Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
SKA hävisi jo viidennen pelinsä putkeen. Nyt Lokomotiv voitti SKA:n jatkoilla. Vitjazista siirtynyt Samonov on pelannut nyt kaksi ottelua torjuntaprosentilla 86.43 %.

On ihme jos tuolla ei ala kohta ovi käymään.
 
Viimeksi muokattu:

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ihmeen pitkään Kudashov on saanut heilua penkin takana. Pietarilaisten 15 viime peliä nyt recordilla 5-10. Jokereidenkin Liiga-aikojen pahimmatkin alisuorittamiset jää kakkoseksi tuolla tilastolle ottaen huomioon KHL:n budjettierot.

Kyllähän ne vielä sieltä tulee tietenkin. Rotta näkee varmasti niin punaista että jos ei kilpailijoiden ykköstykkienkään varastaminen auta, niin ostetaan tuomarit viheltämään vastustajalle joka peliin joku 18 min jäähyjä, niin joku hikinen 3-2 voitto saattaakin jopa irrota pietarin tuhnuille. Viimeistään keväällä kyllä pidetään huoli ettei SKA kompastele Severstaleille ja Spartakeille hyväksymällä paitsiomaaleja ja viheltämällä jäähyt vain yhdelle joukkueelle.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Andrei Markov siirtyy Lokomotiviin. He yrittävät siis sammuttaa pahimpia paloja näillä viime aikojen hankinnoilla. Länsi on tällä hetkellä aika avoin konferenssi, joten en laskisi vielä heitä ulos kunhan vain välttävät ZSKAn ensimmäisellä kierroksella.

-----------------------------------

Kunlun on tosiaan vahvistanut joukkojaan idässä. Griffin Reinhart on hankinta jolla kai paikataan flopannutta Maioneta. Joukkue näyttää aika hyvältä paperilla, mutta idässä käydään tänä vuonna kova taistelu playoffpaikoista. Jo herännyt Magnitogorsk, Automobilist ja Kunlun ovat vaaran vyöhykkeellä, eikä heistä pääse jatkoon kuin 2 tai jopa vain 1. Myös mustaksi hevoseksi ennakoitu Traktor on vaikeuksissa. Ketkä tuosta mankelista ikinä selviävätkin, niin idän playoffit ovat tänä vuonna mielenkiintoiset!

---------------------------------

SKAhan nimenomaan ei ole onnistunut ostelemaan muiden joukkueiden tähtiä täksi kaudeksi. Budjetilla ei ole silloin paljon merkitystä, jos eninosa kovista pelaajista oli jo kiinni soppareissa muihin koviin joukkueisiin. Kagarlitsky on heidän ainut iso kotimainen hankinta, ja siinäkin voidaan miettiä paljon tehoista on mennyt Shipantsjovin piikkiin. Ulkkarit nauttivat varmasti järisyttävää palkkaa jotta heidät on saatu houkuteltua ryhmään, mutta se ei tee Lehteröistä, Kemppaisista tai Bengtssoneista yhtään sen parempia pelaajia. Yliampuvat palkat vääristävätkin budjetteja. Joukkueet eivät ole niin hyvä kuin miljoonat antavat ymmärtää, mutta tiukka kiintiö pakottaa antamaan tyhjää rahaa pelaajille.

Se on mielestäni ihan hyväkin juttu ette SKAn menetykset näkyvät kentällä asti. Eihän mikään joukkue voi toipua yhdessä kesässä jos joukkueesta poistuu vuoden sisällä sellaisia kavereita kuin Gusev, Shostjorkin, Prokhorkin, Shipantsjov, Datsjuk, Kovaltchuk, Shirokov, Thoresen, Voinov, Koskinen. Puolustuksesta vielä perusvarmat Hersley, Yakovlev ja Chudinov. Olisi ollut aika hälyttävää jos rosteri ei olisi heikentynyt tuntuvasti kun ulkkareita ei saa käyttää montaa.

Voidaan tietysti keskustella pitikö Pietarilla edes olla noin hyviä pelaajia niin pitkään. Mielestäni monen olisi pitänyt lähteä NHL:ään jo paljon aiemmin. Toisaalta Ilya ja Slava tulivat hieman kuin bonuksena takaisin. Aivan ”turhat” supertähdet valmiiksi kovaan ryhmään. Tämän kauden osalta SKAn pelastus voi piillä lähinnä siinä, että KHLn parhaista joukkueista ikävän moni pelaa idässä. Siellä olisi 5-6 joukkuetta jotka sijoittuisivat tällä kaudella Pietarin edelle, mutta lännestä niitä on vaikea löytää montaa. Onkin ikävää ettei Moskovan keskitason joukkueet tai Lokomotiv pystynyt nostamaan budjettiaan täksi kaudeksi. Nyt olisi ollut iskun paikka. McTavish ja Znaroks olisi ollut hauska nähdä hieman iskukykyisemmän nipun kanssa. Jo 30%, 50% puhumattakaan olisi antanut jo sellaisen joukkueen, ettei SKA olisi voinut nuokkua itselleen kotietua.
Toivottavasti Prokhorkin nostetaan kohta LA Kingsin kokoonpanoon, niin hän ei ainakaan palaa maitojunalla heti kotiin. Toisaalta Shipantsjov palasi myös nopeasti, mutta menikin keskitason Dynamon ykköstähdeksi, joten mistä näistä tietää.

--------------------------------------

Ja kyllähän Pietarin SKA tippuu keväällä ihan siinä missä muutkin joukkueet jos vain pelaavat liian huonosti. Siitä kertoo vain 2 finaalipaikkaa reilun 10 vuoden KHL-historiassa. Dinamo Riga pudotti mm aikanaan SKAn ensimmäisellä kierroksella ja se oli kaunis sarja joka suhteessa. Ozolins, Karsums, Nizivijs, Hossa, Kariya vs Yashin, Zubov, Sushinsky, Cajanek, Kasparaitis.. Perinteisten joukkueiden väännöt ovatkin hienoja aina keväällä. Siitä on ”muoviliiga” kaukana, vaikka sarjassa on toki jonkin verran myös uusia joukkueita.


 

Kartsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pari treidiä ollut taas KHL:ssä.

SKA lähetti Viktor Tikhonovin ja Roman Rukavishnikovin Ak Barsiin, ja SKA:lle tuli vaihdossa Igor Ozhiganov

Ja Ak Bars lähetti Damir Musinin Spartakkiin, ja takaisin vaihdossa Spartakiin Vyacheslav Leshchenko.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
SKA painaa hämmentävän paskaa kauppaa toisensa perään. Taitaa olla pankiikkinappula pohjassa. Ensin ne hankki sen Venäjän Jesse Niinimäen sinne liukumaan selkä suorana, sitten vaihtu täydellisessä toivotaan-toivotaan kaupassa ihan pätevä Byvaltsev ja nuorten maajoukkueveska Vitjazin nobodyhyökkääjään ja kakkosveskaan, joka SKA:ssa taitaa olla kolmosveska. Nyt sitten tämä. Ozhiganov on varmaan hieman parempi pakki kuin Rukavishnikov, mutta Tihonov välirahana tuntuu kyllä Virmasen hommilta. Parhaimmillaan sarjan parhaita alaketjujen pelaajia, ja sen lisäksi niin armoton mulkku, että jokainen paikalla oleva katsojakin haluaa ottaa tyhmän jäähyn vetämällä sitä turpaan.

SKA alkaa oikeastaan olemaan aika hajuton ja mauton jengi. Starat ovat poissa kun Barabanovikin vetelee miten sattuu ja vittupääosastollakin käy kato. Oikeastaan Plotnikov, Belov ja Ketov enää ainoat kaverit jotka aiheuttavat jonkinlaista fibaa, ja näistä kolmestakin vain Plotnikov on pakettina sellainen joka on kyseenalaistamatta kaiken vittumaisuutensa lisäksi myös pelitaitoinen.
 
sitten vaihtu täydellisessä toivotaan-toivotaan kaupassa ihan pätevä Byvaltsev ja nuorten maajoukkueveska Vitjazin nobodyhyökkääjään ja kakkosveskaan, joka SKA:ssa taitaa olla kolmosveska.
Samaa mieltä tuosta kaupasta. Hauskaa vain, että ns. ison yleisön silmissä tuo oli aseellinen ryöstö. Nimenomaan niin, että SKA riisti pienen Vitjazin.
 
RELEASE THE KRAKEN

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Samaa mieltä tuosta kaupasta. Hauskaa vain, että ns. ison yleisön silmissä tuo oli aseellinen ryöstö. Nimenomaan niin, että SKA riisti pienen Vitjazin.
Joo. Näin jonkun lehtijutun, jossa joku toimittaja ilmeisesti kännissä oli käynyt katsomassa tämän kakkosveskan kolmen pelin torjuntaprosenttia ja nosti hänet maailmantähdeksi.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Tihonov välirahana tuntuu kyllä Virmasen hommilta. Parhaimmillaan sarjan parhaita alaketjujen pelaajia, ja sen lisäksi niin armoton mulkku, että jokainen paikalla oleva katsojakin haluaa ottaa tyhmän jäähyn vetämällä sitä turpaan.
Kyllä hymyilytti lukea, kun on tv-katsojana pari kertaa juuri näin ajatellut. Ja syystä. SKA kärsii siitä, että pelaaja- ja valmentajabudjettia supistetaan voimakkaasti. Trendi on ollut jo pari kautta tämä. Kun Rotenberg puuhastelee muissa hommissa Moskovan suunnalla, SKA on vailla toimivaa johtoa. Luulen, että siellä ei oikein kukaan välitä, mitä tapahtuu. SKA on löysää tällä kaudella, ja Jokerienkin kaadettavissa paras seitsemästä. Tai olisi, jos valmennus ja niin edelleen... On toki nytkin.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ihan käsittämätön liike heittää kaudesta 11-12 lähtien SKA:ta (yksi kausi P-Amerikassa) edustanut luotettava duunari menemään. Samoin Rukavishnikov on pyörinyt SKA:ssa jo kaudesta 14-15.

Silloin kun rotta suuttuu, niin ei paljon seurauskollisuus tai fanien mielipiteet (oletettavasti ovat käärmeissään monikautisten luottoratsujen kohtelusta) paina.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan käsittämätön liike heittää kaudesta 11-12 lähtien SKA:ta (yksi kausi P-Amerikassa) edustanut luotettava duunari menemään. Samoin Rukavishnikov on pyörinyt SKA:ssa jo kaudesta 14-15.

Silloin kun rotta suuttuu, niin ei paljon seurauskollisuus tai fanien mielipiteet (oletettavasti ovat käärmeissään monikautisten luottoratsujen kohtelusta) paina.
Sepä voikin olla juuri se syy, eli vanhat herrat lietsovat kapinaa pukukopissa ja heistä pitää päästä eroon. Viis peliotteista tällä kaudella tai aiemmilla. Siis jos ollaan sitä mieltä, että joka tapauksessa pitää joukkueen runko piakkoin uudistaa.
 
En gång Turkish Airlines, alltid Turkish Airlines.

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
CSKA:lle kolmas tappio putkeen. Viisi edellistä peliä on tuonut neljä tappiota. Ei ihan jokapäiväistä huttua Kohelossa. CSKA hävisi koko viime runkosarjan aikana vain yhdeksän peliä, kun nyt 27 pelatun ottelun jälkeen tilillä on kahdeksan tappiota.
 
Miro Aaltonen on ollut ihan hyvä, mutta ei se nyt tuota SKA:ta varsinaisesti vahvista, koska samaan rooliin riittää kyllä kavereita. Ei oikeastaan muuta mitään. Vitjaz vain heikkenee. Saivat varmaan rahaa hyvän määrän vaihdossa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuvailemattomat linkit
Nauroin kun luin uutisen. Ai vaihtokauppa, jossa Venäjän liigan ykkösseura saa hyvän sentterin ja vastineeksi luopuu sellaisen pelaajan "oikeuksista", joka tuskin ikinä luistelee vaihtoakaan Venäjällä.

No, tätä on KHL.
 
"Pelaajien lähteminen seurasta loppui tähän päivään. Pari pelaajaa voisi lähteä, mutta hekään eivät lähde. Ja kaikki nuoret pelaajat pysyvät meillä." -9.12.2015

Kiitos Blegi 2015-2016.

Konnamuori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se mikä johtaa.
Eikö liigassakin kupata samalla tavalla häntäpään tähtipelaajat ja näin toinen osapuoli säästää palkkakuluissa?
Edut. Näköjään tällä hetkellä Vitjaz menossa kevyesti pleijareihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy