Lieminen

Jäsen
Eihän tuo nyt varsinaista farmiyhteistyötä ole. Esim. Hokilla on lainoja Kärpistä ja HPKsta jne. Ihan normaalia paikkailua. Vaikka olihan siellä tosiaan ne heittomerkit tuolla viestissäsi.

Muuten toki Vemmullekin vois roolin keksiä, mutta ei sitä tarvita jumbosijoituksilta nousemiseen. Tällä hetkelläkin ollaan vain sijan ja yhden pisteen päässä play-offseista sijalla 9. SaPKo on takana reilusti maalieron turvin.
 
Mitäs tähän?

Bacon

Jäsen
Hemmetin mielenkiintoista olisi seurata Zborilin otteita. Olisin enemmän kuin otettu, jos joku KeuPan kannattaja viitsisi laittaa jonkinnäköistä raporttia siitä miten kaveri siellä hiihtelee. Tuntuu tuo junnusarja olevan tällä hetkellä vähän väärä paikka kehittyä niin hienoa, että KeuPa tarjoaa pelipaikkaa. Mäkisestä ei ole mitään hajua, millainen pelaaja kyseessä, mutta ilmeisesti pärjännyt ihan hyvin?
 
Tissit.

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuonne SaiPan A-juniorit ketjuun kirjoittelin vähän kuvausta Mäkisestä. Sieltä voi käydä kurkkaamassa.
 
"Jos haluat pizzaa, mene pizzeriaan. Jos haluat maaleja, mene maalille. SaiPa haluaa pizzaa."

-Nimimerkki Bacon 17.11.2015 kun SaiPa oli hävinnyt Hifk:lle 4-3-
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Jaahas, Mäkisen ja Zborilin lisäksi maalivahti Oskari Setänen tulee lyhyellä sopimuksella pelaamaan viikonloppuna yhden pelin. Toivottavasti näille onnistuttaisiin sorvaamaan pidempiaikaisia sopimuksia.

Setänen olisi hyvä lisä maalille, sillä Suomalaisen toiminta on varsin ailahtelevaa.. Välillä torjuu ihan hyvin, kun taas välillä tulee alokasmaisia virheitä. Myös Suomalaisen perustekniikassa näyttää olevan puutteita. Zborilille soisin kunnon näyttöpaikan vaikkapa laiturina. Kuten eilen huomasimme, niin tässä kaverissa on nopeutta ja sähäkkyyttä mikä ei oikein pääse sentterin paikalla oikeuksiinsa tällä tasolla. Esimerkiksi Granlund ajettiin aikanaan sisään NHL:n laiturin paikan kautta ja sama tilanne on kyseessä tässäkin.

p.s En väittänyt, että Zboril on pelitaidoiltaan Granlundin veroinen, jos joku meinaa sillä näsäviisastella.
 

Pakki-pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
24.9.2014. KeuPa HT:n Mestis-historian ensimmäinen voitto, vieläpä täydet kolme pointsia! Hyvältä näyttää KeuPan taival Mestiksessä tässä vaiheessa. Joukkue pystyy haastamaan vastustajan kuin vastujan, hallia on ehostettu ja yleisökin löytää reitin Keuruun jääpalatsiin, ainakin vielä! Vertailuna Keski-Suomen "suurten" urheilutapahtumien yleisömäärät tänään: JYP-Akatemia 403, Happee 529 ja KeuPa 562.

Pakko nostaa esille Keuruun omat pojat; Tomi Ahonen, Taneli Maasalo, Joni Mäkelä sekä Vili Palola! Ahonen painanut KeuPa-paidassa koko ikänsä, junnuista 2-divisioonaan ja Suomi-sarjan kautta Mestikseen. Ja tehot tänään 0+2. Kapteeni-Maasalo pamautti tehot 2+1, jauhaa yv:tä ja taistelee av:t esimerkillisesti! Joni Mäkelälle ensimmäinen Mestis-peli ja ensiesiintyminen kotiyleisölle, toivottavasti jaksaa tehdä töitä ja kasvattaa rooliaan! Palola nousee tällä kaudella Mestiksen eliittiin, toivottavasti pysyy kasassa! Todella tärkeä mies KeuPalle hirmuisella vedollaan, oivaltavilla syötöillään sekä hyvällä pelinluvulla erityisesti hyökkäyspäässä.

Hienoa seurata, kun KeuPa-kasvatit ovat suuressa roolissa kasvattajaseurassaan. Neljä oman kylän poikaa Mestis-KeuPassa ei ole itsestään selvää, kun otetaan huomioon 10 000 hengen asukasluku!
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Hienoa KeuPa HT! Ensimmäinen voitto irtosi suhteellisen ehjän esityksen päätteeksi. Ensimmäisen ja toisen erän alut olivat vaikeampia, mutta muuten koko peli mentiin KeuPan tahdissa. Hieno peli koko joukkueelta kapteeni-Maasalon johdolla. Pitkäsellä ei maaleihin ollut juuri sanottavaa. Tosiaan omat kasvatit olivat kaikki hyviä tänään, tuo lisämielenkiintoa pelin seuraamiseen kun kaukalossa on oman kylän poikia. Mäkelältä kotiyleisön edessä hyvä peli, sai painetta aikaan hyökkäyspäässä, katkoi syöttöjä keskialueella ja pelasi muutenkin energisesti, kokoonpanoon vain jatkossakin. Palola on mielestäni tällä hetkellä KeuPan tärkein yksittäinen pelaaja. Korvaamaton erityisesti ylivoimalla, todellinen viivapelote. Myös Ahosen tarina on tosiaan hieno. Pari kautta sitten vielä tuskaili peliaikansa kanssa ja kävi välillä kakkosjoukkueen mukana kolmosdivarissa, nyt on avainasemassa pyörittämässä ylivoimaa Mestiksessä.

Maalivahtien taisto meni tänään selkeästi KeuPalle. Ore ei juuri vakuuttanut ja saakin ottaa pari kotijoukkueen maalia niskoilleen. Hauska fakta on se, että Pitkänen aloitti viime kauden Keuruun Pallossa, kun taas Ore sellaisessa pikkuseurassa kuin Helsingin IFK. Eipä se tänään jäällä näkynyt. Pisteputkessa on hyvä jatkaa kohti perjantain jumbofinaalia, jossa on mahdollista napata jo seitsemän pinnan kaula SaPKoon ja hypätä ainakin hetkellisesti playoff-junaan!
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Jotenkin on aistittavissa (vai onko harha-aistimus) että KeuPalla on innostunut ja iloinen tekemisen meininki. Tämä on erittäin iso asia tämän kauden Mestiksessä, josta monilla on pelkkää masentavaa sanottavaa.

Ja pidän tällaista voittoa K-Vantaasta vai pitäisikö puhua Metropolialueen Kiekkojoukkueesta erittäin hienona. Vastassa ei kuitenkaan ollut mikään kevyt yhdistelmä noin niinkuin nimien valossa, mutta tuollainen kokoelma tosin saattaa olla joukkuemielessä kevyehkö. Hieno voitto kuitenkin.

Toivottavasti innostus siellä jatkuu ja kantaa lisävoittohin. Monessa muussa joukkueessa ollaan ainakin ulospäin aivan liian mollivoittoisella mielellä liikkeellä. Huolestuttavinta minusta on se, että jos esim. Ismo Lehkonen pitää tätä kautta täysin turhana. En muista mistä tämä hyppäsi silmille enkä jaksa kaivaa esiin tarkkaa lainausta ja tietenkin toivon ettei tällainen olisi totta. Mutta millä saat pelaajasi pelaamaan jos millään ei oikein itselle ole väliä.

Toivotaan siis että KeuPa näyttää omalla esimerkillään miten innostus ja positiivinen tekeminen kantavat vaikeinakin aikoina.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Voihan KeuPa.. Kaikki mahdollisuudet oli napata täysi pistepotti eilen, mutta loppuhetkillä kolme pistettä vaihtuikin yhteen. Tosin kokonaiskuvaan peilaten yhteenkin pisteeseen voi olla tyytyväinen, sillä SaPKolla oli omat paikkansa. Lisäksi KeuPan ensimmäinen maali oli vähintäänkin kyseenalainen ja SaPKon 1-1 -tasoitusmaali hylättiin korkeana mailana. Tuo tilanne tuli niin nopeasti, että itse en osaa sanoa juuta enkä jaata. Toinen erä oli kuitenkin keuruulaisten ja siinä päästiinkin jo kahden maalin johtoon, mutta sitten kävi kuinka kävi..

Kolmannen alussa Hutulla oli tyhjä maali paketoida peli, mutta mies ei tyhjästä maalista onnistunut ja kuten yleensä, josset itse tee niin kaveri tekee. SaPKo kavensikin heti tuota tilannetta seuranneesta hyökkäyksestä. Viimeiset kymmenen minuuttia pelattiin KeuPan vetäytyessä oikeastaan vain yhtä päätä. Maali roikkui ilmassa ja sieltähän se sitten myös tuli. Jatkoajasta jäi karvas maku. KeuPalla oli omat paikkansa ratkaista peli, mutta tällä kertaa ei osunut. SaPKon voittomaali herätti sen sijaan närää. Kiekonriistoa edelsi niin selkeä koukku, että se olisi vain pitänyt ottaa pois vaikka pelattiinkin jatkoaikaa. Tästä SaPKolainen läpi ja kädet kattoon. Tosin KeuPakin saa tuossa mennä itseensä, sillä ei koko nelikko voi pelata tuollaisessa tilanteessa itseään ulos. Tietty kurittomuus vaivaa KeuPaa jatkuvasti.

Loppuun vielä muutama poiminta ranskalaisilla:

- Rangaistuksia otettiin taas liikaa suhteessa vastustajaan.
- Omista pois pääseminen on vaikeaa. Vastustaja saa liikaa pitkiä pyörityksiä ja KeuPan saadessa kiekon, vastustaja onnistuu riistämään sen meidän pakeilta liian usein. Hyökkäysalueella pärjätään kyllä, kun Kumpulaiset ja kumppanit pääsevät pörräämään kiekon kanssa.
- Viisikkopuolustusta on tarkennettava. Vastustaja saa aivan liikaa läpiajoja, ylivoimahyökkäyksiä ja ilmaisia maalipaikkoja ottelua kohden.
- Suomalaiselta hieno comeback, ilman hänen torjuntojaan yksikin piste olisi voinuy jäädä saamatta.
- Mörskylle varmasti helpottava maali, toivottavasti avaisi miehen pelaamista.

Toivottavasti Lindstenille ei käynyt pahemmin, koska sentteripula vaivaa jo nyt. Toivotaan, että Peränen ja Kiiskinen saataisiin takaisin mahdollisimman pian. Peliä tekevä sentteri ja peliä avaava puolustaja eivät olisi pahitteeksi. Vaittisen kokoinen aukko on puolustuksessa.. Mutta on tuossa pelissä paljon hyvääkin ja keskiviikkona lähdetään ennakkoluulottomasti jatkamaan pisteputkea Heinolaan!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
Lisäksi KeuPan ensimmäinen maali oli vähintäänkin kyseenalainen...
Eihän tuossa mitään epäselvää ollut. Kolme sekuntia erää jäljellä ja aloitus Kerhon päässä. Aloitus uusittiin, mutta toimihenkilö ei saanut siirrettyä kelloa takaisin kohdalleen. Uusi aloitus, 100-0 voitto KeuPalle ja kiekko verkkoon.

Se 2-0 maali sen sijaan oli vähän epäselvä, mutta videoltahan se sitten tarkistettiin ja maali hyväksyttiin. Kerhon korkeana mailana hylättyä maalia kukaan ei edes protestoinut, eli eiköhän sekin ihan oikein mennyt.

Muuten kyllä allekirjoitan Legendan kirjoituksen täysin, hyvää analyysiä.

Edit: Ja se ratkaiseva maali jäi tosiaan kaivelemaan. Kake vedettiin niin selvästi nurin ihan meikäläisen nenän edessä, että jäin ainakin kymmenen minuutin ajaksi vielä istumaan katsomoon kättelyiden jälkeen. Tuomarit olivat tosi hyviä 63 minuuttia ja sitten lopuksi tuollainen aivopieru! Taisi olla molemmilla kotona sauna (ja ehkä jotain muutakin) lämpenemässä ja kaljat kylmässä. Eihän siinä tilanteessa viitsi mitään voittolaukauksia edes ajatella...
 
Viimeksi muokattu:
"En pidä epätodennäköisenä, ettemme tule näkemään samanlaisia tapahtumia esimerkiksi Transnistriassa." -Ilkka Kanerva.

Deivid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis
Sportin puolustaja Antti Uitto matkaa lainasopimuksella KeuPan Mestis-joukkueeseen.

Antti Uitto on kuntoutunut kauden alla sattuneesta loukkaantumisestaan. Vaasan Sportin puolustaja hakee pelituntumaa Keuruulta KeuPan riveistä. Lainasopimus kestää viiden ottelun ajan.

Tuo kyllä varmasti jämäkkyyttä tuohon puolustukseen ja etenkin kokemusta!
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oskari Setänen, Henrik Forsberg, Antti Jaatinen, Toni Suuronen, Eetu Koski ja Jesper Piitulainen Lukosta KeuPan riveihin ainakin tämän päivän otteluun.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Tulipas kerralla kova nippu Keuruulle. Ihme ettei enempää Peliittojen verkko heilunut.

Uitolta näköjään tilastoista päätellen erittäin tyhmään paikkaan jäähy ottelun lopussa. Oliko todella idioottikakkonen, vai menikö tuomarin piikkiin?

Pressissä valmentaja vähän naureskeli jopa sille, että on pienoista kannattajakulttuuria muodostunut KeuPan ympärille. Respektit siitä Keuruulle.
 
Kun järki loppuu, alkaa taide.

Iltapuhde

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT, JYP, Ilves
Voihan KeuPa!!! Kiitokset taas hienosta kiekkoviihteestä, erittäin viihdyttävä näytös! Jossittelu on turhaa, mutta kyllä jäi ankarasti kaivelemaan se ettei pistettäkään jäänyt kotiin. Peli hyvin hallussa ja kaikki ainekset voittoon, mutta sitten kaikki häipyy kuin tuhka tuuleen yhden mustan hetken seurauksena. (aiheeton jäähy KeuPalle, sitten alivoimalla ajattelematonta kikkailua omassa päässä kun kiekko olisi vain pitänyt vetää toiseen päätyyn, siitä kiekon menetys, taklaus ja kiekonriisto josta toinen aiheeton jäähy, TuTo:lle tasoitus kahden miehen ylivoimalla ja momenttumi samoin, hetken päästä johtomaali joka piti loppuun asti). Vatuttaa kun pisteet on niin "näpeissä" mutta jäävät saamatta. TuTo:lle toisaalta kunnia fiksusta pelaamisesta ja hyvästä viimeistelystä, mutta se on myös sanottava että Setäsellä ei ollut uransa paras ilta tänään vaikka muutaman kopin ottikin. Pirteää peliä kuitenkin joukkueelta ja hyvää kannustusta joita on ilo seurata, pitkästymään ei pääse näissä matseissa...
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Onnittelut sarjanousijalle kahdesta Peliitta-kaadosta. KeuPa on ollut kyllä positiivinen tapaus Mestiksessä. Keuruun pienessä mökissä ollut vieläpä runsaasti katsojiakin. Tavoitteena on vielä tämän kauden aikana Keuruulla henkilökohtaisesti visiteerata. Sarjanousijan innolla pärjää tässäkin sarjassa yllättävän pitkälle, vaikka ei materiaali kärkipäästä olisikaan.
 
Kussa on mun hopotiti?

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Aikamoista pakkirulettia teillä näyttää olleen, ja jatkuu vain. Ässissä käytännössä alkusyksyllä ilman peliaikaa jäänyt nuorten maajoukkuepuolustaja Valtteri Parikka saapuu myös Keuruulle ainakin maaottelutaukoon asti. Varmasti pätevä vahvistus teille..
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)

luotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
Keuruu on ehdottomasti suosikkini mestiksessä. KeuPa on myös yllättänyt monet positiivisilla esityksillään, sillä ennen kauden alkuahan joukkue lytättiin aika totaalisesti harjoitusmatsien perusteella. Tsemppiä ja tukalia hetkiä vastustajille sinne Keuruun kylmiöön.
 

Pakki-pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Pelikielto kärsitty ja taas mennään... Tiukka kamppailu KeuPa-SaPKo päättyi kotijoukkueen riemastuttavaan voittoon!

Ensimmäinen erä tasaisen tylsää nyhjäämistä, lievää SaPKon hallintaa. Toiseen erään KeuPa paransi huomattavasti ensimmäisestä erästä ja painoi peliä SaPKon päätyyn. Ajassa 22.33 Juuso Mörsky siirsi pikkumustan ohi Antti Leskisen. Millintarkan syötön tarjosi Janne Kumpulainen.Erän edetessä Sinkkosen "Jasi" joutui muutaman KeuPan perättäisen pitkän hyökkäyksen jälkeen turvautumaan aikalisäänkin.

Kolmas erä aloitettiin KeuPan johtaessa jalkapallolukemin 1-0. SaPKo lähti hakemaan tiukasti kavennusta, ja Keuruun jääpalatsin "mediasuorakulmio" näytti tilanteeksi 1-1, kun kolmatta erää oli pelaamatta n.10minuuttia. SaPKon kavennuksen napautti Mikko "Nuuta" Nuutinen erinomaiselta vetosektorilta, KeuPan alivoimanelikon keskeltä. Tässä vaiheessa katsomossa nousi ajatuksia; nyt on pakko hoitaa voitto kotiin, joudutaanko taas jatkoajalle vai löytyykkö KeuPa-sotureilta voimia ottelun voittoon varsinaisella peliajalla.

Kavennuksen jälkeen KeuPa osoitti, että tänään pistee jäävät Keuruulle. Ajassa 54.32 KeuPan nelosketju näytti osaamistaan; Kiiskinen ryösti kiekon SaPKo-pakilta, syötti Keuruun omalle kasvatille Tomi Ahoselle, joka löi ranteet lukkoon ja kiekon vasempaan yläkulmaan. Pubi ja katsomo räjähti, kiitti "Tomppaa", ja tsemppasi kotijoukkueen yli SaPKon loppurynnistyksen! Ahoselle kiekko talteen ensimmäisen Mestis-maalin merkiksi. Osuma oli samalla Tomi Ahosen 400:s KeuPa-nutussa!

Näin KeuPa pääsi mukavissa tunnelmissa viikonlopun viettoon ja hijalleen keskittymään ensi viikon revanssiotteluihin JYP-Akatemiaa vastaan.
 

Iltapuhde

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT, JYP, Ilves
Siinä mielessä eilinen SaPKo-peli oli hyvä että niiltä karmeilta munauksilta joissa tarjotaan vastustajalle paikkoja vältyttiin oikeastaan täysin ja jäähyboksistakin pysyttiin poissa lukuunottamatta kolmannen erän alkupuoliskoa. Tällä ilmeellä kun joukkue jatkaa niin pisteitä kyllä irtoilee sieltä täältä... Kamppailupelaamisen ja taklausten osaltahan peli oli viihdyttäväkin.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Onpas pitkä aika, kun tänne ketjuun on viestejä tullut. Koitetaanpas herätellä keskustelua henkiin ja toivottavasti muutkin yhtyisivät mukaan. Te KeuPa-mieliset, jotka tätä palstaa luette, rekisteröitykää vain rohkeasti mukaan Jatkoajan puolelle niin saadaan hyvää keskustelua aikaiseksi.

Odotuksiin nähden KeuPan kausi on lähtenyt käyntiin jopa yllättävänkin hyvin ja käyrä osoittaa tällä hetkellä ylöspäin. Kuka olisikaan uskonut, että KeuPa ei ole sarjajumbo, kun 1/3 sarjasta on pelattu? Ennustin KeuPan nettisivuilla edesmenneeseen vieraskirjaan ennen kauden alkua noiden parin harjoitusottelun jälkeen, ettei KeuPa tule kauden aikana kymmenellä maalilla häviämään ja sain monta eriävää mielipidettä, nyt hymyilyttää. Tuntuu, ettei monikaan oikein osaa käsittää kuinka harvinaista on, että Keuruulla pelataan Mestis-kiekkoa. Eilen KeuPan pelatessa kauden parhaan pelinsä yhtä sarjan ennakkosuosikkia vastaan, oli katsomossa vain 460+rapiat katsojaa. Kaikki kynnelle kykenevät hallille ja käsiä yhteen!

Eilinen ottelu oli omaan silmään KeuPan osalta kauden kokonaisvaltaisesti ehjin ottelu. Pystyttiin luomaan painetta Jukureiden päätyyn ja hallittiin peliä pitkiä jaksoja. Lisäksi alkukautta leimanneet yksilövirheet loistivat eilen lähes kokonaan poissaolollaan. Noh, eihän ottelu olisi KeuPan ottelu mikäli sieltä ei paria ylivoimahyökkäystä tulisi omaan päähän, mutta joka tapauksessa vähemmän kuin alkukaudella. KeuPan puolustajat ovat innokkaita nousemaan, hyvä niin, mutta välillä pitäisi muistaa se puolustajan ensisijainen tehtävä ennen hyökkäyksiin lähtöä. Eilisessä Jukuri-pelissä hyökkääjät paikkasivat kuitenkin pakkien nousuja paremmin kuin yhdessäkään aikaisemmassa ottelussa.

Yksittäisistä pelaajista on pakko mainita Janne Kumpulainen. Tällä hetkellä peli-ilo ja itseluottamus paistaa hänen otteistaan, luistin kulkee ja maisema vaihtuu. Parhaimmillaan kaveri tekee kentällä mitä haluaa. Kumpulaisen rohkeat ajot pieniin väleihin aiheuttavat lähes joka kerta vaarallisen maalipaikan. Lisäksi Kumpulaiselta on vaikeaa, ellei jopa mahdotonta riistää kiekkoa sääntöjen puitteissa. Tästä pääsemmekin KeuPan ylivoimapeliin. Vaikka eilisessä pelissä neljästä maalista kolme tuli ylivoimalla, ei se mielestäni siltikään näyttänyt hyvältä. Kiekon alueelle tuominen ja pakkopelin käynnistäminen tuottaa tällä hetkellä vaikeuksia. Mikäli pakkopeli saadaan pyörimään, niin kiekon liikuttaminen on liian hidasta ja ylivoimapeli tehdään turhan vaikeaksi. Yksinkertaisemmin vain viivan kautta toimituksia maalille niin hyvää tulee.

Erno Suomalainen on ollut viime aikoina pelaamaan päästessään mainio. Alkukaudella sattui pari vaikeampaa peliä, mutta viime pelit ovat häneltäkin olleet hyvää suorittamista. Erityiskiitokset vielä Oskari Setäselle, jonka ansiosta KeuPa on saanut tällä kaudella jo ties kuinka monta pistettä. Väittäisin ettei ilman Setäsen huippupeliä KeuPalle olisi tarttunut pistettäkään mukaan esimerkiksi ennen maaottelutaukoa pelatusta Akatemia -pelistä. Jos Lukosta ei peliaikaa tule jatkossakaan, niin toivottavasti KeuPassa olisi aina paikka auki. Lopetetaan tällä kertaa tähän, viikonlopun peleistä olisi tärkeää ottaa pisteitä, kun kohdataan tärkeimmät kilpakumppanimme!
 

Pakki-pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Jos Lukosta ei peliaikaa tule jatkossakaan, niin toivottavasti KeuPassa olisi aina paikka auki. Lopetetaan tällä kertaa tähän, viikonlopun peleistä olisi tärkeää ottaa pisteitä, kun kohdataan tärkeimmät kilpakumppanimme!
Tähän täytyy esittää eriävä mielipide. Muuten allekirjoitan tekstisi täysin!

On totta, että Setänen on ollut tärkeä, kun KeuPassa ollut. Päällimmäisenä mielessä Akatemia-matsi. Mutta ei Setänen kuitenkaan niin hyvä ole ollut, että hänelle kannattaisi tänne mitään varmaa pelipaikkaa järjestää. Otetaan myös huomioon, että meillä on kolme omaa sopimusmaalivahtia, joista Suomalainen ja Pitkänen on jo näyttänyt pystyvänsä pisteitä torjumaan KeuPalle. Miltähän mahtaa Pitkäsestä tai Suomalaisesta tuntua, kun tulee onnistumisia ja sitten ilmoitetaan, että Setäsen Oskari tuleekin huomenna iltapäivällä ja pelaa seuraavan pelin? Ja ehkä sitä seuraavankin, jos Lukko ei tarvitse häntä. Niimpä, ei se ainakaan mielialaa hirveästi nosta!

Huomenna sitten huipputärkeä ottelu LeKiä vastaan. Todennäköisesti rosteri on melko samanlainen kuin SaPKoa vastaan. Eli ei muuta kuin karnevaalit pystyyn, nahkarukkasta yhteen ja viisauksia/kannustuksia huutelemaan!
 
Suosikkijoukkue
Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
Onko paikallisilla tietoa / huhuja KeuPan kauden taloudellisista tilanteista? Onko hallilla riittävästi pöhinää? Onko kustannukset pysymässä budjetoidussa jne...

Urheilupuoli on mielestäni hoitunut tyylikkäästi ja joukkue taitaa nauttia koko kiekkoilevan Suomen sympatioita.
 
Kaikkea mitä sanon saa ja täytyy käyttää minua vastaan.
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Tähän täytyy esittää eriävä mielipide. Muuten allekirjoitan tekstisi täysin!

On totta, että Setänen on ollut tärkeä, kun KeuPassa ollut. Päällimmäisenä mielessä Akatemia-matsi. Mutta ei Setänen kuitenkaan niin hyvä ole ollut, että hänelle kannattaisi tänne mitään varmaa pelipaikkaa järjestää. Otetaan myös huomioon, että meillä on kolme omaa sopimusmaalivahtia, joista Suomalainen ja Pitkänen on jo näyttänyt pystyvänsä pisteitä torjumaan KeuPalle. Miltähän mahtaa Pitkäsestä tai Suomalaisesta tuntua, kun tulee onnistumisia ja sitten ilmoitetaan, että Setäsen Oskari tuleekin huomenna iltapäivällä ja pelaa seuraavan pelin? Ja ehkä sitä seuraavankin, jos Lukko ei tarvitse häntä. Niimpä, ei se ainakaan mielialaa hirveästi nosta!
Totta, asiassa on myös tuo kääntöpuolensa. Joka tapauksessa esimerkiksi Vieraspisteen ryövääminen TuTolta sekä nollapeli Peliittojen vieraana voidaan nostaa sellaisten pisteiden joukkoon mitkä olisi luultavasti jääneet saamatta ilman Setästä. Hyvä kuitenkin, että Erno Suomalainen on parantanut otteitaan ensimmäisten otteluiden jälkeen (vaikka tänään otettiinkin vaihtoon neljännen takaiskumaalin jälkeen). Setäselle toivonkin KeuPa-esitysten johdosta kaikkea hyvää ja toivottavasti saa vielä uusia näyttömahdollisuuksia Lukossa, mutta kyllähän tällaista korttia kannattaa käyttää mikäli mahdollisuus ilmaantuu. Huomenna tosiaan olisi lähes pakko pystyä raapimaan pisteitä ettei ero venähdä jälleen muihin joukkueisiin. Viimeisimmät kotiottelut ovat osoittaneet, että Keuruulla KeuPa pystyy haastamaan tässä sarjassa minkä joukkueen tahansa.

Onko paikallisilla tietoa / huhuja KeuPan kauden taloudellisista tilanteista? Onko hallilla riittävästi pöhinää? Onko kustannukset pysymässä budjetoidussa jne...
En tiedä paljonko ulkopuolista rahoitusta on mukana, mutta tietääkseni yleisökeskiarvo on budjetoitu 500:n paikkeille. Edellinen kotipeli taisi olla ensimmäinen, jossa jäätiin 500 rajan alapuolelle? Sinänsä ironista, että ottelussa missä KeuPa kaataa suureksi yllätykseksi yhden sarjan ennakkosuosikin pelaten kauden parhaan pelinsä, tulee kauden matalin yleisömäärä. Eiköhän huomenna kuitenkin tuo 500 ainakin ylity.

Valmennus on saanut turhankin vähän arvostusta osakseen. Näkymätön työ, jota he tekevät ei näy katsomoon, mutta en usko että kovin moni kaveri olisi saanut KeuPaa pelaamaan tuohon malliin kuin Tupamäki. Aikaisempien kausien hurlumhei-kiekko, jolla Mestiksessä tulisi kylmää kyytiä on poissa ja tilalle on tullut järkevä pelitapa, jolla pystytään haastamaan paperilla vahvempia. Kuten aikaisemmin olen sanonut niin virheitä tulee, mutta näin niinkuin kokonaiskuvassa eteenpäin menoa on ollut havaittavissa tällä saralla.
 
Tässä linkki SaPKo- KeuPa-pelin maalikoosteeseen. KeuPasta voi ainakin sanoa sen, että kultakypärä oli todella nopea ja muutenkin pätevä pelimies ja faniryhmän rumpali ensimmäinen lajissaan Mestiksessä, joka osasi myös rummuttaa eikä vain paukuttaa rumpua. Ja oli KeuPalla paikkoja toisessa erässä tehdä muutama maali, mutta viimeistely oli aika heppoista niissä tilanteissa.
http://www.ita-savo.fi/video/sapko-keupa-ht-5-2-14112014-229402
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Lieminen

Jäsen
Jukurien sarvis-klubin mielestähän se oli suurinta kuraa ikinä :D Ja niin olihan siellä se vinkuva lapsilauma ja huonot tuomaritkn keuruulla. Ja joo huono halli tietysti.

(4-2:han se päätty se peli, liekkö sillä merkitystä tuolloin :D)
 
Mitäs tähän?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy