Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

KeuPa HT 2017–2018

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana JusuPlus, 06.05.2017 klo 13.48.

 1. veskula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Die Nationalmannschaft
  Onnea Keupa HT, hienoa työtä!
   
 2. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hanson Bros. + Ketterät Imatralaiset
  Onnea KeuPa. Paras voitti.
   
 3. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Isot onnittelut KeuPalle ja sen kannattajille! Koko Keuruulle todella iso ja hieno juttu tämä mestaruus.

  Näin JYPin kannattajana ei ole millään tavalla vaikeaa tuntea sympatiaa KeuPaa kohtaan. Hieno fiilis oli katsella kuvia mestaruusjuhlista!
   
 4. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Samaa voi sanoa Lukon kannattajana. Ensi kauden muutama Lukko-pelaaja mukana mestari-joukkueessa, eikä varsinkaan maalivahti ollut kovinkaan pienessä roolissa. Onnea KeuPa!
   
 5. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Onnittelut Keuruulle ja KeuPalle! Ansaittu voitto kun katsoo koko kautta.
  Kun paljon on puhuttu tuosta farmihommasta, niin kuinka monta pelaajaa Lukosta ja JYPistä KeuPan paidassa pudotuspelien aikaan nyt sitten viiletti? Eli kuinka monen soturin palkka tuli liigaseuroilta?
  Ihan vaan kysyn siksi, että saisin jonkun mittakaavan tälle farmihöpötykselle.
   
 6. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Silloin kai voi sanoa kauden menneen nappiin, kun viimeinen ottelu on päättynyt voittoon ja epäonnistujia on vaikea keksiä vaikka kuinka yrittäisi. Ehkä esimerkiksi Huhdanpää ja Tikka pelasivat vähemmän mitä odotettiin ja mitä varmasti itse odottivat, mutta tämäkin johtui enemmänkin hyökkäyksen tasosta sekä laajuudesta kuin edellämainittujen epäonnistumisista. Runkosarjan paras joukkue, iloista hyökkäyspeliä läpi kauden, sarjakärjessä syksyn läpi kevääseen. Pudotuspeleissä rohkenin itse vähän epäillä jatkuuko sama meno, mutta pudotuspelit ja esimerkkinä eilisen matsin viimeinen erä osoitti ettei ainakaan peli-ilosta tai -rohkeudesta homma tule jäämään kiinni. Täytyy myös myöntää, että en itse ihan tällaiseen menestykseen olisi uskonut vaikka etenkin hyökkäys kovaksi tiedettiinkin ennen kauden alkua.

  Huikea Joukkue, isolla Jiillä. Joukkue oli kesästä saakka yhdessä, oli hitsautunut tiiviisti yhteen ja ainakin katsomoon näytti koko kauden, että jätkillä oli oikeasti hauskaa keskenään jäällä. Vaikkan osan joidenkin pelaajien palkasta maksoikin liigajoukkue, ei se näkynyt ja itseäni ei juuri tällä hetkellä kiinnosta vaikka pukukopissa olisi ollut 25 lainamiestä. Joka jätkä pelasi logolle ensimmäisestä matsista viimeiseen. Tietynlainen KeuPa-henki näkyi tarttuneen pelaajiin.

  Loistava hyökkäys, joukkueessa oli käytännössä viisi ketjullista hyökkääjiä, joista jokainen pystyy painamaan vaihdosta toiseen pelin vastustajan päätyyn. Harmi kun vain neljä ketjullista kerrallaan pääsee illan aikana jäälle. Lopulta ehkä juuri hyökkäyksen laajuus oli se suurin yksittäinen tekijä mestaruuden takana. Puolustuksessa jätkät pelasivat taitotasonsa ylärajoilla ja hoitivat homman kotiin. Joukkueen rakenne oli oikeastaan täysin samanlainen edellisen u20-kultajoukkueen kanssa. Myös tuossa joukkueessa puolustus oli selvästi hyökkäystä nimettömämpi, mutta venyi ratkaisupeleissä ja sehän riitti.

  Pakko tuosta joukkueesta silti pari yksilöä on nostaa esille. Ensinnäkin Lassi Lehtinen, nuorelta kaverilta tiukoissa paikoissa todella kylmäpäistä työskentelyä maalilla. Aivan varmasti loistava tulevaisuus edessää, toivottavasti ryöstää ensi kaudella ykköstorjujan paikan Lukossa ja miksei tulevaisuudessa jopa NHL voisi olla tälle vahdille mahdollinen.

  Kiitos Markus Jokinen! Todellinen liideri, johti joukkojaan edestä, näytti esimerkkiä, oli vaarallinen joka vaihdossaan pudotuspeleissä, raatoi omassa päässä, taisteli, jätti jäälle kaikkensa ja teki ohimennen 12 maalia. Ensimmäinen ja todennäköisesti viimeinen kausi KeuPassa, mutta kevään peliesityksillään varmisti, että tulee aina olemaan yksi suurimmista KeuPa-sotureista.

  Kiitos Mikko Heiskanen! Peliuran viimeinen peli KeuPan paidassa muutama vuosi sitten päättyi Suomi-sarjan mestaruuteen ja Mestis-nousuun. Valmennusuran viimeinen peli KeuPassa päättyi Mestiksen mestaruuteen. Nöyrä kaveri, varmasti hyvä tulevaisuus penkin takana suuremmissa ympyröissä.

  Taustat Maasalon ja kumppaneiden johdolla ovat tehneet kyllä valtavan työn ylipäätään koko Mestis-paikan mahdollistamiseksi. Ei ole ihan helpoin homma Keuruun fasiliteeteilla lutvia näitä asioita. Toivon mukaan Keuruullekin saataisin mahdollisesti tämän menestyksen innoittamana pytinki, jota kehtaisi jo jäähalliksikin kutsua. Ensi kaudeksi sopimusta kouraan vaan kaikille halukkaille tämän vuoden kokoonpanon pelaajille, mielellään omia sopimuspelaajia jos mahdollista, tällä sitten jatkuvuutta. Saa nähdä ketkä lähtevät kauden päätteeksi suurempiin ympyröihin.
   
 7. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Tästähän alkaa muodostua jokakeväinen perinne, että Hakalissa nousee pihasaunoilta savu ja autotalleissa tapahtuu, kun meidän kylän poika raapii mestaruuden. Go Kulmakatu!
   
 8. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Lassi Lehtinen (Lukko)

  Joona Erving (JYP)
  Olli Aitola (JYP)
  Santeri Suistio (Lukko)
  Roni Allen (JYP)
  Anttoni Honka (JYP)

  Joonas Niemelä (Lukko)
  Riku Tiainen (JYP)
  Joel Sund (JYP)
  Samuli Ratinen (JYP)

  TPS:n Waltteri Ignatiew oli lisäksi yhdessä ottelussa varamaalivahtina.

  10 lainapelaajaa siis kaiken kaikkiaan pelasi KeuPassa pudotuspeleissä. Noistakin Tiainen, Erving, Aitola ja Niemelä pelasivat pitkälti koko kauden Keuruulla.
   
 9. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  On tuo kyllä aivan järjetöntä että keskimäärin useampi kuin joka kolmas pelaaja on toisen joukkueen.
   
 10. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
 11. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
 12. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Juhlat on juhlittu, huh huh huikea kausi. Aika kiittää tästä kaudesta. Iso kiitos joukkueelle, valmennukselle, taustajoukoille ja yhteistyökumppaneille...

  Heitetäänpä tähän pikku teaseri ensi kaudesta, KeuPassa pelaa sarjan paras maalivahti ensi kaudella, saa ottaa talteen! Muutenkin tulossa sellainen nippu, että enpä ihmettelisi jos nosteltaisiin kannua myös ensi kaudella...

  Over and out tämän kauden osalta...