Lohipoika

Jäsen
En usko että ihan koko kauden mittaisia lainoja ainakaan suoraan tullaan näkemään, ihan maksimissaan jotain puoli kautta kestäviä (jouluun asti). Esimerkiksi jos Lindell esittää hyviä otteita niin varmasti haluaa Jokerit häntä liigassakin kokeilla.
Jos nyt vaikka tuo edellämainittu Lindell sattuisikin tekemään edes lähes yhtä tuhoisaa jälkeä Mestiksessä kuin mitä tällä kaudella on mennyt A-junnuissa, niin olisihan se Lindellille itselleenkin hyvä, jos pääsisi kokeilemaan liigavauhtia enkä usko K-Vantaan tuossa tilanteessa asettuvan mitenkään poikkiteloin. Pari peliä liigassa ja sitten todennäköisesti takaisin. Lähdenkin nyt siitä, että kauden alussa tarkoituksena olisi, että pelaaja pelaisi lainalla koko kauden. Tilanne voi muutta ja jos pelisuoritusten mukaan kaverin pitäisikin pelata kovemmassa sarjassa, mikäs siinä, kunhan alkuperäinen tarkoitus ei ollut vain hakea kokemusta miesten sarjoista muutaman pelin ajan. Lindell on nyt tilanteessa, jossa junnupelit tuskin enää kehittävät, mutta liigavauhti on vielä kysymysmerkki. Sellaisessa tilanteessa yksi kokokainen kausi Mestiksessä voisi olla juuri oikea ratkaisu jokaiselle osapuolelle. Vantaallakin voitaisiin mainostaa, että saatiin huippulupaava oma kasvatti joukkueeseen. :)

Hännikäinen, Koski, Ruuttu, Henritius, Rekonen, Lindbohm, Lindell, Hovinen, Sami Salminen, Manelius, Tuohimaa, Hétenyi sekä pari vielä tulossa olevaa syvyyshankintaa muodostanevat pitkälti sen joukon, joka Vantaalla ensi kaudella meiltä pyörii, osa enemmän ja osa vähemmän säännöllisesti. Tuohon päälle teiltä noin 15 omaa sopimuspelaajaa, niin Vantaalla voidaan pelata jopa yllättävän hyvistä sijoituksista ensi kaudella. :)
Toivottavasti ensi kaudella ei lähdetä tuolla laajuudella pelaajalainailuun. Muutama noista voi ihan hyvin tulla, mutta, jos lainapelaajien kohdalla puhutaan kaksinumeroisista luvuista, ei homma hyvältä näytä. Muutama koko kauden laina ja noin 20 omaa sopimuspelaajaa koostuen nykyjoukkueen rungosta, parista toivotusta paluumuuttajasta esim. Ranskanmaalta ja muutamasta nostosta (omista) A-junnuista, niin Vantaalla voidaan pelata jopa yllättävän hyvistä sijoituksista ensi kaudella. Varsinkin tällä kaudella huomaa hyvin, kannattaako jatkuva pelaajaliikenne: kaikki paljon lainapelaajia pyörittävät ovat yhtenä kasana sarjan hännillä. Kärjessä sen sijaan viilettävät omavaraiset, kokoonpanoiltaan rauhoittuneet joukkueet.
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

Masentaja

Jäsen
Tuosta Korhosen haastattelusta tuli mieleen että yksi keino millä KiVa vois saada lisää katsojia olisi a)aktiivisempi markkinointi ja b) lippujen hinta järkevälle tasolle. 12€ on mun mielestä melko kova hinta pelistä, kun kuitenkin puhutaan alemman kastin mestisjengistä. Kymppi olisi mentaalisesti jo paljon järkevämpi hinta. Jos ajatellaan että kaikki 700ka katsojaa ostaisi irtolipun á12€ se tekisi lipputuloja 8400€/ottelu. Jos lipun hinta tiputettaisiin siihen 10€, tarvitsisi myydä 140 lippua lisää jotta saadaan katettua tappio muista lipuista. Myös oheismyynnin tulo kasvaa lippujen lisääntymisen myötä jne... Mutta tää on teoriaa, vielä pitäisi saada ne ihmiset sinne halliin.
 
"Jotenkin tulee aina turvallinen olo kun Rantala ja Fonselius on tuomareina, tulee johdonmukaisia päätöksiä ja linja pysyy koko pelin." -Tomek Valtonen

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
Toivottavasti ensi kaudella ei lähdetä tuolla laajuudella pelaajalainailuun. Muutama noista voi ihan hyvin tulla, mutta, jos lainapelaajien kohdalla puhutaan kaksinumeroisista luvuista, ei homma hyvältä näytä.
Niin no, olisihan sekin jo aika iso edistysaskel jos KiVaa edustaisi kauden aikana 30-35 pelaaja tämän kauden 64 sijasta. Enhän minä myöskään näistä asioista Jokeriorganisaatiossa päätä ja tuo lainaamasi oli vain oma suuripiirteinen arvioni, osa noista viettänee koko kauden intissä ja osa saattaa siirtyä jonnekin muualle.
 

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuosta Korhosen haastattelusta tuli mieleen että yksi keino millä KiVa vois saada lisää katsojia olisi a)aktiivisempi markkinointi ja b) lippujen hinta järkevälle tasolle. 12€ on mun mielestä melko kova hinta pelistä, kun kuitenkin puhutaan alemman kastin mestisjengistä. Kymppi olisi mentaalisesti jo paljon järkevämpi hinta.
Markkinointia ja näkyvyyttä voisi varmaan lisätä, siitä vallinnee laaja yksimielisyys. Lippujen hinta oli viime kaudella 10 e aikuisilta ja 8 e erityisryhmien jäseniltä. Se tuntui sopivalta ja oli helppo kerätä tasalukuisena. Tälle kaudelle peruslippua korotettiin 12 euroon. Toivottavasti summa ei ainakaan nouse ensi kaudelle. Se taas on hieman horjuva peruste, että liput hinnoitellaan kauden alussa jonkun kastijaon perusteella. Tuskin elokuussa vielä kukaan tietää, miten pelit sujuvat, ja tasainen sarjakin osoittaa tehtävän vaikeuden. Toki kauden mittaan voi jaella erikoistarjouksia, kuten esim. Jokerit tekee.

Kerrottakoon vertailun vuoksi, että esim. Peliitat ja LeKi keräsivät tällä kaudella 10 e nupista. Olot ovat kuitenkin molemmilla askeettisemmat.

Parasta markkinointia on tietysti itse peli. Silloin kun se sujuu ja jengi taistelee uhrautuvasti illasta toiseen väkeäkin valuu katsomoihin. Ja päinvastoin. Kiinnostusta lisää se, kun joukkue profiloituu jo varhaisessa vaiheessa kautta ja yleisö oppii tuntemaan pelaajat. Jos tammikuussa pitää vielä arvuutella, että kukahan tuokin nimetön pelaaja on, niin ei hyvä. Muukalaiset eivät näillä leveyksillä suuresti kiinnosta, elleivät sitten tuo tuhtia lisäarvoa joukkueeseen (vrt. esim. Jasko, Engren, Rynnäs, Ranta...).
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

Masentaja

Jäsen
Lippujen hintoihin vielä sellainen että tänään huudettiin lipusta jo 15e, vaikka pleijarit onkin niin rajansa rosvoomisellakin. No josko sitä sitten sen viitsi tässä kärsiä, tuskin on jäljellä muuta kuin 1 peli tällä kaudella. Toivottavasti ymmärtävät toimistolla hinnoittelun vaikutuksen kävijämäärään. Hinnan pitäisi korreloida statukseen...
 
"Jotenkin tulee aina turvallinen olo kun Rantala ja Fonselius on tuomareina, tulee johdonmukaisia päätöksiä ja linja pysyy koko pelin." -Tomek Valtonen

punisher

Jäsen
Kolme ja lauluun

Lippujen hintoihin vielä sellainen että tänään huudettiin lipusta jo 15e, vaikka pleijarit onkin niin rajansa rosvoomisellakin. No josko sitä sitten sen viitsi tässä kärsiä, tuskin on jäljellä muuta kuin 1 peli tällä kaudella. Toivottavasti ymmärtävät toimistolla hinnoittelun vaikutuksen kävijämäärään. Hinnan pitäisi korreloida statukseen...
15 eurolla saa elokuvalipun ja karkkirahaakin jää yli viikonloppuna ja arkena päivänäytöksiin kaksi lippua. Kuka täysjärkinen maksaa 15 euroa paskasta divarikiekosta, jota lainalegioona pelaa. Hifkin toimistolla varmaan revitään nyt tukkaa päästä KiVA ei jatka enään ns. yhteistyötä. Ja viime syksynä oli samat tarinat. Veikkaan että ensi kaudella paidassa pyörähtää vähintään 50 lainapelaajaa ja surkeus senkun jatkuu. Joku kysyi täällä miksei Helppolainen maksa piikkejä pois, jos on olevinaan niin kova kiekkomies, ja se on mielestäni helvetin hyvä kysymys. Ei ne piikit kai niin isoja ole. Halvempaa kuitenkin varmaan on kusettaa faneja ja omia junioreita ja koittaa polttaa piikit pikku hiljaa pois lainarallilla. Mutta ei se mitään urheilutoimintaa tai Vantaalaisen jääkiekon kehittämistä ole vaan nimenomaan kusetusta. Turha ihmetellä miksei Valtti-areena täyty.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy