Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa 2010–2011

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana ahal, 13.04.2010 klo 01.14.

 1. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tehdään nyt tällekin seuralle ja joukkueelle palvelus ja avataan uusi kausiketju, kun on vallan jäämässä unholaan mestisympyröissä. Reilu vuosi sitten tammikuussa 2009 silloinen valmentaja Ahola avasi pelin uuden kauden suhteen ilmoittavansa erostaan, mutta pyörsi aatoksensa ja palasi penkin taakse. Huhtikuussa lähes näihin aikoihin pidettiin jo try out -treenitkin ja sopimuksia alettiin solmia.

  Nyt kaikki on toisin. Hiljaisuus on laskeutunut seuran edustuksen ylle, ja pessimistisimmät ovat jo hankkineet hautakynttilätkin. Edes huhuja ei liioin liiku jäähallin liepeillä, joten hämmennys on melkoinen. Mutta se päivä lähestyy vääjäämättä, että jotain on tiedotettava. Ollako vai eikö olla. Toivotaan nyt kuitenkin, ettei lohi ole hukkunut Keravanjoen kevättulvaan, joka ainakin vuolaana koskena kohisee mm. Heurekan tienoilla. Tiedolle on tilausta tälläkin palstalla.
   
 2. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Tietoa olisi jonkun verran, huhuja sitäkin enemmän, mutta jätetään kirjoittamatta (toistaiseksi).

  Sen sijaan tähän ketjuun voisi mainita sellaisen tiedon, että Kiekko-Vantaan Idän (Vantaalla siis Kiekko-Vantaa Hockey Oy -edustus-, sekä junioriosastot Itä ja Juniorit ry) muutaman vuoden toiminut edustusjoukkue varmisti maanantaina nousun ensi kaudeksi II-divisioonaan! Nopea on ollut nousu joukkueella harrastesarjoista Suomen neljänneksi korkeimmalle sarjaportaalle. Onnittelut hienosta noususta! Idän edustusta valmentaa ex-lohipaita Petteri Linnonmaa ja alkukaudesta joukkueen maalissa pelasi mm. Jan-Erik Kaisla. Joukkue koostuu suurimmaksi osaksi Kiekko-Vantaan junioreissa pelanneista pelaajista ja löytyypä Samuli Aikiolta Mestis-kokemustakin parinkymmenen ottelun verran.
   
 3. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ok. Myös muualta tänään kantautuneiden tietojen mukaan piakkoin, viimeistään ensi viikolla, tiedotetaan KiVan tulevista kuvioista. Niiden mukaan Valtilla kiekkoillaan mestistä ensi kaudellakin. Siten pääsee mm. uusi Mestiksen kehitysjohtaja Arto Sirviö tutustumaan läheltä pks:n "farmitoimintaan". Missä sitten itse herra asustaneekaan.

  Ja iso käsi idän suuntaan! Pian tulee sieltäkin positiivista painetta edustuksen suuntaan.
   
 4. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Onko KiVan tuleviin kuvioihin saatu selvyyttä? Huhumyllyn mukaan tiukkaa tekee ja ensi kauden selvittäminen vaatisi huomattavaa panostusta uudelta omistajataholta, jota ei ole vielä löydetty? Mikä siellä Tikkurilassa on tilanne?
   
 5. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Mylly jauhaa edelleen... päivän uutinen oli, että Ki-Va Hockey Oy on hakenut yrityssaneeraukseen 200 000 euron velkojen vuoksi. Päävelkoja verokarhu. Jos viime kauden budjetti oli n. 450 000 e, niin aika isosta summasta on kyse. Liian iso toiminnan jatkamiseksi?

  Näin lehtitietojen mukaan, mutta seura ei ole tiedottanut mitään. Tj. Kiuru tosin vastasi muutama viikko sitten kyselyyn, että "pian tiedotetaan... ja mestistä pelataan jatkossakin Valtilla". Mutta tiedotus on pahaenteisesti viipynyt. Selvää kuitenkin on, että mitä pitempään asioiden ratkominen vie, sitä vaikeampaa on (hyvän) joukkueen kokoaminen. Pian vaihtuu toukokuu, ja jos se tuo pääskyset tullessaan, saataneen lohistakin jotain havaintoja.
   
 6. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Vantaan Sanomien juttu yllämainitusta aiheesta luettavissa täältä. Jos kyseisestä keissistä nyt jotain sanoisi, niin ainakin pj. Helppolainen tuntuu olevan varsin toiveikas sen suhteen, että Vantaalla pelataan myös jatkossa Mestis-tason jääkiekkoa.

  Kaikesta huolimatta tämänkaltaiset uutiset ovat todella ikävää luettavaa ja kertovat entisestään siitä, minkälaisessa jamassa suuri osa Mestis-joukkueista on. Tavoitellaan kuuta taivaalta ja eletään yli varojen, kunnes paska pärähtää voimalla housuun ja housut putoavat nilkkoihin. Jotain tarttis tehrä ja vähän äkkiä, että seurojen talous saataisiin edes jollain lailla Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla elvytettyä.

  Se on myös pakko myöntää, että olisihan se HIFK:lta ja Jokereilta sulaa hulluutta päästää noin lähellä oleva "pelaajahautomo" kuihtumaan pois, joten ei siis ole suuri ihme, että kaksi liigajengiä KiVan pyrkii pitämään pinnalla jo pelkästään omien tarpeidensa vuoksi.
   
 7. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Vai että Tapparan kanssa? Mitä hemmettiä, ainakin itse luulin että lähin kumppani olisi ollut HIFK, jo viime vuosien pelaajarumbankin vuoksi. Miksi mennä merta edemmäs kalaan, kun vieressä on monta isoa apajaa? Ei ymmärrä. Joka tapauksessa nyt matoja koukkuun ja äkkiä, ettei ensi kaudesta tule välivuotta ja taistelua sarjapaikasta. Pari kuukautta mennyt tällaisten asioiden selvittelyyn, hohhoijaa.
   
 8. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Ei ihan sellaisia uutisia, mitä odotettiin(Valmentaja, pelaajasopimuksia). Mutta selvisihän kerta heitolla syy tähän pitkään hiljaisuuteen. Taustalle on painettu hommia, että Lohen toiminta jatkuisi. Hienoa on, että Helppolainen toi tämän asian itse julkisuuteen, eikä Verottaja Kauppalehden kautta. Tähän urheiluliikkeeseen olleet maksurästit ei olleet mikään yllätys, koska ne on ollut jo vuosia tiedossa, mutta tämä verottajalle jätetyt maksut maksamatta oli yllätys. Toivon hartaasti, että tämä yrityssaneeraus hyväksytään, niin sitten on pakko tehdä viisi vuotta budjetti piirulleen ja toimistolla on opeteltava taskulaskimen käyttöä.
  Jokerit-HIFK yhteistyö on aivan pakon sanelemaa. Kummastakin joukkueesta tullee 5 pelaajaa, joten omia palkattavia täytynee olla vain 6-8. Oma identiteetti menee nyt lopullisesti, mutta menköön, jos viiden vuoden päästä ollaan velattomia.
  Nyt sitten odottelemaan niitä muita uutisia. Valmentajaksi on huhuttu Samu Kuitusta ja Pasi Sormusta. Luultavasti HIFK päättää valmentajan ja maksaa, ehkä hänen palkan.
  Tämä Tapparan(Chaim ”Poju” Zabludowicz) vetäytyminen yhteistyöstä Lohen kanssa liittyy 2009 syyskaudella Lohessa aloitettuun osakeantiin, josta tämä Poju syystä tai toisesta vetäytyi. Jami Kaupin valmennettua Lohessa n. 5 vuotta sitten, niin silloin tehtiin vuosi yhteistyötä Tapparan kanssa ja oranssi väri Lohen paitoihin tuli samoihin aikoihin(ei johtunut Tappara yhteistyöstä, vaan ihan muista syistä). Uskon, että Lohen paidoissa on edelleen sinistä-valkoista-oranssia.
   
  Viimeksi muokattu: 02.05.2010 klo 10.55
 9. jokerit67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, #13
  Lainaus:
  Tosiaan ainakin meiltä on tulossa suunnilleen kentällisen verran jätkiä + mahdollisesti maalivahti. Tässä mahdollisia tulijoita:
  MV: Jani Kautto
  P: Jere Ölander, Nico Manelius
  H: Tony Pulkkinen, Ilmari Pitkänen, Tomi Pallassalo, J-P Helenius.

  Ihan laatujätkiä pääasiassa, eivät vaan tunnetuista syistä ole saaneet Jokereissa näytönpaikkaa. Ölander ja Pitkänen kävivät jo teillä viime kaudella, Manelius on aina ollut ikäluokkansa lupaavimpia pakkeja, Pulkkinen on Samuli Jalkasmainen energiapakkaus ja Helenius Ika Lehtosen sanoin "nuori Riku Hahl". Ehkä eniten odotan kuitenkin Tomi Pallassalon näkemistä KiVan paidassa; teki jo 18-vuotiaana yli piste per peli A:ssa ja kolmen viimeisen kauden aikana 103 pelissä tehot 27+90=117. Jostain syystä ei ole kuitenkaan päässyt pelaamaan yhtään Liiga-peliä(kerran oli kokoonpanossa, ei pelannut) vaan kaikki valmentajat ovat poikaa vieroksuneeet. Kyseessä siis klassinen kiekollinen sentteri, joka jakelee namupasseja laitureilleen. Eli jos saa hyvät/hyvän laiturit vierelle, voi tulosta syntyä Mestiksessäkin. Pelasi muuten ainakin jonkin aikaa junnuissa Timo Rinteen kanssa samassa kentässä ja tuo kaksikko toimi ihan hyvin.
   
 10. Samu Kuitusesta Kiekko-Vantaan valmentaja

  Samu Kuitunen on valittu Kiekko-Vantaan päävalmentajaksi. Kuitunen aloittaa työnsä välittömästi. Sopimus on mallia toistaiseksi.

  Uutinen
   
 11. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  Ikävien talous uutisten jälkeen, jotain positiivisiäkin uutisia, jota fanit on odottanut. Sitten seuraavaksi odottelemaan, niiden pelaajien nimiä, jotka HIFK ja Jokerit laittaa Loheen kasvamaan(Pallassalo, Pitkänen, Pulkkinen Teemu, Granlund Markus...).
   
 12. mr police Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  PAKA, ROKI
  Tässä mun lista jokereiden ja ifkin lainamiehistä. Jokerit manelius,kautto,helenius,pitkänen ja koivisto. Ifk salmela,granlund ma,häppölä,tallberg,åsten ja salmivirta. Eli tässä mahkut nähdä tuleeko pojista pelimiehiä ja monella a-juniorit nähty.
   
 13. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kylillä puhutaan että Vantaalla pelattaisiin harjoitusturnaus 27-28.8. Onkos siitä mitään tietoa, onko kyseessä uutisankka vai pitääkö kyseinen viikonloppu merkitä punaisella kalenteriin? Tarinan mukaan nimittäin myös TuTo osallistuu turnaukseen.
   
 14. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Voi olla, että pelataan, mutta ketkä siinä pelaavat... on vielä arvoitus. Seura on umpioinut tiedotuksensa täysin. Ainoa mitä tiedetään on, että viime kauden pelipaidoista yritetään kiskoa viimeisetkin sentit huutokaupalla. Paitoja on vielä myymättä. Tällaista kevättä en hetkeen muista nähneeni. Mutta käväiskää silloin tällöin seuran sivuilla, josko jotain kesän mittaan ilmaantuisi.
   
 15. Dragan Jäsen

  Lainaus:
  Kyseessä taitaa olla Valtti turnaus. Yksi osallistuja ainakin Suomi-Sarjan HC Keski-Uusimaa.
   
 16. Icehockey#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset joukkueet
  HCK

  Lainaus:
  HCK ei taida kyllä osallistua turnaukseen kun saman aikaisesti pelataan Keravalla Vartti -turnaus.
  Sitä vastoin näyttää olevan treenipeli kyllä sovittu.
   
 17. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Lohen kotisivut, kun ei kerro mistään mitään, niin tietoa pitää keräillä muista medioista. Jääkiekkolehdessä oli vähän valaistusta. Yrityssaneeraushakemukseen odotetaan käräjäoikeuden päätöstä syksyn aikana. Kesäkuun alkupuolella, tai kesäkuun aikana pyritään tekemään sopimuksia. Lehden mukaan olisi yksi sopimus, Jori Laaksosen kanssa.
   
 18. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Pelaajasopimuksia on odotettavissa mahdollisesti lähipäivinä. Antti Niemi voitti ensimmäisenä oikeana Kiekko-Vantaan pelaajana Stanley cupin, mutta mitä tekee Vantaan paikallinen laajalevikkinen sanomalehti Vantaan sanomat. Ei kirjoita riviäkään lehdessään.
   
 19. Trifolium Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Tappara.
  Pelaajauutisia, vihdoinkin!

  Tulihan sieltä viimeinkin niitä sopimuksia, vaikkakin ihan peruspelaajista on kyse. Joukkueessa jatkavat hyökkääjistä Rinne, Mustaniemi, Pättiniemi ja Jeskanen, puolustajista Grönholm ja Mikonsaari.

  Lisäksi uutisessa luetellaan nippu junnuja, jotka parhaillaan ovat try-outilla. Ihan outoja nimiä minulle, mutta onko joku muu seurannut esim. Saku Salmelan ja Tatu Miettisen (HIFK-A) otteita. Minkälaisista puolustajista mahtaa olla kyse?

  Lähde:
  http://http://www.kiekko-vantaa.fi/k-vantaa/www/fi/index.php?we_objectID=10630&pid=5573
   
 20. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Aika odotetut nimet oli ensimmäisessä sopimustiedotteessa. Nyt on pää auki, joten odottelemaan kovempia nimiä?
   
 21. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Toimitusjohtaja Kimmo Kiuru ei jatka Kiekko-Vantaa Hockey Oy:n palveluksessa.
   
 22. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Nyt on sit Lohijuna lähtenyt virallisesti liikkeelle kaudelle 2010-2011. Eilen (26.7) Tikkurilan harjoitushallissa kirmasivat jäällä ensin edustus, sitten A-junnut ja viimeiseksi K-Vantaa idän miehet.
  Vähän tulin myöhässä paikalle ja jäi edustuksen harjoitukset/try outit vähille näkemisille. Pelaajista muutaman tunnistikin. Pättiniemi, Jeskanen, Wessman, Pehkonen ja luultavasti Jokerien Kautto. Sitten oli kai joku Venäläinen pelaaja.
   
 23. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
 24. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Maalivahdit - 34 Jani Kautto (Am) / 31 Joakim Wessman

  17 Timo Rinne – 13 Teemu Mustaniemi – 71 Antti Pehkonen
  36 Aleksei Myasnikov – 18 Panu Pättiniemi – 11 Robin Englund
  9 Jari Voutilainen – 39 Toni Jeskanen – 81 Antti Hämeenheimo
  44 Jori Laaksonen – 91 Henri Holmström – 60 Mikko Siren

  20 Ville Peltosuo – 43 Jarmo Mikonsaari
  5 Henri Grönholm – 30 Tatu Miettinen
  2 Joni Salmela – 28 Tony Sandberg

  Yllä olevalla kokoonpanolla, ensimmäiseen harjoitusotteluun tänään Valtilla.
   
 25. jokerit67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, #13
  Joku eilen paikallaolleista voisi hieman valoittaa, miten meidän Kautto pelasi maalissa? Ilmeisesti ihan ok, kun selän taakse pääsi vain 2 maalia.