Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa 2010–2011

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana ahal, 13.04.2010 klo 01.14.

 1. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kahdeksannesta sijasta käydään tuimaa taistelua neljän joukkueen kesken. Jos lohipaidat häviävät Kajaanissa, tilanne tasoittuu entisestään. Muitakin ns. 6 pisteen otteluita on lähiakoina ohjelmassa, kuten Jokipojat-HeKi.

  Illan matsi oli lohen voitettavissa, mutta ihan ite se sössittiin taas kerran kalkkiviivoilla. Kovanen heitti Dickensonin nurinniskoin ja boksiin, mistä yv-mylläkän tuloksena tasoitus. Jatkoaika oli aika vaatimaton molemmilta, eivätkä rankutkaan ihmeitä tarjonneet. Nyholmin napakka rannari oli parasta ja ratkaisi. Kolme pistettä kotiin ei olisi ollut vääryys.

  HeKi ei ollut ihan terävimmillään tänään. Lainat Loulou ja Blomqvist olivat hyvin esillä Mandersonin kera. Lisäksi huomio kiinnittyi nopeaan Joni Häppölään. Myös LD sujahti välillä heittämällä kentän päästä päähän, mutta jatkotoimet eivät sitten onnistuneet. Kuusela veskassa hyvä, vaikka eka lirahti pienestä kulmasta sisään.

  Lohipaidoista energisimpiä olivat Pöysti ja Nyholm ja myös tulosta tuli. Muista vahvoja otteita esitti mm. Pitkänen, loput sitten tavanomaisia. Mäkiaho ei taida enää syttyä tässä joukkueessa, olisi voitu penkittää vaikkapa Pehkosen sijaan. Muita tupenpurijoita olivat Helenius ja Poutanen, en kyllä ymmärrä miksi. Nyrhinen kinkkasi yhdellä koivella koppiin, joten tuskin vähään aikaan pelaa.
   
 2. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Ei varmaa kovin kutaa ole Lohi-paiden kannattaja olla. Koskaan ei tiedä ketä seuraavana päivänä paidan alla luistelee. Rakenna nyt siinä sitten Vantaalaista menestystarinaa. Tämä menoahan jatkuu tasan niin kauan kuin katsojat ja seura sen hyväksyy. Kumarrus jos moinen meno on ihan ok. Komia halli teillä ainaki on.
   
 3. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Näinhän se on. Samaa rallia syksystä asti. Tuskin on kahdessa peräkkäisessä matsissa montaa kertaa sama kokoonpano ollut. Kesällä sainatut omat runkomiehet ovat häipyneet muualle muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Ja kun miehistö muistuttaa enemmän muukalaislegioonaa kuin tuttua lohijengiä, yleisökään ei enää syty. Ruutanat yrittävät pitää meteliä hallissa, mutta muuten se on musan ja mainosten varassa.

  Parina kautena yleisömäärä saatiin hinattua jo lähemmäs tuhatta, mutta nyt on vajottu taas 500-600-lukuihin. Säälittävää, mutta ymmärrettävää katsojien kannalta. Mitäpä sitä sellaista puolivauhtista neppailua menisi katsomaan, vailla tunnetta ja sitoutumista. Kyllä siellä jotkut (nuoret) jaksavat yrittää illasta toiseen, mutta osaa (vanhemmat) ei näytä suuremmin kiinnostavan.

  Noilla eväillä ei luoda menestystarinaa lähivuosina. Mutta siitä pitävät myös velkojat huolen. Ehkä sen jälkeen, kun velat on kuitattu.
   
 4. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  1. ketju Pehkonen-Porthen-Mäkiaho, 2. Ketju Vauhkonen-Pallassalo-Juntunen, 4. Ketju Poutanen-Helenius-Pitkänen. Eli kolme ketjua lähes koko ajan samana, joten ei se joukkue niin hirveesti sittenkään joka peliin vaihdu. Nyrhisen kausi on ohi, nilkka murtui. Yleisömäärät on tosiaan huolestuttavan alhaisia 500-600 on joskus vähän yläkanttiin ilmoitettu. Tosiaan on Ruutanoita kauden mittaan vituttanut tämä pelaajaralli (63 pelaajaa), mutta todellisuudessa olemme vain tyytyväisiä, että seura on yleensäkin olemassa. Itse olen vain nöyrtynyt ja nautin voitoista, jos niitä tulee, pelaa joukkueessa ketä tahansa.
   
 5. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Antti Nyrhisen kausi on ohi! Kiekko-Vantaan kotisivujen uutisen mukaan Nyrhisen keskiviikkoinen loukkaantuminen johtui jalan, kuulemma nilkan, murtumisesta. Nyrhisen jalka leikattiin tänään ja näin ollen hänen kautensa on ohi. Todella suuri harmi! Juuri hänenkaltaista kiekollista pakkia tämä joukkue tarvitsi. Nyrhinen oli jo yksiä niistä viime kauden pelaajista, joiden toivoi jäävän joukkueeseen.

  Pakisto vaikuttaa tällä hetkellä laajalta, mutta se on harhaa. Omia pelaajia siellä on Salmela, Mikonsaari ja Jortikka. Lisäksi Peltosuo on ollut loukkaantuneiden osastolla jo muutaman viikon ja TuusKissa lainalla pelaa Miettinen, Grönholm ja Sandberg. Keikkatyöläisiä siellä sitten on Turunen ja Lostedt ja lainoja Ahonen sekä aika ajoin vaihtuvat Manelius/Ölander/Mälkiä. Lisäksi A-junnuissa pelaava Arima on käynyt pelaamassa kymmenkunta peliä. Hän on niitä tulevaisuuden pelaajia, joihin ei vielä tällä tasolla voi turvata. Omavaraisuus pakeissa on siis 7, joista Peltosuo on loukkaantunut.
   
 6. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Mäkiaho pelasi kuulemma tänään viimeisen ottelun Kiekko-Vantaassa ja suuntaa loppukaudeksi ulkomaille. Milloin ja minne nämä muut ottelukohtaiset pelaajat (Porthén, Lostedt, Turunen) lähtevät, selvinnee viikon sisällä. Nyt tärkeintä on saada HeKi pudotettua pois kahdeksan joukosta. Hokki ja Jokipojat taitavat pelata sijasta kymmenen.
   
 7. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Virta venhettä vie... ja myös lohipelureita. Poissa ovat jo Nyrhinen (telakka), Mäkiaho (Austria?) ja uusimpana Turunen. Tuskin lähtijät näihin jäävät, ja ainakin lainat siirtynevät emojensa huomaan. Sitten rosteri näyttääkin jo "aika mielenkiintoiselta". Sillä ei taatusti otella mestaruudesta, sarjapaikka lienee kiikarissa.

  Mielenkiintoinen viikko edessä.
   
 8. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Lainaus:
  Ensimmäiset uutiset sitten pamahti, kun lainoista Pallassalo, Ölander, Vauhkonen ja Kautto jatkavat Vantaalla kauden loppuun. Vauhkonen näistä on ilouutinen, Pallassalokin ihan hyvä ja mukavaa, että jatkaa. Toivottavasti Kuitunen peluuttaa Kauttoakin nyt hieman useammin, kun on intit käyty ja on kauden loppuun mukana. Ölander ei ole hirveämmin mahtunut pelaamaan, mutta ehkä ensi viikosta pääsee pelaamaan. Tuopahan ainakin leveyttä pakistoon. Pallassalo ja Kautto eivät kylläkään missään vaiheessa kautta ole edes tuntuneet lainoilta, kun tulivat porukkaan jo harkkakaudella. Ilmeisesti siis Manelius ja Helenius palaavat Jokereihin. Toisaalta sopimuksen mukaan Jokereista tulee 5+1 pelaajaa ja nyt on kasassa vasta 3+1.

  Ketäköhän HIFK:n puolelta on jäämässä? Toivottavasti edes Ahonen. Pöysti ja Nyholmikin ovat olleet energisiä. Piipariselle taas taitaa paremmin sopia A:n SM-liiga.

  Mielenkiintoinen viikko edessä.
   
 9. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Juu, em. narrinelikko on hyvä lisä loppupeleihin. Muut taitavat pysyä Ilmalassa. Hifkistä varmimpana pitäisin Ahosta, ei ole liigapelejä paljoa saanut tällä kaudella, eikä muutenkaan mennyt ihan putkeen. Bobby ja Eetu valitettavasti siirtynevät Nordikselle, ovat terveinä ollessaan 3-4-ketjujen hyökkääjiä. Melart on taas 7-8-pakki, mutta varalla oltava loukkaantumisten vuoksi. Avoin kysymys on tietysti vielä nämä alle 20:set, kuten Tallberg ym.
   
 10. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Lainaus:
  Tallberg, Manelius ja Helenius saavat seilata runkosarjan loppuun asti liigan ja Mestiksen välillä täysin vapaasti tämän viime kaudella tulleen sääntöuudistuksen turvin. Sen jälkeen he palaavat liigaan. Sama koskee kaikki 1990-syntyneitä ja nuorempia.

  Tänään SaPKosta saadut kolme pistettä olivat todella arvokkaita varsinkin, kun Jokipojat ja HeKi molemmat voittivat, joten ero ei kasvanut. Huomenna D Team onkin sitten pakko kaataa jo ihan mielenrauhan vuoksi. Sen jälkeen oltaisiinkin vain kahden pisteen päässä sijoista seitsemän ja kuusi.
   
 11. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Porthén lähtee Kouvolaan loppukaudeksi, mutta Lostedt jatkaa kauden loppuun asti Vantaalla. Lähteenä MTV3. Porthén jättää ison aukon hyökkäykseen, mutta Lostedtin jatko on mieluisa uutinen.
   
 12. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Eikös Lostetd mene Espooseen?
   
 13. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Lainaus:
  Liiton sivuilla vahvistamattomien pelaajasiirtojen listalla Lostedtin uudeksi seuraksi on merkitty Blues Hockey Oy.
   
 14. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Näin on. Jokereista loppukauden Vantaalla näyttäisivät viettävän Kautto, Ölander, Pallassalo, Pitkänen ja Vauhkonen. HIFK:sta ei tietoa.
   
 15. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Lainaus:
  Pitkäsen laina loppuu näillä näkymin tänään 31. päivä, mutta hän kuuluu tähän porukkaan, joka voi pelata Mestiksessä runkosarjan loppuun asti.
   
 16. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Vantaalla tapahtuu suuria:

  Olen saanut kuulla eräältä luotettavalta Kiekko-Vantaan toimistolla työskentelevältä henkilöltä, että Kiekko-Vantaassa ollaan kovaa kyytiä rakentamassa kovaa joukkuetta ensi kaudeksi. Kiekko-Vantaa Hockey Oy on voittanut 15 miljoonaa euroa espanjalaisessa el Gordo -lotossa. Ensiksi tällä rahalla aiotaan maksaa vanhat velat pois ja sitten rakentaa liiganousuun tähtäävä joukkue ja pistää koko organisaatio remonttiin. Kuulemani mukaan seura on ollut yhteudessä mm. Jarkko Ruutuun, Ilari Filppulaan ja Antti Niemeen siltä varalta, jos he eivät saisi jatkosopimusta NHL:ään ja haluaisivat palata kotikaupungin joukkueeseensa. Lisäksi suunnitelmissa on laajentaa Valtti 5000:n hengen halliksi kesän aikana. Nokkamieheksi tähän projektiin on pyydetty Juhani Tammista, joka on osoittanut aikaisemminkin kiinnostusta seuraa kohtaan ja on alustavasti suostunut projektiin mukaan.

  Pieniä ongelmia matkassa on kylläkin. Rahojen siirto seuran tilille vaatii kuulemma 50 000:n euron siirtokorvauksen suomalaisten pankkitilien muututtua IBAN-tileiksi vuoden alussa. Tämä kolmen prosentin korvaus on pakollinen, koska uudet tilit eivät ole suoraan yhteensopivia vanhojen espanjalaisten tilien kanssa. Kiekko-Vantaa on kuitenkin saanut siirtokorvauksen kasaan, vaikka se vaatikin jo valmiiksi sovitun Patrik Lostedtin loppukauden sopimuksen purkamista (tämän takia aluksi hänen uutisoitiin jäävän Vantaalle). Loppukauden pääasiallinen tavoite on kuulemma vain varmistaa sarjapaikka.
   
 17. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hetkinen, nyt on 2. helmikuuta... ei lähelläkään aprillipäivää... onkohan Lohipoika unessa tai nähnyt sellaisen? Oletko ihan vakavissasi?
   
 18. Necco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  65350
  Tuohan on ihan tavallinen nigerialaishuijaus. Luvataan suuria summia rahaa, mutta rahat saadakseen joutuu maksamaan ensin pienempiä summia.
  Sikäli outoa, että jääkiekkojoukkueen kaltaisessa yhtiössä uskovat tuohon.

  Nigerialaiskirjeet Wikipedia
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2011 klo 17.34
 19. Banys Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jugurit
  Loistavia uutisia Lohipoika! Jo kolmas suomalainen seura on siis tekemässä erityistä ryhtiliikettä, ja Vantaa ei näistä kolmesta jää näyttävästi viimeiseksi. Lappeenrannassa ja Kouvolassahan on myöskin hyviä neuvottelusuhteita ja onnea ollut matkassa, kuten alla olevista viesteistä huomaatte.

  Lainaus:
  Lainaus:
  Myös mikkelistä kuulin huhuilua Virolaisesta tukijasta (Aleksiin Kala Company, tjsp.) joka olisi valmis rahoittamaan Jukureiden pelaamista jatkossa 50% tuotoistaan. Tämä vaatisi Jugurttien osallistumista Viron pääsarjaan (Mestiksen lisäksi!!!), mutta olisihan budjetti puheiden perusteella jopa kymmenkertaistumassa tätä menoa.

  Vihdoin Suomalaiseen kiekkoilun risukasaan paistaa aurinko!
   
 20. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Lainaus:
  Älä huoli. Ei tuossa alkuperäisessä viestissäni ollut sanaakaan totta. Pientä hupia vain siirtomarkkinoiden hiljaisuudessa. Idean tähän juttuun sain eräästä nimimerkki Banysin kirjoituksesta, jonka hän on linkittänyt tuossa edellisessä viestissään.

  Vitsailu loppuu tähän ja täysin vakavissani totean, että perjantaina kaatuu Jukurit. Hemmetti HeKi on jo tasapisteissä!
   
 21. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Ensin sanot, että vitsailu loppuu ja heti perään murjaset oikein kunnon puutaheinää? Tiukille menee KiVan playoff paikka, taitaa jäädä haaveeksi.
   
 22. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Lainaus:
  No en loppujen lopuksi ollut kovin väärässä. Pitkään johdettiin peliä ja piste riistettiin, mitä pidän suuren voittona, kun kyseessä kerran oli sarjakärki kotonaan.

  HeKi meni sitten kahdella pisteellä ohi ja pudotti meidät yhdeksänneksi. Neljä ottelua on aikaa kuroa tuo ero umpaan, joten tiukaksi menee. Kotonaan HeKi kohtaa kovakuntoiset SaPKon ja KooKoon ja vieraissa Hokin ja K-Laserin, joten en usko, että heille montaa pistettä enää tuloo, vaikka ovatkin kolmen ottelun voittoputkessa. Meillä taas on jäljellä enää yksi vierasottelu, mutta se on Jokipoikia vastaan, joilla on 12 peräkkäistä voittoa K-Vantaata vastaan. Nyt he ovat onneksi pelanneet heikommin, joten eiköhän se putki katkea ensi viikolla. Kotona vastaan tulee sitten LeKi, KooKoo ja D Team. LeKi on hyvänä päivänä lyötävissä ja (heikentynyt) D Team samoin, mutta KooKoo on liian kova. Toisaalta Jukureilta riistettiin juuri piste vieraissa, joten eiköhän tuo Kouvolan-peikko vihdoin tapeta!

  Jos jäljellä olevista peleistä saisi sen yhdeksän pistettä, niin sillä oltaisiin sitten kahdeksan joukossa. Sarjapaikka on melko varmasti jo plakkarissa, elleivät molemmat Jokipojat ja Hokki saa jotain ihmepiristettä viimeisiin otteluihin. Eroa karsija-Hokkiin on kuitenkin jo seitsemän pistettä ja heillä on vielä ottelut KooKoota ja Jukureita vastaan jäljellä.
   
 23. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Tämä joukkuehan on vain piristynyt sen jälkeen, kun Mäkiaho ja muut keikkatyöläiset lähtivät. Todella hienoa nähdä taisteleva nuori joukkue, joka pelaa Lohen puolesta! Jokipojat on sitten huomenna vastassa ja nyt päätetään se tappioputki, joka alkoi syksyllä 2008. Kolme pistettä Joensuusta, niin K-Vantaa nousisi jo seitsemänneksi ja Sportin suosiollisella avustuksella kutossija ja K-Laser olisi vain pisteen päässä. Hemmetti tässähän on vielä mahdollista päästä pudotuspeleihin sekä välttää Jukurit ja KooKoo ensimmäisellä kierroksella.
   
 24. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Hokki hävis, Lohi voitti. Sinetti, että sarjapaikka on varma.
   
 25. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Onnea tästä, mutta eikö sarjapaikan uusiminen vaadi myös sitä että seura selviää taloudellisesti ensi kauteen? Anteeksi tämä vieraisiin pöytiin huutelu ja pahoittelut tietämättömyydestä, mikäli jotain on mennyt ohi tässä viimeisen 9kk aikana, mutta miten se taloudenhoito on kehittynyt Vantaalla sitten viime kesän, kun viimeksi oltiin veitsenterällä?
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2011 klo 12.18