Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

KHL-otteluiden seurantaketju

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Artyukhin, 22.08.2016 klo 17.17.

 1. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Boston Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko,
  Maalit päästä päähän.
   
 2. tonz@ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jokerit, NHL:n suomalaiset
  Sibir laukoi 54 kertaa kohti Traktorin maalia tehden yhden maalin.
   
 3. Artyukhin Jäsen

  Pavelilla ei C:tä rinnassa vaan Ketovilla?
   
 4. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Nyt nähtiin suhteellisen erikoinen tilanne Spartakin ja Omskin välisessä pelissä. Avauserän viimeistä minuuttia pelataan ja Spartak teki ehkä maalin. Kiekko jäi Omskin maalivahdin patjan alle piiloon, eikä yläkamerastakaan pysty varmasti sanomaan mihin kohtaan kiekko jää patjan mennessä ainakin osittain maalin sisään.

  Muutaman minuutin videotarkistuksen jälkeen tuomari päätti komentaa joukkueet pukukoppiin ja tuomarit itse jäivät tarkastamaan maalitilannetta toimitsija-aitioon. Ja avauserää jäi tosiaan pelaamatta n. 52 sekuntia. Ja tilanne tässä vaiheessa Omskille 0-2.

  Hyvin hämmentävä tilanne kaiken kaikkiaan. Erikoista, että joukkueet komennettiin koppiin, kun videoita kuitenkin kelailtiin jo tovin ajan. Ja jos ei pystytä varmuudella sanomaan kiekon ylittäneen maaliviivan, niin ei siitä pitäisi maalia tuomita missään tapauksessa.

  This is KHL.
   
 5. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Ei maalia oli tuomio.

  En ota kantaa itse tuomioon, mutta aika yleistä tuo on, jos erää ei oo paljoa pelaamatta ja tulee joku tilanne missä peli keskeytyy pitkäksi aikaa, että erätauko laitetaan täytäntöön.
   
 6. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ensimmäistä kertaa mulle tuli vastaan tilanne, että mahdollisen maalin tarkastamisen vuoksi aikainen erätauko. Jotkut pleksien hajoamiset ynnä muut sitten tietenkin asia erikseen.
   
 7. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Ei oo Jokerit ainoa joukkue jolla on SKA:ta vastaan pään kanssa tekemistä. Loko - SKA peli puolessavälin 0-3. SKA rokottaa armotta Lokon virheistä.
   
 8. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
  just noin , päättyi 0-4. Eikös SKA voittnut juuri 0-6 Avton vieraissa eli kovassa vireessä ovat.