Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

KHL – pelin ulkopuolisista asioista

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana mossela, 25.02.2011 klo 18.40.

 1. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Sovin haastattelun hallilla Heino Endenin kanssa, hän on näitä matseja ollut järjestämässä, paikalla on ilmeisesti myöskin KHL johtoa, yritämme saada myöskin heiltä sanan tai parikin. Viimeksi katsoessani hallin lipunmyyntiä oli 80 paikkaa vapaana..hyvin myy ! Onko kysymyksiä mitä haluaisitte että esitämme ?
   
 2. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Lainaus:
  Lempiväri?

  Hyvä että pelit myy. Olisi mukava, jos jääkiekko saa buustia Virossa.
   
 3. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  - Onko tallinnalainen KHL joukkue vieläkin tavoitteena?
  - Jos on, niin tavoitellaanko samanlaisia rahoja toimintaan, kuin esim. Helsingin joukkueella. Eli kait toistakymmentä miljoonaa kausittain vai onko Tallinnassa mahdollista pyörittää KHL joukkuetta merkittävästikin halvemmalla, kuin Helsingissä?
  - Onko minkäänlaista huolta Dinamo Rigan kohtalosta?
  - Eli jos Riga joutuisi ulos, niin vaikuttaisiko merkittävästi tallinnalaisten tavoitteisiin noin yleisesti?
  - Ja edelleen, jos Riga joutuu jättämään KHL:n, niin miten uskotaan, että jääkiekosta ehkä vähemmän innostunut Tallinna onnistuisi pitämään joukkuetta hengissä?
  - Onko minkäänlaisia tavoitteita vielä MHL:n ja/tai VHL:n suhteen?
  - Onko mitään muita Viron rajat ylittäviä tavoitteita? Jonkinlainen Baltian yhteinen kilpailu? Yhteistyötä valko-venäläisten kanssa? Tai jotain muuta?
  - Onko ruotsalaisten Crowns hankkeen puolelta oltu yhteyksissä Tallinnaan? Hehän jossain vaiheessa spekuloivat jollain muulla eurooppalaisella kiekkoliitolla, joten onko heidän puoleltaan oltu Tallinnan suuntaan yhteydessä, mahdollisen yhteistyön merkeissä?
   
 4. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Kiitoksia kysymyksistä, tulivat minulle hiukan myöhään, mutta moniin kysymyksiin sain vastaukset, Heino Enden kertoi, että Jokerien kanssa on tehty yhteistyö sopimus, ja nuorten joukkue luodaan ensi kauteen (KHL,n-alle), milli tarvitaan siihen rahaa, ja sen rahan nyt sitten uskotaan kasaan tulevan. Haastattelu on tänä iltana vielä facebook sivuillamme. myöskin kuvia . Halli oli täynnä, ja Latvialaisia kyllä oli paikalla, ei kuitenkaan tuhansia, kannatus meni kutakuinkin puoliksi, jos pystyimme arvoimaan äänen perusteella asiaa. Mitä ilmeisemmin paikalla oli todellakin erittäin paljon Tallinnan venäläisiä jotka kannattivat selvästi Traktoria..virolaiset taasen Latviaa, ja Lättit tietenkin omaa jengiään. Traktori voitti matsin 2-4, ottelu oli aneeminen esitys, ja Riga tuhlasi maalipaikkoja todella monia. Voimme lopuksi vielä todeta, että yleisö oli pääsääntöisesti Tallinnasta, aivan normaaliin tapaan vieras kannattajia..kuten yleensäkin matseissa. Tuntuisi että yhteistyö on enemmänkin suomen suuntaan, ehkä myöskin Latviaan.

  veini
   
 5. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Eli käsitinkö nyt oikein? Jokereiden kanssa on tehty yhteistyösopimus nuorten joukkueesta Tallinnassa? Pelaisiko tuo joukkue VHL:ää, joka käsittääkseni KHL:n farmisarja vai MHL:ää, joka kait sitten enemmänkin KHL:n juniorisarja? Satuitko kysymään, että onko tuossa nuorten joukkueessa jonkinlaiset kiintiöt? Esim. tietty määrä paikallisia pelaajia, jolla siis saataisiin yhteys paikallisiin kannattajiin ja sitten mahdollisesti myös jonkinlainen kiintiö jokereiden nuorille pelaajille? Ja onko tuossa nuorten joukkueessa joku ikäraja?
   
 6. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Lainaus:
  Näihin kysymyksiin saan vastaukset, otan yhteyden Heinoon. Jokerien kanssa on tehty yhteistyösopimus, nuorten joukkueen osalta, ilmeisesti pelaajia tietenkin puolin ja toisin vaihdellaan jne. Haastattelussa oli vastaus tuohon VHL-KHL-MHL-kysymykseesi, pitänee vielä tarkistaa ja kuunnella se uudelleen, siellä oli melkoinen sähinä..meillä on se kuitenkin tallennettuna, ja laitan koko haastiksen kuulolle vielä tänä iltasella myöhemmin mistä voitte itse kuunnella mitä Heino Enden sanoi. sss-radio.ee facebook sivuilla on myöskin kuvia matsista, ja hallista, sinne tulee myöskin kuulolle ääni-klippi. Juniorisarjasta on todellakin kysymys, nuorista pelaajista, näin tajusin, mutta tarkistellaan. Kiintiö asiat sun muut selvitellään..
   
 7. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Ja tietenkin yksi oleellinen kysymys unohtui, eli onko tuolla joukkueella jo nimeä, edes suunnitelmissa? Onko se sama Tallinnan Ilves? Vai mahdollisesti Tallinnan Jokerit vai onko jotain muuta suunnitteilla?
   
 8. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Tulkitsenko väärin, että miljoona puuttuu? Muutoin pidän naurettavana ajatusta siitä, että ympäri Venäjää matkustava joukkue voisi tuolla budjetilla pyöriä.
   
 9. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Lainaus:
  Tuon jengin nimi ei ole Ilves, luojan kiitos ! Tuon asian kysyin, kyllä Enden varmaan tietää kuinka paljon joukkue tarvitsee matkustelemiseen Venäjällä, on siellä koripallojengien kanssa pyörinyt vuosia..ei ne nyt ihan dillejä ole noissa asioissa. Uskon että matkustelusta Venäjän suunnalla on herroilla kokemusta yllin kyllin..heh.
   
  Viimeksi muokattu: 04.12.2016 klo 23.37
 10. Masculine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Osaatko kertoa millä aikataululla Jokereista tulee tämän joukkueen farmi?
   
 11. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Älkäähän nyt lyökö lyötyä. Sväykkäkin poikkeuksellisen nöyränä ja asiallisena.
  Lainaus:
  Varmasti on tietoinen, mutta jonkin junnujoukkueen lennättäminen ympäri ryslantia ei kyllä ole taloudellisesti viisasta kun lienee kaikille selvää ettei tällainen joukkue mikään yleisömagneetti olisi.
   
 12. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Enden on ottanut asiakseen kehittää tänne Tallinnaan joukkueen nuorille pelaajille, tuollaisia hulluja on Suomessa ollut yllin kyllin jotka ovat aikanaan menettäneet rahansa omaisuutensa perheensä ja lopulta hermonsa, näitä tyyppejä vain on ja syntyy aina silloin tällöin jotka tekevät jotakin, sitten on niitä tyyppejä jotka eivät tee..onko yleisömangneetti vai eikö ole, siitä ei ole kysymys, kysymys on kai jonkinlaisesta hulluudesta, ja minä mielelläni tuen sellaista !

  Ottelun lopussa muuten sattui todella pahanäköinen yhteentörmäys, Dynamon pelaajat luistelivat hyökkäys sinisellä päin toisiaan, toinen pelaajista makasi pitkään jäässä, talutettiin pois kentältä..jalat täysin makaronia, ilmeisesti ei kuitenkaan pahempaa..
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2016 klo 00.02
 13. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Kello 10.00 on Endenin haastis eettrissä, aivan suoraan ei sanonut että Jokerit farmiseuraksi otetaan;) Facebook sivuilla haastis kuultavissa myöskin linkkinä..

  veini
   
 14. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Soitin Heino Endenille tänä aamuna ja sovimme että hän tulee antamaan kattavamman haastattelun tilanteesta, MHL sarjasta on kysymys sen verran tuossa pikaisesti kyselin, kysyin myöskin kiintiöistä, pelaajia saa olla muualta mukana,kuinka paljon..selvitellään, niistä lisää vielä tulevassa aamulähetyksessä, puidaan asiaa lävitse.´, ja ongitaan niin paljon tietoja kuin mahdollista.
   
 15. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Ok. kuulostaa mielenkiintoiselta. Tänään ollu sen verran hösää töissä, ettei radioita ole paljon ehtinyt kuuntelemaan, mutta ainakin englanninkielinen wikipedia osaisi MHL:stä kertoa seuraavaa. Siellähän siis tosiaan näyttää siltä, että voi pelata myös ilman "affiliaattia", mutta onko se sitten järkevää, voi olla toinen kysymys. Mitenköhän tuossa liigassa sitten on, että joutuvatko kauden aikana reissaamaan kaikki paikkakunnat läpi, vai pelataako tulla esim. runkosarjassa vain omassa konferenssissa tai jopa vain divisioonassa ja pudotuspeleissä sitten vasta kohtaavat muita, jos tarpeeksi pitkälle keväällä menee. Ja onkohan tuolla mitään poikkeussääntöjä yli-ikäisille? Ikäraja näyttäisi olevan meinaan 20 vuotta.
   
 16. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Tää ois Jokereille hyvä porras ASM - KHL -väliin. KHL-sopparin saaville nuorille kova sarja, jossa saa vääntää ilta illan perään muita samassa tilanteessa olevia lupauksia vastaan. Kohtalaisen valmiin oloista, miehen näköistä ja kokoista, junnaria sieltä tuntuu ainakin kilpailjoiden riveihin pukkaavan.
  Jotenkin olisi näppituntuma, että ovat varsinkin fysiikan osalta selvästi kovempia karjuja kun vaikka mestis-, tai jo lyhyen liigaurankin ehtineet täkäläiset nuoret, joka kertoo varmaan osaltaan myös harjoittelukulttuurista ja halutuista pelaajatyypeistä, mutta mahdollisesti myös siitä, että sen sarjan vaatimustaso on sillä osa-alueella selvästi lähempänä KHL:ää kun suomen sarjat.
   
 17. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
 18. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  HFBoardsilla linkki itävaltalaiselle kiekkouutissivustolle, jossa kerrottaisiin kait (google kääntäjän varassa olen), että Zagreb pelaisi ensi kaudella EBEL:issä (hockey-news.info). Ekasta kappaleesta tosiaan jää mielikuva, että homma olisi jo varma, mutta tokasta kappaleesta jääkin sitten mielikuva, ettei asia ole vielä kiveen hakattu, mutta että tervetullut olisi. Eikös aikaisemmin huhuiltu, että nää Karhut siirtyisi Lontooseen? Vai onko KHL:ssäkin jonkinlaiset lisenssit käytössä ja Zagrebin lisenssi sitten siirtyisi lontoolaiselle sijoittajaryhmälle samalla, kun paikallinen joukkue siirtyisi takaisin EBEL:iin. Uutinen on päivätty joulukuun 21. päivälle ja siinä mainitaan, että deadline ensikauden osallistumiselle olisi 15. tammikuuta. Eli parin päivän päästä sitten kait tiedetään, siirtyykö Kroaatti joukkue pois KHL:stä..
   
 19. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
 20. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Niin se vaan taitaa Tallinnan joukkueesta tulla Jokerien farmi, olettaen, että Jokerien makta KHL:ssä jatkuu.
   
 21. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  A.Medvedev kertoo tässä sport-express.ru:n haastattelussa, että on tyytyväinen uuteen all-star peli malliin. Kertoo myös uskovansa, että Kiinasta saattaa tulla toinenkin joukkue ja jopa korealainen joukkue mainittiin. Mikäli google kääntäjän kanssa ymmärsin oikein, niin ei oikein tykkää ajatuksesta perustaa tyhjästä ruotsalaisjoukkuetta ja ilmeisesti pitää aikaisempaa AIK:n prosessia, lähimmäksi maalia päässyttä. Silloinhan ilmeisesti omistajat äänestivät puolesta, mutta liittoko sen lopulta esti vai miten mahtoi mennä. Tuossa puhutaan myös ilmeisesti toisesta pietarilaisesta joukkkueesta, Dynamosta. Google kääntäjä kääntää tuon lauseen muotoon, että "Dynamo in the near future will play in the Premier League." Eli tarkoitetaanko tuolla nyt sitten KHL:ää vai vielä sitä paperille jäänyttä, VHL:n rinnalle suuniteltua Premier Hockye Leagueta, vai mikä sen nimi oli?
   
 22. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Tuossa käytetään sanaparia "Высшей лиге", mikä kääntyy tosiaan muotoon "premier league" Google Translatorilla. Itse käännän tuon vajavaisella venäjällä juurikin VHL:ksi (Высшая хоккейная лига) ja tuo Высшая->Высшей on mielestäni hyvin pitkälti "samma sak". Samoin VHL:n sivuilla "omistajalausekkeessa" käytetään muotoa "Высшей Хоккейной Лиге". Loogisesti Google translate kääntää "Высшей Лиге" muotoon "higher league" ja pienellä L-kirjaimella (Высшей лиге) muotoon "Premier Leaugue". Toki venäjä on mulla säälittävällä tasolla ja tuossa maassa kaikki on mahdollista, mutta itse käännän tuon tosiaan VHL:ksi. Kommenteista sitten olen lukevinani, miksi "Pietarin Dynamo" VHL:ssa edes on ajatuksissa, kun jengi jo sarjasta löytyy...

  Sinänsä tuo itälaajentuminen tuntuu varsin loogiselta. Nykyisellään itä ja länsi pelaavat mielestäni liikaa vastakkain, vaikka puhutaan yksittäisistä otteluista kauden aikana. Tuo reissaaminen on ihan jäätävää, ja itäisimmät joukkueet kestävät vertailun lentokilometreissä 20+ matsia enemmän pelaavia NHL-joukkueita vastaan. Itse en vain pidä järkevänä toimintamallina tätä, jossa maantieteelliset seikat vaikuttavat niin ratkaisevasti lopputulokseen. Tiivis itä-länsi-jako konferensseihin ja tiukempi jako divisiooniin vähentäisi kummasti matkustusta ja täten parantaisi pelin tasoa pienemmän rasituksen takia, helpottaisi televisiointia ja vähentäisi matkakustannuksia.
   
 23. iiron_troikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raimo Heinonen & Riku Teräs
  Lainaus:
  Tuosta konferenssijaosta sen verta että olen sen aikaa kun KHL:ää olen seurannut ihmetellyt asiaa.

  Lännessä tällä hetkellä on kuusi joukkuetta (TsSKA, Pietarin SKA, Jaroslav, Dynamo Moskova, N. Novogorod sekä Dynamo Minsk) yli sadan pisteen. Itäisessä konferenssissa yli sadan pisteen joukkueita on tasan kolme, eli Magnitogorsk - joka on oikea huippujoukkue - ailahtelavasti pelaava ja melko tylsa jaakiekko pelaava Omsk sekä Ak Bars Kazan josta en saa oikein mitään selvää. Koska olen oikeasti nähnyt jokaiselta listatulta joukkueelta vähintään yhden pelin niin voin sanoa että pistemäärät kuvastavat melkolailla täsmälleen mitkä joukkueiden erot ovat.

  Ei tarvitse olla ihmeellinen asiantuntija arvatakseen että Itäisen konferenssin voittaja on 70% varmuudella Magnitogorsk, loput kymmenykset voi antaa Ak Barsille ja Omskille. Kenenkään muun konferenssivoitto on prosentteja. Sen sijaan lännestä Gagarin Cupista pelaava joukkue on isolla todennäköisyydellä joutunut pelaamaan ainakin yhden finaalisarjaa vastaavan ottelusarjan juuri ennen oikeiden finaalien alkamista.

  Ei ihme että Magnitogorsk on hallitseva mestari ja en yllättyisi että se uusisi voittonsa tänä keväänä.
   
 24. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Itäisessä on laajempi taso, ja kärjen vähäisemmät pinnat selittyvät sillä. Lännessä paskajengejä kuten Bratislava, Riika, Zagreb, Jokerit, Sotsi ja Vitjaz ja tällä kaudella ainoastaan kaksi oikeasti tasokasta jengiä kun Lokomotiv ja Dynamokin olleet vain keskinkertaisia.

  Mestari tulee kuitenkin joka kausi idästä. Luultavasti tänäkin vuonna. Koska Mozyakin.
   
 25. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Tähänkin ontuivat perustelut. ZSKA perseraiskasi kaikki matkallaan finaaleihin viime vuonna, ja silti tuli lujemmille joutuneelta Magnilta pataan.