Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

KHL-otteluiden seurantaketju

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Artyukhin, 22.08.2016 klo 17.17.

 1. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Metallurg ja Dynamo ainakin hakkaavat maaleja pää märkänä. 3-2 ja 1. erää vielä muutama min jäljelläkin.
   
 2. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Tänään tuleekin kova peli Viasatilta kun SKA ja Omsk mittelevät. Olkaahan vastaanottimien ääressä. Hyvin mahdollista että SKA:ta kairataan anaaliin.
   
 3. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Koskiranta laittaa Pietarin lauman johtoon
   
 4. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Aikamoista taidetta tää Ska- Omsk peli välillä. Pahemmankin ryssäfoobikon on pakko digata tästä, jos pitää jääkiekosta.

  Viimeseen erään 1-1 tilanteessa
   
 5. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jep. En oo peliä nähnyt mutta täytyy loppu katsoa. Tuossa on ennakkoon potentiaalisimmat finalistit idästä ja lännestä.

  On meinaa taitoa kentällä!
   
 6. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  SKA 2-1 kotonaan johtoon.
  Huikeasti kiekko maalille, syöttö maalin eteen ja Omsk maalivahti ”niet chance to seiv”.

  Huh mitä böönaa tuolla Pietarissa katsomossa. Flintstone nyt hereillä :-)
   
 7. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Sieltä Omsk 2-2 tasoihin.
   
 8. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Avangard tasoihin!
   
 9. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Omsk, tähän saatiin jännä loppu. Omsk ansaitsisi nähdyn 15 min perusteella pisteet.
   
 10. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kahden erän perusteella SKA ansaitsisi pisteet, mutta Omsk ollut vahvempi päätöserässä.
   
 11. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Oho, meinas Omskin molari antaa pikku lahjan
   
 12. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ok. Näin vaan 40 min eteenpäin.

  Omsk vie jatkoilla.
   
 13. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Täysin Omskin hallinnassa meni jatkoaika. Rankeille mennään
   
 14. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Huh! Olipa loppuun hyvät paikat.
  Sitten nähdään lopuksi sitä yksilötaitoa.

  Gusev ratkaisee?
   
 15. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ja Omsk vie rankkareilla!

  Oli muuten Omskin pelaajilta paljon suoraviivaisempia ratkaisuja ja ansaitusti voitto. Datsyukilta tosin komea rystynosto maalin kattoon.
   
 16. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Omskille ehkä jopa ansaittu voitto. Mun silmiin Omsk pelasi liian puolustavasti ja kyllä vitutti katsella, kun 3. erän lopulla vain purkivat kiekkoa alueeltaan. Toisaalta kai tuo on tapa, jolla SKA vieraissa kaatuu.
   
 17. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tämä sopii Jokereille. Jokerit johtaa lohkoaan ja Kremlissä ihmetellään että eikös tämä, eikun se, eikun mikälie höpö höpö softis toimikaan Lännessä.

  Hienosti tuo SKA myy kotipeleihinsä lippuja, näyttää olevan usein ”sold out”.

  Tickets? Kaput niet...
   
 18. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Se Datsyukin rystynosto näytti menevän yllättävän helposti läpi vaikka toki hieno nosto olikin.
   
 19. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sibirille tänään kauden avausvoitto, kun Vitjaz kaatui vieraskentällä 4-3. Voittotilin aukeaminen otti 13 ottelua.

  Sibirin 19-vuotias Nikita Shashkov iski ottelussa kaksi maalia, ensin toisen erän loppuun 2-3:een ja heti kolmannen erän alussa 2-4:een.
   
 20. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Avto ei vaan suostu häviämään vieläkään. Tänään Kunlunille 2-5 pataan ja 15 peräkkäinen voitto.

  Kohta tulee Viasatilta mielenkiintoinen peli kun Omsk ja CSKA iskevät yhteen.
   
 21. tonz@ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jokerit, NHL:n suomalaiset
  Meneillä olevassa Ufa - Omsk matsissa kotijoukkue Ufa johti ekan erän jälkeen peliä 3-0 viidellä laukauksella kohti maalia ja täten Omsk vaihtoi veskaria kesken erän. Nyt tokan erän lopussa laukaukset kohti maalia on 5-43, Ufa johtaa 3-2 edelleen ekan erän maaleilla. Olisi mukava nähdä kyseistä peliä kun harvoin tuollaista yksipuolista pommitusta näkee KHL:ssä, vielä kahden huippujengin kohdatessa. Torjunnat siis 41-2 tällä hetkellä ja Omsk vei tokan erän laukaukset kohti maalia 0-28. Sairasta.
   
 22. tjj67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Liverpool
  Ufa voitti 3-2. Metsolalla 61 torjuntaa? Tulikohan Juhalle hiki?
  Omskin molemmilla maalivahdeilla yhteensä 8 torjuntaa!
   
 23. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Aikamoista pommitusta ollu. Harmi kun ei Viasat näyttäny tätä peliä. Tilastot kyllä näyttää hurjilta. Omskillakin Desharnais osunut vihdoin maalipuiden väliin.
   
 24. tonz@ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jokerit, NHL:n suomalaiset
  On se Avto kova! 22min pelattu ja jo vaihtui Magnitkan veskari tilanteessa 0-3.
   
 25. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Kunlun johtaa kahden erän jälkeen Dinamo Rigaa maalein 0-2. Peli on ollut suht tasaista, mutta vain vieraat ovat onnistuneet ylivoimalla ja johtavat täten ansaitusti. KHLn seuraaminen on jäänyt vähemmällä nyt NHLn alettua. Suuri syy on toki sekin että Latvian pelaajat ovat pirstaloituneet ympäri Eurooppaa. Rigan pelejä olisi paljon mielekkäämpää seurata jos siellä pelaisi edes 2 puhumattakaan 3 ketjua hyvistä maajoukkuemiehistä.

  Sen verran olen kuitenkin vilkuillut, että joukkueen materiaalin kapeus alkaa nyt iskeä näpeille aika kovaa. Tappioita on tullut paljon ja sijoitus valuu hiljalleen kohti kellaria. Mielenkiintoista nähdä yritetäänkö muutosta, vai tyydytäänkö kohtaloon. Hyvän alkukauden pelannut Kristers Gudlevskis on alkanut myös haparoimaan. Helppoja maaleja on mennyt tasaisesti, siinä missä hän on yllättävän varma ensimmäiset viikot. Gudlevskis ei ole koskaan pystynyt pelaamaan tasaisen hyvin suurta ottelumäärää runkosarjassa. Hän on hyvä vain pienissä pätkissä. En tiedä kuinka hänelle maistuu treenaaminen, mutta kunnon pettämistä on ollut havaittavissa ainakin nuorempana.

  Loukkaantumisia ei ole ollut kuin jotain 3 kpl kerrallaan, mutta jo se on ollut omiaan tuhoamaan joukkueen rosterin. Omista miehistä Gints Meija ja Uvis Balinskis ovat olleet poissa lähes koko syksyn. He eivät ole huippupelaajia, mutta toisivat leveyttä alaketjuihin. Nyt siellä joutuu vetämään aika heikkoja junnuja. Kun Mikelis Redlihs putosi vielä viime viikoksi pois, niin hyökkäys oli hyvin pitkälti Darzinsin ja Videllin harteilla. SHL:stä hankittu Zanetti loukkaantui tv-pelissä Omskia vastaan. Hän on joukkueen top3-pakki Sotnieksin ja Maionen kanssa, joten poissaolo on iso. Alaparien miehiä on kyllä paljon, mutta he eivät pysty paikkaamaan kärkinimiä.

  Suurin ongelma on ollut kuitenkin Brandon McMillanin loukkaantuminen joitakin viikkoja sitten. Hän on joukkueen paras laiturisentteri, joten siinä tippui kahden ekan kentän sentteri. Poissaolon aikana laitureista ovat kokeilleet keskellä ainakin Myttynen ja Toronton nuori varaus Dzierkals. He eivät kykene pelaamaan keskellä KHL-tasolla, joten vaikeaa on ollut. Kokenut sotaratsu Andris Dzerins on joutunut myös vetämään kakkosessa. Se on hänelle liian iso ruutu, mutta pahinta on se, että tuo siirto tuhoaa syvyyttä paljon. Alkukaudesta kenttiä uskalsi pyörittää kun Dzerins tuki hyvin kolmosessa. Nyt alaketjuissa pelaa heikkoja junnuja ja Mestiksestä tuttu Vitalijs Pavlovs.. Myös Linus Videll olisi entistä tuhoisampi laidalla, mutta hän on tämän hetken paras laiturisentteri. Onkin selvää että hän joutuu olemaan toinen kärkisenttereistä tällä hetkellä.

  Vapaista pelaajista kokenut peruspakki Guntis Galvins teki joku aika sitten sopimuksen Tshekin Trineciin. Joukkue on aloittanut kautensa surkeasti, joten Galvinsin tehtävä on vakauttaa laivaa ja viedä heidät kohti pitkää kevättä. Hän ei siis ole ratkaisu Dinamon tarpeeseen kakkosparin pakista. Eläkeikää hiljalleen lähestyvä Krisjanis Redlihs on tehnyt kaikessa hiljaisuudessa sopparin Kunlunin kanssa, ja pelaa jo tänään pitkäaikaisessa kotihallissaan vieraiden paidassa. Mikelisin isoveli oli aikanaan hieno kiekollinen pakki, mutta nyt ikää alkaa olla jo 38-vuotta. Mielenkiintoista nähdä minkälaista roolin Redlihs ottaa uudessa joukkueessa.

  Näiden sopimusten myötä Oskars Bartulis on viimeinen laadukas latvialainen pelaaja jolla ei ole sopimusta. En tiedä aikooko Bartulis laskea palkkapyyntöään, vai odotteleeko hän jouluun asti. Tähän asti hän on ollut kärkikorin pakkeja, eikä olekaan pelannut aikoihin Dinamossa. Viime kausi oli kuitenkin vaisumpi, joten joukkueiden kiinnostus on nyt pienempää. Tällä kaudella pitää onnistua tai Oskars ”joutuu” palaamaan kotiin lähivuosina.


  Jos Dinamo Riga haluaa kamppailla tänä vuonna playoffpaikasta, niin yksi top4 puolustaja ja umpisentteri olisivat pakolliset.


  edit. Andris Dzerins kaventaa pelin 1-2 kauniilla rannevedolla. Tämä ei kuitenkaan riitä vaan Kunlun korjaa pisteet tyhjiin tehdyn jälkeen luvuin 1-3. Loppuun vielä suht laadukas tappelu Shulenin-Yip.