Aivastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sitähän sää kysyit
"KeuPa HT:n Mestis-joukkueen ensimmäiset pelaajasopimukset on sorvattu kuuden tärkeän jatkajan kanssa. Nimensä sopimuspapereihin ovat rustanneet Suomi-sarjassa kovia tehoja tahkonneet hyökkääjät Juuso Mörsky, Taneli Maasalo, Janne Kumpulainen, Matias Kiiskinen, Markus Rämä sekä Joona Peränen. Kaikki edellä mainitut pelaajat tulevat olemaan isossa roolissa ensi kauden joukkueessa, sillä miehiltä löytyy runsaasti kokemusta Mestiksestä jo edellisiltä kausilta. Kaikkien edellä mainittujen pelaajien sopimukset ovat mallia 1+1 -vuotta.

Lisäksi KeuPa HT on tehnyt vuoden sopimukset maalivahti Petri Pitkäsen, puolustaja Samuli Paanasen sekä hyökkääjien Tomi Ahosen, Svante Myllylahden ja Otto Jääskeläisen kanssa. Näin ollen KeuPalla on kasassa 11 pelaajasopimusta, joten ensi kauden joukkueen kasaaminen on hyvässä vauhdissa. Lisää pelaajasopimuksia sekä muita organisaation liittyviä uutisia tullaan julkaisemaan lähipäivinä."

Kopioitu Keupan fb-sivulta.
 

Lieminen

Jäsen
Nyt tuli muutamia pelaajasopimuksiakin:
KeuPa HT (official fan page) Facebookissa sanoi:
KeuPa HT aloitti Mestis-kauden rakentamisen - päävalmentaja ja pelaajasopimuksia
KeuPa HT:n Mestis-joukkueen vastuuvalmentaja on ensi kaudella JYP-taustainen Jussi Tupamäki, 36 vuotta. Jyväskylässä asuva Tupamäki on liikuntatieteiden maisteri ja valmentanut viimeiset 12 vuotta eri valmennus- ja valmennuspäällikön tehtävissä. KeuPa HT:n ruoriin mies siirtyy SaiPan organisaatiosta, jossa hän valmensi viime kaudella seuran A-junioreita nuorten SM-liigassa.
– Kaikki työ lähtee yksilöistä. Valmentaminen KeuPa HT:ssä tulee olemaan hyvin erilaista kuin mihin olen aiemmin tottunut. Pelaajat näyttelivät viime kaudella suurta roolia muuallakin kuin kaukalossa. Pelaajat olivat itse ratkaisevassa asemassa kauteen lähdettäessä. Uskon, että tästä syntyvä kunnioitus tuo hyvän keuruulaisen hengen joukkueeseen, tietynlaisen spesiaalisen lähtökohdan, joka kannustaa pelaajia sekä valmentajia yhdessä.
KeuPa HT:n Mestis-joukkueen ensimmäiset pelaajasopimukset on sorvattu kuuden tärkeän jatkajan kanssa. Nimensä sopimuspapereihin ovat rustanneet Suomi-sarjassa kovia tehoja tahkonneet hyökkääjät Juuso Mörsky, Taneli Maasalo, Janne Kumpulainen, Matias Kiiskinen, Markus Rämä sekä Joona Peränen. Kaikki edellä mainitut pelaajat tulevat olemaan isossa roolissa ensi kauden joukkueessa, sillä miehiltä löytyy runsaasti kokemusta Mestiksestä jo edellisiltä kausilta. Kaikkien edellä mainittujen pelaajien sopimukset ovat mallia 1+1 -vuotta.
Lisäksi KeuPa HT on tehnyt vuoden sopimukset maalivahti Petri Pitkäsen, puolustaja Samuli Paanasen sekä hyökkääjien Tomi Ahosen, Svante Myllylahden ja Otto Jääskeläisen kanssa. Näin ollen KeuPalla on kasassa 11 pelaajasopimusta, joten ensi kauden joukkueen kasaaminen on hyvässä vauhdissa. Lisää pelaajasopimuksia sekä muita organisaation liittyviä uutisia tullaan julkaisemaan lähipäivinä.
 
Mitäs tähän?

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jahas, KeuPa saanut alasivunsa Mestiksen puolelle. Tervetuloa vaan kovasti, toivottavasti lähtee Keuruulla homma rullaamaan. Ainakin alustavasti vaikuttaa että olisi ihan tolkullisella pohjalla seuran valmistaminen sarjaporrasta aiempaa ylemmäksi.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Yhtiöittäminen, 3 vuoden liiketoimintasuunnitelma, yhteistyötä paikallisvastustajan kanssa ja Tapparan apua mainonnassa. Ei kovin huonon kuuloinen alku Mestis-taipaleelle. Minä ainakin toivon että KeuPalla homma onnistuu, sen verran järkevän kuuloinen on jo lähtö ensimmäiseen kauteen.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Kauan siinä menikin, että KeuPa-osio saatiin aikaiseksi, minäkin kävin sitä kertaalleen kyselemässä asianomaisesta ketjusta. No, nyt on osio auki ja ketjut pystyssä.

Tervetuloa vain Mestikseen!

Melkoista karuselliahan Mestis on viime vuosina ollut, mutta se ei KeuPan vika ole, te nousitte kuitenkin sarjaan rehdisti pelaamalla ja niinhän sen pitää ollakin. Toivottavasti joukkueenne pysyy riittävän itsenäisenä jotta se erottuu persoonallisena porukkana eikä vaivu kasvottomaksi, nimettömäksi farmiksi, joita Mestiksessä nykyisin on turhan monta.
 
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liverpool
Tervetuloa KeuPa HT Mestikseen! SaPKo teille onkin tullut jo tutuksi ainakin pelaajalainojen kautta, kävihän meillä Maasalo ja Mörsky muutaman pelin runttaamassa ja hyvin pelasivatkin.

Nyt ollaankin samassa sarjassa ja vihulaisia. Pitää tulla Talvisaloon tsekkaamaan kun KeuPa HT tulee kylään. Mestiksessä lätkiminen ei aina varsinaista herkkua ole varsinkin kun sponsseja pitäisi saada ja sarjan maine on pamppujen mukana vedetty ihan kuralle mutta hallitulla duunilla ja tarkan euron systeemillä hommat hoituu. Tsemiä vaan KeuPalle!
 
Jesus saves, but Selänne takes the rebound

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Tervetuloa KeuPa HT Mestikseen! SaPKo teille onkin tullut jo tutuksi ainakin pelaajalainojen kautta, kävihän meillä Maasalo ja Mörsky muutaman pelin runttaamassa ja hyvin pelasivatkin.

Tsemiä vaan KeuPalle!
Juuri näin, ja eipä unohdeta, että SaPKon Leskinen kävi KeuPassa pelaamassa taannoin melko hyviä otteluita.
Saa nähdä mitä talvi tuo tullessaan. Toivottavasti jollekin viikonlopulle KeuPa ja Jyp-Akatemia pelit peräkkäin pe-la.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Reff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Huhupuheita!

KeuPa HT:n omilla sivuilla kiertää huhu, että Janne "Mylläri" Myllymäki on neuvottelemassa sopparia Keupa nuttuun!
 
-Nuija on puhunut-

Canis Lupus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, LuPo
KeuPa HT:n omilla sivuilla kiertää huhu, että Janne "Mylläri" Myllymäki on neuvottelemassa sopparia Keupa nuttuun!
Kaksin kappalein huutomerkkejä. Onko perusteltua? Sinänsä näkisin, että pari kentällistä viime kaudella KeuPaa Mestikseen nostamassa olleita olisi järkeväkin määrä ensi kauden rosterissa. Maalivahtiin kunnon panostus ja aikuisten oikeasti kova ykkönen. Kyllä se siitä. Itsekin pikkupaikkakunnan urheiluseuran kasvattina sympatiseeraan joukkuettanne.
 
Vastuu ko. taklausten suorittamisesta on näkemykseni mukaan taklaavalla pelaajalla. Jarmo Muukkonen 16.11.09.
Haluan varmistaa, ettet ole roskapostirobotti.
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Kaksin kappalein huutomerkkejä. Onko perusteltua? Sinänsä näkisin, että pari kentällistä viime kaudella KeuPaa Mestikseen nostamassa olleita olisi järkeväkin määrä ensi kauden rosterissa. Maalivahtiin kunnon panostus ja aikuisten oikeasti kova ykkönen. Kyllä se siitä. Itsekin pikkupaikkakunnan urheiluseuran kasvattina sympatiseeraan joukkuettanne.
Ehdottomasti mahdollisimman paljon tämän nousun mahdollistaneita pelaajia myös ensi kauden joukkueeseen. Silti on kuitenkin muistettava, että sarjatason vaihtuessa ne kärkimiehet olisi tuotava muualta. Ykkösmaalivahti, ensimmäinen pakkipari sekä ykkösketjun hankkisin itse muualta. Uskon, että nämä pelaajat ovat niitä jotka tulevat Liigaseurasta tuon yhteistyösopimuksen kautta. Pelaajarinkiä on joka tapauksessa hyvä pitää laajana sillä peli- sekä harjoitustahti on paljon kovempi kuin Suomi-sarjassa eikä loukkaantumisilta voi välttyä. KeuPa HT pelasi Suomi-sarjassa menneillä kausilla suurimman osan peleistä kolmella hyökkäysketjulla, mutta Mestiksessä tämä ei ole mahdollista, tai ainakaan järkevää. Joten jo senkin puolesta rosterissa on hyvä olla laajuutta ja lähettää poppariosaston pelaajia naapuriseura KPK:n riveihin.
 

Viath

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
Onnea KeuPa HT:n menestyksentekijöille!

Hienoa huomata, että "oman kylän" joukkue on lähtenyt ammattitaitoisesti ja suhteellisen realistisin tavoittein uuteen kauteen uudessa sarjassa, vaikka tuo 400k€ budjetti huolestuttavan suurelta kuulostaakin.

Samaa mieltä, että ykköskorin miehiä olisi tuotava muutama, jotta aivan vastaanottajana ei olla astetta kovemmassa sarjassa. KeuPa:n edelliskauden ykkönenhän on Mestis-tasollakin kova kakkoskenttä ja antaa varmasti tulitukea ja leveyttä hyökkäyspeliin ja ylivoimapyörityksiin.

Itse olen pyöritellyt mahdollista yhteistyötä Vaasan Sportin suuntaan. Sieltä on jäämässä hatullinen Mestis-tasolla kyvykkyytensä osoittaneita pelaajia yli, joilla ei vielä ole sopimusta muihin seuroihin. Välimatkakin on siedettävä ja KeuPa ja Sport ovat toisilleen tuttuja vastustajia juniorien aluesarjoista.

Tapparan laitamainossponssi avaa varmasti paljon ovia myös kansallista näkyvyyttä hakeville yhteistyökumppaneille ja tuo kirstuun kivasti euroja tuhlattavaksi.

Pienen kylän ainoa valopilkku on tällä hetkellä miesten edustusjoukkue, jonka koko kylä ottaa hienosti vastaan ja uskon, että kilpailukykyinen joukkue tuo myös katsomoon 800+ katsojaa jokaiseen runkosarjamatsiin. Jos taas kausi lähtee liikenteeseen mollivoittoisesti, eikä kentällä nähdä taistelevaa joukkuetta, unohtaa katsojat joukkueen hyvinkin nopeasti (nähty Suomi-sarjassa, menestys ei ole tuonut tasaisia yleisövirtoja).

Onnea ja menestystä joka tapauksessa, uskon vakaasti, että joukkue ja joukkueenjohto osaavat peliä tätä riittävällä ammattitaidolla, ja KeuPa HT nähdään vielä ensi kauden jälkeenkin Mestiksessä (toisin kuin esim. HCK)!
 

EagleEye

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KKP
Tervetuloa minunkin puolesta Mestikseen. Innolla odotan, että pääsee vierasreissulle Keuruulle. Kukaan tuskin odottaa KeuPaa suoraan kärkikahinoihin, mut toivottavasti talous on sillä kantimilla, että tulo Mestikseen ei jää käynniksi kun tällä kuolevassa sarjassa ei ole taloudellisesti helppo touhuta. Minkäslainen fanitoiminta KeuPalla on? Vastavierailua varmaan voi odottaa? ;)
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Tervetuloa minunkin puolesta Mestikseen. Innolla odotan, että pääsee vierasreissulle Keuruulle. Kukaan tuskin odottaa KeuPaa suoraan kärkikahinoihin, mut toivottavasti talous on sillä kantimilla, että tulo Mestikseen ei jää käynniksi kun tällä kuolevassa sarjassa ei ole taloudellisesti helppo touhuta. Minkäslainen fanitoiminta KeuPalla on? Vastavierailua varmaan voi odottaa? ;)
Vastavierailu(j)a on aivan varmasti luvassa! Viime kaudella fanimatkoja oli muutamaan lauantain vierasotteluun, mutta uskoisin, että ensi kaudella fanimatkoja on luvassa lähes kaikkiin lauantain vierasmatseihin. Varsinkin alkukaudesta kiima tulee olemaan korkealla! Pari yhteistyökumppania on myös mukana järjestämässä ensi kauden fanimatkoja.

FPS KeuPa 150314 - YouTube
Tuosta voi palata vielä viime kevään FPS -matsin tunnelmiin, jossa yksi keuruulainen fanibussilastillinen jätti Forssan 2000-päisen yleisön kakkoseksi. Video alkaa tapahtumista, jotka johtivat 5-4 -voittomaaliin.
 

Reff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Keuruulla tapahtuu!

Lainaus seuran kotisivuilta

KeuPa HT järjestää yhteistyössä Keuruun kaupungin kanssa lauantaina 28.6 kello 13.30 alkaen Keuruun jäähallissa todellista kiekkoherkkua koko perheelle. Iltapäivän kattaus on runsas, sillä tarjolla on hauskoja kilpailuja sekä haasteita niin pelaajille kuin yleisöllekin, arvontaa huippupalkinnoilla, KeuPan fanituotteita, kausikortteja, herkullista pikkupurtavaa ja juomaa. Mukana menossa myös Pub Ylämummo. Musiikista vastaa puolustuksen tukipilari Panu Hyypän tähdittämä bändi: Bamboozle. Lisäksi tapahtumassa julkaistaan KeuPa HT:n Mestis-joukkueen uusia pelaajasopimuksia.

Tapahtuman kruunaa kello 15.00 pelattava salibandy-ottelu KeuPa-soturit vastaan Tähtisikermä. Kaukalossa viilettää niin KeuPa-tähtiä kuin myös tähtiä kotoisesta Liigasta ja aina Euroopan huippusarjoista asti. Yleisöä ihastuttavat mm. Tapparasta tuttu kolmikko Jukka Rautakorpi, Keuruun Kovalchuk Olli Palola sekä tuulennopea Pekka Jormakka. Joukkueiden lopulliset kokoonpanot julkaistaan perjantaina 27.6.Saas nähdä millaisia sopimuksia ko.päivänä tulee ilmi!
 
-Nuija on puhunut-
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Hienoa, että tällaisia tapahtumia järjestetään ja vieläpä keskellä kesää! KeuPa HT pysyy ihmisten mielessä ja johan tässä alkaa syksyä odottelemaan. Lisätään vielä sen verran, että tapahtumassa tulee esiintymään muun muassa JYP-taustaisia pelaajia, kuten Ossi Louhivaara.

Onko kenelläkään muuten tietoa kuinka kausikortit lunastetaan? Meinaako tuo aiemmin ilmoitettu "kauden alussa" nyt sitä, että sen saa lippuluukulta ensimmäisen kotimatsin yhteydessä vai voisikohan mahdollisesti saada jo nyt lauantaina?
 

Lieminen

Jäsen
Lainaus Facebookista:
KeuPa HT (official fan page)

Tähdet Areenalla lauantaina 28.6 klo 13.30
Viimeistelyharjoitukset on nyt pidetty ja on aika julkistaa huomiset raudanlujat kokoonpanot:
Tähtisikermä:
Samu Perhonen (mv) (HIFK A)
Olli Palola (Tappara)
Pekka Jormakka (Tappara)
Jan-Mikael Järvinen (Tappara)
Jarkko Näppilä (Ilves)
Markus Poukkula (JYP)
Valtteri Hietanen (JYP)
Nico Salo (Classic)
Peter Kotilainen (Happee)
Panu Kotilainen (Happee)
Jukka Tikanto (Kärpät)
Jukka Rautakorpi
Timo Louna (Keuruun kaupunki)
KeuPa-Soturit:
Oskari Käyhkö (mv)
Taneli Maasalo
Tomi Ahonen
Markus Rämä
Jussi Viitanen
Kaarlo Jormakka
Janne Kumpulainen
Joona Peränen
Otto Jääskeläinen
Janne Myllymäki
Samuli Paananen
Aleksi Keski-Korpela
Kari Rautakorpi
Juha Kantanen
Kovia nimiä. Vastakkain asettuvat mm. Rautakorven veljekset. Tuomarilla luvassa hikinen iltapuhde näiden veijareiden kohdatessa ;)

Tähtisikermässä on osaajia niin kiekon, salibandyn kuin kuntahallinnonkin puolelta. Hienon tapahtuman ovat järkänneet, toivottavasti kansa löytää halliin sankoin joukoin.
 
Mitäs tähän?

Reff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Keupa jatkaa joukkueen rakentamista. Tässä uutinen uusista sopimuksista: KeuPa HT julkaisi uusia sopimuksia | Suur-Keuruu

Parille vanhalle tuli jatkopahvit, ihan ok-sopparit mielestäni. Mutta tämä uusi parivaljakko on vähän kysymys merkki. Onnistuessaan ovat varmasti oikein hyviä jätkiä, mutta katsotaan nyt. Kassaria kaipais kyllä vielä pojun kaveriks, mieluiten sellaista ykköskassari-mallia.


Tässä tämän hetken rosteri :

Maalivahdit

Petri Pitkänen

Puolustajat

Samuli Paananen
Janne Myllymäki
Iiro Vaittinen

Hyökkääjät

Taneli Maasalo
Matias Kiiskinen
Markus Rämä
Tomi Ahonen
Svante Myllylahti
Janne Kumpulainen
Otto Jääskeläinen
Juuso Mörsky
Joona Peränen
Pasi Kouvalainen
Jesse Lindsten
Jussi Viitanen

Boldatut viimeisimpiä soppareita
 
Viimeksi muokattu:
-Nuija on puhunut-

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Pasi Kouvalaiselta olen nähnyt pari liigapeliä ja tilastollisestikin jos kaveri ensimmäisissä Mestispeleissään on tehnyt 17 otteluun 3+3 niin on varmasti vähintäänkin hyvätasoinen pelaajaa.
KeuPalle tästä kelpo vahvistus, veikkaan.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Pakki-pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Lisätään vielä, että myös Jani Ollitervo solmi vuoden mittaisen sopimuksen KeuPan kanssa.

Kärkeen tarvitaan vielä vahvistuksia, niin puolustukseen kuin hyökkäykseen. Ja tietysti toinen maalivahti, mielellään herra jolla on kokemusta suuremmista ympyröistä.
 

Reff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onko kenelläkään muuten tietoa kuinka kausikortit lunastetaan? Meinaako tuo aiemmin ilmoitettu "kauden alussa" nyt sitä, että sen saa lippuluukulta ensimmäisen kotimatsin yhteydessä vai voisikohan mahdollisesti saada jo nyt lauantaina?
Kausareissa kannattaa ottaa yhteyttä Raaskaan tai Maasaloon, yhteystiedothan löytyy joukkueen sivuilta.

Lisätään vielä, että myös Jani Ollitervo solmi vuoden mittaisen sopimuksen KeuPan kanssa.

Kärkeen tarvitaan vielä vahvistuksia, niin puolustukseen kuin hyökkäykseen. Ja tietysti toinen maalivahti, mielellään herra jolla on kokemusta suuremmista ympyröistä.
Samaa mieltä, pari oikeesti kovanluokan vahvistusta kaivattais joukkueeseen. Herroja jotka ovat oikeasti kovia mestis tasolle. Pitää myös muistaa että raha ratkaisee aika paljon, eikä Keupan budjetissa ihan liikoja sellaisien miesten hommaamiseen taida olla varoja.

Lisättäköön off-topicina, että Keupa on valinnut uudeksi toiminnanjohtajaksi (Raaskan seuraajaksi), Keuruulaisen Ismo Rukkilan. Tieto löytyy täältä Toiminnanjohtaja - Keupa Hockey Team ry
 
-Nuija on puhunut-
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy