Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

KeuPa HT 2014–2015

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana Aivastus, 01.06.2014 klo 17.53.

 1. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Todella hyvä peli KeuPalta tänään TuToa vastaan! KeuPa on vaan kaksi edellistä (ellei jopa kaikki edelliset pelit TuToa vastaan) päässyt pelaamaan Meriläistä vastaan ja nyt siellä oli Kähkönen, joten arvasi kyllä että maalinteossa tulee ongelmia. Mutta nyt oli laadukasta jääkiekkoa jossa vauhtia ja tunnetta oli yllin kyllin, mutta myös järki oli mukana. Ensimmäinen kerta kun tappion jälkeen ei harmita lähteä hallilta kun tuntee saaneensa seurata niin pirun viihdyttävän matsin, jossa kotijoukkueella riitti jalkaa loppuun asti ja kunnon torikokouksia riitti. Nyt Kähkönen TuTon maalilla vaan oli liikaa. Pitkäseltäkin oli hyvä peli. Tällä ilmeellä vaan eteenpäin ja kiitokset myös TuTo-faneille paikallaolosta ja hyvästä kannustamisesta.
   
 2. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Kiitokset myös Keupan organisaatiolle ja hyvälle kotiyleisölle. Rehti urheiluhenginen tilaisuus, jossa vauhtia riitti koko 60- minuuttia. Eiköhän Keupa nouse kahdekasn parhaan jengin joukkoon runkosarjassa ja jatkaa pleijareissa, jos esittää eilisen kaltaista uhrautuvaa peliä.
   
 3. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Harvemmin voi sanoa oman joukkueen pelanneen hyvin, kun saldona on tappio ja nolla tehtyä maalia. Kuitenkin todella ehjä 60-minuuttinen, jossa KeuPa HT oli paikoittain jopa hyvin vahvasti niskan päällä. Kaapo Kähkönen veti kuitenkin tällä kertaa pidemmän korren kotijoukkueesta. Kiitokset tunnelmasta myös TuTon faniryhmälle. Fanibussi -vierailut tuovat ihan oman tunnelmansa ja mausteensa peliin verrattuna normaaliin.

  Seuraava viikko onkin KeuPan osalta hankala. Jokainen piste on plussaa, kun ensin keskiviikkona Kouvolassa vastassa on KooKoo ja perjantaina Keuruulla vastaan asettuu Jukurit.
   
 4. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Pistäkää ahtaalle molemmat kärkijengit. Onnea tulevan viikon peleihin!
   
 5. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Pistää vähän ärsyttämään noi KeuPan turhat mailalla ronkkimisjäähyt. Tänäänkin kaksi erää takaa-ajajana ja kun kaikki jäähyt on onnistuttu tappamaan ja lopulta päästy tasoihin niin sitten otetaan totaalisen turha jäähy ja vastustaja tekee voittomaalin. Eikö se nyt pitäis äijien ymmärtää että mailalla pelataan kiekkoa, ei miestä. Turhauttaa, ei ollut tänään mielestäni hyvä peli, Akatemia oli potkun edellä koko ajan ja KeuPan yritys oli jotenkin näennäistä, ei kotipelin arvoista. Työnteko puuttui ja varmaan ajateltiin että neppailemalla voitetaan tää peli, jokaiseen maalintekoyritykseen vastustaja kerkesi väliin, se kuvastaa sitä ettei oltu liikkeessä vastustajan tasolla. No ehkä joukkue säästeli itseään huomiseen Mikkelin vieraspeliin, tai sitten vastustaja vaan oli niin paljon parempi... Tää nyt oli tällainen avautuminen kun ärsyttää niin paljon ja seuraava kotipeli on vasta joskus ikuisuuden kuluttua.
   
 6. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  RoKin mukana viikonlopun vieraskiertueen pelanneet KeuPan Tomi Ahonen (3+3) ja Jussi Viitanen (0+7) suoriutuivat varsin mallikkaasti urakastaan! Viitaselle toivoisi ihan aitoa näytönpaikkaa kokoonpanosta kevään peleissä. Toisi samalla vähän enemmän kilpailua pelipaikoista ja laittaisi muut yrittämään vieläkin kovempaa, kun tietää, että seuraavassa ottelussa pelipaikka ei välttämättä ole varma. Aidolla näytönpaikalla tarkoitan jotain muuta kuin muutama minuutti pelissä 13. hyökkääjänä. Toivotaan, että toteutuu ja mies onnistuu.
   
 7. Reff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tuli tehtyä bongaus ukkojen reeneistä! Hyypän panu oli ilmaantunut harjoitusvahvuuteen, ilmeisesti mies on tekemässä paluuta keupa-nuttuun.
   
 8. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Lainaus:
  Juu, siellähän se Panu oli tänään takatukka liehuen kentällä viilettämässä! Ei kyllä olisi mitenkään uskonut, että oli miehen ensimmäinen sarjapeli tällä kaudella! Ei millään muotoa jäänyt jalkoihin, pikemmin oli joukkueen parhaita puolustajia!
   
 9. näsä59 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  En olisi uskonut näkeväni KeuPalta näin onnetonta ja ponnetonta peliä suht tärkeässä kohtaamisessa Peliittoja vastaan. Ei vauhtia, ei itsensä likoon laittamista, ei halua pelata voittavaa lätkää. Kaikki kunnia voitosta Peliitoille, mutta voitto ei ollut kuitenkaan heidän hyvyyttä, vaan KeuPa sydämmen kadottaneen joukkion. Tästähän ei ole kuin yksi tie, se vie vain ylös ja pleijareihin
   
 10. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Tietynlainen nöyryys ja asenne loistivat tänään poissaolollaan KeuPan pelistä. Ei oikein ollut tunnetta pelissä. Ensimmäiset kuusi sekuntia kuvastivat oikein hyvin KeuPan koko ottelua. Jos kyseessä olisi ollut vieraspeli, niin joukkue olisi puolestani voinut kävellä kotiin.

  Suunta ainakin on ylöspäin jossei muuta. Kotipelejä on jäljellä enään kolme. Vastaan tulevat vielä KooKoo, Jukurit ja viimeisellä kierroksella uudelleen Peliitat. Vieraskaukalosta KeuPa HT on koko kaudella napannut vain yhden täyden kolmen pisteen voiton, joten kivinen tulee olemaan tie mikäli pudotuspeleihin mielitään. Ihan ensimmäiseksi olisi kaivettava ne työhaalarit jälleen esiin ja löydettävä nöyryys. Puolivaloilla pelatessa tulos on KeuPan pelaajamateriaalilla tällainen.
   
 11. pertteli Jäsen

  Lainaus:
  Niin eihän siinä varmaan ole joukkue hyvin pelannut, jos voittaa 7-0. Hävinnyt joukkue oli vaan niin paska. Tuskinpa se ihan näinkään menee.
   
 12. Koukkupolvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat ja tietysti Titu
  Niin, jos lukemat on 0-7, ei kai voi sanoa voittaneen joukkueen pelanneen huonosti. Ottelua en nähnyt, mutta nuo kommentit "ei halua pelata voittavaa lätkää" jne. voi unohtaa. Liirum laarum. Mitä on "voittava lätkä"? Sitä, että tekee enemmän maaleja kuin vastustaja? No sitähän se on. Kyllä varmasti joukkueet aina lähtevät pelaamaan voitosta, mutta joskus vaan asiat loksahtavat tai eivät loksahda. Tässä tapauksessa loksahtivat Peliitoille ja Keupalle ei. Todennäköisyys kuitenkin sille, että onnetar määrittelisi ottelun voittajan on melko pieni. Kyllä kaukalossa enemmän oikealla tavalla töitä tekevä joukkue useasti potin korjaa. No marssi jatkuu ja hetken päästä nähdään kumpi kohtaa Kookoon tai Jukurit pleijareissa. Siinä sitä on sitten haastetta vielä hieman enemmän. Juu ja onhan K-Vantaakin vielä tietenkin mukana, mutta jotenkin on apaattisen oloinen joukkio ja syystäkin... Hyvää kevään odotusta Keuruulle.
   
 13. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Eihän Peliitat missään nimessä huonosti pelannut, todellakaan. KeuPa vaan oli tänään hävettävän totaalipaska, sitäkään ei käy kiistäminen. Kauden tärkein ottelu lauantai-iltana kotona sarjajumboa vastaan ja tällainen tulos. KeuPan pelatessa normaalitasolla olisi tulos ollut jotain muuta kuin 0-7. Tänään normaalitasosta jäätiin.

  Luulen, että jokainen keupalainen olisi halunnut voittaa, mutta jotain on mennyt pieleen kun näin ei käynyt. Jotain se kertoo valmistautumisesta, kun tulostaululla on kuuden sekuntin pelin jälkeen lukemat 0-1. Joukkueen tekemisestä puuttui tänään se asenne ja nöyryys, jolla voittaminen on ylipäätään mahdollista tällä materiaalilla. Ei mitään pois Peliitoilta, mutta KeuPa oli tänään huono. En sano, että KeuPa olisi tänään normaalisuoritustasollakaan peliä voittanut, mutta tämän päivän tekemisellä se ei antanut itselleen edes mahdollisuutta taistella siitä.
   
 14. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Pitkään olen ihmetellyt, ja varmaan moni muukin, miksi KeuPa-kasvatti Tomi Ahonen ei pääse pelaamaan. Viimeksi pelannut KeuPa-paidassa joskus marraskuun alkupuolella. Sen jälkeen ei ole tainnut olla kokoonpanossa kertaakaan. Käynyt tällä välillä IPK:ssa ja RoKissa, jossa teki mukavasti tehoja.

  Ihmeellistä touhua, kun tiedetään että Ahonen pystyy Mestiksessä pelaamaan. Eniten ihmetyttää, ettei ole saanut lainkaan peliaikaa, vaikka kapeaa kokoonpanoa olisi ihan hyvä kierrättää. Väitän, että Tomi täyttäisi Lappalaisen paikan vähintään yhtä hyvin. Toivotaan, että valmennus herää jossain vaiheessa ja antaa Ahoselle pitkästä aikaa peliaikaa!
   
 15. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Ahonen on etenkin tällä tasolla niin yksipuolinen pelaaja, ettei häntä kannata istuttaa kokoonpanoon, joka kaipaa illasta toiseen myös puolustuksen mallikkaasti hoitavia hyökkääjiä. Mies elää maaleista ja kun niitä ei liiemmin näyttöpaikkojen tullessa kertynyt, oli miehen kortti katsottu. Itse ihmettelin sitä, miten mies sai sopimuksen Mestikseen. Noh, kotikaupunki toki vaikutti asiaan. Tomin olisi kannattanut peliajan ja tuloksellisuuden nimissä pelata loppukausi vaikka Rokissa. Taitaa vain perhesuhteet jarruttaa tätä mahdollisuutta...

  Nähtäväksi jää, saako hiljattain KeuPaan hankittu Tomi Mustonen joukkueeseen lisää eloa. Toivotaan, että pleijaripaikka aukeaa ja pikkuseura pääsee nauttimaan jatkopeleistä Jukurien tai KooKoon kanssa!
   
 16. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Kovat ovat odotukset Mustosesta. Tuore KeuPa-vahvistus debytoi tänään, kun mies viilettää ykköskentässä Hutun ja Mörskyn kanssa.

  Sairastuvalla alkaa olemaan tungosta, kun joukkue on kokenut uusia takaiskuja loukkaantumisten saralla. Toivottavasti sieltä saataisiin vielä apuja, loppukauden tärkeisiin peleihin.
   
 17. Icehockey#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset joukkueet
  Sen verran, mitä muistan, kaverista niin puolustuspeliin sitoutuminen ei kuulu vahvuuksiin, joten toivotaan, että rinnalle löytyy kaverit, jotka hoitavat sen. HCK:ssa kaveri ei selkeästi ollut sitoutunut joukkueen pelitapaan. Toivottavasti kehitystä on tullut tällä osa-alueella.
   
 18. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Puolustuspelaaminen tai joukkueen pelitapaan sitoutuminen ei tosiaan Ahosen vahvuuksiin kuulu, mikä ei ole ihme, sillä kaveri on ikänsä pelannut alasarjoja 3.divarin ja Suomi-sarjan välillä. Syyskaudella Ahosen pelistä näkyi tietty pihapelimäisyys, jossa hän huitoi vähän joka puolella kenttää irrallaan muusta viisikosta, eikä sellainen oikein enää tällä tasolla toimi. Myös fyysisyyden ja kamppailuvoiman puute on rasite tällä tasolla, joka korostuu etenkin puolustettaessa. Ahosen ehdoton vahvuus on aina ollut nopes rannelaukaus läheltä maalia, mutta Mestiksessä maalipaikoille pääsy on ollut edellämainituista syistä hänelle tuskaista. HCK:ssa Ahonen ei kuitenkaan ole pelannut, taisit mahdollisesti sekoittaa Markus Rämään?

  Hieman pelottavan oloinen nelosketju Ahonen-Lindsten-Lappalainen on tämän illan pelissä KeuPalla jalkeilla. Ahonen tulikin jo käsiteltyä. Lindsten näyttää luistellessaan lähinnä variksenpelättimeltä eikä hänestä omassa päässä juuri hyötyä ole. Lappalainen puolestaan on jollain lailla flegmaattinen ja pehmeä kaksinkamppailuissa. Ei siis ihan mitään nelosketjun standardeja täytä tämä kolmikko. Joukkueen parasta puolustavaa hyökkääjää Matias Kiiskistä tulee vielä ikävä kevään ratkaisupeleissä..
   
 19. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Itse kyllä käsitin että Icehockey#7 puhui Mustosesta eikä Ahosesta.

  Mutta joo, tänään on Tompalla näytönpaikka.

  Lainaus:
  Älä nyt vielä heitä kirvestä kaivoon. Kiiskisen tietäen, en ihmettelisi vaikka Kisu vielä tällä kaudella askissa nähtäisiin.
   
 20. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Niimpä niin, tietenkin, pahoittelut sekaannuksesta. Mutta tosiaan samanlaisilta pelaajatyypeiltä vaikuttavat molemmat. Mustonen tosin hieman korkeammalla tasolla.

  Lainaus:
  Sen verran ikävästi Tupamäki ennen lauantain ottelua antamassaan haastattelussa vihjaili, että Kiiskistä ei ainakaan runkosarjan aikana kaukalossa nähtäisi. Toivotaan kuitenkin Kisulle pikaista paranemista!
   
 21. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Samu Perhonen KeuPaan ottelukohtaisella sopimuksella.

  Viime otteluissa KeuPan maalivahdit eivät ole saaneet rantapalloakaan kiinni, joten todella hyvää reagointia hommata Perhonen KalPasta maalille. Tämä myös kertoo, että toimistolla ollaan hyvin hereillä ja pudotuspelipaikasta taistellaan viimeiseen piirtoon asti!

  Tänään sitten vastassa KooKoo, joka onkin ollut vaikein vastustaja KeuPalle tällä kaudella. Hirveitä odotuksia ei illalle ollut, mutta Perhosen hommaaminen tuo pientä toivonkipinää. Pistekin tänään olisi hyvä suoritus.
   
 22. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Voivoi, nyt on kyllä synkkää.. Vähän alkaa näyttää siltä kuin KeuPan moposta olisi bensa loppumassa moottoritiellä ja muut painaa ohi toinen toistaan prameammilla menopeleillään. Sama kävi ennen joulutaukoa, kun murskatappioita tuli peräjälkeen ennen kuin joulutauko pelasti. KeuPan ohuesta materiaalista alkaa olla nyt puristettu irti kaikki.

  Viisikkopeli on tällä hetkellä täysin hukassa. Etäisyydet venyvät niin hyökätessä kuin puolustettaessa. Saiko KeuPa tänään missään vaiheessa 5-5 -pelissä kertaakaan kahta syöttöä peräkkäin omille? Oman alueen puolustuspelissä ollaan myös täysin hukassa. Pelaajia ei merkata edes oman maalin edestä, vaan päästetään iskemään vapaasti kiekkoa verkkoon.

  KeuPan selkäranka katkeaa helposti, kun pari maalia on mennyt omiin. Viimeinenkin yritys lakkaa ja selät suoristuvat. Peli-ilo ja itseluottamus puuttuvat täysin KeuPan pelaamisesta.

  Tämän päivän KooKoo -peli oli oikeastaan kuin toisinto viime lauantain Peliitat -kamppailusta. Ensimmäinen erä roikittiin mukana, kunnes selkäranka napsahti poikki vastustajan karatessa parin maalin johtoon ja sitten alettiin odottaa vain päätössummeria. Perhosella ei ihan paras päivä ollut, mutta ei maaleista häntä käy syyttäminen vaikka moni kylänmies varmasti nollapeliä odottikin. Suuri osa maaleista tehtiin puolustuksen merkkausvirheiden takia maalin edestä.

  Vielä vähän aikaa sitten lähes varmalta näyttänyt playoff-paikka alkaa lipua käsistä vaikka tässä nyt vielä pisteen päässä ollaankin. Ensi viikoltakaan ei välttämättä juuri helpotusta ole luvassa, kun keskiviikkona matkataan aina pahaan Kajaaniin, perjantaina Keuruulla vastaan luistelee sarjan tämän hetken paras joukkue Jukurit ja lauantaina kauden viimeinen derby vireensä jälleen löytänyttä Akatemiaa vastaan. Edellisen viiden pelin maaliero 7-34 vetää kyllä hiljaiseksi.. Jotain tarttis tehdä. Leinonen voisi vaikka heittää sen juomapullon kentälle ja saada joukkueeseen edes vähän henkeä. Ensimmäisenä kuitenkin pitäisi saada puolustuspeli kuntoon ja pelata vain mahdollisimman yksinkertaista paskakiekkoa, kunhan omiin ei mene joka pelissä seitsemää maalia.
   
 23. pertteli Jäsen

  Näinköhän nimimerkki näsä59 taas kirjoittelee, ettei voitto ollut KooKoon hyvyyttä vaan KeuPa-sydämen kadottaneen joukkueen huonoutta?
   
 24. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  KooKoon hyvyyttä tässä ottelussa oli se, että tänään sille riitti rutiinisuoritus pelkällä pintakaasulla hengetöntä KeuPaa vastaan. Kyllähän jokainen täällä tietää KooKoon ja KeuPan perustasoeron ja sen, että mikäli KeuPa KooKoon voittaa, vaaditaan siihen todella huonoa peliä KooKoolta. Tänään se ei sitä esittänyt ja lukemat ovat nämä. Jonain toisena päivänä KeuPa olisi tarjonnut paremman vastuksen, tai vastuksen ylipäätään, mutta tänään se ei sitä ollut.
   
 25. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  No pelihän on aina suhteessa vastustajaan. Aika turhaa puhua kenenkään huonommuudesta tai paremmuudesta, se on taas eri asia mitä omalta joukkueelta odotamme ja pelasiko joukkue odotuksiemme mukaisesti. KeuPa ei pelaa tällä hetkellä varmaan kenenkään mielestä hyvin ja vähän käy sääliksi riekaleina olevaa joukkuetta josta huokuu nyt epävarmuus ja hajanaisuus, eikä aikaa kummoisiin korjausliikkeisiin loukkaantumissuman keskellä ole. Likaiselta Legendalta sopiva kuvaus joukkueen tilasta, nyt on jollain tavalla palattava aivan perusasioiden ääreen, tällä tavalla tämä homma ei toimi ja kaudesta jää huono maku jos loputkin pelit mennään näin, kuin varjona siitä KeuPasta joka taisteli kaukalossa vielä reilu viikko sitten.