Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

KeuPa HT 2017–2018

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana JusuPlus, 06.05.2017 klo 13.48.

 1. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Hoh hoijaa mitä peliä. Eka erä ihan kusi sukassa ja toisessa hirveetä sekoilua. Saa nähdä mitä kolmannessa, aika lailla saa parantaa jos meinaa ansaita pelin- ja runkosarjan voiton. Tällä esityksellä tulee lisäksi noutaja pleijareissa heti. Joku on nyt vähän pielessä kun tällaista neppailua harrastetaan peleissä joissa on yllin kyllin panosta.

  No Jokisen loukkaantumista tähän nyt kaikkein vähiten olis toivonut. Nyt iski itselle kyllä sellainen pessimismi loppukauden suhteen että ei mitään rajaa.
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2018 klo 20.48
 2. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Täältä Hakalista sellaiset terveiset, että Paalanen kehiin ja ohjeeksi "nyt taistellaan". Se asenne tarttuu koko porukkaan ja kannu nousee, niin se kävi Savonlinnassakin!
   
 3. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Onnea KeuPalle runkosarjan voitosta! Niinhän siinä kävi että eilinen peli-ilme oli täysin erilainen kuin keskiviikkona, liekö sitten Paalasen ansiota... Kyllä Hermekselläkin selvästi aikomus oli pisteitä Keuruulta hakea, mutta kun numerot lopulta repesivät niin ne sitten repesivät. Hienoja ja vastustamattomia maaleja tuli useita, varsinkin kolme ohjurimaalia. Hieno taistelu ja ratkaisijoita näköjään löytyy kun vaan asenne on tapissa. Saa nähdä miten vakavissaan joukkue lähtee Joensuusta pisteitä hakemaan, kun pisteille ei enää juuri käyttöä ole. Hyvää pleijarituntuman hakemista toki voisi kannattaa yrittää, siihen Jokipojat varmaan tarjoaa hyvän mahdollisuuden, koska uskon heidän haluavan vähintään pitää nykyinen sijoitus.
   
 4. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Käsittämätön suoritus saada kasattua Keuruun kokoiseen kylään nippu, jolla voitetaan Mestiksen runkosarja. Äärimmäisen tärkeä ja hieno asia koko seutukunnalle sekä tekijöille joukkueessa. Toivoa sopii, että ensi lauantaista alkaen KeuPalla neljä sylinteriä jaksaa vielä pumpata kohti kirkkainta. Mielenkiintoista myös nähdä, saadaanko Tervolle toista aisaparia jostain Liiga-seurasta. Hienoa kautta saatu todistaa tähän saakka!
   
 5. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  KeuPalta mielenkiintoinen hankinta veräjälle
  Waltteri Ignatjew TPS:stä saa debyytin tänään toivotaan että on apuja maalivahti osastolle.

  Pelamo ei pelaa toivottavasti on vaan huili vuorossa Paalanen hyökkääjänä. Tikka Ratisen tilalle.
   
 6. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Tulipa puskista. Itseäni Ignatjew ei ole vakuuttanut nähdyissä junnujen peleissä. Ja torjuntaprosentti näköjään paljon heikompi kuin Tuton veskarilla junnuissa.
   
 7. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Eiköhän tuon ole tarkoitus toimia vain varamiehenä Tervolle. Ja varamiehen varamiehenä jos/kun Lehtinen vapautuu Lukon kesäloman alkamisen myötä.

  Joku back up tuohon joka tapauksessa tarvittiin, sillä seuraava vaihtoehto olisi ollut ottaa varamaalivahti omista junnuista ja tätä riskiä nyt ei ymmärrettävästi haluttu ottaa. Ignatjew oli luultavasti ensimmäinen saatavilla ollut kaveri ja liittyi tänään viimeisenä mahdollisena päivänä mukaan. En usko, että pudotusoeleissä pelaa minuuttiakaan.
   
 8. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:

  Ei tietenkään pelaa lähtökohtaisesti minuuttiakaan playoffeissa. Toisaalta suoraan Jypin junnuista Tervokin tuli ja ihan ok kausi runkosarjassa takana.
  Joo ei KeuPan junnuista ole oikeen paikkaamaan jos olis tarvetta.
   
 9. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Viimeksi muokattu: 11.03.2018 klo 15.38
 10. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Isot onnittelut KeuPalle finaalipaikasta! Koko porukka tehnyt hienoa työtä.
   
 11. Leiska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa HT, SuKiKa, Urho
  Huikeaa meininkiä Keuruulla pitkin kautta ja kaiken kruununa kohta tuossa pienessä kyläpahasessa pelataan Mestis-mestaruudesta. On ollut hienoa seurata kauden aikana Mikko Heiskasen ja keuruulaispoppoon menoa, joka aina ajoittain on tuntunut jopa uskomattomalta. Toivottavasti kyläjengi painaa vielä täysillä loppuun asti, jotta Mestis-kausi saa keuruulaisittain arvoisensa päätöksen.
   
 12. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Tämän päiväisessä Keskisuomalaisessa vihjataan jo jonkin aikaa huhuissa pyörineestä KeuPan ja Kiinan yhteistyöstä. Kiinassa olympialaiset 2022 ja olisivat ilmeisesti kiinnostuneita pelaajayhteistyöhön KeuPan kanssa.

  Eli toteutuessaan sama kuvio, kun Kiekko-Vantaalla ja eteläkorealaisilla oli.
   
 13. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Pakkohan tämän on olla myöhäinen aprillipila? Kiinassa tuskin on edes Mestis-tason pelaajia yhtään. Kaikki tietää miten K-Vantaan ja Eteläkorean yhteistyössä kävi. Pakotettiin pelaamaan rosterissa pelaajia, joista ei ollut pelillisesti mitään hyötyä ja koko joukkue aivan sekaisin.
   
  Viimeksi muokattu: 05.04.2018 klo 12.43
 14. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Luulin että tämä tuplafarmina oleminen olisi jonkinasteinen alennustilan huipentuma KeuPalle, mutta väärässäpä olin. Aivan hirveää skeidaa koko mestiksen kannalta tällainen. Ilmeisesti KeuPalla ja liitolla on erittäin tiivis saunayhteys.

  YÖK mikä organisaatio! AIka kaukana mistään sympaattisesta pikkuseurasta ja ihmisten joukkueesta.
   
 15. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  En itsekkään usko tämän toteutuvan. Toki taloudellisestihan tämä kuvio olisi seuralle lähes lottovoitto, mutta siihenpä se sitten jääkin.

  Uutisessa oli muitakin hurjia visioita. Esim. Jyväskylän nykyisen jäähallin siirtäminen Keuruulle.
   
 16. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Hah hah!!! Tämähän nyt on pomminvarma aprillipila, on kyllä sen luokan kuviot että minä en ainakaan pysty tosissani näitä ottamaan en vähääkään. JusuPlussalla oli varmaan tarkoituskin saada pientä kuumottelua aikaan herkimmille täällä... Ja onnistuitkin kun kerroit aluksi vain Kiina-yhteistyöstä. Paikallislehtihän on aina perinteisesti julkaissut jonkun kunnon aprillipilan ja tämähän oli se ensimmäinen aprillipäivän jälkeinen lehti...
   
 17. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Sen verran voin paljastaa, että kyllä tuossa Kiina hommassa totuuttakin on mukana... ja Keskisuomalainen ilmestyy muuten joka päivä. *hymiö
   
 18. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Ai se oli Keskisuomalaisessa, sori. Luulin että Suur-Keuruussa. Toivottavasti olisi aprillipila, mutta jos tiedät totuuttakin olevan mukana niin täytyypä sitten vain sulatella tätä uutista ja olla kuulolla.
   
 19. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Olisivat nyt julkaisseet uutisen vaikka finaalien jälkeen, jotta olisi pystynyt edes hetken nauttia menosta. Kaipa tämän kauden jälkeen sitten jonkinlainen ympyrä on sulkeutumassa. Jos tuo Kiina-oksennus toteutuu edes osittain, niin ainakin itse lupaan hypätä samantien pois bandwagonin kyydistä.

  Muuttaisivat samalla vielä joukkueen nimen, värit ja kotipaikkakunnan, niin onnistuisi kivuttomammin. Kiinassa oltaisiin varmasti halukkaita maksamaan joukkueen nimestä ja miksei kukkaroineen voisi tuoda paikalle myös Lähi-idän öljysheikkejä kuten suuressa maailmassa.
   
 20. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Sieltä päivän naurut. KeuPalle loistava homma, koska rahaa varmaan tulisi riittämiin. Taas faneille ja omille pelaajille aikamoinen perseennäyttö. Siellä vie kiinalaiset laurihuhdanpäiden pelipaikan ja joukkueen pisteet. Mikäli tapahtuu, toivottavasti olisi KeuPalla Iisalmessa vieraspeli.
   
  Viimeksi muokattu: 05.04.2018 klo 15.39
 21. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Sana "KeuPa" alkaisi tosin tässä tapauksessa olla loppupeleissä melkoisen suhteellinen käsite.
   
 22. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Voimia tosiaan Keupan kannattajille jos tuo pitää paikkansa.. Omasta mielestäni on jo ihan tarpeeksi yhteistyökuvioita tuossa seurassa...
   
 23. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Onkohan tämä sitten KeuPan mahdollinen viimeinen oljenkorsi halliolosuhteiden parannuksen rahoitukseen, että pystyisi jatkamaan Mestiksessä.
   
 24. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Ei nyt sentään. Samaisessa jutussa avataan myös halliasiaa, muutama poiminta kyseisestä jutusta:

  Olosuhteet Keuruulla ovat vaatimattomat. Hallista puhuminen on tätä nykyä yliampuvaa. - Kyse on vuonna 1995 katetusta tekojääradasta, Keuruun kaupunginjohtaja Hannu Mars huomauttaa.

  Ja lyö pöytään tälläisen aihion. - Kun Hippoksen nykyiset rakennukset puretaan uuden tieltä, onnistuisiko Jyväskylän nykyisen hallin siirtäminen Keuruulle. Asiaa kannattaisi tutkia, Mars ehdottaa.

  Jääkiekkoliito vaatii, että areenan on tehtävä lisenssiehdot täyttävä saneeraus.
  Nyt on olemassa suunnitelma, joka maksaa 353000 euroa. - Osa töistä tehtäisiin ensi kesänä ja loput seuraavana, Mars kertoo. Suunnitelmalle on nyökkäilty, mutta rahoitusmalli on ratkaisematta. Valtuuston on päätettävä, onko kaupunki jäähalliyhtiön lainan takaajana vai osallistuuko se kustannuksiin suoremmalla mallilla. Ehostus on joka tapauksessa väliaikainen hätäratkaisu.

  - Sen avulla voitaisiin mennä ehkä viisi vuotta, Mars miettii. - Sitten olisi katsottava tilanne uudelleen. Ovatko KeuPa HT:n näkymät sellaiset, että tarvitaan uusi halli? Se maksaisi arviolta neljä miljoonaa euroa.
   
 25. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP