Riikalta erikoinen värväys, Tony Sund. Itse toivoin Sundia vuosi sitten Jokereihin, mut ilmeisesti viime kausi otettiin takapakkia. Toki nuori jannu vasta.
Jep, Sundilla taso ei meinannut viime kaudella riittää oikein Liigassakaan. Edeltävä kausi oli parempi ja silloinhan mies nousi maajoukkueeseenkin.
 
RELEASE THE KRAKEN

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Noinhan tuo tosiaan toimii kaikissa isoissa futissarjoissa. Suomessa jostain järjettömästä syystä määrätään koko joukkue 14vrk karanteeniin. Tuosta on pakko luopua, jos mitään sarjaa (jossa testejä) halutaan pelata läpi.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Ja Latviassa ja Kazakstanissa ja myös Lokon peli peruttiin lauantaina.
Virallinen tieto Riikan pelistä oli se, että Torpedo ei olisi saanut junnuilleen ja farmimiehilleen lupia ajoissa. Eli he joutuivat siirtämään, ei Riika. Sama pätee ainakin Lokon tilanteeseen. Ei tarpeeksi peli- ja matkustuslupaisia pelaajia rivissä. 30-kaveria sivussa ja arvatenkaan farmimiehille yms. jämille ei ole kaikkia vaadittavia testejä ja papereita sorvailtu valmiiksi. Barysista en tiedä. Heilläkin voi olla ihan vaan siitä kyse, että 14:sta pelaajan huiliessa äijät ei riitä. En tiedä onko heillä farmia.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Case Lokomotiv ja 30 coronaviruspotilasta:

Herää foliohattuteoria, että Lokolla olisi ollut muutama avainpelaaja kipeänä ja olisivat mielummin siirtäneet pelin, kuin pelanneet vajaalla. Laitettu KHL:n toimistolle, että kaikki on pipi, ei voida pelata.

KHL:n omat testit osoittavat, että läheskään kaikki eivät olisi kipeänä ja täten luovutusvoitto.
 
VÄLIKAUSI!

theZ

Jäsen
Erikoinen case tämä Lokomotiv. Heillähän pelasi MHL-joukkue sekä edellisenä päivänä että nyt pelipäivänä Atlantia vastaan täsmälleen samassa hallissa. Sieltä olisi täytemiehiä saatu varmasti mukaan tai tarvittaessa voitu laittaa sarjaa johtava junnujoukkue vetämään Kunlunia vastaan. Kai sekin olisi parempi vaihtoehto ollut kuin luovutus kun ihan iskukykyinen junnunippu heillä. Peliluvista tai mistään muusta tämä ei jäänyt kiinni kun Lokon tilanne oli tiedossa jo reilusti aiemmin ja alunperinkin peli siirrettiin päivää myöhemmäksi jotta saivat lisää aikaa selvittää tilanteen.

Vielä nuo ristiriidat KHL:n ja Lokon omien testien välillä. Haiskahtaa...
 

Hapsiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Kiekko-Vantaa
Onkos muuten Venäjällä paikalliset valmentajat sun muut toimittajat avautuneet tuosta Lokon toiminnasta? Siellä vedetään ihan omalla pelikirjalla ja kokeillaan kepillä jäätä, josko Jokereiden ja Barysin vanavedessä vois toimia toivotusti.

Voi tulla mielenkiintoista katseltavaa seuraavat kuukaudet, kun ei tiedä pelataanko pelejä ollenkaan, ja jos pelataan, niin missä ja millaisilla jengeillä?!
 
Kaikki käy kun panee tarpeeksi hiivaa...

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Onkos muuten Venäjällä paikalliset valmentajat sun muut toimittajat avautuneet tuosta Lokon toiminnasta?
Äkkiseltään seuroissa on aika hiljaista, tapahtumaa sulatellaan ja koko ajan tulee uutta. Nyt SKA.

Mutta ay-liike eli pelaajien ammattiyhdistys on kantaa ottanut. Sen puheenjohtaja Kovalenko sanoo, että ulkomaiset seurat saavat paremman kohtelun KHL:ssä kuin venäläiset. Jäi vähän auki, mitä kaikkia Kovalenko tarkoittaa, mutta ainakin karanteenia. Jokerien 14 vrk on parempaa kohtelua kuin venäläisseuroilla ja Kovalenkon mukaan täsäs noudatetaan kaksoisstandardeja.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Case Lokomotiv ja 30 coronaviruspotilasta:

Herää foliohattuteoria, että Lokolla olisi ollut muutama avainpelaaja kipeänä ja olisivat mielummin siirtäneet pelin, kuin pelanneet vajaalla. Laitettu KHL:n toimistolle, että kaikki on pipi, ei voida pelata.

KHL:n omat testit osoittavat, että läheskään kaikki eivät olisi kipeänä ja täten luovutusvoitto.
Samaa arvaan ja jos inhimillisesti ajattelee, niin ainakin itse yrittäisin tehdä juuri noin kun toisena vaihtoehtona ottaa varma selkäsauna junnuilla.
 

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
SKA lähtee junnu/farmijoukkueella peliin, koska kaikki edustuksen pelaajat on karanteenissa.
Joo huomasinkin jo, että tuo tieto löytyi ylempää, jos olisi vähän jaksanut selata ketjua. Ehdin poistaa viestini samalla kun vastasit.

Onko kenelläkään tietoa mikä mahtaa olla Sibirin tilanne? 1,65 tarjoaa Unibet.
 
Viimeksi muokattu:
Vittu sä koulutat niitä!

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Eiköhän ottelu vielä peruta viime hetkillä.
Ei näköjään peruta. SKA:n kentälliset:

Tkachyov - Morozov - Nikolajev
Kuzmenko - Aaltonen - Glotov
Timkin - Khusnutdinov - Podkolzin
Krovyakov - Ivantsov - Chibrikov

Brinkman - Kirsanov
Vashchenko - Gryaznov
Zorkin - Koromyslov
Zelenov

Berdin (Brinkman)

Vapise Sibir!
 
Pöö
Itse käänsin tuon päinvastoin ja otan helpot rahat SKA:n voiton myötä nyt kun kerroin nousi mukavasti sinne melkein neljään.

Kotijoukkueella on edelleen laatupelaajia kentällä ja kotiyleisön sekä tuomareiden tuki. Viimeisenä lukkona maalilla lähes NHL-tason molari Mihail Berdin. Okei onhan tuo pietarilaisten puolustus tänään karmea, mutta hyökkäyksessä edelleen laatua kolmeen ketjuun.
 
RELEASE THE KRAKEN

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Jos joku noista SKA:n tämän illan kokoonpanossa olleista pelaajista antaa huomenna positiivisen näytteen, niin mitenkäs Suomen lainsäädäntö suhtautuu Sibirin pelaamiseen perjantaina..? Joutuvatko siihen 14 vrk:n karanteeniin heti Suomeen saavuttuaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy