Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean henkilöllisyyden yhdistäminen (myös huumorilla) tuottaa edelleen yleensä kuukauden pelikiellon. Tällä kertaa kuukauden tauolle jäi NakkiFakiiri.

Nimimerkki kausi pääsee kuukauden rauhoittumislomalle. Katsotaan, jos sen jälkeen TPS-keskustelu onnistuisi ilman viimeisiin lauseisiin pesiytynyttä raivoamista. Aiempi rikehistoria vaikutti loman pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Ketkä Kotkaniemen ja Korpisalon tilalle?

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana J.H #21, 11.10.2018 klo 00.15.

 1. lumperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Muistaakseni Toivolan nimityksen yhteydessä tehtiin tuo muutos ja ei sitä silloin taidettu mitenkään perustella. No, on se ainakin lyhyempi mutta suuri osa kirjoittajista tuntuu käyttävän edelleen tuota urheilutoimenjohtaja -nimitystä.
   
 2. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma
  Tirkkosen Pekkaa siellä kuulemma yritetään. Varmaan moni jo tietääkin.
   
 3. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Ja välillä yritetään Dufvaa tai Virtasta. Parin viikon päästä yritetään taas seuraavaa pois potkittua valkkua? Ei yritetä oikeasti vielä ketään.
   
 4. papa durdin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Eikös Kiven sopimus ole katkolla tän kauden jälkeen? Karrin kun sais takas ni avot! Mutta taitaa olla turha haave.
   
 5. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Olisikohan sellaisessa ideaa, että Kotkaniemi siirrettäisiin hieman vähemmän stressaavaan duuniin urheilujohtajaksi ja hänen tilalleen tulisi sitten joku ihan oikea valmentaja, fysiikkakoutseineen kaikkineen? Ajattelin vain..
   
 6. Nigi Jäsen

  Lainaus:
  Urheilujohtajan duunihan lakkautettiin, joten tuskimpa.
   
 7. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Vähemmän stressaava duuni? Ja noilla nyt nähdyillä näytöillä?

  Lehkosen Ika kaupitteli itseään urheilujohtajaksi pari vuotta sitten, ihme jos ei ole nyt yhtenä vaihtoehtona pöydällä joko päävalmentajaksi tai Uj:ksi.
   
 8. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  On ihmisiä jotka osaavat puhua jääkiekosta ja tietävät siitä enemmän kuin kukaan, kuten Sihvonen, Lehkonen. Sitten ovat ne jotka osaa homman käytännössä. En väitä etteikö Ika osaisi valmentaa, mutta huipputasolta näytöt ovat niin pitkän ajan takaa, etten edes muista.
   
 9. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Väliaikaisesti. Eiköhän uusi UJ ole etsinnän alla.
   
 10. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Lainaus:
  Ei ole katkolla. Teki kesken viimekauden jatkon kaudelle 19-20.
   
 11. Sampr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NHL, Liverpool
  Lainaus:
  Kiven sopimus päättyy keväällä 2019. Karri on siis vapaa ensi kaudeksi, mutta tuskin tänne on tulossa, ottajia riittää muuallakin.
   
 12. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Lainaus:
  Oliko se niinpäin? Okei. Karri olisi kyllä kova, mutta taitaa lähteä ulkomaille tämän kauden jälkeen.
   
 13. Patalappu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Ei kyllä Karri valitettavasti ikinä enää tule tänne valmentamaan, pelkkää hävittävää tiedossa. Parempi jättää voittajana tämä halli...
   
 14. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  En asiaa ole seurannut, mutta äsken luin maikkarin teksti-tv:n sivulta 224 perjantaille päivätyn jutun "Ässät lakkauttaa urheilujohtajan pestin" ja sain tuosta sen käsityksen, että uutta urheilujohtajaa ei ole tulossa. Jutusta:

  "Ässät aikoo paikata urheilujohtajan tehtäviä täysin uudenlaisella järjestelyllä. Seuran mukaan pelaajahankinnoista vastaa jatkossa sitä varten rakennettava erityinen työryhmä. Ässät aikoo tiedottaa ryhmän kokoonpanosta myöhemmin".

  Sitä en sitten tiedä, että kuinka paljon tuohon juttuun on luottamista, kunhan nyt mainitsin kun sen juuri luin.

  *e* Laitanpa vielä linkin tuonne sivulle: MTV Tekstikanava

  *e2* Jotain tuollaista karenssihommaa itsekin pohdin ja näköjään aiheesta olikin jo tässä ketjussa kirjoiteltu. Kiitos silti selvityksestä @San Jose Shark #50 .
   
  Viimeksi muokattu: 28.10.2018 klo 16.24
 15. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Olen samaa mieltä, mutta jos mietitään kuka tai ketkä ovat realistisesti ottaen Ässien mahdollisuuksien rajoissa, en pidä Lehkosta kaukaa haettuna vaihtoehtona. Näkemys lajista on kunnossa, on tottunut tekemään töitä rajallisilla resursseilla ja on erittäin hyvin verkostoitunut. Tosin persoona ei ilmeisesti ole kaikkein helpoin ja se on varmasti yksi syy siihen että läpimurto huipulla on jäänyt tekemättä.

  Ja painotettakoon nyt erikseen etten mitenkään erityisesti toivo Lehkosta Poriin, tulipa vaan nimenä mieleen.
   
 16. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Tuntuisi vähän oudolta jos UJ:n homma on ikään kuin lopullisesti kuopattu. Ehkäpä se lopetettiin vain siksi aikaa, että saadaan jotenkin lain mukaan oikeaoppisesti päästyä Korpista eroon, ilman pelkoa oikeusjutuista. Tuossahan on jokin takaisinotto velvollisuus, jonka kestoa en nyt tähän hätään muista. Mutta uskon kyllä että uusi UJ aikanaan palkataan, kunhan tuo Korpin takaisinottoaika on ohitettu. Onko se jotain puolen vuoden luokkaa nykyään?

  Mikäli UJ jää palkkaamatta, niin sitten tulevaisuus vaikuttaa jotenkin epäilyttävältä. Siellä ei taida johtajistossa olla ketään jolla olisi edes jonkinlainen näkemys pelaajista, junnuista ja heidän kyvyistään. Takko on ainoa joka tulee itselleni mieleen, joka on kartalla maan junnuista ja heidän tulevaisuuden näkymistään. Sitten täytyisi vielä suunnitella urapolut omille ja hankittaville junnuille ja pitäisi olla vähän kartalla siitä että minkälaisia pelaajatyyppejä joukkue kaipaa. Valmennus varmasti haluaa aina enemmän ja parempia pelaajia ja talouspuolen johto koittaa toppuutella kuluja. Siinä välissä pitäisi jotenkin osata tehdä työtä ja nimenomaan pitäisi olla sitä urheilupuolen osaamista. En sano pahalla, mutta jos tämä Mikael Lehtinen jonkun hevosveljiensä kanssa menee siihenkin hommaan päsmäämään, niin en näe tulevaisuutta todellakaan kovin ruusuisena.

  Kun jotain 16-vuotiasta lupaavaa espoolaisjunnua houkutellaan hyppämään Ässien kelkkaan ja poika/hänen isänsä kysyy että miksi hän tulisi Poriin, kun Oulusta ja Raumaltakin jo kävivät kyselemässä? Niin haluaisin tosiaan nähdä millaista pakettia Lehtinen osaa tarjota, vai tuleeko hänelle edes mieleen että tuollaistakin työtä tarvitsee tehdä? Joku lajin tuntija tuohon hommaan tulisi saada, ettei olla taas siinä tilanteessa kun Niklas Hede ja kumppanit vetää Ässien ykkösketjussa..

  Ja totuttuun tapaan koko teksti täyttä mutuilua, älkää ottako vakavasti :)
   
  Viimeksi muokattu: 28.10.2018 klo 15.13
 17. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Ei ole mahdollista palkata uutta - juridisista ja taloudellisista syistä - enää tälle kaudelle. 9 kk karenssi. Ja tämä työryhmä siitä johtuen pääsee/joutuu kasaamaan ensi kauden joukkueen varsin pitkälle. Uusi UJ voisi astua remmiin vasta ensi vuonna heinäkuussa, jolloin mahdollisuudet vaikuttaa joukkueen kokoonpanoon on varsin rajalliset.
   
 18. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Mutta Hedehän oli jonglööri. Konttila-Perrin-Korpisalo lisäks joukkueesta löyty Kucharcik, Tähtinen, löyty 11 maalia nakannut Sami Salonen. Voittavaa jääkiekkoa sen sijaan ei löytynyt

  Ihan hyvä pointti kuitenkin tuo urheilupuolen imago ja vetovoima, epäilisin ettei Lehtinen ja ravimies hirveästi härki tätä osa-aluetta kuitenkaan. Hirsimäki saatto härkkiäkin, Perttula tuskin. Toivola ja Korpisalo jotakin lätkän saralla olivat kerenneet jo saavuttaa ja puuhailla, saattaa vaikuttaa uskottavuuteen.

  Urheilujohtaja, valmennusporras, fysiikkapuoli. Eihän meiltä puutu kuin 2-3 näistä. Kiinnostaakohan osastoa Killinen/Peltomäki kuinka paljon ketä A-junnuja vetää, vai onko jo liian kaukaa haettua.
   
 19. Hepitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  4 kk. on taikaisinottovelvollisuus.
  -h-
   
 20. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  En kyllä minäkään usko, että Kivi ässissä valmentaisi. Sai täällä jo mestaruuden, jää mieleen Porilaisille mestarivalmentajana, eiköhän ne haasteet tulevaisuudessa ole ihan muualla.
   
 21. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
  Eipä sillä taida olla enää kauheasti väliä, kuka tuolla päävalmentajan puikoissa tällä kaudella on. Kotkaniemi epäonnistui pahimmalla mahdollisella tavalla, ja joukkue on tällä haavaa niin jämäkässä solmussa, että sen (mahdollisesti) auetessa on jo liian myöhäistä. Selvää kuitenkin on, että tämän kortin saa kauden loputtua heittää samantien ulos pakasta. Uusi valmentaja on otettava jälleen tilalle, näitä vaihdoksiakin on viime vuosina ollut Ässissä ihan kausittain. Tässähän ollaan jo puhuttu Selinistä ja Tirkkosesta, Kivikin ollaan mainittu. Kivi nyt tuskin ainakaan tulee ja kuten joku nimimerkki viestissään tällä palstalla tänään aiemmin totesikin, Kivi lähti Isomäestä kultamitali kaulassaan, eikä hänen näin ollen enää tarvitse tulla takaisin. Tirkkonen teki SaiPassa hyvää duunia eikä Selinkään mikään hullumpi ole, eli ottaisin kumman vaan ihan hyvillä mielin vastaan.
   
 22. Tuamas Jäsen

  SK kertoo, että Takolla ei ole aikaa pelaajaryhmän johtoon.
   
 23. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Kukas siellä nyt voisi ottaa tuplaroolin, että säästetään? Ruusunen lienee seuraava jolle tarjotaan lisätöitä. Tai Välimaa.
   
 24. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Takolla on kuulemma jonkinlainen sopimus Ässien kanssa vuoteen 2020 asti, mutta koska on myös Dallas Starsin organisaation leivissä, ei pysyty ottamaan tämän UJ-työryhmän johtajuutta harteilleen. Hevosmiehet hoitaa.
   
 25. Puliveivaamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Flyers & Barca
  Lainaus:
  Kuulostaa huonolta, ei tule nopeasti muita mieleen muita kuin Takko johtamaan ryhmää. Riskinä on, että puuhastelu viedään uudelle tasolle, eli amatöörit valtaavat tämänkin position.