Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa 2010–2011

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana ahal, 13.04.2010 klo 01.14.

 1. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  KiVa - Hokki 0-7

  Muutama ranskalainen 6-pisteen pelistä.

  - Hokki oli kiistatta parempi, onnittelut Kajaaniin ja Kolekille!
  - Lohi oli surkea tänäänkin, ihan höntsämeininkiä alusta loppuun.
  - Joukkue ei ole kuitenkaan niin huono, etteikö ansaitse oikeaa valmentajaa kiekonkerääjän sijaan. Sillä niin pelaat kuin harjoitteletkin, ja surfausta ovat lohitreenit usein olleet. Joukkue ei tuosta nouse ennen kuin Kuitunen lähtee ja joku voimakas persoona ottaa komennon.
  - Aina uskolliset Ruutanatkin äänestivät jaloillaan kesken matsin. Silloin ollaan jo kriisin keskellä.
  - Yleisömäärätkin laskussa, eikä pohjia olla vielä nähty.

  Eipä tässä muuta. Jotain tarttee tehdä tai karsinnat kutsuvat.
   
 2. waitsneik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KossuRussian + miedommat
  Kyllä peli on saatu sekaisin pelaajaruletilla, jossa vanhoilla "meriiteillä" kävellään joukkueeseen ja pelaajat joilla on edes yritystä ajetaan pois.
  Toinen asia vois olla, että rahat on finito muutenkin yrityssaneerauksessa kamppailevalla firmalla. Ei pystytä maksamaan mitä on luvattu sopimuspelaajille.
  Palaan Valtti-Areenalle kenties ensivuoden puolella.
   
 3. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  Pelaajaruletti on Kuitusen tekosyy. 2-3 (Mäkiaho-Porthen-Pehkonen, Vauhkonen-Pallassalo-Rinne, Hämeenheimo-Helenius-Laine)ketjua on ollut lähes koko ajan samassa kokoonpanossa, niin miten voi valittaa, ettei kuvioita voi treenauttaa?? Itse treenejä katsomassa käyneenä, voi sanoa, että en ihmettele, miksi peli ei kulje. Jätkillä ei tule edes hiki treeneissä ja neppaillaan, kuin D-junnut. Ja noilla meriiteillä olevat pelaajien kyllä pitäisi, vaikka ilman valmentajaa pelata kohtuullisella tasolla.

  Rahat oli finito, mutta taustalla on tehty lujasti töitä ja akuutti kassakriisi on saatu pois päiväjärjestyksestä. Palkat on kyllä leikattu minimiin.
   
 4. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  En muista, onko nämä listattu jo aiemmin tänne, mutta K-Vantaa näyttäisi mainostelleen itseään useammankin kerran syksyn aikana protestilistalla.

  15.11.2010
  2131 € Velkojana: Lindorff Oy

  28.9.2010
  5820 € Velkojana: Harri Ahola Oy

  28.9.2010
  3077 € Velkojana: SBS Finland Oy
   
 5. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ahola pyörittää tässä monen tonnin juttua, mutta ei pystytä velkoja maksamaan. Tää on farssi! Lindorff repii rahansa takaisin näköjään joka mestisseuralta.
   
 6. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Korutonta kertomaa. Milläs maksat, kun yleisöä on yhä vähemmän - viimeksi reilut 500 silmäparia. Ihan Heinolan tai Lempäälän lukuja, mutta onpa paikkakunnillakin eroa. Kai sitä Vantaan Energian pitäisi korottaa hieman sähkön hintaa, niin saisi taloutta tasapainoon. Päätukija kun kuitenkin on.

  Aholan sympatiat seuraa kohtaan taitavat olla nollissa, alkusyksystä vielä hallilla näkyi joskus peleissä, nyt ei enää. Ymmärrettävästi, siinä on kaiketi kuukauden liksat kanissa.
   
 7. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Matias Perkkiö on purkanut sopimuksensa KooKoon kanssa. Saataisiinkohan Matias nyt takaisin Vantaalle? Parhaimmillaan Perkkiö on kova puurtaja, alivoimien tappaja ja teki viime kaudella komeat tehot 13+13=26. Liigalainat ja määräaikaiset kuitenkin lähtevät pääasiassa pois tammikuun jälkeen, joten siellä olisi mahdollisesti tarjolla isoa roolia.

  Jaaha! Menikin K-Laseriin. Perkkiö Ouluun
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2010 klo 17.50
 8. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Vantaalla huhutaan ja näköjään myös Jatkoajan Kärppäketjussa, että Mäkkäri on menossa Kärppiin. Eipä yllättäisi Mäkkärin lähtö liigaan, sen verran hyvällä asenteella Mäkkäri on vetänyt joka vaihdossa. Toinen liigan menijä voisi olla Lostedt joka on ollut yksi lohen parhaista pelaajista Mäkkärin ohella.
   
 9. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Lainaus:
  Sinnehän Kärppiin se Mäkiaho meni, mutta vain viideksi otteluksi (linkki). Kahdeksas tammikuuta siis päättyy tämä keikka. Myöskin Porthénin ja Sinisalon sopimukset ovat katkolla. Näistä kahdesta Porthénin voisi ilomielin pitää, mutta Sinisalolle sanoisin moikka. Lostedtillekin voisi jo raapustaa loppukauden pahvit. Lainetta on turha enää Bluesista raahata Tikkurilaan. Mieluummin peluutettaisiin Jari Voutilaista tai Henrik Koivistoa tai sitten nostettaisiin A-junnuista kokeilemaan Tuomistoa, Perttilää, Aiteroa tai Lehtistä.

  Helmikuussa on turha enää pisteitä odottaa, kun kokoonpanosta on todennäköisesti poistunut parhaimmisto ja vastassa on KooKoo, Jokipojat ja Jukurit.
   
 10. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Lainaus:
  Paukkuu ne laidat ja luut huomenna Kouvolassa vaikka Mäkkäri onkin pois ;)
   
 11. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Meinaatko, että takaisin Vantaalle liiton vahvistamattomien siirtojen listan mukaan palaava Panu Poutanen hakee taas jonkun väkisin tanssiin?
   
 12. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Panu Poutanen 4 ottelun try-outille lohipaitoihin

  http://www.kiekko-vantaa.fi/k-vantaa/www/fi/index.php?we_objectID=12505


  Lainaus:
  Lisätään tähän, että tuomitsen tämän kaltaiset noudot mitä Panu teki viime visiitillä Kouvolassa. Tanssiinkin voi hakea jonkun, mutta sitten se pitää liittyä peliin ja tanssikaveri pitää olla omaa tasoa.
  Muuten fyysinen peli ja kovat taklaukset ovat ok, kunhan ne ovat puhtaita.
   
  Viimeksi muokattu: 28.12.2010 klo 20.28
 13. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Käsittämätöntä touhua tää Lohen touhu. Jeskanen, Mustaniemi, Tuominen... "potkitaan" pois ja palkataan, joku Poutanen. Ei hyvää päivää! Luultavasti Jokereiden ja HIFK:n kanssa tehtyä yhteistyö- ja avunantosopimusta ei Liigajoukkueitten kohdalta ole noudatettu, niin kuin oli sovittu, vaan on juoksutettu näitä yhden ottelun lainoja hullunlailla Lohessa. Itsellä on tullut mitta täyteen ja en enään juokse kaikissa matseissa väkisin. Jos ei kiinnosta, niin jään kotiin. Lohisydän vuotaa verta.
   
 14. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Niinpä. Ei ole touhussa järjen häivää enää jäljellä, tai ainakaan se suurempi viisaus ei avaudu kaukalon ulkopuolelle. Uusi rosteriennätys on pian tosiasia, kuukausi on aikaa harjoituttaa vielä jotain nyrhisiä ja vastaavia. Jospa pääsisivät kuntoon parin viikon lohitraiautilla.

  Aika kauas on ajauduttu parin vuoden takaisesta nuoresta ja nälkäisestä lohijoukkueesta, jonka myös helposti koki omakseen. Peliä oli ilo katsella, voitettiin tai hävittiin. Nyt ei jaksa innostua näistä liigajämistä, joista osaa pitää ihan ääneen ihmetellä, miten ovat liigasopimuksen ylipäätään saaneet.

  Pelaajia en silti lähtisi isommin syyttelemään tapahtuneesta, he tekevät sen minkä pystyvät - useimmiten. Ja käyttävät mahdollisuutta hyväkseen, kun kerran sellaista tarjotaan. Mutta liigaseurojen ja farmin yhteistyökuviossa on taatusti hiomista. Ei ole kenenkään etu, jos köyhää pikkuserkkua koko ajan kyykytetään sata nolla.
   
 15. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Lainaus:
  Tämä on se seikka, joka minuakin on eniten tällä kaudella ärsyttänyt. Lainapelaaja ei ole niin punainen vaate kuin Sportin kannattajat ajattelevat, jos kyseinen pelaaja pelaa koko kauden. Tällaiset parin pelin lainat ja tilanne, jossa nytkään ei tiedä, ketkä tänään iltapäivällä Kiekko-Vantaan paidassa pelaavat, ovat ne pahimmat ongelmat. Nythän tässä käy taas niin, että pari lainaa varmaan jää, mutta suurin osa lainoista lähtee/korvaantuu ja sitten nämä tilapäiskeikkailijat (Lostedt, Porthén, Mäkiaho, Turunen) ovat melko varmasti helmikuussa poissa ja sitten täytyy peluuttaa näitä katsomossa istuneita, omia junnuja tai palkata Suomi-sarjasta vanhoja tuttuja. Kaikissa tapauksissa joukkuehenkeen ei kannata hirveästi panostaa rahapeleissä ja helmikuussa kun on vain viisi peliä, niin mahdollisissa pudotuspeleissä noutaja tulee korkealta, kovaa ja nopeasti. Pahin vaihtoehto on, että saadaan kotietu karsintoihin TuToa vastaan. Enpä muuten olisi siitä kotiedustakaan hirveän varma.
   
 16. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Mainitaan täälläkin, eli eilisessä jokipoikapelissä meidän oma tulevaisuudenlupauksemme Lari Arima taklasi kovan keskijäätaklauksen Jokipoikien Roberts Jekimovsiin (linkki).

  Minä en ainakaan näe mitään erityisen laitonta tuossa taklauksessa. Jalat pysyvät maassa, kyynärpäät alhaalla, taklaus osuu enemmänkin rintakehään kuin päähän ja muutenkin kyseessä on paremminkin törmäys kuin taklaus.
   
 17. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Hyvä niittihän tuo on, vaikka hätäisimmät ovat jo Jokipoikien palstalla pelikieltoa Arimalle vaatimassa. Harmi vaan että Jekimovs ainakin pari peliä joutuu huilailemaan. Mutta oma vika kun keskialueella alkaa riplailemaan, taklaus oli puhdas.
   
 18. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ei tuosta suurta älämölöä kannata kehittää, sillä matkassa on aimo annos uutuuria. Jekimovs on hieman huonossa tasapainossa ja kumarassa Arimaan verrattuna, joten töötti (käsivarsi) osuu väistämättä päähänkin. Aika sama olisi tulos ollut, jos pää olisi rintaan osunut. Lukua laskettais. Arima on yksi harvoista lohipaitojen taklaajista, joten vastustajien kannattaa hänet skoutata. Toivotaan Robertille pikaista paranemista ilman jälkiseurauksia - hyviä pelimiehiä ei koskaan ole liikaa.

  Nyt on sitten virta kääntynyt jo poispäin, kun "leijamikäleija" Sinisalo ei enää mahtunut porukkaan. Rosteri on "kyllästetty". Nähtäväksi jää, kuka lähtee seuraavana ja ketä ensin kutsutaan Suomi-sarjasta hätiin. Siinä mielessä reilua peliä, että mikäli karsintoihin mennään, myös lohipaidoissa pelaa suurella todennäköisyydellä lukuisia Suomi-sarjaa tahkonneita pelureita. Liigalainat istuvat katsomoissa virvokkeiden kera. Jotta se siitä kokonaisvastuusta.
   
 19. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Lainaus:
  Enpä vielä karsintoihin ole joukkuetta tuomitsemassa, mutta kyllä siellä Tuusulassa ja Keravalla pelaa monta vanhaa lohipaitaa. Jos nyt Siren, Jeskanen ja Mustaniemi unohdetaan, niin kyllähän Lindfors, Tikkanen, Vilen, Haapasaari ja Tuominen mahtuisi heittämällä kokoonpanoon. Mitäköhän sekin kertoo nykyjoukkueesta, jos Suomi-sarjan kärkinousijoista mahtuisi jopa pari kentällistä. Ja vaikka karsintoihin jouduttaisiin, niin kyllähän TuTo kaatuu koska tahansa.
   
 20. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Toni Mäkiaho ja Antti Nyrhinen on kuulemma nähty Kiekko-Vantaan treeneissä. Tämähän ei välttämättä kerro yhtään mitään, mutta toivotaan parasta. Molemmat olisivat hyviä vahvistuksia jopa KooKoohon tai Jukureihin, joten toivottavasti molemmat tekevät loppukauden mittaisen sopimuksen Vantaalle.
   
 21. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Lainaus:
  Kyllähän tuo kaksikko teille tuli. Tässä linkki jatkoajan uutiseen. En ole yhtään yllättynyt että Mäkkäri ei enää Liigassa pärjännyt. Miehellä on kyllä kohtuullinen laukaus joten Mestiksessä saattaa maaleja syntyäkin.
   
 22. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Eilen sitten kaatui K-Laser kovan nousun ansiosta jatkoajalla. Vauhkonen on äitynyt kovaan kuntoon ja pisteitä ropisee (eilenkin 1+2). Pehkonen taas ei ole maalannut useampaan peliin. Tärkeintä kuitenkin on, että tappioputki saatiin poikki, ja tänään sitten LeKin kaatoon. Nyt olisi oiva iskun paikka nousta jopa kaksi sijaa seitsemänneksi, kun edellä olevat Jokipojat ja SaPKo kohtaavat sarjan kärkijoukkueet KooKoon ja D Teamin.

  Aika sekava peli Vantaalta, mutta pari asiaa näytti onnistuneen: ylivoima 2/7, alivoima 1/1 ja vain neljä jäähyminuuttia. Porthén on muuten kovaa kyytiä nousemassa jäähypörssin kärkeen. Eilen tuli taas kakkonen. Aika hyvin mieheltä, joka ei ole ottanut kuin kakkosia ja kympin käytösrangaistuksia!
   
 23. Rud1us Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HeKi
  Ihan nyt näin mielenkiinnosta kyselen kun näyttää HeKillä ja KiValla molemmilla olevan noita lainapelaajia kokoonpanossa, niin onko täällä tietoa, että mitäs nyt sitten Vantaalla tapahtuu kun siirtoikkuna menee kiinni ja HIFK ja Jokerit vetävät omat pelaajansa takaisin? Lopettaako K-Vantaa Mestiksen kesken vai mitä ihmettä, sillä tuossa tämän päiväisessä ottelussa oli nopeasti laskettuna 3kpl Vantaan sopimuspelaajia + Maalivahti Mika Norja. Parilla kaverilla taisi olla toistaiseksi/ottelukohtainen sopimus vielä tuohon lisäksi. Onko mahdollista, että KiVa saisi pitää nuo janarit joukkueessaan koko loppukauden?
   
 24. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Lainaus:
  Tämä aiheuttaa harmaita hiuksia täällä Vantaallakin, mutta tämänhetkisten tietojen mukaan helmikuussa Vantaalla pelaa ainakin viisi jokerilainaa ja mahdollisesti HIFK:n pelaajia. Todennäköisesti K-Vantaa tekee parin kuukauden sopimuksia TuusKissa (Lindfors, Tikkanen, Vilen...) ja ehkäpä Keravalla (Haapasaari, Tuominen, Jeskanen, Siren...) pelaavien vanhojen lohipaitojen kanssa. Onhan tietysti tuolla pieni reservi ja nämä ottelukohtaiset ovat sitten arpapeliä, jäävätkö vai lähtevätkö. Loput paikat täytetään sitten varmaankin junnuilla. Huhujen mukaan Mäkiaholla on jo sopimus liigaan, mutta nämä ovat taas näitä huhuja.

  Jännittävän tästä loppukaudesta tekee se, että helmikuussa vastaan tulee sitten Jukurit, D Team, KooKoo ja Jokipojat (= 0 pistettä). Tammikuussa pitää ottaa sen verran pisteitä, että takaa ei tulla ohi. Muutoin ensi kaudella onkin useampi paikallisvastustaja.
   
 25. Icehockey#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset joukkueet
  Tuskinpa HCK:n pelaajia Lohipaidassa nähdään. Ymmärtääkseni pelaajat ovat nimenomaan halunneet lähteä pois Vantaalta. Tuuski on sitten tarina erikseen. Farmisopimuksen puitteissa sieltä voisi löytyä reservejä loppukaudeksi.