KeuPa HT 2014–2015

Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Pesemätön klassikko vois nyt rahtusen rauhoittua ja käyttää ihan tervettä järkeä kaiken kiihtymyksen välissä. Katsopa tuota listaa edellisten matsien poissaolijoista.

Eikö se nyt ole ihan viisastakin koittaa noita jotenkin paikata? Eikä nämä nyt ihan huutolaisia liene nämä Lukko-avut.
Jospa yhden hitin Rap-artisti katsoisi vastineeksi viime lauantain pelin pelaavaa kokoonpanoa ja miettiä ketä lähtisit supervahvistusten tieltä siitä pudottamaan:

Pulliainen - Peränen - Kouvalainen
A.Kauppila - S.Kauppila

Rämä - Maasalo - Mörsky
Huhtanen - Mäkelä

Mustonen - Huttu - Toivanen
Myllymäki - Roihu

Ahonen - Lindsten - Lappalainen
Viitanen (H)

Reservissä vielä muun muassa Samuli Paananen. Lisäksi sairastuvalta saattaa olla luvassa helpotusta jo tällä viikolla.

Jos nyt oletetaan, että puolustajista liipasimella ovat kolmosparin puolustajat ja hyökkääjistä Viitanen, niin ei voi taas kuin ihmetellä. Viitanen on ollut viime aikoina pelaamaan päästessään yksi joukkueen parhaista. Tämä uusi Lukosta tuleva hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 48 peliin 24 tehopistettä, kun Viitanen aikoinaan teki parhaalla A-junnukaudellaan 33 pelissä 51 tehopistettä. Samoin mieluummin katsoisin kokoonpanossa omaa kasvattia Tomi Ahosta kuin jotain Rauman tusinajunnua. Mitähän mahtavat esimerkiksi Myllymäki, Roihu tai Paananen ajatella, kun kokoonpanoon tuodaan toiselta puolelta Suomea ilman mitään näyttöjä tältä tasolta antaneita junnuja? Voisin kuvitella ettei ainakaan hyvää tee joukkueen yhtenäisyydelle tässä vaiheessa kautta. Eri asia jos olisivat edes sellaisia vahvistuksia, jotka oikeasti vahvistaisivat joukkuetta sanan varsinaisessa merkityksessä.

Jotain KeuPan "scouttaamisesta" kertoo se, että kotisivujen tiedotteessa olevat tilastot ko. pelaajista heittävät täysin häränpyllyä: http://www.keupaht.fi/keupa-uutiset/121-keupan-ja-lukon-valilla-pelaajaliikennetta. Oikeat tilastot on nähtävissä esimerkiksi tästä: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=9&stgid=2581#pelaajat. Ei ilmeisesti ihan turhan paljoa ole asiaan paneuduttu. Samaan on lähdetty myös paikallislehden uutisessa, keuruulainen urheilujournalismi on näköjään sekin puuhastelutasolla. Olisikohan homma mennyt niin, että on soitettu Lukkoon jos sieltä irtoaisi muutama pelaaja ja sitten haalittu kaikki mitä on saatu sen enempää tutkimatta.

Muutoinkin olen vastaan kaikenlaista farmipelleilyä ja nyt KeuPa on hankkinut jo viisi pelaajaa siirtorajan umpeutumisen jälkeen.. Esimerkiksi SaPKo on päättänyt ettei farmiksi rupea. Sielläkin kokoonpano kärsii loukkaantumisista, mutta he pelaavat vajaalla rosterilla mieluummin kun lähtevät hankkimaan tällaisia pelaajia. Arvostettavaa toimintaa. KeuPa ei ilman mitään yhteistyökuvioita oikein pärjäisi, mutta tällainen on jo lähinnä naurettavaa.

Loppuun täytyy vielä sanoa, että kuten Keuruulla, myös monella muulla paikkakunnalla istuu yläkerrassa vuodesta toiseen samat jampat, jotka karkeasti sanottuna hidastavat lajin kehittymistä. Mädät sekä vanhat omenat pihalle ja uutta verta tilalle!
Näinhän se vähän on. KeuPa ei ilman Raaskan panosta olisi ikinä Mestiksessä, mutta nyt alkaa valitettavasti tulemaan rajat vastaan. Kun toiminta on monessa suhteessa lähellä ammattimaisuutta, niin olisi syytä johtoportaankin olla. Joku ammattitaitoinen päätoiminen urheilutoimenjohtaja suhteellisen vapailla käsillä ei olisi KeuPalle pahitteeksi. Toki rahaa tähän ei liiemmin taida olla.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
Joopa, täytyy myöntää, että olin aivan häpnaadilla isketty luettuani viimeiset uutimet. (<--- tahallinen kirotusvihre)

Ei täällä tosiaan mitään raumlaissi juniorei tarvita! Jäljellä olevat vieraspelitkin Kajaanissa, Jyväskylässä ja Savonlinnassa, eli matkaa Raumalta tulee!!!

Ja erityisesti se valmentajan vaihto ihmetyttää. Kala on kyllä kova pitkän linjan lähes ammattilainen, jolla vyöllään kaksi Suomi-sarjan mestaruutta kolmen kauden aikana, mutta ei tällaista pelkän herättelyn takia olisi tarvinnut tehdä. Parempaa olisi pitänyt keksiä.

Jos nyt vielä viitsin perjantaina hallille kömpiä, niin pitää yrittää nykäistä Okaa hihasta ja kysellä vähän perusteluita. Äkkiseltään kyllä tuntuisi siltä, että tuskin ehtii rupattelemaan...
 

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT
Jäljellä olevat vieraspelitkin Kajaanissa, Jyväskylässä ja Savonlinnassa, eli matkaa Raumalta tulee!!!
Ihanko tosissasi meinaat? Eiköhän nämä keikkamiehet asustele kuitenkin Keurusharjulla, kuten aiemmatkin lainat.

Rauman miehet tulee enemmän kun tarpeeseen. Varsinkin, kun kuumeilu on tiputtanut sairastuvalle Lindstenin ja Mäkelän. Lisäksi pari miestä on koulunpenkillä ja Roihulla oireilee vanha vamma.
 
Viimeksi muokattu:

Pakki-pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Jonkinlaista heräämistä oli Hokki-peliin tapahtunut. Ei ainakaan tullut rökäletappiota, joita edellisissä peleissä on tullut riittämiin. Olisihan 1-4 tilanne täytynyt pitää, mutta onneksi pelaajat ei menettänyt uskoa silloin, kun Hokki meni ohi 5-4:ään, vaan jatkoi taistelua ja sai yhden pisteen. Saattaa olla Play-off -paikkaa ajatellen jopa se ratkaiseva piste.

Tänään todella kova, ehkä kovin, haaste, kun Jukurit saapuu Keuruun jääpalatsiin. Harva varmaan odottaa pisteitä. Tärkeintä olisi saada ehjä ja tasapainoinen esitys, ennen peliä on turha puhua pisteistä. On Jukurit tällä hetkellä vain niin kovassa kunnossa.

Saas nähdä, kuinka kokoonpanot tänään muotoutuvat. Onko Jormakka rosterissa? Entä Kiiskinen? Kuka tilkitsee maalinsuuta?
 

Iltapuhde

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT, JYP, Ilves
No ehjä ja tasapainoinen esityshän sieltä tuli, noin KeuPan mittapuulla. Tässä on nyt vielä mielenkiintoinen asetelma kun on paljon mahdollista että kyseinen kaksikko kohtaa toisensa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella ja uskomatonta että KeuPa kaatoi Jukurit kaikissa runkosarjan kotipeleissään. En sitten tiedä minkälainen yhdistelmä Jukurit on silloin kun pelaavat hyvin, mutta Keuruun reissut heiltä ovat olleet kaikkea muuta kuin mitä olen odottanut näkeväni (ainakin tehotonta), jospa tuo pakastin jäädyttää Mikkelin poikien ranteet ja vähän korvien väliäkin. Joka tapauksessa KeuPan taisteluilme oli palautunut hyväksi, eikä maalille johtanut avointa väylää ja Karjalainen oli maalilla itse varmuus. Tämähän oli nyt sitten ensimmäinen kotipeli mestiksessä, jossa KeuPa-maali pysyi puhtaana. Lukon junnupakit taisivat pelata melko vähän, eikä heistä oikein minkäänlaista kuvaa itselleni päässyt muodostumaan. Tällä ilmeellä uskon KeuPan kahmaisevan viimeisen pudotuspelipaikan itselleen, mutta paljon tietysti riippuu myös varsinkin Peliittojen edesottamuksista, heillähän pudotuspelipaikka on myös täysin omissa käsissä...
 
Jos kyseisellä kärkkäällä ilmauksella joku sanoma oli, niin se, että en usko tämän Tupamäki->Rautakorpi vaihdoksen tuovan merkittävää hyötyä joukkueelle. Sanotaan nyt kuitenkin, että olen väärässä enemmän kuin mielelläni ja olisi jotenkin aika hienoa kohdata Keupa ekalla kierroksella!
Taisin olla väärässä. Aikamoiseen hurmokseen on tämä hra Rautakorpi joukkueensa saanut. Se taitaa olla kuulkaas niin, että tässä vielä kohdataan.
 

Pakki-pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Noin vain KeuPa HT taisteli itsensä kevään peleihin. Lähtökohdat olivat tietysti vaikeat, kuten lähes aina nousijajoukkueella. Oma toivomus KeuPasta oli ennen kauden alkua, että toivottavasti joukkue näyttää pelaamisellaan kuuluvansa Mestikseen. Sen joukkue näyttikin melko nopeasti, vaikka alussa ei pisteitä meinannut tullakkaan. Mutta kauden edetessä Jukureiden ja KooKooiden kaaduttua usko joukkuetta kohtaan on kasvanut jatkuvasti.

Nyt voidaan todeta valmentajanvaihdoksen olleen todellakin onnistunut ratkaisu seuralta. Tavoite oli pudotuspelit, haluttiin vielä kokeilla heräisikö joukkue karmean tappioputken jälkeen vai loppuiko koneesta tosiaan bensa hieman liian aikaisin. Ja joukkue heräsi viimeisellä mahdollisella hetkellä, kaatoi Jukurit ja Akatemian, mikä riitti niukin naukin pudotuspeleihin. Kaudelle aseitettu tavoite on toteuttu, mutta nyt tavoite on varmasti voittaa jokainen seuraava ottelu yksi kerrallaan.

Tuleva haaste, ottelusarja paras 7:stä Jukureita vastaan on varmaan monen kiekonseuraajan mielestä jo ratkaistu. Runkosarjakohtaamisilla, jotka menivät tasan 3-3 joukkueiden kesken, ei ole enää mitää merkitystä, mutta kertoo sen että kotijoukkueet olivat vahvoilla. Jukureilla on tällä hetkellä kaikki paineet niskassaan, kun taas KeuPa voi lähtee tietyllä tapaa paineettomasti. On ottelusarjan lopputulos sitten 4-0 Jukureille tai 4-1 KeuPalle, niin kumpikaan lopputulos ei olisi itselle mieletön yllätys. KeuPaa seuranneena on nähnyt melko monta ihmettä viime vuosien aikana, lähes kaikki on mahdollista kun on kyse KeuPa HT:sta!

Toivottavasti saadaan Keuruulle pitkä ja kiihkeä kiekkokevät, jälleen kerran! Vielä kun saataisiin sairastuvan sotureita askiin mm. Kumpulainen, Kiiskinen ja Jormakka, niin "40 vuotta Keupan II-divisioonan organisaatiossa pyörinyt Rautakorpi" voi johdattaa joukkonsa Kalevankankaalle luottavaisin mielin!
 
Suosikkijoukkue
KK
Mitään pois Keupalta ottamalta, niin kuluvalla kaudella oli helpoin päästä pudotuspeleihin kuin ehkä koskaan akaisemmin. Itse en juurikaan yllättynyt Keupan otteet, mutta pudituspeleissä tulee kylmää kyytiä.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Mitään pois Keupalta ottamalta, niin kuluvalla kaudella oli helpoin päästä pudotuspeleihin kuin ehkä koskaan akaisemmin. Itse en juurikaan yllättynyt Keupan otteet, mutta pudituspeleissä tulee kylmää kyytiä.
Tottakai tällä kaudella pudotuspeleihin pääseminen oli helpompaa kuin koskaan aiemmin, senhän voi päätellä jo joukkuemäärästäkin, joka on vähäisempi kuin muilla kausilla. Joka tapauksessa kaksi joukkuetta jäi taakse ja se on tasan kaksi enemmän kuin mitä kukaan ennen kauden alkua osasi odottaa. KeuPa HT on oman mestaruutensa jo voittanut ja pudotuspeleihin voi lähteä vain nauttimaan keväästä :)
 
Suosikkijoukkue
KK
Tottakai tällä kaudella pudotuspeleihin pääseminen oli helpompaa kuin koskaan aiemmin, senhän voi päätellä jo joukkuemäärästäkin, joka on vähäisempi kuin muilla kausilla. Joka tapauksessa kaksi joukkuetta jäi taakse ja se on tasan kaksi enemmän kuin mitä kukaan ennen kauden alkua osasi odottaa. KeuPa HT on oman mestaruutensa jo voittanut ja pudotuspeleihin voi lähteä vain nauttimaan keväästä :)
Niin kuin sanoin, mitään pois ottamatta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös