Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa 2011–2012

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana TKR-69, 14.03.2011 klo 15.28.

 1. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Seurailin Turusta tarkalla silmällä viime kaudella kun tuli Bluesiin, koska ajattelin, että tästä voitaisiin saada hyvä peruspakki KooKooseen. No nyt tuli osoitteeksi Vantaa ja uskon, että tämä on ihan hyvä hankinta.

  Turunen on monipuolinen peruspakki, jolla on hyvä liike ja asenne (ainakin liigassa oli). Ei ole mikään puukäsi ja uskon Mestiksessä pystyvän isompaan kiekollliseen rooliin vaikka ei hänestä mitään pistenikkaria saa. Liigassa ei juuri väläytellyt kiekollista peliään vaan pelasi ihan peruspeliä. Mestiksessä voisi paras rooli olla ykkösparissa kiekollisen pakin kaverina. Hyvällä ja suht sulavalla luistelulla pysyi ihan hyvin liigavauhdissa, joten liike ei tuota ongelmia Mestiksessä. Kokoonsa nähden on kuitenkin vähän pehmeä, joten jämäkkyyttä kaivattaisiin lisää. Asenne oli Bluesissa ainakin hyvällä tasolla. Hoiti hyvällä asenteella oman tonttinsa.

  Eli summa summarum, jos saa parannettua oman pään pelaamistaan, fyysisyyttään ja kenties jopa kiekollista peliään niin uskon, ettei pelaa koko kautta Mestiksessä vaan siirtyy jossain vaiheessa jonkun liigaseuran pakistoon täydentämään loukkaantumisia.
   
 2. Tiedote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Veikkaajan SM-liigaliitteessä oli hieman tarinaa ja pelaajalistat Mestis-joukkueista. Lohipaitojen kokoonpano näytti erittäin kapealta. Onko oletuksena se, että kaksi kentällistä pelaajia SM-liigajoukkueiden (HIFK, Jokerit) poppariosastolta skulaa teillä, vai onko tarkoituksena antaa näyttäpaikkoja myös A-junioreille? Viime kaudella en tätä tilannetta seurannut, mutta nyt kun A pelaa SM-sarjaa eikä ykköstä(erittäin suuri tasoero sarjoissa), voisi olettaa että hyvillä otteilla pääsee ylhäällä yrittämään.
  Harjoitusotteluiden perusteella (itse olen nähnyt vain tilastoja, kaudella pitää käydä näidenkin pelejä väijymässä) ainakin HIFK:n kasvatit Juhon pikkuveli Juuso Perttilä sekä Peter Eskelinen ovat tehoilleet ihan mukavasti.

  Vai miten itse luulette, onko kuilu Kiekko-Vantaan A:sta liian suuri Mestis peleihin? Melko nimettömällä nipullahan Kiekko-Vantaa A:ssakin lähtee taistelemaan. Miten junioreita esim. viime kaudella käytettiin, vai käytettiinkö ollenkaan?
   
  Viimeksi muokattu: 12.09.2011 klo 01.34
 3. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Rosteri on vielä tässä vaiheessa kapea, viime vuoden malliin. Jullit ja narrit lainannevat entiseen tapaan muutaman pelaajan kokoonpanoon, joten lopulta peliaikaa kyttää lähes 30 ukkoa - tai poikasta. Viime kaudella lainoja oli jäällä yleensä noin kahden kentän verran, loput sitten omia sainauksia. Toivomus monella taholla on, että nyt lainaluku olisi pienempi, esim. 5-6 pelaajaa per matsi.

  A:sta oli muutama pelaaja haistelemassa mestistä helmikuussa. Nyt he ovatkin sitten jo äijäjoukkueessa (Arima, Salmela, Perttilä, Aitero, Lehtinen). A:lla ovat omat kovat pelit edessä, enkä usko että ainakaan alkuvaiheessa kahdessa jengissä pelaavia juurikaan on. Pelaako esim. Lehtinen A:ta vai mestistä, sen näyttää aika. A:n ringissä on leveyttä mutta riittääkö taso, jää nähtäväksi. A:n kärki on kyllä liian kova lohipaidoille (vrt. esim. Jokeri-pelit), mutta sinne noin 9-15-haarukkaan, mille sijalle tahansa on mahkuja. Sarjanousijalle on aina kunniaksi, jos se säilyttää paikkansa omin avuin.

  Kun A:sta noustaan aikuistasolle (mestis, liiga), vie yleensä oman aikansa ennen kuin pelaaja on valmis täyteen vastuunkantoon. Viime kaudella sen kokivat mm. Pitkänen ja Helenius, jotka nyt pelaavat muualla. Ajoittain peli kävi, mutta usein oli aika hiljaistakin. Yksi esimerkki hitaasta kiiruhtajasta on JP Purolinna, joka on kiertänyt jo Rauman ja Kajaanin kautta Mikkeliin. Kehitystä lie tapahtunut, kun Pikkarainen huoli joukkoihinsa. Vantaalla aikanaan totesin, ettei JP riitä liigatasolle koskaan, mutta mestis saattaa olla sopiva taso.
   
 4. Illan kokoonpanoa odotellessa, tämän kauden osalta ei lienee Espoon suunnalta kannata odotella lainapelaajia. Espoo siirtelee toipuvia ja uusia lupauksiaan muihin Mestis-seurojen rinkeihin; Mörsky,Valkonen...
   
 5. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
 6. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Nyt kun pelaajaralli Kiekko-Vantaalla on taaksejäänyttä elämää, kuten monesta ketjusta olemme saaneet lukea, niin tuus nyt Lohipoika ihan itte selittämään tää homma. :D

  Surkeaa touhua, ei voi muuta sanoa.
   
 7. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Lainaus:
  Vaikka en olekkaan Lohipoika niin vastataan silti. Tiedossa on että lainoja tulee olemaan se 7-10 pelaajaa koko kauden jokaisessa pelissä ja vielä ainankin seuraavat kolme kautta vielä mennään näin. Nyt olisi fanien toiveessa, että nämä lainat eivät vaihtuisi joka peliin vaan samat lainat olisivat koko kauden. Jos nyt 1-2 lainaa vaihtuu niin ei sekään olisi maailmanloppu.

  Surkeaa tuohua, totta ja pakkoraossa ollaan kun joukkue on vielä pitkään velkasaneerauksessa.
   
 8. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kaappasi ja kaappasi. Voi voi sentään. Eiköhän se mennyt niin, että isobroidit päättivät ihan itsekseen, ketkä aloittavat kautensa Vantaalla. Esim. Hifkin veijareiden "sopimukset" kattavat alkuun päivät 13.-16.9. Ei siis kovin pitkä aika, kattaa kokonaiset kaksi peliä. Mitä sitten tapahtuu, jää nähtäväksi.

  Toiveissa on, että alkuun päästyään kavereiden siirtopapereissa olisi takarajana esim. 30.4. Siinä olisi jo jatkuvuutta ja sitoutuminenkin toisenasteista.

  Radiossa haastateltiin Tuohimaata ja Tallbergia, ja kummankin puheista kuulsi aika suoraan, että "ylös pitäisi päästä mahdollisimman pian..." Luonnollista, mutta miten se vaikuttaa joukkuekemiaan, jos kaverit hyppelee alkulämmöt julli- ja narriverkkareissa ja höpöttää liigapeleistä. Ehkä kaikki pelikaverit eivät katso suosiolla, vaikka kuinka ammattilaisia oltais.

  Joten hieman ristiriitaisissa fiiliksissä tässä alkua odotellaan. Viime kauden rumbaa kukaan ei halua, mutta kuuluuko ääni (lainojen) isännille asti?
   
 9. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Kirjoituskielto on nyt lusittu ja paluu arkeen voi alkaa. Vastasin karate Maurille yksityisviestillä jo eilen, mutta laitetaan sama vastaus tähän kaiken kansan nähtäville.

  Olen sanonut, että pelaajaralli on ohi. En ole missään todennut, että lainapelaajia ei tulisi. Rallilla olen koko ajan tarkoittanut joka peliin vaihtuvaa lainarumbaa. Jos tarkemmin laskee, huomaa, että molemmista liigajoukkueista tuli neljä pelaajaa, mikä on juuri siinä ennustamassani haarukassa (3-5 molemmilta). Juuri maanantaina Mestis-infossa Samu Kuitunen totesi (linkki, alkaa 8 minuutin kohdalla), että lainarumbaa ei ole tulossa ja että hommaa on järkeistetty. Todennäköisesti siis nämä kahdeksan pelaajaa pelaa koko kauden lainalla Vantaalla. Täysin varmaa tämä ei tietenkään ole ja muutama saattaa vaihtua, kuten esimerkiksi Carolinan mies Kivistö, ja muutama parin pelin laina saattaa tulla jossain vaiheessa kautta, mutta tässä on se runko. Yli 50:ttä pelaaja tuskin Vantaalla nähdään. Noin 40 on oma veikkaukseni, jos omia junnuja ei lasketa.

  Eihän tämä täysin ihannetilanne ole, mutta näillä mennään ja toivottavasti koko kausi.
   
 10. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Kiekko-Vantaan Facebook-sivut julkaisi hetki sitten ensimmäiset kuvat uudesta kotipelipaidasta mainosten kanssa (linkki).

  Aika komeathan nuo ovat. Mainoksia näyttää olevan suhteellisen hillitysti ja kädet on jätetty paljaaksi. Varsinkin tuo selkäpuolella oleva Cramon logo sopii aivan täydellisesti tuohon pelipaitaan.
   
 11. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Mainoksista viis, mutta tuo etupuolen logo on riittävän iso. Se toki on kaksipiippuinen juttu ja makuasia, mutta itse tykkään että logo on riittävän suuri. Eikä tuo pöljemmältä muutenkaan näyttänyt.
   
 12. Lohipoika Jäsen

  Viime kauden muuri Mika Norja palaa Vantaalle toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella HIFK:sta.

  Mika Norja palaa lohipaitoihin

  Itse olisin mieluusti antanut Kautolle mahdollisuuden, mutta Norja on hyvä haku. Toivottavasti pelaisi kauden loppuun, mutta hesalaiset tuntien tämäkin laina kattaa vain muutaman pelin. Valitettavasti.
   
 13. Durable Jäsen

  Myös Zoltán Hetényi on tämän viikon K-Vantaa mukana. Tommi Kivistö huomenna Jokereiden mukana Tampereella.
   
 14. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Ei kannata hesalaiseen luottaa. HIFK kutsui Norjan takaisin saman tien.

  Maalivahtikaksikko on siis Kautto - Hetényi, joista antaisin mieluummin Kautolle pelivuoron. Vielä kun Kivistökin on liigan mukana, omille on toivottavasti luvassa enemmän pelipaikkoja.
   
 15. Lohipoika Jäsen

  Huominen TV-peli Peliittoja vastaan on muuten samalla juhlaottelu: Keskiviikkona lohipaitojen 500. Mestis-ottelu.

  Ihan kiitettävään saavutukseen tämä Vantaan lippulaiva on pystynyt, kun aiemmat yritykset (TJV, VaKi ja VHT) pelasivat vain yhteensä viisi kautta I-divisioonassa. Nyt on siis menossa K-Vantaan 12. kausi toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Pisteitä tosin aletaan pikku hiljaa tarvitsemaan, jos ensi vuonnakin halutaan pelata Vantaalla Mestistä. Toivottavasti juhlaottelussa aukeaa voittotili.

  Toinen pinnalla oleva asia onkin sitten tämä lainarumba, jonka monesta suunnasta kesällä luvattiin rauhoittuvan. Nopea vilkaisu tilastoihin kertoo, että neljässä ensimmäisessä ottelussa K-Vantaassa on pelannut 12 eri lainapelaajaa. Tämä kokoonpano pitäisi lainapelaajien osalta nyt jäädyttää eli pitäisi sopia liigaseurojen kanssa, että nämä ja nämä tulisivat koko kaudeksi lainalle ja muille ei ole tilausta. Nythän tilanne on se, että varsinkin HIFK-lainat tulevat viikoksi tänne ja viikonloppuna menevät pelaamaan omiin A-juniorehinsa ja seuraavalla viikolla osa porukasta onkin vaihtunut uusiin. Nyt tähän touhuun tarvitaan jämäkkyyttä, eli Kiekko-Vantaan johdon ei pitäisi hyväksyä ainuttakaan lainaa, jonka papereissa ei ole merkintää "30.4. saakka". Vantaan fanienkin keskuudessa on alkanut ilmetä turhautumista tähän touhuun ja on luvattu, että hallille ei mennä nykyisenkaltaisessa farmihuoraamisessa. En voi itse syyttää ketään tällaisesta ajattelusta, sillä onhan tämä meininkiä hirveää seurattavaa. Sport ja Jukurit nyt vetävät aina väkeä paikalle, mutta odottakaaps vain, jos samanlainen lainarumba jatkuu, kun vuorossa ovat LeKi, Akatemia tai juurikin Peliitat. Hyvä, jos nämä vetävät edes 500 katsojaa. Yleisömäärätavoitteeksi kun vielä on ilmoitettu 900, niin ei hyvää päivää.

  Sairasosastolla on hieman liikehdintää, kun joukkueen viime kauden maalikuningasta Antti Pehkosta odotetaan tällä viikolla tositoimiin ja hän saattaa pelata jo huomenna Peliittoja vastaan. Toinen loukkaantuneiden kirjoissa oleva on nuori lupaus Juho Perttilä, joka kärsii ylävartaloflunssasta ja jonka ennusteesta ei vielä ole tarkempia tietoja. Toivotaan kuitenkin Perttilää pian takaisin, sillä hän on ehdottomasti yksi omista suosikeistani joukkueessa.
   
 16. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Ja kuin vastauksena Lohipojan viestiin Vantaalle saapuu tänään peräti 7 uutta lainamiestä. Huh-huh! Mahtaakohan enää valmentajakaan tietää ketä kaikkia kentällä luistelee pelin aikana?
   
 17. Pelicans81 Jäsen

  Lainaus:
  On tuo touhu tainnut lopulta mennä sellaiseksi, että liigaseurat päättävät ketkää pelaa milloin ja missä ja Vantaan pomo(t) nyökyttelee perse ruvella liigaseuroihin päin. Harmi, sillä minä pidin Kiekko-Vantaasta vastuksena kun oli vielä touhu itsenäistä.
   
 18. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  On kyllä surkeaa hommaa. Kun kerran JYP-filatelia ei ole putoamassa, niin toivottavasti tämä sitten.

  Lainaus:
  Millaisia tuntoja koet sisimmässäsi tarkastellessasi tätä kirjoitustasi nyt tämänhetkisen tiedon valossa?
   
 19. Velkasaneeraus on juuri tätä; joku muu päättää ja antaa toiselle mahdollisuuden jatkaa. Itsenäisyys on mennyttä. Mutta toisaalta jollei yleisöä kiinnosta tämän tason pelaajat, joita tänään on rosterissa niin mikä helvetti heitä kiinnostaa? "Meidänpojat", jota hoetaan Espoossa? Minua ainakin kiinnostaisi tulevaisuuden pelaajat merkittävästi enemmän kuin 15 vuotta Suomi-sarjaa, 2. divaria ja jokusen Mestispelinkin pelanneet kehäraakit.

  Surkeetahan tämä on mutta velkasaneerauskin loppuu aikanaan...
   
 20. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Aivan hitonmoisio. Koko kesän Kiekko-Vantaan johtoporras aina puheenjohtajasta päävalmentajaan ja jopa joukkueen faniporukkaan asti vakuutti, että tätä hommaa järkevöitetään ja tietenkin sitä uskoi, koska olihan se jo viime vuonna aivan hirveää seurattavaa, kun lainoja vain tuli ja meni ja omat edelliskausien luottopelaajat purkivat lopulta sopimuksen ja lähtivät Suomi-sarjaan. Pari ensimmäistä ottelua näytti vielä siltä, että puheissa on jotakin perää, sillä kokoonpano ei elänyt alkuunsakaan, mutta sitten revähti ja pahasti.

  Minkälaisia idiootteja siellä Kiekko-Vantaan asioista oikein on päättämässä? Tässä pitäisi olla tarkoituksena kehittää vantaalaista kiekkoilua eikä edes hetkauttaa korviaan helsinkiläisjoukkueiden tilanteelle. Sen sijaan, että koottaisiin edullinen joukkue omista kasvateista ja junioreista, alueen liigaseurojen lupaavimmista ylijäämäpelaajista ja muista hauista ja asetettaisiin vähimmäisvaatimukseksi säälipelijarit ja kaksi kotiottelua, tässä ihan suoraan huorataan liigaseuroja. Kiekko-Vantaa ei edes ole mikään usean tonnin luksushuora vaan ihan tavallinen kadunkulmasta poimittu venäläisfemakko. Ei ole tietoakaan omista intresseistä tai oman toiminnan kehittämisestä, vaikka tällä kaudella ei pitäisi edes olla mitään pakottavaa tarvetta peluuttaa liigalainoja toisin kuin viime vuonna, jolloin yrityssaneeraukseen haku pakotti toimimaan näin.

  Nyt jumalauta ryhtiä siihen touhuun tai saatte pelata tyhjille katsomoille! Kukaan ei tule katsomaan vantaalaista joukkuetta, jossa pelaa vain helsinkiläisjoukkueiden junnuja ja vielä joka viikko vaihtuvia sellaisia. Lainat vittuun ja nopeasti! Mitä ne hyödyttävät, jos lipputuloja ei ole?
   
 21. Mielenkiintoista on se, että Vantaalla hallinto/toimistokulut (55k€) ovat lähes samaa tasoa kuin pelaajabudjetti (65k€). Lisäksi valmennus/muut johtohenkilökulut ovat 105k€. Mainittakoon verrokkina Peliitat, jolla hallinto/toimistokulut ovat 15k€, valmennus/muut johtohenkilökulut 40k€ ja pelaajabudjetti 110k€. Vantaalla tulotkin olivat kuitenkin 90 000 euroa suuremmat kuin Heinolassa.

  Lainaus:
  Vantaan tulot olivat 390 000€, joista lippu- ja ottelutapahtumatuotot olivat 95 000€. Suurimmat tuotot tulevat sponsorointina ja mainontana (240 000). Sitähän emme kaiketi tiedä, millaisia ehtoja noihin sponsorointisopimuksiin liittyy.
   
  Viimeksi muokattu: 28.09.2011 klo 21.45
 22. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Mjoo, Vantaan Hallinto & Johtotehtävä kulut vievät yli 40% budjetista. Vastaavaan lukuun pääsee vain Kiekko-Laser.

  Tietämättä tarkalleen mitä noihin lukuihin toki on laskettu mukaan on niitä hankala verrata, joten kyseessä voi olla täysi nolla informaatio.
   
 23. Lainaus:
  Ei se mielestäni informaatiosta tee mitenkään nollaa. Mahdolliset johtopäätökset saattavatkin sitten olla lähellä nollaa.
   
 24. Lohipoika Jäsen

  Lappu luukulle ja viimeinen sammuttaa valot. Tämä oli nyt tässä.

  Saatanan tunarit! (siis toimiston väki, eivät pelaajat)
   
 25. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Perusteles nyt vähän tuota näkemystäsi? Vai olikos taas eri ukot boxissa kuin viimeksi? Taitaa olla vaan semmonen juttu että tätä se on ainakin tää kausi vielä ja pahimmillaan myös pari seuraavaa :/