Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

KeuPa HT 2017–2018

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana JusuPlus, 06.05.2017 klo 13.48.

 1. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Joni Piipponen KeuPa-nuttuun. Mitä Hokin karsintapelejä tuli katseltua, niin Piipponen oli kyllä ehdottomasti Hokin parhaita pelaajia. Itselle jäänyt Piipposesta mieleen, että on erittäin luisteluvoimainen pelaaja ja tuo varmasti lisää yksilötaitoa ennestään kovaan KeuPa hyökkäykseen.

  KeuPa HT - KeuPa HT:lle todellinen kärkivahvistus

  Hyökkäys alkaa olemaan jäätävän kova, ainakin paperilla.
   
 2. Kiikartorni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anssi Rantanen
  Lainaus:
  Lukko julkaisi vuoden sopimuksen ranskalaissuomalaisvahti Sebastian Ylösen kanssa.
  Ylönen ja Lassi Lehtinen tulevat alustavasti vuorottelemaan Lukon ja KeuPan välillä.
   
 3. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  KeuPan kopissa näkyi olevan Liedekselle #91 paikka varattuna. Lukon palstalla tiedetäänkin kertoa, että Heikki Liedes aloittaa kautensa KeuPassa. On kyllä erittäin kova vahvistus, piste per peli -tahtia naputteli viime kaudella Mestistä. Tuo joukkueeseen 154 ottelun verran liigakokemusta ja varmasti tietynlaista johtajuutta. Heikiltä voi odottaa fyysisyyttä, pisteitä ja johtavan pelaajan roolia.

  JYPin liigaringistä hyppäsi KeuPan mukaan 2–3 vakiopelaajaa elokuun alusta lähtien. Pitäisi mennä hallille luuppaamaan, että ketäs siellä pyörii.
   
 4. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
 5. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  On muuten samalla varmasti ehdoton suosikki ellei varma mestari osiossa Suomen hirvein pelipaita. Mainoshelvetin vielä ymmärtää, koska raha jne, mutta sitä ei että logo sijoitetaan muniin. Enemmän logo näyttää tuossa mainokselta kuin joku muu mainos. Hirveä tekele ja joutaisi roskiin tai polttoon.
   
 6. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Lainaus:
  Jep, ei lämmitä omaakaan silmää.
   
 7. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Mistäs kauden aikana näkee maalit ja millä palstalla kerrotaan meille hakalilaisille, miten meidän kylän poika on pärjännyt?
   
 8. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  KeuPan kotisivuille on tullut maalikoosteet, eiköhän tämä jatku myös tulevalla kaudella. Eli: KeuPa HT - Ottelut

  Täytyypä ottaa Ville seurantaan, niin voi antaa raporttia miehen otteista. Eilen näytti luutivan kolmosparissa pakkina, hyvin täytti myös puolustajan ruudun.

  Tuossa linkki eilisen Suomen Cupin ottelun maalikoosteeseen: KOOVEE - KeuPa HT Suomen Cup maalikooste 25.8.2017 - YouTube
   
  Viimeksi muokattu: 26.08.2017 klo 10.15
 9. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Ville pelasi pakkina A junnuihin asti, joten pakin hommat kyllä sujuu. Itseasiassa pakin tontti on mielestäni jopa sopivampi, jaloissa on sen verran panoksia, että ehtii kiekolle mennessä saamaan sen sekunnin ylimääräistä aikaa katsoa mitä tekee. Hartioitakin on sen verran, että maalin edestä siirtyy kyllä mies syrjään.
   
  Viimeksi muokattu: 28.08.2017 klo 07.40
 10. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Markus Jokinen KeuPa-nuttuun Jatkoajan mukaan! Erittäin kova kiinnitys ja tuo kokemusta sekä toivottavasti pisteitä tulevalla kaudella. Alkaa KeuPan nippu näyttää äärettömän kovalta, mielenkiinnolla kohti huomista Ketterä-peliä.
   
 11. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
 12. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
 13. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Aika napakka ensimmäinen erä noin numeroiden valossa. Tärkeää avata kausi voitolla ja meille Hakaliin tuli syöttöpistekin.
   
 14. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Mestiksen avausviikonlopun vakuuttavin joukkue oli ehdottomasti KeuPa HT. Perjantaina Keuruulaiset teurastivat Hermeksen kotonaan maalein 9-2. Lauantain vieraspelissä fileoitiin Vantaan lohet viime sekuntien maalilla 4-5. Huikeat 14 tehtyä maalia kertovat omaa kieltään joukkueen hyökkäyspään potentiaalista. Pistepörssin kärjestä löytyvät kahden kierroksen jälkeen Riku Tiainen (2+3=5) ja Jesse Pelamo (1+4=5).

  Vaikka kauden ensimmäisistä peleistä on turha suurempia johtopäätöksiä tehdä. Niin sen voi todeta, että peli näytti jopa yllättävän valmiilta kauden alkuun. KeuPa:lla tuntuisi olevan kasassa neljä todella tasaista ja laadukasta kentällistä.

  Huomenna vastus kovenee taas pykälän, kun KeuPa matkaa TuTon vieraaksi.
   
 15. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  On se hienoa seurattavaa nyt tuo KeuPan pelaaminen, huippusakki kasassa. Uhkana tietysti se että jossain vaiheessa liigajoukkueet kutsuu poikia antamaan näyttöjä... Liike ja yhteispeli on kyllä niin hyvää kaikilla kentillä että vaikka Jokipoikiakin vastaan eka erä näytti haasteelliselta maalipaikoille pääsyn suhteen, niin toisessa erässä sitten ylivoimamaalit lisäsivät virtaa entisestään ja pelin hallinta siirtyi täysin kotijoukkueelle. Huipputontteja oli loppujen lopuksi useisiin lisämaaleihinkin. Tervolta hieno mestisdebyytti maalilla vaikka alku olikin hankala nopean takaiskun vuoksi. Pelin erikoisuutena lopussa kaksi tolppalaukausta vastustajan maalin ollessa tyhjillään. Jos joukkue saa terveenä ja yhtenäisenä jatkaa kautta eteenpäin niin tulee olemaan vaikea voitettava, peli on nyt aivan eri näköistä kuin kertaakaan aiemmin KeuPan mestishistorian aikana.
   
 16. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  KeuPa ja Jokipojat ottivat yhteen Mestiksen kärkikamppailussa. Ottelun taso ei kuitenkaan kärkikamppailun arvoiseksi noussut, sillä KeuPa oli selkeästi vieraitaan edellä. Keuruun perjantai-illassa nähtiin suvereenia kotijoukkueen hallintaa, kun KeuPa vei Jokipoikia loppulukemin 5-1.

  Kauden ensimmäisissä peleissä KeuPa on ollut vakuuttava, kotiotteluissa ajoittain jopa ylivoimaisen oloinen.
  Jesse Pelamon johtama ykkösketju on ollut murhaava. Pelamo pistepörssin piikissä tehoin (2+7=9). Pistepörssin viiden sakissa neljä KeuPan pelaajaa.

  Huhupuolella olisi tulossa kovan luokan vahvistus keskikaistalle. Onko jo liikaa tunkua kokoonpanoon? Pieni riski näissä saattaa olla, että alkaa olemaan ns. liian monta "kokkia" keittiössä. Toki toivotetaan mies enemmän kuin mieluusti tervetulleeksi, jos KeuPa-nutun päälleen vetää.
   
  Viimeksi muokattu: 07.10.2017 klo 01.04
 17. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Markus Jokinen KeuPa HT -> JYP
  Arttu Likola JYP -> KeuPa HT

  Molemmat siirrot ovat mallia ”toistaiseksi voimassa”.
   
 18. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Kristian Tikka —> Hc Indians Kaarina (suomisarja) 1kk
   
 19. Andreihomutov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ihmisten Joukkue
  Pitää olla ylpeä tästä yhdestä pienestä etapista ja päästä tauolle sarjan kärjessä "pienimpänä" Joukkueena, ihmisten sellainen!
   
 20. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Huikea syyskausi takana. Arvosana, erinomainen.

  Lassi Lehtinen on ollut maalilla muuri, joukkue on hävinnyt ainostaan yhden ottelun Lehtisen ollessa tolppien välissä. Satavarma asia on se, että tästä kaverista kuullaan vielä isoissa ympyröissä, kullan arvoinen kaveri KeuPalle. Myös kakkosvahti Samuli Tervo on esiintynyt pelatessaan hyvin.

  Hyökkäys on ollut alkukauden kaiken kaikkiaan timanttia. Neljä tasaista hyökkäysketjua, joista mikä tahansa voi ratkaista ottelun.
  Myös ennakkoon akilleen kantapääksi ennakoitu puolustus on ollut alkukauden kunnossa. Kruununa pakkien pistepörssin kakkosmies
  Joona Erving.

  Muutama Raumalta saapunut lainamies ei ole ollut mielestäni muun joukkueen kanssa ihan samalla sivulla.
  Maalivahti Sebastian Ylösellä kolme ottelua maalilla, joista kaksi tappiota. Toinen kaveri Ylösen lisäksi jolta toivon petrausta on Joonas Niemelä. Välillä ihan hyvää tekemistä, mutta taso heittelee liikaa, jopa yksittäisen ottelun sisällä.

  Tästä on hyvä jatkaa maaottelutauon jälkeen.

  Halliremontistakin kuulunut ensimmäistä kertaa jotain positiivista, toivottavasti huhut pitävät kutinsa.
   
  Viimeksi muokattu: 05.11.2017 klo 14.58
 21. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Aion ehdottomasti hypätä tämän seuran bandwagoniin, ihan mahtavaa duunia tekee koko seura jo monennettako vuotta? Lisäksi se fakta, että Keuruu on osa Keski-Suomea vaikuttaa asiaan. Seurat tekivät yhteistyösopimuksen, tehdään me fanitkin!
   
 22. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Tämmöinen kaveri oli eilen KeuPan treeneissä mukana: Pekka Tuokkola - Eliteprospects.com

  Tuokkola on pelannut alkukauden pätkäsopimuksella Vienna Capitalsissa, jossa on ollut paikkaamassa loukkaantunutta jenkkivahti Jean-Philippe Lamoureuxia.

  Jos Peki tosiaan KeuPa-nuttuun saataisiin, niin tämän myötä KeuPalla olisi mielestäni sarjan kovin maalivahti tandemi.

  Lehtinenhän lähtee hyvin todennäköisesti koppailemaan kiekkoja nuorten MM-kisoihin Buffaloon. Tuokkola olisi erinomainen paikko myös tähän väliin.
   
 23. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kova hankinta tuo Tuokkola mestasolle. Ei viimekaudella huonosti liigaa pelannut lähtökohtiin nähden ja menisi edelleen kakkosmaalivahtina osassa joukkueissa. Nyt hyvä hakea tuntumaa ja vauhtia ja ehkä tehdä sitten loukkaantumisien sattuessa sopimusta jonkun kanssa.
   
 24. ErgonomicMonkey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lukolta loukkaantui maajoukkuetehtävissä Sebastian Ylönen, joten Lehtinen todennäköisesti nousee Lukon luukkuvahdiksi ja olisiko tämän takia KeuPa tarvinnut molaria. Ylönen sivussa 4-6 viikkoa.
   
 25. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Se on just näin. Tuolta lisää aiheesta ja Tuokkolan sopimuksesta: Todellinen huippuvahti Keuruulle