Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

KeuPa HT 2017–2018

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana JusuPlus, 06.05.2017 klo 13.48.

 1. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Eikö Mesikämmen ole KeuPan pelaaja?
  Iso menetys kyllä tuo Väyrysen ja Mesikämmenen lähtö, toivottavasti saataisiin Piipponen takas playoffeihin mennessä.
   
 2. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Yhteistyöpelaaja, 1+2 vuotisella sopimuksella Lukossa josta ensimmäisestä vuodesta optio KeuPalla.
   
 3. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Nii sitä ihmettelen miksi on Lukkoon päästetty kun tämä vuosi vielä KeuPan.
  Kai se popparin syönti kehittää pelaajia?
   
 4. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Joo, vähän erikoiselta tuntuu jos Väyrynen ja Mesikämmen on Raumalle tosiaan kutsuttu. Tuskin pääsee pojat vetämään piirtoakaan jäälle Liigassa jos ei Lukolle tule loukkaantumisia. Reserviä siis.

  Odotellaan virallista tiedotetta.

  Edit. Näinhän se meni, sieltä vahvistus Mesikämmenen ja Väyrysen siirtoon: KeuPa HT - Runkosarjan herruudesta otellaan
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2018 klo 16.38
 5. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  No mutta sieltähän tuli selkäsauna! Mites se nyt näin alkaa tulla tavaksi hävitä KeuPa tulee kouluun-pelit, sekoittaako koululaiset pelaajien nupit? No pelihän oli kyllä tasaista ja hyvää sekä vauhdikasta vääntöä, johon saatiin sitten loppuun kunnon tappelutkin. Ketterän tehokkuus vaan oli tänään aivan omaa luokkaansa ja pakko sanoa että Tervollekin tuli nyt heikompi peli, vaikka osalle maaleista ei voinutkaan mitään. Myös KeuPan täysin turhat jäähyt kostautuivat tänään todella pahasti. Nyt kun huomenna hävitään Savonlinnassa niin taistelu runkosarjan voitosta herää uudelleen henkiin. Ketterästä on kyllä sanottava että siinähän on sellainen paketti kasassa jolla on mahdollisuuksia mennä vielä pitkälle, ei kahta sanaa siitä asiasta. KeuPan pelihän sinällään kyllä tänäänkin tuotti hyvän määrän maalipaikkoja, mutta nyt lauottiin logoon ja ajoittain maalille ajaminen jäi mielestäni vajaaksi. Lipiäinen kyllä pomputteli ihan riittävästi että sieltä olisi voinut parit riparit iskeä sisään, mutta kun ei mennä laukausten perään sinne maalille niin ei saada palkintoja. KeuPalla kotiputki poikki ja Ketterän hirmuputki sen kuin jatkuu, niin ja saattoihan Ketterällä olla tavallista kovempi lataus hakea se kauden eka voitto KeuPasta...
   
 6. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Tänään se varmistui, nimittäin kotietu pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle!

  Tervolta aikamoinen ohipeli tänään, ensimmäinen laatuaan. Olisi ollut tasainen peli jos maalivahtipeli olisi toiminut. Huomenna onneksi pelipäivä, niin voi nousta taas tasolleen.
   
 7. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Voi voi tuota Tervoa, tuollaisella maalivahtipelillä tulee vielä hankala loppukausi.

  Maalivahti kaupoille?
   
 8. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Nyt ei kyllä hyvältä näytä...
  Vaikeata on Tervolla ja koko muun joukkueen peli ihan sekaisin. Saa nähdä jääkö runkosarjan voitto vain haaveeksi,
  nyt kyllä Heiskanen punnitaan.
   
 9. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:
  Eikös siirtoaikaraja ole jo ummessa ainut jos saadaan Lehtinen maaliin ei taida olla omista junioreistakaan apua.
  Pitää vaan toivoa että Tervo palaa omalle tasolleen.
   
 10. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
 11. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:

  Ainiin niinhän se olikin :D.
  Ei sitten auta kohta muu kuin lähteä kaupoille jos seuraavassakin pelissä otteet Tervolla samankaltaiset kuin viimeisessä kahdessa pelissä tai sitten mennään riskillä playoffeihin ja toivotaan Tervon nostavan tasonsa takaisin normaali suorittamiseen, jos sekään riittää loppuun asti?
  Jos Lukko pelaa pitkälle kevääseen niin ei voi Lehtisen varaan jättää mitään.
   
  Viimeksi muokattu: 18.02.2018 klo 12.44
 12. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Ensi viikolla Tervon otteet ovat todennäköisesti melko varmoja, ellei sitten käsi esimerkiksi lipeä vaihtoaition luukun kahvalta. Lehtinen pelannee siis molemmat ensi viikon pelit.
   
 13. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Eikös maalivahdeillakin pidä viisi peliä olla joukkueessa aiemmin kaudella, että voi värvätä. Näin ainakin SaPKo perusteli, kun minuutin peliajoilla haki viittä peliä Haloselle.
   
 14. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  On muuten todella heikosti esitetty toi siirtosääntö maalivahtien osalta Mestiksen sivuilla. Niiden muukaan kuka tahansa maalivahti on vapaa siirtymään Mestikseen ja pois 7.3. asti. Toistaalta nuorten pelaajien listalle on merkitty viisi maalivahtia. En ymmärrä miksi jos muutenkin saa liikkua vapaasti.
   
 15. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Listalle merkityt maalivahdit voivat pelata pudotuspeleissä, listan ulkopuoliset eivät.
   
 16. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Vähän veikkaan, ettei siellä liitossakaan kukaan ole näistä perillä. Reagoidaan sitten erikseen kaikkeen jos epäselvä tilanne tulee ja mitään linjaa näissä on turhaa odottaa.

  Enkä kyllä tajua miksi maalivahdeille on jätetty ylipäätään tuollainen porsaanreikä. Kun siirtoraja menee umpeen niin se menee ja piste. Käsittämätöntä sekoilua, mutta eipä pääse ainakaan sanomaan olevansa yllättynyt, kun kyse on Suomen Jääkiekkoliitosta.
   
 17. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Eli sääntöjen puitteissa KeuPa voisi hankkia maaliin jonkun Liiga-joukkueen maalivahdin 7.3. mennessä ja tällöin tällä uudella maalivahdilla olisi täysi oikeus pelata Mestiksen play-offeissa?

  Sebastian Ylönen olisi tietysti ollut looginen vaihtoehto lähdettyään Lukosta, mutta ymmärrettävistä syistä Heiskanen ei tätä halunnut. Eikä olisi kyllä mitään sellaista joukkueeseen tuonutkaan, mikä olisi parantanut mestaruusmahdollisuuksia, päinvastoin. Hyvä siis ettei tähän tartuttu.

  Tuntuisi kyllä typerältä lähteä loppukauteen pelkän Tervon varassa. Sen varaan ei voi laskea, että Lehtinen olisi saatavilla, Lukko ei varmasti tule antamaan Lehtistä Keuruulle silloin kun Lukolla on peli. Eikä senkään varaan voi laskea, että Lukko tippuisi säälipleijareissa nopeasti ja Lehtinen vapautuisi KeuPalle. Runkosarjasta on tulossa joka tapauksessa jonkin verran palkintorahoja ja osan niistä voisi nyt käyttää kilpailukykyiseen maalivahtiin. Tällä kaudella on oikeasti saumat mennä vaikka päätyyn saakka, joten ei kannattaisi tätä mahdollisuutta vetää WC-pöntöstä alas.
   
 18. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Nuorilla nimetyillä piti olla tämä viisi peliä pelattuna. "Aiemmilta kausilta tutun säännöstön uusina asioina on tänä vuonna se, että kyseisten pelaajien on oltava pelannut vähintään 5 ottelua Mestiksessä 15.2. mennessä, jotta heidät voidaan nimetä ns. nuorten pelaajien listalle."
  "Mestiksen ja Liigan välillä on voimassa oleva sopimus, jolla mahdollistetaan tiettyjen nuorten pelaajien liikkuminen Liiga-seuran ja Mestis-seuran välillä kauden loppuun saakka." Esim. juuri mainitsemasi Niilo Halonen.

  Maalivahtien siirtoikkuna taas läpsäistään kiinni viimeisen runkosarjan kierroksen jälkeen. "Maalivahtien osalta liikkuminen Liiga-seuran ja Mestis-seuran välillä on mahdollista Mestiksen runkosarjan loppuun saakka. Päätökset loppukaudesta maalivahtien osalta on tehtävä viimeisen runkosarjan kierroksen jälkeen keskiviikkona 7.3. klo 23.59 mennessä."
   
 19. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:

  Sehän alkoikin olympiatauko Liigassa.
  Hyvä niin, täydetpisteet ensiviikolla ja ollaan taas lähempänä runkosarjan voittoa.
  Ei sillä että ei Tervokin voisi torjua voittoja KeuPalle, nyt vain on näyttänyt vaikealta.
   
 20. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  MIssäs näin sanotaan. Liiton tiedotteen mukaan kuka tahansa maalivahti voi pelaja Mestiksen pudotuspleissä jos 7.3. klo 23:59 mennessä näin on ilmoitettu. Tiedoteessa puhutaan toisessa kohtaa sanatarkasti "(lainapelaajat, pois lukien nuorten pelaajien listalle nimettävät ja maalivahdit)", mikä mun mielestä tarkoittaa, että sekä maalivahdit, että listalla olevat pelaajat luetaan pois. Jos tuossa olisi "nimettävät pelaajat ja maalivahdit, niin tilanne olisi eri. Jos tilanne on tosiaan tämä, niin SaPKo peluutti turhaan ne minuutin vaihdot, mikä sekin tuntuisi oudolta.

  Käsittääkseni maalivahtien vapaammalla siirtymisellä haetaan lupaaville maalivahdeille kokemusta pudotuspeleistä ja mahdollistetaan loukkaantumisten paikkaamiset. Tällä systeemillä liigajoukkueissa pelaavat maalivahtilupaukset voivat pelata Mestiksen pleijareissa jos oma joukkue jää pudotuspelien ulkopuolelle. Esimerkkinä vaikka Kaapo Kähkönen TUTOssa pari kevättä takaperin.
   
 21. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Luin väärin. Mutta ilmeisesti nuorilla veskareilla on mahdollisuus pelata sekä Liigan että Mestiksen pudotuspelejä.

  Lukko voi vetää säälit Kähkönen-Lehtinen-kaksikolla ja sitten kun tippuvat, niin Lehtinen hyppää KeuPan maalille loppukaudeksi.
   
 22. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Eli nuoret pelaajat voivat liikkua edestakaisin liikettä, mutta ei nimettyjen maalivahtien pitää olla runkosarjan jälkeen vain yhdessä joukkueessa.
   
 23. Lieminen Jäsen

  Vähän simppelimpää saisi olla, mutta mitä näiltä selänpesijöiltä liitossa voi odottaa. Joukkueillekin on annettu ristiriitaista tietoa ja näin sitten onkin toimittu miten sattuu.
   
 24. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Olisko sitten niin, että jos maalivahti on nuorten listalla, niin mennään sen säännön mukaan, muuten rajana on toi 7.3. Eli silloin juuri listalla olevat maalivahdit voisivat siirtyä vielä tuon rajan jälkeenkin.
   
 25. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Tänään olis sitten RoKi.
  Honka palaa maajoukkue komennukselta KeuPan vahvuuteen. Tikka pääsee näyttämään osaamistaan neloseen. Maaleja ainakin tullut ss-sarjassa FPS:ssä yhdeksän peliä pisteillä 6+2.
  Muuten mennään samoilla eiköhän sieltä voitti kairata ja ollaan askeleen lähempänä runkosarjan voittoa.