Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

KeuPa HT 2014–2015

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana Aivastus, 01.06.2014 klo 17.53.

 1. Aivastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sitähän sää kysyit
  "KeuPa HT:n Mestis-joukkueen ensimmäiset pelaajasopimukset on sorvattu kuuden tärkeän jatkajan kanssa. Nimensä sopimuspapereihin ovat rustanneet Suomi-sarjassa kovia tehoja tahkonneet hyökkääjät Juuso Mörsky, Taneli Maasalo, Janne Kumpulainen, Matias Kiiskinen, Markus Rämä sekä Joona Peränen. Kaikki edellä mainitut pelaajat tulevat olemaan isossa roolissa ensi kauden joukkueessa, sillä miehiltä löytyy runsaasti kokemusta Mestiksestä jo edellisiltä kausilta. Kaikkien edellä mainittujen pelaajien sopimukset ovat mallia 1+1 -vuotta.

  Lisäksi KeuPa HT on tehnyt vuoden sopimukset maalivahti Petri Pitkäsen, puolustaja Samuli Paanasen sekä hyökkääjien Tomi Ahosen, Svante Myllylahden ja Otto Jääskeläisen kanssa. Näin ollen KeuPalla on kasassa 11 pelaajasopimusta, joten ensi kauden joukkueen kasaaminen on hyvässä vauhdissa. Lisää pelaajasopimuksia sekä muita organisaation liittyviä uutisia tullaan julkaisemaan lähipäivinä."

  Kopioitu Keupan fb-sivulta.
   
 2. Lieminen Jäsen

  Nyt tuli muutamia pelaajasopimuksiakin:
  Lainaus:
   
 3. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Jahas, KeuPa saanut alasivunsa Mestiksen puolelle. Tervetuloa vaan kovasti, toivottavasti lähtee Keuruulla homma rullaamaan. Ainakin alustavasti vaikuttaa että olisi ihan tolkullisella pohjalla seuran valmistaminen sarjaporrasta aiempaa ylemmäksi.
   
 4. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Yhtiöittäminen, 3 vuoden liiketoimintasuunnitelma, yhteistyötä paikallisvastustajan kanssa ja Tapparan apua mainonnassa. Ei kovin huonon kuuloinen alku Mestis-taipaleelle. Minä ainakin toivon että KeuPalla homma onnistuu, sen verran järkevän kuuloinen on jo lähtö ensimmäiseen kauteen.
   
 5. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Kauan siinä menikin, että KeuPa-osio saatiin aikaiseksi, minäkin kävin sitä kertaalleen kyselemässä asianomaisesta ketjusta. No, nyt on osio auki ja ketjut pystyssä.

  Tervetuloa vain Mestikseen!

  Melkoista karuselliahan Mestis on viime vuosina ollut, mutta se ei KeuPan vika ole, te nousitte kuitenkin sarjaan rehdisti pelaamalla ja niinhän sen pitää ollakin. Toivottavasti joukkueenne pysyy riittävän itsenäisenä jotta se erottuu persoonallisena porukkana eikä vaivu kasvottomaksi, nimettömäksi farmiksi, joita Mestiksessä nykyisin on turhan monta.
   
 6. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Tervetuloa KeuPa Mestikseen. Odottelen innolla ensimmäistä matsia Kalevankankaalla!
   
 7. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Tervetuloa KeuPa HT Mestikseen! SaPKo teille onkin tullut jo tutuksi ainakin pelaajalainojen kautta, kävihän meillä Maasalo ja Mörsky muutaman pelin runttaamassa ja hyvin pelasivatkin.

  Nyt ollaankin samassa sarjassa ja vihulaisia. Pitää tulla Talvisaloon tsekkaamaan kun KeuPa HT tulee kylään. Mestiksessä lätkiminen ei aina varsinaista herkkua ole varsinkin kun sponsseja pitäisi saada ja sarjan maine on pamppujen mukana vedetty ihan kuralle mutta hallitulla duunilla ja tarkan euron systeemillä hommat hoituu. Tsemiä vaan KeuPalle!
   
 8. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Juuri näin, ja eipä unohdeta, että SaPKon Leskinen kävi KeuPassa pelaamassa taannoin melko hyviä otteluita.
  Saa nähdä mitä talvi tuo tullessaan. Toivottavasti jollekin viikonlopulle KeuPa ja Jyp-Akatemia pelit peräkkäin pe-la.
   
 9. Reff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Huhupuheita!

  KeuPa HT:n omilla sivuilla kiertää huhu, että Janne "Mylläri" Myllymäki on neuvottelemassa sopparia Keupa nuttuun!
   
 10. Canis Lupus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, LuPo
  Lainaus:
  Kaksin kappalein huutomerkkejä. Onko perusteltua? Sinänsä näkisin, että pari kentällistä viime kaudella KeuPaa Mestikseen nostamassa olleita olisi järkeväkin määrä ensi kauden rosterissa. Maalivahtiin kunnon panostus ja aikuisten oikeasti kova ykkönen. Kyllä se siitä. Itsekin pikkupaikkakunnan urheiluseuran kasvattina sympatiseeraan joukkuettanne.
   
 11. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Ehdottomasti mahdollisimman paljon tämän nousun mahdollistaneita pelaajia myös ensi kauden joukkueeseen. Silti on kuitenkin muistettava, että sarjatason vaihtuessa ne kärkimiehet olisi tuotava muualta. Ykkösmaalivahti, ensimmäinen pakkipari sekä ykkösketjun hankkisin itse muualta. Uskon, että nämä pelaajat ovat niitä jotka tulevat Liigaseurasta tuon yhteistyösopimuksen kautta. Pelaajarinkiä on joka tapauksessa hyvä pitää laajana sillä peli- sekä harjoitustahti on paljon kovempi kuin Suomi-sarjassa eikä loukkaantumisilta voi välttyä. KeuPa HT pelasi Suomi-sarjassa menneillä kausilla suurimman osan peleistä kolmella hyökkäysketjulla, mutta Mestiksessä tämä ei ole mahdollista, tai ainakaan järkevää. Joten jo senkin puolesta rosterissa on hyvä olla laajuutta ja lähettää poppariosaston pelaajia naapuriseura KPK:n riveihin.
   
 12. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Onnea KeuPa HT:n menestyksentekijöille!

  Hienoa huomata, että "oman kylän" joukkue on lähtenyt ammattitaitoisesti ja suhteellisen realistisin tavoittein uuteen kauteen uudessa sarjassa, vaikka tuo 400k€ budjetti huolestuttavan suurelta kuulostaakin.

  Samaa mieltä, että ykköskorin miehiä olisi tuotava muutama, jotta aivan vastaanottajana ei olla astetta kovemmassa sarjassa. KeuPa:n edelliskauden ykkönenhän on Mestis-tasollakin kova kakkoskenttä ja antaa varmasti tulitukea ja leveyttä hyökkäyspeliin ja ylivoimapyörityksiin.

  Itse olen pyöritellyt mahdollista yhteistyötä Vaasan Sportin suuntaan. Sieltä on jäämässä hatullinen Mestis-tasolla kyvykkyytensä osoittaneita pelaajia yli, joilla ei vielä ole sopimusta muihin seuroihin. Välimatkakin on siedettävä ja KeuPa ja Sport ovat toisilleen tuttuja vastustajia juniorien aluesarjoista.

  Tapparan laitamainossponssi avaa varmasti paljon ovia myös kansallista näkyvyyttä hakeville yhteistyökumppaneille ja tuo kirstuun kivasti euroja tuhlattavaksi.

  Pienen kylän ainoa valopilkku on tällä hetkellä miesten edustusjoukkue, jonka koko kylä ottaa hienosti vastaan ja uskon, että kilpailukykyinen joukkue tuo myös katsomoon 800+ katsojaa jokaiseen runkosarjamatsiin. Jos taas kausi lähtee liikenteeseen mollivoittoisesti, eikä kentällä nähdä taistelevaa joukkuetta, unohtaa katsojat joukkueen hyvinkin nopeasti (nähty Suomi-sarjassa, menestys ei ole tuonut tasaisia yleisövirtoja).

  Onnea ja menestystä joka tapauksessa, uskon vakaasti, että joukkue ja joukkueenjohto osaavat peliä tätä riittävällä ammattitaidolla, ja KeuPa HT nähdään vielä ensi kauden jälkeenkin Mestiksessä (toisin kuin esim. HCK)!
   
 13. EagleEye Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KKP
  Tervetuloa minunkin puolesta Mestikseen. Innolla odotan, että pääsee vierasreissulle Keuruulle. Kukaan tuskin odottaa KeuPaa suoraan kärkikahinoihin, mut toivottavasti talous on sillä kantimilla, että tulo Mestikseen ei jää käynniksi kun tällä kuolevassa sarjassa ei ole taloudellisesti helppo touhuta. Minkäslainen fanitoiminta KeuPalla on? Vastavierailua varmaan voi odottaa? ;)
   
 14. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Vastavierailu(j)a on aivan varmasti luvassa! Viime kaudella fanimatkoja oli muutamaan lauantain vierasotteluun, mutta uskoisin, että ensi kaudella fanimatkoja on luvassa lähes kaikkiin lauantain vierasmatseihin. Varsinkin alkukaudesta kiima tulee olemaan korkealla! Pari yhteistyökumppania on myös mukana järjestämässä ensi kauden fanimatkoja.

  FPS KeuPa 150314 - YouTube
  Tuosta voi palata vielä viime kevään FPS -matsin tunnelmiin, jossa yksi keuruulainen fanibussilastillinen jätti Forssan 2000-päisen yleisön kakkoseksi. Video alkaa tapahtumista, jotka johtivat 5-4 -voittomaaliin.
   
 15. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Etusivu -KeuPa Hockey Team ry

  SK Motio Finland Oy on KeuPa HT:n uusin yhteistyökumppani. Vahvistaa markkinointi-, brändäys- ja myyntiosastoa.

  Oululainen toimija, uusi tuttavuus minulle.
   
 16. Reff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 17. Reff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Keuruulla tapahtuu!

  Lainaus seuran kotisivuilta

  KeuPa HT järjestää yhteistyössä Keuruun kaupungin kanssa lauantaina 28.6 kello 13.30 alkaen Keuruun jäähallissa todellista kiekkoherkkua koko perheelle. Iltapäivän kattaus on runsas, sillä tarjolla on hauskoja kilpailuja sekä haasteita niin pelaajille kuin yleisöllekin, arvontaa huippupalkinnoilla, KeuPan fanituotteita, kausikortteja, herkullista pikkupurtavaa ja juomaa. Mukana menossa myös Pub Ylämummo. Musiikista vastaa puolustuksen tukipilari Panu Hyypän tähdittämä bändi: Bamboozle. Lisäksi tapahtumassa julkaistaan KeuPa HT:n Mestis-joukkueen uusia pelaajasopimuksia.

  Tapahtuman kruunaa kello 15.00 pelattava salibandy-ottelu KeuPa-soturit vastaan Tähtisikermä. Kaukalossa viilettää niin KeuPa-tähtiä kuin myös tähtiä kotoisesta Liigasta ja aina Euroopan huippusarjoista asti. Yleisöä ihastuttavat mm. Tapparasta tuttu kolmikko Jukka Rautakorpi, Keuruun Kovalchuk Olli Palola sekä tuulennopea Pekka Jormakka. Joukkueiden lopulliset kokoonpanot julkaistaan perjantaina 27.6.  Saas nähdä millaisia sopimuksia ko.päivänä tulee ilmi!
   
 18. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Launtaina KeuPa julkaisee uusia sopimuksia koko perheen KeuPa-tapahtumassa, jossa paikalla mm. Olli Palola, Jukka Rautakorpi sekä Pekka Jormakka! Todella hieno ele kyseisiltä herroilta, kun käyttävät vapaa-aikaansa tähän!

  Linkki uutiseen:
  Etusivu -KeuPa Hockey Team ry
   
 19. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Hienoa, että tällaisia tapahtumia järjestetään ja vieläpä keskellä kesää! KeuPa HT pysyy ihmisten mielessä ja johan tässä alkaa syksyä odottelemaan. Lisätään vielä sen verran, että tapahtumassa tulee esiintymään muun muassa JYP-taustaisia pelaajia, kuten Ossi Louhivaara.

  Onko kenelläkään muuten tietoa kuinka kausikortit lunastetaan? Meinaako tuo aiemmin ilmoitettu "kauden alussa" nyt sitä, että sen saa lippuluukulta ensimmäisen kotimatsin yhteydessä vai voisikohan mahdollisesti saada jo nyt lauantaina?
   
 20. Lieminen Jäsen

  Lainaus Facebookista:
  Lainaus:
  Kovia nimiä. Vastakkain asettuvat mm. Rautakorven veljekset. Tuomarilla luvassa hikinen iltapuhde näiden veijareiden kohdatessa ;)

  Tähtisikermässä on osaajia niin kiekon, salibandyn kuin kuntahallinnonkin puolelta. Hienon tapahtuman ovat järkänneet, toivottavasti kansa löytää halliin sankoin joukoin.
   
 21. Reff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Keupa jatkaa joukkueen rakentamista. Tässä uutinen uusista sopimuksista: KeuPa HT julkaisi uusia sopimuksia | Suur-Keuruu

  Parille vanhalle tuli jatkopahvit, ihan ok-sopparit mielestäni. Mutta tämä uusi parivaljakko on vähän kysymys merkki. Onnistuessaan ovat varmasti oikein hyviä jätkiä, mutta katsotaan nyt. Kassaria kaipais kyllä vielä pojun kaveriks, mieluiten sellaista ykköskassari-mallia.


  Tässä tämän hetken rosteri :

  Maalivahdit

  Petri Pitkänen

  Puolustajat

  Samuli Paananen
  Janne Myllymäki
  Iiro Vaittinen

  Hyökkääjät

  Taneli Maasalo
  Matias Kiiskinen
  Markus Rämä
  Tomi Ahonen
  Svante Myllylahti
  Janne Kumpulainen
  Otto Jääskeläinen
  Juuso Mörsky
  Joona Peränen
  Pasi Kouvalainen
  Jesse Lindsten
  Jussi Viitanen

  Boldatut viimeisimpiä soppareita
   
  Viimeksi muokattu: 28.06.2014 klo 16.02
 22. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Pasi Kouvalaiselta olen nähnyt pari liigapeliä ja tilastollisestikin jos kaveri ensimmäisissä Mestispeleissään on tehnyt 17 otteluun 3+3 niin on varmasti vähintäänkin hyvätasoinen pelaajaa.
  KeuPalle tästä kelpo vahvistus, veikkaan.
   
 23. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lisätään vielä, että myös Jani Ollitervo solmi vuoden mittaisen sopimuksen KeuPan kanssa.

  Kärkeen tarvitaan vielä vahvistuksia, niin puolustukseen kuin hyökkäykseen. Ja tietysti toinen maalivahti, mielellään herra jolla on kokemusta suuremmista ympyröistä.
   
 24. Reff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kausareissa kannattaa ottaa yhteyttä Raaskaan tai Maasaloon, yhteystiedothan löytyy joukkueen sivuilta.

  Lainaus:
  Samaa mieltä, pari oikeesti kovanluokan vahvistusta kaivattais joukkueeseen. Herroja jotka ovat oikeasti kovia mestis tasolle. Pitää myös muistaa että raha ratkaisee aika paljon, eikä Keupan budjetissa ihan liikoja sellaisien miesten hommaamiseen taida olla varoja.

  Lisättäköön off-topicina, että Keupa on valinnut uudeksi toiminnanjohtajaksi (Raaskan seuraajaksi), Keuruulaisen Ismo Rukkilan. Tieto löytyy täältä Toiminnanjohtaja - Keupa Hockey Team ry