: Joni Karjalainen ja Mikael Paunio Vantaalle ja Jesse Juntheikki jatkaa loppukauden Vantaalla.

Juntheikki sai siis oletetusti koko kauden sopimuksen Vantaalle. Uusina niminä joukkoon liittyvät Hokista potkut saanut Tappara-laina Joni Karjalainen ja HIFK:ssa try-outilla ollut Mikael Paunio. Molemmilla uusilla pelaajilla on kuukauden mittainen koeaika, mutta ovat muuten koko kauden sopimuksia.

Karjalainen on nuori ja vielä viime kevääseen asti hyvin potentiaalinen pelaaja. Tämä kausi ei ole alkanut ihan odotetusten mukaisesti, mutta toivotaan, että Vantaalla räjähtää. Mahtuu vielä kaiken lisäksi A-junnuihin, joten vahvistaa tarvittaessa myös sitä osastoa. Paunio sen sijaan on ihan mielenkiintoinen haku. Junnuissa on tullut kovaa jälkeä, mutta viime kaudella loukkaantuminen vaikeutti debyyttiä miesten sarjoihin. Pelasi kuitenkin puolen pisteen ottelukeskiarvolla tämäniltaisen vastustajan KooKoon paidassa. On vielä sentteri, joista on hieman pulaa.

Ihan hyvät fiilikset on molemmista, mutta onneksi molempien sopimuksissa on se kuukauden try-out.
 
Viimeksi muokattu:
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

Lohipoika

Jäsen
Ei välttämättä ole isoin ongelma, mutta todetaan se nyt tässä:

Tämän vantaalaisen mestisjoukkueen nimi voidaan kirjoittaa Kiekko-Vantaa tai K-Vantaa, mutta sitä ei koskaan, ikinä, missään tilanteessa lausuta Koo-Vantaa. Se on aina Kiekko-Vantaa riippumatta siitä, kumpaa yllä olevaa kirjoitusmuotoa käyttää. KiVa on sitten eri asia. Jossain Savonlinnan tai Heinolan paikallismediossa sen on ymmärtänyt, että vastustajan nimeä ei aina saada oikein, mutta se eri asia, kun kyseinen virhe tapahtuu kansallisella tasolla (ajassa 0:35):

SM-liiga - Blues - HIFK 17.11.2011 | Ruutu.fi
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

Lohipoika

Jäsen
Viikonlopun Lapin kierueella tuli myös K-Vantaan kauden ensimmäinen pelikielto, kun Niko Aitero sai kaksi ottelu pelikieltoa päähän kohdistuneesta taklauksesta (uutinen ja video) ja kärsii ne viime lauantain Hokki- ja ensi keskiviikon SaPKo-peleissä. Videon perusteella täysin oikeudenmukainen tuomio. Taklaus on pahasti jäljessä ja osui suoraan pään seutuville.

Iloisempiakin uutisia löytyy, kun Toni Mäkiaho palaa Vantaalle ottelukohtaisella sopimuksella (linkki). Tuo johtajuutta nuoreen jengiin, taklaa kovaa ja tekee pisteitä. Hyökkääjiä on nyt muutama telakalla, joten tilaa kokoonpanossa on. Toivottavasti nähdään keväällä lohipaidassa myös pudotuspeleissä ja liigakarsinnoissa. Mäkiaho nähdään kokoonpanossa jo huomenna SaPKoa vastaan.
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
Viikonlopun Lapin kierueella tuli myös K-Vantaan kauden ensimmäinen pelikielto, kun Niko Aitero sai kaksi ottelu pelikieltoa päähän kohdistuneesta taklauksesta (uutinen ja video)
Pelikielto on oikein, mutta onko 2 matsia liian vähän? Kyllä tossa varmasti Kireniltä menee tuikut himmeeksi kun suoraan päähän osuu. Jos näitä tilanteita oikeesti halutaan karsia niin kannattaa käydä uudet keskustelut sanktioista. No toivotaan ettei nyt mennyt Kireniltä nenäpoikki poskelle, polvi, selkä, naama kasaan kun viimeksi Lohen pelaaja Talaja antoi pusun Kirenille.

Mäkkäri siis takaisin Loheen. Viihdettä kentälle ja toisen syöttäjän titteliä ruinaamassa, jotta CV näyttäsi taas hyvältä ulkomaan pestiä ajatellen.
 
oli miten oli KiVa on paras

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mäkkäri siis takaisin Loheen. Viihdettä kentälle ja toisen syöttäjän titteliä ruinaamassa, jotta CV näyttäsi taas hyvältä ulkomaan pestiä ajatellen.
En tiedä itkeäkö vai nauraa näille "sainauksille". Aika toivotaan toivotaan -osastoa. Tällaiset ikämieskaverit eivät ajattele muuta kuin omaa palkkapussiaan, mikä tietysti on ok, mutta joukkueen kustannuksella. Putki ei enää kulje, kädet jäykistyvät entisestään ja motivaatio jotain x-luokkaa, niin miksi? Viime kaudella olin hetken kaverista innoissani, mutta nyt ei jaksa syttyä. Kuten ei muustakaan muukalaisjengistä. TM:llä on taipumus vedellä usein omia polkujaan ja linjojaan, joten saa nähdä miten ketjukaverit löytyvät. Mutta samapa se Kuitusen olemattomalla "pelikirjalla" kuitenkin on, missä seilaavat. Saa nähdä, miten Raadon kanssa sujuu...
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

Lohipoika

Jäsen
Eipä se peli Peliittoja vastaan ollut mitenkään kaunista katsottavaa, mutta lopputulos ja kolme pistettä on tärkeintä. Toivottavasti Hetényikin löi itsensä läpi Kekäläisen ja kumppaneiden papereissa, ettei tarvitse enää Vantaalla tulla ja viedä Kauton peliaikaa.

On se kyllä jännä juttu, miten sellainen pieni asia kuin Raimo Summasen mukaantulo voi parantaa otteita. Summasen tulon jälkeen K-Vantaa on pelannut yhdeksän ottelua, voittanut niistä seitsemän, hävinnyt vain sarjakärki KooKoolle ja aina pahalle Jokipojille ja noussut jumbosijalta kahdeksanneksi ja on parilla voitolla jo kuuden joukossa.

Seuraavana onkin vuorossa vanha rakas Mikkelin Jukurit. Heitä ei ollakaan tällä kaudella vielä voitettu. No onneksi siihen tulee muutos perjantaina.
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

Lohipoika

Jäsen
Kiekko-Laser meni siis odotetusti nurin, joten nyt voisi olla hyvä paikka hankkia hieman laajennusta. Tuskin kukaan odottaa, että tällä hetkellä kahdesta kentällisestä lainoja moni jatkaisi enää siirtoajan jälkeen, joten tuolta voisi nyt yrittää hankkia kohtuuhintaan pelimiehiä. Olli Julkunen on vanha lohipaita, mutta huhujen mukaan nautti melko kovaa palkkaa Oulussa. Alkukauden komeetta Sami Holappa voisi myös olla mielenkiintoinen kaveri, mutta näyttää tällä hetkellä olevan loukkaantuneena.

Aihetta (niin Oulua kuin pelaajasopimuksia) sivuten voisi mainita, että viime kaudelta tuttu Henrik Juntunen on Vantaalla try-outilla joulutaukoon asti. Ei viime keväännä noussut mitenkään korkealla, välillä tuntui pikemminkin surffailevan kentällä, eikä tälläkään kaudella Salossa ole pelannut verkkoja heilutellen. Oma ennustukseni on, että jatkaa muualla joulun jälkeen, mutta ainahan näissä asioissa on mukavaa olla väärässä.

Perjantaiksi oli tosiaan merkitty kalenteriin kotipeli tätä Kiekko-Laseria vastaan, mutta se jää nyt pois.
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.
No hyvä kun tämänkin tiesit muttet kuitenkaan osannut tai viitsinyt kertoa jo syyskuussa. Olisiko sinulla rahaa ostaa nämä pelaajat? Velkasaneerauksessa oleva seura ei osaa tai ei edes mieti ostavansa kun klemmareita tai kumiklenkuksuja. Ja jos haluaa molempia niin vouti kyllä kertoo onko kirstussa rahaa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Norja K-Vantaan maalille?

Ainakin vahvistamattomien siirtojen taulukosta löytyy tuollainen merkintä. Ja sen mukaan ei edes olisi kyse lainasta, vaan siirtyisi pysyvästi.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Lohipoika

Jäsen
Norja K-Vantaan maalille?

Ainakin vahvistamattomien siirtojen taulukosta löytyy tuollainen merkintä. Ja sen mukaan ei edes olisi kyse lainasta, vaan siirtyisi pysyvästi.
Johan olisi mahtava uutinen! Tuohon vahvistamattomien listaukseen ei tosin aina kannata luottaa. Monta kertaa siellä on ensin ollut pysyvä siirto, joka on pian muuttunutkin lainaksi. Toisaalta sinne on myös ilmestynyt Salmen, Tuohilammen ja Åstenin laina joulutaukoon asti, joten kyllähän se panee kysymään, miksi Norja ei sitten olisi muodossa laina, kun nuo muut ovat. Hieman kyllä ihmetyttää, miksi HIFK luopuisi Norjasta, vaikka Endras sinne tulikin, kun Norja on kuitenkin torjunut todella hyvin.

Jäädään siis odottamaan Kiekko-Vantaan tiedotetta asiasta.
 
Viimeksi muokattu:
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
Norja K-Vantaan maalille?
Ei ymmärrä tätä hankintaa jos pitää paikkaansa. Oma sopimusmaalivahti Kautto on näyttänyt jo kykynsä vaikka valmennus kyykyttää jatkuvasti Kauttoa. Esimerkiksi pari upeaa peliä pohjoisen kiertueella niin Kautto laitetaan sen jälkeen "lepäämään" kahdeksi viikoksi jotta Jokerien floppihankita Hetenyi saisi pelejä alle. Kautolla pärjätään helposti loppukausi joten turhaan laitetaan Norjaan rahaa kiinni varsikin näin velkasaneerausjoukkueena. Kunnon maalintekijää mä kaipaan jos sitä rahaa on yhtään säästössä! Vai odotetaanko Juntusesta sitten sitä "ketsuppipullon" avaajaa?
 
oli miten oli KiVa on paras

Lohipoika

Jäsen
Joni Haverinen K-Vantaaseen

Haverinen siis palaa Vantaalle parin viikon try-outille. Tämä on siis se kaveri, joka teki elokuussa loppukauden ja liigapykälän sisältäneen sopimuksen K-Vantaan kanssa, mutta siirtyi pelaamaan Slovakiaan jo ennen ensimmäistä harjoitusottelua. Kuului siis seitsemän päivää K-Vantaan vahvuuteen. Katsotaan nyt, minkälainen pelimies on kyseessä. Pakistossa on tällä hetkellä vain kolme omaa pelaajaa, joten vahvistuksia tarvitaan, kun edessä on kaikenmaailman junnukisoja ja siirtoikkunaa. Mites tuo Ölander?
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
JYP - TPS
 • 3.90
 • 4.20
 • 1.76
KalPa - Pelicans
 • 2.30
 • 4.10
 • 2.60
SaiPa - Ilves
 • 5.70
 • 4.80
 • 1.48
Tappara - Lukko
 • 3.55
 • 4.00
 • 1.88
Ässät - Jukurit
 • 1.93
 • 4.30
 • 3.20
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy