KeuPa HT 2017–2018

  • 65 935
  • 183

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Oli pakko tarttua. Olikos sinulla jotain perustelua tähän heittoon, vaikkapa nyt KeuPan osalta, vai ihanko pelkkää mutuilua? Omien tietojen mukaan vahvistutaan jopa siirtoikkunan sulkeuduttua. Oliko palstaveli Murkulalla toisen käden tietoa?

Ei ole, se oli sellainen kokemukseen perustuva heitto vain. Se riippuu kuitenkin ihan siitä miten lainapelaajien omilla seuroilla pysyy pelaajat kunnossa, ja siitä mikä on niiden sijoitus runkosarjassa kun kausi loppuu. On niin monesti tässä sarjassa nähty että kauniista puheista huolimatta mestisseura syö lopulta paskaa. Näitä esimerkkejä on aika paljon. Toisaalta KeuPan sopimuspelaajien nippukin on varsin laadukas, ei siinä mitään.
Sekään ei ole ongelma jos tehokkaita miehiä poistuu rosterista, mutta jos pelaajia vaihtuu joukkueessa niin viisikon pelaamisesta tulee puuroa.

Loppukaneettina voisin viitata kuntopuntariin joka näyttää KeuPan osalta seuraavaa. 20 ottelu 1., 15 ottelua 3., 10 ottelua 5. ja 5 ottelua 6. niin ohan tuossa jonkunlainen trendi.

En minä mitään väitä, että muuta mahdollisuutta ei ole. Voin olla väärässä ihan yhtä hyvin kuin oikeassakin.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Loppukaneettina voisin viitata kuntopuntariin joka näyttää KeuPan osalta seuraavaa. 20 ottelu 1., 15 ottelua 3., 10 ottelua 5. ja 5 ottelua 6. niin ohan tuossa jonkunlainen trendi.
Mitä yrität tällä "trendillä" kertoa? Yritätkö vihjata, että KeuPan lainapelaajilla on osuutensa tähän huikeasti romahtaneeseen tuloskuntoon? Kolmen ottelun kuntopuntarissa KeuPa on muuten kolmantena ja yhden ottelun kuntopuntarissa toisena (SaPKo kärjessä maalieron turvin). Paniikki peruttu, trendi on selvästi nouseva!

En jaksa alkaa kaivamaan tietoja, kun Eliteprospectsin kokoonpanosivulta ei enää näe, mutta väittäisin ettei KeuPalla ole tällä kaudella ollut juuri sen enempää liikennettä kuin SaPKollakaan. Ja täysin varmaa on, että liikenne KeuPassa on pienempää kuin yhdelläkään aiemmalla KeuPan Mestis-kaudella. Tällä kaudella lainat ovat käytännössä paria poikkeusta lukuunottamatta koko kauden mittaisia, rinki on laaja, eikä millekään yltiöpäiselle pelaajien haalimiselle ympäri Suomen ole tarvetta. Esimerkiksi juuri SaPKolla on ulkomuistista käynyt Kiilholmaa, Siikiä, Halosta, Sundia jne. käynyt pelaamassa muutaman ottelun lainalla ja lähteneet pois. Tänään saitte näköjään uuden lainamiehen, onnea hänestä.

Tuton vastaavat kuntopuntarisijoitukset ovat: 20 ottelua: 6., 15 ottelua: 5., 10 ottelua: 8., 5 ottelua: 8. Melko vähän ovat lainamiehiä käyttäneet, mistä tämä kertoo vai kertooko se yhtään mistään?
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Mitä yrität tällä "trendillä" kertoa? Yritätkö vihjata, että KeuPan lainapelaajilla on osuutensa tähän huikeasti romahtaneeseen tuloskuntoon? Kolmen ottelun kuntopuntarissa KeuPa on muuten kolmantena ja yhden ottelun kuntopuntarissa toisena (SaPKo kärjessä maalieron turvin). Paniikki peruttu, trendi on selvästi nouseva!

Oletan että et ole perillä keskustelusta ennen tuota lainaamaasi viestiä? Jos olet niin en keksi mitä asiaa et ymmärrä. SaPKo ei liittynyt keskusteluun millään tasolla.
Se mikä ero KeuPan ja SaPKon lainoissa on, on se että näistä ainoastaan Siiki oli se pelaaja joka pelaa pitkällä lainalla, mutta tässä toteutui se mistä kirjoitin. Tepsillä loukkaantumisia niin Siiki lähti kun sika vatukosta oman seuran mukaan.
Niilo Halonen oli harjoituskaudella mukana ja on SaPKon back up veskari.
Sund,Kiilholma ja Vuorisalo ovat kaikki tulleet paikkaamaan SaPKon loukkaantumisia, ehkä Kiilholman lainassa oli jotain muutakin takana.
Jos et ymmärrä mikä ero on käyttää pelaajia loukkaantumisia paikkaamaan tai käyttää pelaajia joukkueen pelaavana runkona ni siihen on vaikea antaa apuja. Katsoppa vaikka alkuun mikä määrä tehopinnoja KeuPan lainapelajilla on ja mikä määrä SaPKon lainapelaajilla. Saatat yllättyä jopa. Ja vielä sellainen seikka että SaPKon omassa rosterissa on siis noiden loukkipaikkaajien tilalle pelaajat jotka kunnossa olleessaa eivät tuumaakaan heikennä joukkueen suoritustasoa. Näin ei Keupassa ole.

No tässähän ei alkujaankaan ollut kyse SaPKosta vaan KeuPasta.
Enkä edelleenkään väitä että en voisi olla väärässä. Minulla kuitenkin on vahva kutka että Mestismestaruutta keväällä 2018 ei juhli KeuPa, eikä LeKi.
 
Viimeksi muokattu:

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT, Kiekko-Espoo
KeuPa HT.n pelaajakoordinaattori, myynti- ja markkinointipäällikkö Taneli Maasalo vetää hokkarit jalkaan. Osoitteena Japani ja tuleva seura Nikko Icebucks.
Lisää aiheesta: KeuPa HT - Taneli Maasalo jälleen tositoimiin

Heitetäänpä ilmoille tämmöinen. Onko sama kuvio, kun viime kaudella? Nähdäänkö Maasalo keväällä askissa myös Keuruulla?
 

Ylämummo61

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, Pelicans, Jyp
Eilinen häviö Peliitoille on kyllä häpeä, mutta tämä on sitten lopputulos, kun päävalmentajat ovat liian hyviä kavereita keskenänsä. Keuruun Heiskanen näyttää ottavan mallia idolistaan Santerista ja matkii kaveriansa kommentteja myöten. Mummon mielestä tuollainen kielenkäyttö ei kyllä edistä mitenkään joukkuehenkeä. Pelaajat eivät olleet p...a, ainoa ruskea tuotos voi löytyä päävalmentajan korvien välistä ja eilisen pelin jälkeen housuistakin.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Maalikoosteessa on meidän kylän mieheltä tyylikäs vastaus kysymykseen, miksi ei tule yv maaleja. "No ku miuta ei oo laitettu viivapelotteeksi". Meillä Hakalissa ei nöyristellä.
 

Iltapuhde

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT, JYP, Ilves
Hieno pelitapahtuma Jyväskylässä tänään! Yleisöäkin mielenkiintoinen lukema 1023, joka on yhden enemmän kuin keväällä 2014 FPS:ää vastaan pelatussa Suomi-sarjan mestaruuden ratkaisseessa pelissä Keuruulla... Seuran yleisöennätys siis? Jossain Akatemiaa vastaan pelatussa vieraspelissä Jyväskylässä taisi KeuPan ensimmäisellä Mestis-kaudella olla jotain puolitoistatuhatta silmäparia. Itse pelihän oli kyllä KeuPalta hyvä, paikkoja oli isoon maalimäärään, mutta tällä hetkellä viimeistely ei ole tehokasta. Jokinen lähestulkoon kannattelee joukkuetta tekemällä illasta toiseen maaleja, mutta Lehtonen oli kyllä yhtä tehokas ja antoi vielä aivan huikean syötön Jokisen voittomaaliin, myös Ahoniemeltä energinen peli niin kuin aina. Tuo ketju onkin selkeästi KeuPan vaarallisin tällä hetkellä. Ylivoimaakin tarjottiin, mutta ei maistunut ja ihan selkeästi KeuPalta puuttuu kunnon laukojat. Ei muistu mieleen milloin olisi viimeksi pommitettu kunnon viivakuteja kohti maalia ja kun suoraan syötöstä-laukaukset ei onnistu ikinä niin sitten se vetopaikan hakeminen menee sellaiseksi että sivuttaisliikkeestä ranteella vipataan maalia kohti, mutta vastustaja blokkaa ne aina joko polkkarilla tai jopa kädellä kiekon haltuun ottaen... Hermes laukoi useasti vaarallisesti pakin jaloista kohti maalia, mutta nyt ne vedot menivät lähes poikkeuksetta päin Tervoa. Jännitystä ainakin riitti loppuun asti ja kuuli kyllä yleisöstä että mannaa saatiin kun ansaitut maalit lopulta syntyivät, sellainen huutomyrsky niitä seurasi.
 

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT, Kiekko-Espoo

Lieminen

Jäsen
Keuruun kaupunginjohtaja Hannu Mars jäähallista: Tehdään järkeviä asioita pitkäjänteisesti - Suur-Keuruu

Kyllä se halliasia on ainakin puheiden mukaan kovasti pinnalla myös kaupungintalolla. Hyvä niin, toivotaan ja luotetaan, että tässä ratkaisu löydetään, kuten Mars asiasta lupailee.

Totta tuo, että päätös on iso ja mitään virheinvestointeja ei kannata tehdä. Katon "lämpölamput" toimivat hyvänä esimerkkinä kuinka mennä pieleen. 50´000€ on vaan hurja summa oransseista valoista katonrajaan :)

Pekkasen sanoin: Osataan täällä ainakin pelata! :)
 

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT, Kiekko-Espoo
Onkos kapteeni Lehtosen tilanteesta kenelläkään faktaa? Huhut kertoo, että kausi olisi paketissa? Erittäin iso lovi joukkueeseen jos näin on. Myös Lehtosen tutkapari, maalipörssin ykkösmies Markus Jokinen pois tänään kokoonpanosta.

Paikkoina uutena miehenä Joel Sund JYPistä ja Janne Väyrynen Lukosta. Myös Henri Niemi nostettu pelaavaan kokoonpanoon.

JYPin Anton Stråka olisi hyvä haku keskikaistalle jos Lehtosen kausi tosiaan ohitse. Stråka, kun on sitä ikäluokkaa, jolla on oikeus siirtyä Liigan ja Mestiksen välillä kauden loppuun saakka.

---------------------------------------------------------------
Sieltä vahvistusta Lehtosen tilanteeseen: KeuPa HT - Lisää liigapelaajia Keuruulle

Samassa uutisessa kerrotaan KeuPan purkaneen lainasopimuksen Ilveksen Niko Ahoniemen kanssa yhteisymmärryksessä.
 
Viimeksi muokattu:

J_L_

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT,Washington Capitals,Los Angeles Kings
Nyt onkin Keupassa positiivinen ongelma kun on tunkua kahdesta liiga joukkueesta ja omat sopimuspelaajatkin pelanneet hyvin.

Niemi ollut positiivinen yllätys vaikka ei tietenkään Lehtosen veronen ole.
Tällä hetkellä mielestäni Huhdanpää ei mahdu kokoonpanoon. Ei oikeen meinaa löytyä aina puolustus intoa, tämä on vain oma mielipide.

Löytyyhän vielä reservistä Tikka joka pelas ihan hyvin ne pari peliä jotka on päässyt pelaan. Salonkari taas ei oikeen tuntunut pysyvän muiden perässä, eihän tuossa Keupassa ole sitä niin sanottua jarruketjua.

Loppukaneettina toivon siirtorajan lähestyessä pelaajaliikenne ei käänny toiseen suuntaan.
 

J_L_

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT,Washington Capitals,Los Angeles Kings
Nyt ilmestyi KeuPa - IPK pelin kokoonpanot.

Pienenä yllätyksenä Piipponen ei pelaa liekö flunssaa? On koko kauden pelannut joukkueelle blokannut kiekkoa ja taklannut.
Muutamaa tyhmää jäähyä lukuunottamatta illasta toiseen hyvää taistelua.
No saapahan Huhdanpää näytönpaikan,
harvassa joukkueessa on kierrättää näin laadukkaita pelaajia.

Tervo avaa luukkua tänään Lehtinen palaa Keupan paitaa, onhan se hyvä kun on kaksi noin laadukasta eteenpäin menevää nuorta maalivahtia.
 

J_L_

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT,Washington Capitals,Los Angeles Kings
Huikea peli!!!

Nyt saan syödä sanani Huhdanpäältä mahtava peli niinkuin koko muulta joukkueelta.

Runkosarja näyttää hyvältä seuraavaan ero kaksitoista pistettä, samaan malliin vaan kevättä kohti.
 

J_L_

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT,Washington Capitals,Los Angeles Kings
Aivan loistava uutinen!
Päästään jatkossakin nauttimaan Mestis viihdettä.
 

J_L_

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT,Washington Capitals,Los Angeles Kings
Tänään taas mennään onhan sitä jo viikko odotettukin.
Muuten samoilla mennään kuin edellisessä pelissä Tiainen tänään sivussa, Piipponen ottaa paikan kolmoskentässä Väyrysen ja Luhtalammen kanssa.
Niemelä neloseen.
mielenkiintoinen nähdä piristääkö vaihtelu kolmosta ja nelosta. Hyviä aihioita oli viimepelissä mutta hylättyä maalia ja tolppaa lähemmäksi ei päästy muuten kyllä mallikasta peliä.

Toivotavasti ykkös ja kakkoskenttä jatkaa siitä mihin jäikin.

Jos valmistautuminen onnistuu ja pelataan omalla tasolla eiköhän RoKi:sta kammeta voitto!
 

J_L_

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT,Washington Capitals,Los Angeles Kings
Eilinen peli oli kyl sekava osittain (täysin) tuomareiden takia.
Tärkein kuitenkin saatiin eli kolme pistettä.

Piipponen sivussa, tais olla loppu pelistä jo.
Samojen kolhujen takia kuin ipk:ta vastaan.
Tiainen tulee takaisin neloseen.
Muuten mennään samoilla.
 

J_L_

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT,Washington Capitals,Los Angeles Kings
Onko kellään tietoa minkä takia tämän päivän pelistä kokoonpanosta puuttuu Pelamo, Kauppila ja Niemelä?

Likola ottaa Niemelän paikan ja Piipponen Pelamon tilalla sentterinä.

Kuudella pakilla mennään
Salonkari kolmastoista hyökkääjä.

Toivottavasti ei mitään isompia loukkaantumisia ole tullut.

Edit.

Pelamolla ja Niemelällä jotain pientä vaivaa vain onneksi.

Kauppilalla koulu kiireitä.
 
Viimeksi muokattu:

J_L_

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT,Washington Capitals,Los Angeles Kings
Taas putosi ukkoa pelistä...
Piipposella meni polvi joka kuulostaa aina pahalta ja Huttu sai osuman päähän mutta valmentaja puhui että olis mennyt niskat jumiin ainoastaan. Toivotaan parasta muuten rupee miehet käymään vähiin, varsinkin tuo sentteri osasto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös