Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

KHL kaudella 2019–2020

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana powerplaymaker, 29.04.2019 klo 13.58.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Avataanpa uutta kausiketjua, sillä 18-19 kausi on saatu jo pelien osalta päätökseen.

  Onko KHL:ssä murtunut joku pato vai mikä homma tämä on? Iso määrä huhuja laatupelaajista ja valmentajista, eikä kukaan ole menossa SKA:han?

  Znaroks Spartakiin, Voynovia huhutaan Avtomobilistiin, eikä Kovykaan ole palaamassa SKA:han vaan johonkin Omksiin tms?
   
 2. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Siellähän on paljon puhuttu myös palkkakatosta, joten olisiko nyt sitten viimein tultu siihen tilanteeseen, jossa ne "tähti" pelaajat jakautuvat tasaisemmin pitkin liigaa? Tosin ensi kaudeksihan se palkkakaton piti olla vielä pehmeä ja kovaksi sen piti muuttua käsittääkseni vasta kaudelle 20-21. Toisaalta saa nähdä, miten oligarkeilla maltti säilyy siinä vaihessa, jos NHL:ssä tulisi taas työsulkukausi.
   
 3. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Ei riitä rottenbergilla enää massit laatupelaajiin, kun Jokereiden tappiot pitää kuitata.
   
 4. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Ymmärsin että HIFK-kasvatti Nikolai Goldobin olisi siirtymässä NHL:stä Pietariin.
   
 5. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  SKA heikentymässä näköjään aika paljon. Saas nähdä jatkaako Yakupovikaan tuolla. Mitenköhän Rotan pää kestää tämän kaiken, kun SKA:sta ei näillä näkymin puhuta enää ennakkosuosikkina.

  Jos nyt jutut pitävät paikkaansa, niin SKA:lla on ulkomaalaiskiintiö täynnä. Kemppainen, Koskiranta, Hellberg, Hersley ja Rundblad ovat joukkueen ulkomaalaiset. Ja kun venäläiset NHL:stä pois tulijat ovat menossa muihin seuroihin, niin meillähän alkaa olemaan aika tasavertainen porukka rottalauman kanssa.


  Lainaus:
  Itse taas ymmärsin, että on menossa Moskovaan CSKA:han.
   
 6. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Kyllähän se on kaikenkaikkiaan koko sarjan kannalta hyvä, jos kaikki tähtipelaajat eivät asu kahdessa tai kolmessa seurassa. Mielestäni sarjan taso on korkeampi, jos siellä pelaa enemmän tasaisia joukkueita, kuin, että pari olisi ihan helvetisti ylitse muiden. Ehkä tämä on tajuttu KHL:n toimistollakin. Tämä palvelee koko KHL:ää ja samalla Rotta kumppaneineen saattaa jopa säästää muutaman roposen.
   
 7. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Ehdottomasti. Vielä kun näille huonoille joukkueille (mm Admiral, Severstal) löytyisi hyviä pelaajia. Tosin venäläisiä huippuja ei riitä kaikkialle ja ulkomaalaisiakaan ei voi palkata kun rajallisesti. Ensi kaudella näkisin siellä olevan 14 kivenkovaa joukkuetta. Tämän 14 joukkueen jälkeen tulee Minskiä, Kunlunia, Slovania, Traktoria jne.. joilla on myös potentiaalia yllättää. Tosin Slovaniin ei jaksa usko riittää.

  Ensi kaudelle lasken Spartakin tuohon kovan 14 joukkueen kastiin. Siellä on kurkunleikkaaja pääjehuna ja pelaajabudjetti nousussa. Spartak pelasi jo tällä kaudella hyvää kiekkoa.
   
 8. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Voi olla melkein SKAn kannalta jopa parempi, että vähän karsivat nimilistaa. Jotenkin näissä isolla massilla kootuissa tähtiryhmissä on tupannut kohtuullisen usein käymään niin, että paineet ovat valtavat, moni joutuu tyytymään totuttua selkeästi pienempään rooliin ja aina roolituskaan ei ole optimaalisin mahdollinen. Nähtiin näitä meilläkin siinä Arenan ensimmäisinä vuosina, kun pelaajia tuli ja meni, monella pistetahti romahti ja roolit kentällä ja kopissa menivät miten menivät.

  Patrik Juhlin tuossa pari vuotta takaperin jutteli urastaan Hockeysverigen haastattelusta. Hän nostaa esille muun muassa vapaasti lainaten sen, miten Janecky oli kuningas vuosikausia, Nieminen tuotiin sisään ja oltiin "kahden ykkössentterin" loukossa, mikä aiheutti kitkaa. Myös se kenen kanssa kukakin pelasi ei ollut ihan ongelmatonta. Vaikka lätkämaailma on muuttunut ja ammattimaistunut noista vuosista käytännössä kaikilla osa-alueilla, niin en mä ihan tyystin voi olla tuota allekirjoittamatta. Vaikka nyt joku Oleg Li oli 0,4ppg mies Amurissa, viimeisellä kaudella 54 otteluun hyvät 29 pistettä. Nyt 2+1 kasaan koko kaudelta, usein pienessä roolissa ja kaukana edellisen kauden minuuteista. Tai joku Jakopov, joka sai vastuuta keskimäärin vähän reilu 13 minuuttia per matsi pleijareissa. Voi olla, ettei ihan optimaalisin pelaaja noille minuuteille, puhumattakaan että vaikuttaisi tarpeeksi nöyrältä soittelemaan sitä takarivin viulua.

  edit: Ja lisätään vielä sen verran, että usko SKAn sinänsä tippuvan KHL:n suurten joukosta mihinkään, vaikka palkkakuluja leikkaisivatkin. Kun palkkatietoja on tullut julki eri lähteistä ja kun rostereita on katsonut, niin tuolla varaa leikata kuluista reilusti ilman, että ihan niin kauhean dramaattista tasonnotkahdusta on pakko tulla. Onhan toi jo sellaista ylivarustelua, kun kärjistetysti 5½ ketjullista, neljä pakkiparia ja kaksi veskaria ovat sillä tasolla, että voisivat kamppailla paikasta maidensa olympiajengeissä vaikka NHL olisikin mukana.

  Samoin jos ylivertaiset resurssit leikataan tasolle "ehdotonta kärkeä", niin toimistolla vaaditaan osaamista. Penailu ja masailu päätyivät uudissanoina suomeen, kun ehdottomia kärkiresursseja ei osattu hyödyntää tuon taivaallista.
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2019 klo 18.29
 9. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Venäjällä on ollut useamman vuoden ajan keskustelua, jonka mukaan SKA toimii väärin ja vaarantaa sekä KHL:n että Venäjän tulevan menestyksen jääkiekossa. Isot pomot ovat myös käyttäneet puheenvuoroja, joista tässä vain yksi, Gennadi Timchenkon näkemys parin vuoden takaa. Sen(kin) mukaan Moskovan ja muiden kaupunkien on nyt siirryttävä vetureiksi ja vietävä venäläistä jääkiekkoa eteenpäin SKA:n näyttämää tietä. KHL:n on luotava sarja, jossa pelaajat arvostavat nykyistä enemmän Gagarin Cupin voittoa ja pyrittävä myös siihen, että todella isoja areenoita (20 000 katsojaa) saadaan Pietariin (ja varmasti muuallekin). Olosuhteilla Timchenko tarkoittaa ymmärtääkseni KHL:n johtavien seurojen tasaista sarjaa ilman, että yksi tai kaksi ovat budjetillisesti paljon muiden edellä.

  Kun uusimmat päätökset tukevat Timchenkon jo pari vuotta sitten linjaamaa polkua, KHL saattaa pyrkiä tosissaan lähtökohdiltaan aiempaa tasaisempaan sarjaan.
   
 10. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  SKA:n lypsäminen jatkuu. Igor Eronko kertoo, että SKA:ssa piste per peli kauden pelannut Nikolai Prohorkin siirtyy Los Angeles Kingsiin.
   
 11. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Hersleyn sopimus päättyi tähän kauteen ja miestä on huhuissa viety takaisin Ruotsiin.

  Kyllä SKA paperilla luultavasti heikentyy, mutta kyllähän noilla pelinappuloilla imua on siirtomarkkinoilla. Gavrikov lähti NHL:ään, mutta tilalle huhutaan Arizonasta Ilja Ljubushkinia. Gusevin korvaaminen onkin ongelmallisempaa, sillä NHL:n ulkopuolelta korvaajaa ei yksinkertaisesti löydy. Toisaalta SKA:lla on hieman liioiteltuna joukkueellinen lupaavia nuoria kyttäämässä pelipaikkaa ja ei välttämättä olisi huono antaa Podkolzinille, Maltseville ja kumppaneille kunnolla minuutteja ensi kaudella.

  Joka tapauksessa lännessä tulee olemaan edelleen se tylsä tilanne, että lännen konferenssifinaalissa SKA:n ja CSKA:n välillä ratkaistaan koko sarjan mestaruus.
   
 12. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Huhuissa on myös yhtä vahvasti jatkosopimuskin mukana. Saa nähdä miten käy.

  Gavrikovin lisäksi Datsyuk lähtee, Prohorkin lähtee, Yakupov ehkä lähtee. Tähän vielä Gusev, niin heikentyyhän tuo todella paljon.

  Lainaus:
  Tästä olen puhtaasti nyt eri mieltä näillä tämän hetken tiedoilla. SKA:ta en laske enää varmaksi konfrenssifinalistiksi. Odotettavissa on myös lännen joukkueiden parantumisia samalla kun SKA heikkenee.
   
 13. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Tottakai jos katsoo pelkästään lähtijät ja olettaa, että ketään ei hankita. Vaan moniko uskoo, että SKA ei hanki noille avainpaikoille vahvistuksia?
   
 14. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Niin tottakai yrittää hankkia, mutta mistäpä kovat korvaajat, kun venäläisiä huippuja ei ole vapaana (tai ovat menossa muualle) ja ulkkarikiintiö täynnä tai yhden vajaa? Jäämme odottamaan.
   
 15. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Juuso Puustinen ja Mikael Ruohomaa pelaa Sibirissä ensi kaudella.
   
 16. Artyukhin Jäsen

  Datsyukin lähtö SKAsta varmistunut, Avtoonhan se menee kaudeksi vielä...
   
 17. Stonemaki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, New Jersey Devils
  Dmitry Kvartalnov on Kazanin uusi päävalmentaja.
   
 18. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  DEL-liigassa piste per peli ja 32 maalin kauden pelannut ruotsalainen Jacob Berglund Riikaan.

  Stephane Da Costa Lokoon.

  Pelicansin Hynek Zohorna Amuriin veljensä seuraksi.
   
 19. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lokolta toinen kova kaappaus Anton Landerin muodossa.
   
 20. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Liigan maalipörssin voittajan Malte Strömwallin siirto Sochiin varmistui.

  Myös Kemppaisen siirto SKA:han.
   
 21. MarkoPalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Manchester United
  Lainaus:
  Mitä mahtaa tehdä harmaa kettu, Zinetula Biljaletdinov? Vieläkö siirtyy valmentamaan johonkin vai olikohan ura tässä?
   
 22. tonz@ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jokerit, NHL:n suomalaiset
  Sam Lofquist -> HK Sochi
   
 23. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vladimir Galuzin Torpedosta Magnitkaan

  myös puolustaja Paul Postma siirtyy Magnitkaan Kazanista

  melkoista joukkuetta ovat kasaamassa, kun Galuzinin ja Postman lisäksi sinne ovat jo ehtineet siirtyä Kozun (Lokomotiv), Parshin (Torpedo), Galimov (Torpedo) ja Loktionov (Lokomotiv)
   
 24. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ja lisäksi Eric O'Dell (HK Sotshi) liittyy samaan porukkaan. Magnitka näyttää ainakin vahvistuvan.
   
 25. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  SHL-komeetta Jesse Virtanen siis Traktoriin. Nyt oli erikoinen valinta.