Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

KHL – pelin ulkopuolisista asioista

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana mossela, 25.02.2011 klo 18.40.

 1. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Lontoo olisi varmasti myös pelaajien keskuudessa suht mukiinmenevä asuinpaikka.
   
 2. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Lainaus:
  Ruotsi, Sveitsi ja Saksa on varmaan KHL ykkösvaihtoehdot. Noissa maissa ei vain taida olla oikein kannatusta asialle/rahaa/kiekkoliitot laittaa hanttiin.
   
 3. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Näissä ja monissa muissakin maissa on varmasti asiaa pohdittu. Vakavasti. Jokerit on ollut esimerkkinä ja sen pohjalta voisi arvailla, että uusien läntisten seurojen vakavasti otettavat hankkeet joutuvat pohtimaan myös farmiseurakysymystä. Tilannehan on se, että vielä siirtorajan jälkeenkin ottelukokoonpanoon voi nostaa farmista pelaajia, jos heillä on pelaajasopimus emoseuran kanssa. Näin voi myös vaihtaa seuraavaan otteluun vaikka puolijoukkuetta, jos siihen näkee tarvetta. Lisäksi farmiseuralla on mahdollisesti tekemistä loukkaantumisten välttämisen kanssa. Kun pelaajat saavat enemmän lepoa tiivin matkustelun ja otteluohjelman sisällä, loukkaantumiset saattavat vähentyä.

  Isoin kysymys on kuitenkin raha. Yksikään KHL-seura ei selviä ilman massiivista ulkopuolista tukea budjettiin. Millaiset mahdollisuudet riittäviin talousresursseihin on, se nähdään. Jokerien osalta tilanne on se, että ainakaan vielä ei ole tietoa tulevien kausien rahoituksesta. Oletan että rahaa löytyy, mutta kuinka innokkaita ovat suomalaiset yhteistyökumppanit jatkamaan, jos Venäjän tilanteessa ja pakotteista ei tapahdu positiivista muutosta. Sama asia nousee esille myös muissa länsimaissa sikäläisten yhteistyökumppanëiden osalta.

  KHL on kasvanut itään (Kiina) ja tämä suunta saattaa olla jatkossa myös pääkasvusuunta. Jos sellaista ylipäätään on.
   
 4. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Lainaus:
  Tuskin Venäjältä rahaa tulee enään kauaa länsimaisiin seuroihin. Ainakaan uusiin sellaisiin ja uskoisin että Zagreb on seuraavana liipaisimella(Sitten joskus).
  Onkohan Jokereilla mitään exit plääniä jos Roman ja kumppanit eivät enään rahoita?
  Jotenkiin outoa että asiasta ei kuulu mitään ja pitäisi varmaan ensi kauden jengiä kasailla tässä samalla.
   
 5. jeani Jäsen

  Eli olikos Jokerien ottelua edeltävät muodollisuudet (pelin ulkopuolinen asia siis kyseessä) mennyt tänään jotenkin erikoisen vahvasti venäläisjoukkueelta?
   
 6. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Miksei Sergei Mozyakin ikinä lähtenyt kokeilemaan siipiään NHL:ään? Olisi siellä varmasti pärjännyt, mutta onko tuohon joku syy vai viihtyykö vain niin hyvin Venäjällä?
   
 7. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Joissain lähteissä olen nähnyt arvion päälle 4 miljoonan dollarin vuosiansioista Venäjällä. Verotus huomioiden tuossa täytyisi saada erittäin arvokas lappu, jotta kouraan jäisi vastaava summa. KHL:n palkat eivät ole NHL:n tapaan julkista tietoa, mutta kaikella todennäköisyydellä Mozyakin on ollut sarjan parhaiten palkattujen pelaajien joukossa vuosia.

  Lisäksi Mozyakin tuskin on pelaaja, jolle suoraan isketään kouraan sellaista lappua, että nettopalkka olisi kilpailukykyinen: Mozyakinin näytöt pienestä kaukalosta ovat erittäin vajavaiset (esim. QMJHL 4p 0+1, 2008 MM-kisat 7p 0+1), olympialaisissa hän ei ole mahtunut mukaan Venäjän joukkueeseen ja koko+puolustuspeli ovat pienoisia kysymysmerkkejä. Jos NHL-näyttöjä ei ole, pienessä kaukalossa onnistumiset lasketaan yksittäissuorituksissa parhaimmillaankin ja sopivuuden osalta on kysymysmerkkejä, ei yksikään GM iske suoraan lapaan sellaista sopparia, jolla saisi ns. varman huipputekijän. Toki jos Mozyakin olisi lähtenyt 9. kierroksen varauksensa jälkeen NHL:ään ja nakutellut pisteitä kovempaan tahtiin kuin Malkin, Kovalchuk ja kumppanit, kuten hän teki KHL:ssa lockout kauden aikana, voisi liksa olla nettona kovempi tuolla kuin Venäjällä.

  Kotimaa, parhaassa tapauksessa 6-7 numeroinen summa enemmän nettoliksaa, legendan asema ja vastaavat varmasti ovat helpottaneet pysymistä Venäjällä. Joku jussijokismainen solidi NHL-ura tuskin liikaa kiinnostaa, jos kotimaassa tekee suuremman tilin ja asema on maanosan suurimpien tähtien joukossa, eikä "vain" rivimiesten harmaassa massassa.
   
 8. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Veroprossat: Venäjä 13 ja NHL 40 korvilla riippuen osavaltiosta.
   
 9. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Päivän metrolehdessä oli juttua Jokereista (sivulla 14) ja siitä, että jatkosopimukseen voi mennä aikaa. Jutussa kerrotaan, miten viime kauden kiinnostus oli hyvää tv-markkinoilla (KHL:n mittareilla suosituin tv tuote) ja lehtereilläkin oli ollut hyvin jengiä. Vastaavasti tämän kauden alku on ollut pettymys. Jutussa myös kysytään Kohoselta, että tuleeko Moskovasta noottia, jos suunta ei käänny ja vastaa "Moskovasta ei tule noottia. Sisäinen kommunikointi huolehtii, että kritiikkiä tulee riittävästi". Jatkosta Kohonen sanoo, että "Meillä ei ole siihen aikataulua. Jatkon täytyy olla varmistettu kuluvan kauden aikana, tai täytyisi. Tammikuussa varmaan osakkaat ja omistajat tapaavat".

  Jutussa ollut kuva Kohosesta ja "riittävä kritiikki" pisti kyllä vähän hymyilyttämään. Saako ne siellä edes aloittaa päivää rauhassa, vai alkaako paskaa satamaan joka päivä heti klo 08:00 alkaen? Myös se, että jatkon täytyisi olla varmistettuna kauden aikana, ei varsinaisesti herätä luottamusta. Onkohan sama meininki, kuin muilla maksuseuroilla, että rahoitusta odotellaan elokuun alkuun asti ja ihan kauden kynnyksellä näytetään vihreetä valoa. Siinä on varmaan mainos ja kausikorttien myyjillä kiitollinen työmaa edessä. Eikös esim. tänä kesänä Dinamo Riga ollut siinä tilanteessa, ettei vielä tyyliin heinäkuussakaan varmuudella tiedetty, että löytyykö rahaa, kauden läpiviemiseksi?
   
 10. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Arvio rahasopimuksen puuttumisesta pitää siis paikkansa. Niiden vääräuskoisten, joiden kaipaus vie liigaan, toivo elää yhä.
   
 11. hiitti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ManU, Wild
  Onhan toi nyt helvetinmoinen sirkus pelleileen. Tulkaa nyt jo pois sieltä hyvän sään aikana!

  Kyllähän Jokerien meno khl oli kova juttu ja ei siihen ihan joka seura pysty, mutta kaikki tämä Venäläinen paska mitä ympärillä pyörii niin kyllä siinä kulli lörpähtää kiimaisellakin kaverilla.
   
 12. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
 13. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Onko KHL:ssä pelattu ulkoilmapelejä? Toisaalta lienee vaan muutama joukkue joka houkuttelisi paikalle enemmän väkeä. SKA vs CSKA Punaisella Torilla olisi varmasti sellainen jonka mielellään katselisin.
   
 14. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Vainn All-Star peli pelattu ulkona.. Ei tietääkseni muita.
   
 15. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
 16. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Tietoa Tallinnasta.. näin kirjoitteli minulle toimittaja Risto Vuorinen. " Tänään perjantaina ja ylihuomenna sunnuntaina Tondiraban jäähallissa KHL:n viralliset sarjaottelut. Toisena joukkuueena molemissa otteluissa Rigan Dynamo. Tänä iltana vastustajana METALLURG Magnitogorsk. Sunnuntain ottelussa kello 17.00 vastakkain Riian Dynamo ja TRAKTOR Chelyabinsk. Perjantai-illan ottelu on loppuunmyyty. Sunnuntain otteluun lienee vielä muutama lippu jäljellä. Riian Dynamo tulee pelaamaan Tallinnaan ottelut siksi, että Riian jäähalli on viikonlopuuna muussa käytössä."

  Näin se KHL saapuikin Tallinnaan..muutama lippu jäljellä, voidaan lopettaa arvailu saattaisiinko Tallinnassa halli täyteen KHL matseihin.

  veini
   
 17. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  Lainaus:
  Joo, varmaan näin. Samaan hengenvetoon voidaan todeta, että nyt tapahtuva KHL-skenaario on kuitenkin vielä valovuoden päässä lupaamastasi Tallinnan Ilveksestä, jonka farmijoukkueisiin muun muassa Jokerit kuuluisi. Jatkakaa.
   
 18. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit sekä tuleva Espoon edustusjengi
  Ilmaiseksi ei Tallinnassa metsiin päässyt. 5 euroa pitää taskusta rahaa löytyä. En minäkään haluaisi Jokereita Ilveksen farmiksi.
   
 19. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Lainaus:
  5-15 euroa on lippujen hinnat, nämä matsit ovat ilmeisesti kokeilua ennen lopullisia päätöksiä joukkuuen luomisen osalta. Testataan myynti juttuja jne, mitkä kalliimat konjakit menee kaupaksi kioskimyynnin osalta, ja mehukkaat virolaiset makkarat. Epäilenkin että tässä on monen asian testaaminen ennen lopullista joukkueemme julkaisua ! Emme ole saaneet tietoja onko Jokerit farmiseuran tiimoilta vielä neuvotteluissa mukana..vai onko valittu joku muu seura..seuraamme tilannetta !

  veini
  Ps, Halli oli täynnä kuin turusen pyssy..!
   
 20. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kuinka paljon yleisöstä tulee Latviasta? Riian Dynamo tuo varmasti väkeä etelästä Tallinnaan.
   
 21. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Lainaus:
  Totta kai sieltäkin tulee muutama linja-autolinen, mutta ei kuitenkaan tuhansia, ja lippuja on kyselty Tallinnassa edelleenkin, liput loppui hetkessä ! Esimerkiksi suomalaiset jäi kokonaan ilman jotka yrittävät niitä metsästellä edelleenkin..kun tietoa ei ollut matseista. Tallinnan oma jengi kiinnostaisi varmasti, ja pirusti !
   
 22. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Tuossa on tietoa Lasnamäestä joka sijaitsee hallin vieressä, 119.000 tuhatta venäläistä asuu hallin vieressä ei siis mikään ihme että halli saadaan heittämällä täyteen, heidän lajinsa Virossa, + muu jengi, muutama tuhat suomalaista jne. jotka olisivat kiinnostuneita, ei siitä nyt mihikään pääse, että oma KHL jengi tässä kylässä kannattaisi luoda. Lasnamäe - Wikipedia
   
 23. Ushuaia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Aika hyvin näyttää tosiaan Tallinnan halli täyttyvän huomennakin, päätykatsomoissa näyttää olevan vielä vähän tilaa (linkki vie Piletilevin eli paikallisen lippupisteen sivuille). Ymmärtäähän sen toisaalta, että Magnitkan vetovoima oli Traktoria suurempi ja matsi jo hyvissä ajoin loppuunmyyty.
   
 24. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Lainaus:
  Varasin liput, teemme jutun matsista radioon.

  veini
  ps, tästä hallin sivuille.. Tondiraba Jäähall
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2016 klo 13.59
 25. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !