Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

KHL-otteluiden seurantaketju

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Artyukhin, 22.08.2016 klo 17.17.

 1. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  En nähnyt ihan alusta asti peliä mutta mahdollisesti - onhan Gretzky KRS:n lähettiläs ja on kyllä tässä pelissä paikan päällä.

  Tosin The Great One on Kiinassa No One - eihän häntä Kiinassa juuri kukaan tunne. Pitäisi pyöriä kiinalaisten julkkisten ympärillä ja yrittää saada heitä innostumaan jääkiekosta. Joku kiinalainen superstara kun sanoo hyviä sanoja kiekosta niin siellä onkin seuraavalla vkolla aika paljon kiekosta innostuneita ihmisiä.
   
  Viimeksi muokattu: 16.09.2018 klo 11.04
 2. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Köyhän miehen Kane ja 1-3 kavennus. Hienosti DRG:n pakki teki tilaa kun nosti pudonnutta mailaansa ja Kane pääsi ajamaan suoraan maalille.
   
 3. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä toinen maali näköjään merkittiin lopulta Myttyselle. Maionella sen sijaan jo 0+3 eli ollut mukana jokaisessa vieraiden maalissa.
   
 4. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  Kas näinpä olikin - kiitos oikaisusta. Maionella tosiaan melko mukavasti mennyt peli tähän mennessä.
   
 5. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  KRS ylivoimalla ja läpiajo 2-3 ei kovin kaukana ollut...
   
 6. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Sieltä sitten 2-3 kavennus KRS:ltä - sitä ennen lähellä 1-4 mutta maali hylättiin - ihan oikein - videotarkistuksessa.
   
 7. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  DRG:lle tärkeä 2-4 johtomaali ylivoimalla ja Myttynenhän sen teki!
   
 8. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  KRS ylivoimalle erän loppuun. Painiotteet eivät menneet läpi sormien DRG:ltä.
   
 9. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Tapola peluutti monta minuuttia lopussa ilman maalivahtia ja saivatkin melkoisen paineen DRG:n maalille - DRG kuitenkin kesti ja Riikaan ansaittu voitto lukemin 2-4.
   
 10. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Nyt puolestaan tuo kolmas maali merkitty Maionelle ja koska sai vielä syöttöpisteen tuohon Myttysen toiseenkin maaliin, oli miehen kokonaistehot tänään varsin mukavat 1+3.

  Kokonaisuutena Riikan alkukausi on ollut positiivinen yllätys. 9 pistettä kuudesta ensimmäisestä ottelusta on jotain mitä liigan "heittopussilta" tuskin osasi monikaan odottaa (vastassa on kuitenkin ollut Magnitkaa, Dynamo Moskovaa ja Severstalia). Tällä hetkellä joukkue pitää Lännen puolella kolmatta sijaa.
   
  Viimeksi muokattu: 16.09.2018 klo 13.23
 11. Magni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL, NHL
  Lainaus:
  Pistesaalis on hieman yläkanttiin, mutta joukkue teki suuren vaikutuksen harjoituspeleissä, erityisesti uudet ulkkarihankinnat. Dinamo ei kuulunut sarjan kolmen heikoimman joukkueen joukkoon ennen kauden alkua.
   
 12. tonz@ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jokerit, NHL:n suomalaiset
  Sibir jatkaa jumbona nollalla pisteellä seitemän ottelun jälkeen. Nyt tuli tappio kotona Torpedoa vastaan. 11 tehtyä, 28 päästettyä seitsemään peliin. Lähteeköhän Junttilan lisäksi Bertrand myös kohta, vaikka avasi pistetilin tänään tekemällä maalin, mutta peli ratkesi Torpedolle Bertrandin ottaessa heti perään jäähyn ja nizhi kuittasi ylivoimalla 2-3 voiton. Mielenkiinnolla seuraan Sibirin sulamista ja toimenpiteitä.
   
 13. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Neftekhimikin suomalaisketju on taas pisteillä. Tuossa on kyllä onnistuneet haut Liigasta, ainakin siltä näyttää näin alkukaudesta.
   
 14. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Toki näinkin. Tuolla heittopussilla viittasin edelliskausiin, joilla Dinamo otti jo hyvissä ajoin oman paikkansa sarjan hännillä. Tällä kaudella ainakin kauden alun perusteella jopa pudotuspelipaikka voi olla mahdollisuuksien rajoissa.
   
 15. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Novgorod teki tänään hienon avausmaalin Sibiriä vastaan! Ottawan maskilla pelannut Danny Taylor lähti kikkailemaan kiekon kanssa nousten maalin takaa kohti b-pistettä. Galuzin takakarvasi kiekon pois veskarilta ja laittoi sen tyhjiin alivoimalla! Tuo kuvastaa todella hyvin Novosibirskin alkukautta. Tilanne ei ole hyvä jos veskari alkaa pelleilemään ylivoimalla pelin ollessa 0-0. Ikävää ettei Torpedo saanut kiekkoa tyhjiin ottelun lopussa muutamasta yrityksestä huolimatta. Tämä KHL-päivä tarjosi yllättävän hyviä kertoimia, mutta lappu kaatui "selvimpään" peliin, eli Novgorod-1.

  Dinamon peli alkoi niin aikaisin, että nähnyt siitä kuin vähän lopusta. Mikelis Redlihsillä oli paikka tappaa peli lopullisesti, mutta Lazushin kesti. Muuten Kunlun hallitsi vikaa erää muttei päässyt paikoille. Bilyalov pelasti tosin yhden avopaikan. Kakkosveskari voitti siis kauden avausmatsinsa. Legendaarisen Tretjakin pojanpoika lienee aika samalla viivalla kuin Bilyalov, ja hän oli tänään avaamassa luukkua. Tiedä sitten pääseekö maalille idän kiertueella. Ruotsista hankittu jenkkipakki Fairchild sai myös tulikasteensa katsomossa istuskelun jälkeen.


  Lainaus:
  Itse en jaksanut katsella kuin yhtä harkkapeliä "eksoottista" Davosia vastaan. Tuo matsi enteili kyllä hyvää. Siinä missä Riga ei ole näyttänyt viime vuosina vakavalta KHL-joukkueelta, tuo ottelu oli epätasainen kuten eri sarjatasojen välillä "pitääkin olla". Luistelutempo ja kovien syöttöjen napsuminen lavasta lapaan oli aivan liikaa Davosille, ja peli olisi voinut olla 40minuutin jälkeen luokkaa 10-0. Ottelu päättyi lopulta jotain 7-1, eikä se tainnut olla sattumaa koska samoja vahvuuksia on näkynyt myös parempia vastaan.

  En ole jaksanut tarkastaa onko sponsoreilta irronnut taas vähän enemmän euroja, mutta joukkue näyttää piirun paremmalta kuin lähivuosina. KHL:n alun Dinamosta ei toki voida puhua, mutta juurikin ulkomaalaiset (varsinkin Clark ja Videll) ovat paperilla aivan hyviä pelaajia. Myös kotimaisten jätkien taso on noussut. Miks Indrasis on ainut kova menetys. Myös Guntis Galvins ja Janis Kalnins ovat hyviä rivimiehiä, mutta heidät on helpompi paikata. Sisään ei ole tullut aivan terävintä kärkiosaamista, mutta Kristers Gudlevskis, Kristaps Sotnieks ja Andris Dzerins ovat laadukkaita Latvian maajoukkueen vakiopelaajia. Lauris Darzins on myös terve alusta alkaen. Kärkilaituri pelasi viime kaudella vasta joulukuun lopusta lähtien, ja jätti MM-kisatkin väliin torson kauden takia. Torontosta palannut Martins Dzierkals on taas parempi prospect kuin viime vuosina kokeilleet nuoret taitopelaajat. Häntä ei ole pakko lähettää ensi kaudeksi Saksaan/Tshekkiin kuten monelle muulle nuorella latvialaiselle on käynyt.

  Parasta alkukaudessa on kuitenkin se, että pisteitä on tullut hyvällä pelillä. Gudlevskisin selässä ei ole mitenkään ratsastettu, kuten ehkä saattoi olettaa ennen kautta. Kristers on kyllä nappaillut tärkeät torjunnat jos jotain on tullut vastaan, mutta Dinamo on voittanut usein laadukkaat maalipaikat tai ne ovat olleet vähintään tasan.

  Jos viisikkopeli säilyy formussaan, voi kaudesta odottaa ainakin jonkinlaista tulosta. Pitää muistaa että Torpedo on viskattu idän puolelle hieman yllättäen, joten se konferenssi alkaa olla laadukas. Lännessä on toki kova kärki, mutta ainakin viimeisistä playoffpaikoista pystyy kyllä taistelemaan moni keskitasoisempi nippu. Toivottovasti Ankipansin ja Ladan raunioilta palanneen Artis Abolsin (hyvä kiinnitys) valmentama ryhmä kuuluu näihin!
   
 16. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Sibirin taaperrus taitaa jatkua. Omsk johtaa kolmannen puolivälissä 1-3. Kymmenes perättäinen tappio on enemmän kun lähellä.
   
 17. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Traktor - UFA 0-2 kahden erän jälkeen.

  UFA tehnyt kaksi av-maalia ja varsinkin toinen Kudeikinin tekemä maali oli oikein hieno! Maukkaasti 0.4 sekuntia ennen erän loppua teki maalin.
   
 18. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Traktor näyttää vahvasti jatkavan konttaamistaan: Hartikainen ja UFA 0-3 johtoon.

  Kuinkakohan kauan kosmonautin täyskaima saa olla Traktorin ohjaimissa tällä menolla?
   
 19. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Mayorov 0-4 ja Traktor taas kanveesissa.

  0-5 päättyi ja Metsolalle hienosti nollapeli.
   
  Viimeksi muokattu: 24.09.2018 klo 19.16
 20. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Avangardilla melkoinen pommitus päällä. Maalia ei vaan tunnu irtoavan - tilanne edelleen Amurille 1-2 toisen erän puolivälissä.

  Avangardin maalivahti hörppää heti mukavasti ja 1-3 Amurille. Nyt on mennyt hieman halvalla maaleja.
   
 21. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kazanin pelissä ohjaaja kuvaa minuutin jotain Babea ja ämyreistä raikaa ”all night long”.

  Ihan hyvää viihdettä itse peli. 2-2 37 min pelattu.
   
 22. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sibirille kauden kymmenes peli ja kymmenes tappio varsinaisella peliajalla, kun Ak Bars Kazan oli kotonaan parempi 3-2. Eipä saanut Sibir edes kunnon kiriä aikaan, kun maalivahdin poisottaminenkin tuotti suuria vaikeuksia.
   
 23. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Oliko se Lander kun yritti ihan lopussa todella upeaa osumaa?

  Sibir tosiaan jatkaa varjojen mailla...
   
 24. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Oli eikä ollut edes kaukana, että olisi onnistunut.
   
 25. hartzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Avto menossa kohti kauden avaustappiota kotonaan kun Lokomotiv johtaa 2-4 kolmannessa... kavensivat tietty hetiperään 3-4. Jännäksi menee.

  On ne kovia.. 3. kahden maalin takaa rinnalle ja jatkoajalla voittomaali. No, pieni kauneusvirhe voittosarakkeeseen sentään.
   
  Viimeksi muokattu: 25.09.2018 klo 19.29