Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa 2010–2011

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana ahal, 13.04.2010 klo 01.14.

 1. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  Aika paljon sylkee eteensä. Ei vielä osaa sanoa juuta, eikä jaata, kun ei hirveen pahoja joutunut ottaa kiinni. Eka maali vähän helpohkosti lipsahti??

  Keravalla Kautto pelasi toisen Lohimatsinsa ja ei kyllä kovin paljon vakuuttanut. No annetaan pojalle mahdollisuus, olihan vasta toinen miesten matsi. Mutta kyllä pitää parantaa huimasti, että Ruutana on tyytyväinen Santasen ja Niemisen jälkeen.
   
  Viimeksi muokattu: 06.08.2010 klo 13.54
 2. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
 3. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Kolmas treenipeli, ja ei mitään kummempaa länsirintamalta. Kautto oli edelleen alavireinen. Kuulemma armeja häiritsee. Voipi olla, mutta Jokerifaneilta kuultuna, niin Kautto ei kuulemma saa, edes rantapalloa kiinni. Voutilainen pirteä ilmestys. Pörräs vastustajat pyörryksiin. Rinne yritti kovasti. Peltosuo iso, mutta pehmeä. Latvialaisen voisi lähettää kotiin. Tätä tämä kausi Lohen osalta tullee olemaan, että kokoonpanot vaihtuvat joka peliin. Sit se on tollasta sähläämistä.
   
 4. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  http://www.kiekko-vantaa.fi/k-vanta...10/harjoitusottelut_2010_ohjelma_tilastot.php

  To 19.8.2010 Valtti Areena kello 18:30 – Kiekko-Vantaa vs LeKi
  La 21.8.2010 Myyrmäen jäähalli kello 17:00 – Kiekko-Vantaa vs HK Neftehimik

  Pe-la 27-28.8.2010 Kiekko-Vantaa Turnaus 2010 Valtti Areenassa
  Pe – 16:00 KooKoo-TuTo, 19:30 K-Vantaa-Sport
  La – 13:00 Pronssiottelu, 16:30 finaaliottelu

  Pe 3.9.2010 Lempäälä kello 18:30 – LeKi vs Kiekko-Vantaa
  Ma 6.9.2010 Helsingin II-halli kello 18:30 – HIFK A vs Kiekko-Vantaa
  Ke 8.9.2010 Valtti Areena kello 18:30 – Kiekko-Vantaa vs HeKi
  Pe 10.9.2010 Hyrylä kello 18:30 - KJT TuusKi vs Kiekko-Vantaa

  Päivitetty lista lopuista harjoituspeleistä.
   
 5. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
 6. ozo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Latvia, Dinamo Riga
  Tietääkö kukaan, miten tryoutilla oleva latvialainen Janis Purins on pärjännyt?
   
 7. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  Tais pelata parissa pelissä, mutta ei ainakaan mun mieleeni jäänyt. Taitaa olla jo muilla mailla?
   
 8. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Vantaan turnaus:
  Kookoo-Tuto 2-4
  K-Vantaa-Sport 1-3

  Ekaa matsia en nähnyt, mutta Lohen kyllä valitettavasti. Ei ole jälkipolville mitään kerrottavaa. Sport oli niin ylivoimainen. Olihan Sportilta hienoa ja vauhdikasta peliä. Ehkä Vaasassa ymmärretään, että ei vain miljoonajoukueella pärjätä. Jos Sport esittää runkosarjassa, vähänkään tollasta peliä, niin Sport on kauden yllättäjä.
  Jälkipelit käytiin Tikkurilan paikallisessa ja paikalla oli Red Armylaisia, jotka oli mukavia tyyppejä. Kaikesta paskasta huolimatta, Red Army on oikea faniporukka, joka kannattaa, vain omaa joukkuetta.
   
  Viimeksi muokattu: 28.08.2010 klo 20.04
 9. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Vantaan turnaus
  K-Vantaa-Kookoo 3-1
  Tuto-Sport 3-2 rl

  Lohelta samaa söhläystä eka erä, mutta kaksi seuraavaa oli jo jonkinmoista jääkiekkoa. Kuitusen peluutus ihmetyttää. Voutilainen, Siren, Lehtonen kuumia pelaajia ja ihan haja vaihtoja vain. Vai onko sopimus varma ja ei tarvii näyttöjä antaa enään?
   
 10. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Leki - K-Vantaa 5-0

  Tulos kertoo kaiken oleellisen. On tulossa pitkä ja synkkä syksy.
   
 11. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Uusia polskuttelijoita

  Kovasti muuttuu lohipaitajoukkue täksi kaudeksi. Nopeasti laskien seitsemän kaveria on tuttuja viime kaudelta, jokunen toki aiemmilta vuosilta (esim. Siren, Pehkonen). Toisaalta monet liigalainat saattavat olla jo "lohikonkareita". Siihen saanemme vastauksen ensi viikolla.

  Tämän hetkinen rosteri (21) ei ole iällä pilattu. Vanhin peluri on 26-vuotias, nuorin 19. Nuoret ovat varmasti yritteliästä porukkaa ja saattavat hyvänä päivänä kellistää jonkin vahvemman joukkueen, mutta pitkässä juoksussa vaaditaan myös johtajuutta. Sitä nuorilta harvemmin löytyy, ellei sukunimi ole esim. Granlund, Lehterä, Jokinen tms. Joten toivotaan, etteivät sainaukset lopu tähän, 2-3 kolmikymppistä ei olisi pahitteeksi. Liigalainat tahtovat vaan olla ns. "pätkäjohtajia" - olosuhteiden pakosta.

  Tänään on sitten mahdollisuus tsekata Valtilla joukkueen vire yhtä päävastustajaa HeKiä vastaan. Sarjan alkuun on viikko, joten voimasuhteista voi jo jotain päätellä. Myös HeKi on uudistunut melkoisesti.
   
 12. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  KiVa-HeKi

  Lainaus:
  Eka kunnon matsi lohipaidoilta nähtynä. Ja ennakko-odotusten mukaisesti tasainen vääntö, jäähyjä myöten. Eka erä hienokseltaan vieraiden, toinen tasainen ja kolmas taas isäntien. Sinkkonen suivaantui kolmannen koomailuun erän puolivälissä ja piti kovaäänisen aikalisän valkopaidoille - ei tulosta. KiVa oli lähempänä voittoa mm. viime sekunnin tolppalaukauksella, mutta kentälle pomppasi.

  Matsi meni paljolti kotijoukkueen opetteluun, eikä vieraista osaa juurikaan sanoa. Mutta meno vaikutti tutulta aiemmilta kausilta. Keinäsen tai Mayerin kaltaista liideriä kaipaa. Molemmat veskarit (Norja, Väisänen) pelasivat ok-pelin, mutta pahoja tilanteita oli vähän. Lohen pakeista parit Grönholm-Peltosuo ja Mikonsaari-Jortikka ovat valmiina sarja-avaukseen, mutta kolmonen joutunee sivuun liigalainojen tieltä. Etenkin Miettisellä oli ajoittain vaikeuksia pysyä kyydissä.

  Hyökkääjistä aikaansaavin oli Pallassalon vitja (Pehkonen, Laaksonen), Pallassalolta komea maali putken kautta yläpesään ja Pehkoselta viivaveto alakulmaan. Muut jäivät nollille, mutta huomio kiinnittyi mm. Holmströmin ja Hämeenheimon vahvaan peliin. Pehkosessa on aineksia mini-Talajaksi. Rinne voisi lyödä itsensä lopullisesti läpi mestistasolla.

  En tiedä, onko ali- tai ylivoimaa treenattu miten paljon, mutta aneemista oli. Lisäksi miehitys ihmetytti, kun 3. pakkipari pyöritti ylivoimaa...

  Lopuksi. Molemmat joukkueet kaipaavat liiga-apuja. Nyt nähdyillä pelaajilla ei yksin ole jakoa esim. Jukureita tai KooKoota vastaan. Jos niitä ei ole saatavissa, kaudesta tulee paitsi pitkä myös vaikea.
   
 13. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  KJT Tuuski - K-Vantaa 1-8

  Tuuskiekokon 25-vuotis juhlaottelussa ei Tuuskilla ollut lopulta sanottavaa. Ensimmäisen erän Tuuski pysyi mukana, mutta sitten Lohi meni menojaan. Lindfors-Tikkanen ei vielä Tuuskin paidassa esittänyt parastaan, mutta toivottavasti, sitten kun oikeat pelit alkaa, niin miehistä on apua. Nyt vain jännittämään, kuinka monta ukkoa Loheen tulee Julleista ja Narreista.
   
 14. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
 15. Masculine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jokereista veikkaisin että Manelius ja Ölander ovat jossain vaiheessa tulossa, sillä heille ei ilman loukkaantumisia pelipaikkaa ole. Hyökkääjistä Helenius, Koivisto, Pitkänen ja jopa Ossi Saarinen tulevat jossain vaiheessa todennäköisesti teillä koittamaan.

  Ossi Saarinen olisi loistava lisä KiVa:lle, veikkaan Mestiksen olevan tasona hänellä aika täydellinen.
   
 16. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  Pelasi eilen Tuuskin paidassa. Ja saamieni tietojen mukaan on jo palannut itäsuomeen.
   
 17. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Vantaa sai lainalle 3 pelaajaa sekä HIFK:stä että Jokereista. Joukkue vahvistui aika tavalla ennen sarja-avausta.

  Jokerit: Henrik Koivisto, Nico Manelius ja Jani-Petteri Helenius.

  HIFK: Robert Nyholm, Teemu Tallberg ja Rony Ahonen.

  http://www.yle.fi/tekstitv/html/P202_03.html
   
 18. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Näin teki. Hyökkäys sai voimaa (Nyholm, Tallberg) ja puolustus kokemusta ja rutiinia (Ahonen, Manelius). Nähtäväksi jää, miten pitkiä äijäin pestit ovat vai pyöriikö vaihtorumba kaiken aikaa. Toivon mukaan ei. Joka tapauksessa rosterissa on nyt lähes 30 peluria lainat mukaan lukien. Osa joutuu lainalle naapureihin ja osa katsomoon, jos jonkin sortin rotaatiota käytetään. Mutta ihan kumartamalla pisteet eivät Valtistakaan enää lähde.
   
 19. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Lainaus:
  Myös J-P Helenius on vahva ja aggressiivinen kaveri, jolta irtoaa tarvittaessa rukkasetkin kädestä. Teki käsittääkseni ihan hyvän vaikutuksen Jokeri-faneihin treenipeleissä ja myös pari maalia.

  Rony Ahonen mahtuisi koska vain minun kasaamaan SaiPaan kutos/seiskapuolustajaksi. Pelaa todella kypsästi ikäisekseen.
   
 20. jokerit67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, #13
  Lainaus:
  Ika Lehtonen kuvaili viime Jokeri-visiitillään Heleniusta sanoin "nuori Riku Hahl", ja tuo on mielestäni suht hyvä vertaus ainakin pelityyliltä. Kyseessä siis luotettava kahden suunnan sentteri, joka ottaa aloituksia suht hyvällä prosentilla. Realistinen rooli KiVassa olisi 3-4 kentän sentteri, tuo siis optimaalinen tilanne. Kiekollinen taito ei taida riittää vielä Mestiksen kahteen ensimmäiseen kenttään, mutta tuohon voi hyvinkin tulla muutos kauden edetessä, jos sopeutuu hyvin kovempaan ja nopeampaan peliin.

  Jokereistahan teillä on lainalla myös maalivahti Jani Kautto sekä sentteri Tomi Pallassalo, jolta itse odotan erittäin vahvaa kautta Mestiksessä.
   
 21. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllä. Erittäin varmaotteinen peruspuolustaja, joka on kentällä hyvin näkymätön, mutta sehän on juuri hänen roolinsa. Ei tee virheitä ja puolustaa tilanteet alusta loppuun asti kunnolla. Vähän saman tyylinen pelaaja kuin esimerkiksi Mikko Turunen.

  Nyholm ja Tallberg ovat kanssa erinnomaisia vahvistuksia Vantaalle. Näistä jälkimmäinen sai paljon positiivista palautetta harjoituspeleissä, mutta ainakaan toistaiseksi paikkaa ei löydy IFK:n pelaavasta kokoonpanosta. Sinne on kuitenkin alempiin ketjuihin aika kova tungos ja esimerkiksi Pöystille halutaan antaa nyt mahdollisuus ottaa paikka pelaavasta kokoonpanosta ja tämän takia Tallberg joutunee nyt Vantaalle. Yksi täysi kausi Mestistä tekisi varmaan aika hyvää. Nyholmia kaavailtiin aika usean eri käyttäjän toimesta meidän kolmosketjuun, mutta harjoituspeleissä ei ihan kulkenut toivotulla tavalla. Bobbylla on vähän sama homma kuin Tallbergilla, eli yksi kausi Mestistä voisi tehdä pirun hyvää. Sanoisin että molemmat erittäin kovia vahvistuksia Kiekko-Vantaalle.

  E: Olen kyllä aika pihalla näistä kuvioista. Muistelin että Nyholm ja Ahonen olisivat viime kaudella olleet ekan kerran piipahtamassa Vantaalla. Noh, tekevälle sattuu. Ei ole paljoa tullut seurattua Mestistä.
   
  Viimeksi muokattu: 13.09.2010 klo 21.52
 22. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ahonen ja Nyholm ovat jo kolmatta vuotta lohen vahvistuksina, ja esim. viime talvena toivoin, että olisivat olleet loppuun asti. Mutta ei. Bobby söi poppareita pleijareissa, eikä Ahonenkaan saanut suurta luottoa.

  Molemmat ovat KiValle tärkeitä pelureita. Kauden onnistumisesta riippuen keväällä voi olla edessä sekin vaihtoehto, että molemmat hakevat haasteita muualta. Vaikkapa pienemmistä seuroista, sillä tuskin neljäs kausi HIFK-KiVa-akselilla vie enää suuresti eteenpäin. Ahonen voisi korvata esim. Pukan SaiPa-pakistossa, ei ainakaan huonommaksi mene.

  Mutta seurataan ensin silmä kovana kavereiden otteita. Miten Kuitusen komennossa viihtyvät.
   
 23. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Kokoonpano muuten sama, kuin keskiviikkona, vain Manelius (paluu Jokereihin) on vaihtunut Tatu Miettiseen. Eli odotettavissa on Lohelta samankaltainen peli, jossa Norja taistelee ja vastahyökkäyksin käydään iskemässä tarvittavat maalit?
   
 24. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Neljä peliä takana ja niistä kolme voittoa. Ei paha. Tosin voitot ovat kaikki kotoa, joten vieraspelit ovat vielä arvoitus. LeKi-matsi ensi viikolla mittaa todellisen tason ja vierasvireen. Sarjataulukko imartelee Lohea juuri tässä vaiheessa, mutta se elänee joka kierroksen jälkeen joukkueiden pelatessa sopivasti ristiin.

  Lohi on saanut nauttia alkukierroksilla liigavahvistuksista, joiden osuus voitoissa on ollut merkittävä. Mutta ilahduttavasti myös ns. omat pojat ovat tehtailleet pisteitä joka matsissa. Ja takalukkona on häärinyt sarjan kuumin veskari Mika Norja. Ainakin tilastojen mukaan. Joukkueen ilme on ollut hyvä ja raikas, vapaamatkustajia porukkaan ei mahdu, kun peliajasta taistellaan. Energinen Vantaa on ollut viime vuosina joukkueen tavaramerkki, eikä tämäkään kausi tee poikkeusta. Sellaista katselee mielellään, ennemmin kuin kylläisten ja haluttomien liigastarojen surfailua.

  Kokonaan toinen asia sitten on, miten järkevää tuo farmitoiminta on. Näkökulmasta riippuen vastauksia on monia. Se joka kannattaa hyvää peliä yli kaiken, ei ehkä välitä. Toisessa ääripäässä "ikilohet" (ja muut vastaavat) manaavat omien poikien sorsimista liigaseurojen taholta. Välissäkin on monia vaihtoehtoja. Mutta jos ajatellaan ns. isoa kuvaa, on po. yhteistyö lajille välttämätöntä. Nuoret saavat sopivan areenan kehittyä junnuista äijiksi ja aikaa myöten vaikka jopa kansainvälisiksi tähdiksi. Kun lisäksi otetaan huomioon useimpien mestisseurojen heikko taloustilanne, apuaan tarjoavia liigaseuroja on vaikea torjua.

  Niin, vaikka välillä kirpookin mm. Mestiksen statuksen vuoksi, hyväksyn nyttemmin yleistyneen farmi- tai yhteistyötoiminnan. Ilman sitä sarja uhkaisi näivettyä entisestään. Mutta Sirviö ja muut mestisjohtajat voisivat tosissaan miettiä sitä, miten Mestiksen identiteettiä voitaisiin vahvistaa. Minusta sarja on parasta suomalaisessa jääkiekossa, mitä 10 eurolla / ilta voi rahoillaan saada. Joidenkin junnusarjojen lisäksi.
   
 25. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Tätä tää nyt on. Ukkoa juoksee ees sun taas. Nyholm ja Melart hyvien pelien myötä odotetusti liigaan. Huomenna ainakin kaksi uutta nimeä Lohipaidassa, Heikki Laine ja Ilmari Pitkänen. Itse ole miettinyt, että milloinkohan Jullit kokeilee Markus Granlundia Lohessa ja miesten peleissä. On esittänyt hyviä otteita Fin20 maajoukkueessa. Ja onhan sitä huhuiltu, että Markus pääsisi kokeilemaan täällä kaudella oikein miesten SM-liigassa.