Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Ketjuviritykset ja fantasiakokoonpanot

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Moderaattorit, 03.08.2010 klo 13.14.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Oliskohan tänään Monton päivä? Mäksä ei todennäköisesti pelaa ja hyökkäyksessä on vajetta varsinkin jos, ja oletettavasti kun, Vesalainen ei pelaa vielä tänään.
   
 2. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Monto puuttuu KiVan kokoonpanosta. 1+1=?
   
 3. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Onkohan mahdollista että Vesalainen pelais jo tänään? Miten pitkään nuo testit yleensä ottaa? Noh tuskimpa, aikaero painaa jne..

  Monto luultavasti on pelissä. Todella hieno homma!
   
 4. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Joona Monto pelasi itselleen tänään lisää peliaikaa, tai ainakin näin pitäis olla.

  Laittasin Monton seuraavaan peliin Wärnin tilalle. Wärn voi hakea peliään nelosessa, kun meillä on tämmönenkin kaveri kenestä paistaa palo onnistumisiin.

  Vesalainen sitten Jormakan tilalle ja Mane keskelle.
   
 5. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Monto oli kiekolla yllättävän hyvä. Selkeä heikkous, jonka epäilen estävän isomman breikkauksen on liike. Suoranopeus ei ole kovin hyvä.
   
 6. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Joensuu - Norman - O'Neill
  Vesalainen - Platt - Moses
  Manninen - Monto - Jormakka
  Wärn - Niemi - Ikonen/Pihlström
   
 7. Tonny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, KooKoo
  Lainaus:
  Noniin, tässähän se maanantain kokoonpano olis. Marjamehu, saa suorittaa.
   
 8. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Manninen keskelle, Monto laitaan ja Jormakka katsomoon mököttämään.
   
 9. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä Monto nyt ansaitsisi mahdollisuuden omalla pelipaikallaan, ei ole laituria pelannut elämänsä aikana ollenkaan. Kaikista liikkeistä näki, että ihan täysi sentteri kyseessä.
   
 10. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Joensuu - Norman - O'Neill
  Vesalainen - Platt - Moses
  Ikonen - Manninen - Monto
  Wärn - Niemi - Pihlström

  Saa käyttää.
   
 11. sporttipappa Jäsen

  Laitetaanpa tähän nyt omia ajatuksia ketjuista.

  Joensuu-Norman-O'neill. Tämä ketju pystyy pelaamaan jokaista vastustajaa vastaan voittavaa kiekkoa. Pidetään yhdessä, vaikka Oneill olisi mielestäni arvokas pelaaja sentterinäkin.

  Nelosketjussa ennen Anttilan loukkaantumista oli erinomainen kaksikko Niemi-Anttila, ja toiseen laitaan saattoi laittaa kenet tahansa, jopa Tomi Mäen. Harmi että Anttila loukkaantui. Toivotaan että ison miehen liike saadaan pudotuspeleihin kuntoon. Silloin tämän kaksikon ympärille voi rakentaa taas fyysisen "nelosketjun".

  Muutenkin voi sanoa, että terveenä ollessa meillä on kasassa monipuolinen ja mahdollisuuksia täynnä oleva hyökkäyskalusto. Aikaa vaan menee kauan, ennen kuin monet pelaajista ovat kunnossa, ja sitä odotellessa meillä on edessä hankalampia aikoja. Vaihtoehtoja ei juurikaan ole, kun kierrätys kokoonpanossa on ollut minimaalista, ja ne "vakiopelaajat" mitä meillä on käytössä, eivät suorita tasaisen varmasti. Onneksi saatiin ratkaisuihin todennäköisesti pystyvä Vesalainen.

  Palaset jonkinlaisessa paremmuusjärjestyksessä.
  Keskushyökkääjät: Platt, Manninen, Niemi, Monto
  Molemmissa laidoissa pelanneet laiturit: Vesalainen, Moses, Jormakka, Pihlström
  Vasen laita: Ikonen, Wärn
  Oikea laita:
  (Loukkaantuneet: Regin (k), Jensen (oik.laita), Anttila (oik.laita), Mäki (kaikki pelipaikat))


  Ikonen - Manninen - Moses: Tämä ketju pelasi yhdessä Reginin loukkaannuttua. Mielestäni tässä tilanteessa, tämä on järkevin yhdistelmä, vaikka kemiat eivät ole kaikista optimaalisimpia. Moses on sellainen väliinputoaja, joka tarvitsee muut tekemään peliä ja pyörimään kulmissa. Ikonen on hyvä laitojen lähellä, ja Manninen pystyy jakamaan kiekkoa.
  Vesalainen - Platt - Jormakka/Wärn. Vesalainen-Platt on mielestäni Normanin ketjun jälkeen se paras vaihtoehto "kakkosketjuksi", eli tuhoa tekeväksi duoksi. Laitaan voi heittää sitten kenet vain näistä jämälaitureista, joiden paikka ei edes olisi kokoonpanossa.
  Wärn/Jormakka - Niemi - Pihlström. Nelosketjun pitää pystyä pelaamaan kiekkovarmaa peliä fyysisellä otteella vastustajan päädyssä. Enpä ole lainkaan varma, riittääkö tässä ketjussa liikettä tai vääntövoimaa. Mutta eipä tässä ole ketään muutakaan laittaa kokoonpanoon.
  - Monto -. Montoa pitäisi mielestäni laittaa enemmän pelaavaan kokoonpanoon. Ajatukset ovat kunnossa, tottuminen nopeaan ja kamppailukovaan peliin vie väkisin aikansa. Mielestäni Montoa on aivan turha peluuttaa laidassa.


  Mitäs sanotte kotisohvien koutsit, minne laitatte Reginin kun joskus on pelikunnossa? Mielestäni ketjut ovat toimineet paremmin ilman Reginiä kuin Reginin kanssa. Edelle menevät keskushyökkääjinä niin Platt kuin Manninen.

  Laitetaan tähän vielä optimaaliset ketjut terveellä kokoonpanolla:

  Joensuu - Norman - O'neill
  Vesalainen - Regin - Platt
  Jensen - Manninen - Moses
  Pihlström - Niemi - Anttila
   
 12. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Toki kyllähän sille mahdollisuus olisi annettava. Näen vaan, että Monto saattaisi olla aika pulassa tuossa keskikaistalla, koska KHL:ssä sen roolin hoitaminen on ihan pikkaisen hankalampaa kuin Mestiksessä. Ei tietysti voi tietää paremmin ennen kuin hänet näkee siinä.

  Lainaus:
  Sanoisin, että Regin on palatessaan lähtökohtaisesti kolmossentteri. Plattin saisi näin siirrettyä omalle paikalleen laituriksi ja Mannisen ympärille voisi rakentaa vaikkapa mainitsemasi ketjun.

  Jos kaikki ovat terveinä, niin tuo hyökkäys näyttää kyllä naurettavan hyvältä. Ja kokoonpanon ulkopuolella vielä Jormakka, Wärn jne...
   
  gcz_ tykkää tästä.
 13. Ikuri Jäsen

  @sporttipappa jaan kanssasi näkemyksen ketjuista tässä loukkaantumistilanteessa.

  On mielenkiintoista, että sekä Moses että Jormakka pelaavat paremmin Plattin kuin Mannisen kanssa. Silti Manninen pelaa hyvin, olkoon hänen vierellään lähes kuka tahansa. Siinä on pähkinää purtavaksi
   
 14. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Monto pelasi tänään KiVan riveissä, joten nähtävästi hyvät otteet debyytissa eivät tuoneet matkalippua Moskovaan.
  Tai no voihan se lippu vielä tulla, mutta luulis että olisi joukkeen mukana/treeneissä jos asia ois selvä.

  Luultavasti Wärn jatkaa kausikortillaan kolmosessa sitten.

  Edit. Onhan se Krisu siellä tosiaan viemässä Wärnin paikkaa.
   
  Viimeksi muokattu: 24.11.2018 klo 20.59
 15. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kannattaa lukaista tuo Jatkoajan artikkeli koskien näitä Monton ja kumppaneiden peluutusta. Eipä kannata jatkossakaan ihmetellä miksi eivät saa näyttöpaikkoja enempää.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2018 klo 14.10
 16. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Marjamäki kommentoi kyseisessä tekstissä seuraavasti:
  – Täytyy muistaa tämä järjestys. Tässä on ensin A-juniorit ja sitten Mestis vielä ennen KHL:ää. Olen äärimmäisen iloinen, että olemme voineet antaa Nurmikannalle kaksi peliä, Montolle yhden ja Embrich on ollut mukana harjoituksissa.

  Kuten ounastelinkin, yhtenä syynä junnujen lähes olemattomille näytönpaikoille on se, että Jokereilla ei siis taida olla täyttä sanavaltaa A-junnujen tai KiVan asioista. Eli emme välttämättä saa juuri tiettyä pelaajaa tiettynä ajankohtana käyttöön.
   
 17. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Eli Jokerit maksaa Monton palkan, mutta ei omaa mitään sanavaltaa kaverin käyttämiseen KHL:ssä? Paskapuhetta sanon minä.

  Helvetin sokeita koko seurajohto ja sitten taas maaliskuussa ihmetellään, kun pleijareiden alkaessa 1/3 jengissä pelaa jonkinlainen loukki päällä. Sitten Kurri voi taas Iltapäivälehdissä ihmetellä kuinka huonoa tuuria on ollut loukkaantumisten kanssa.
   
 18. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Muutamia lainauksia tuosta Jatkoajan jutusta liittyen Jokereitten rotaatioon:

  https://www.jatkoaika.com/Artikkeli...n-sopimuspelaajat-paikkaajien-roolissa/207146

  "Vuorinen näkee, että tarvetta isommalle kokoonpanorotaatiolle ei ole ollut eikä sitä ole tällä hetkelläkään. Tulosta on tullut kiitettävästi nykyisellä tyylillä.


  – KHL:n arjen vaatimustaso on äärimmäisen kova ja valmennuksen tavoitteena on joka peli saada paras irti joukkueesta. Joukkueet ovat pelanneet isossa kuvassa hyvää kiekkoa koko viiden kauden KHL taipaleen ajan ja selviytyneet aina playoffeihin. Pelaajat ovat näin ollen täyttäneet hyvin ruutunsa ja valmennus on saanut heistä hyvin ulosmitattua tuloksia, joten isompaan rotaatioon ei ole ollut näin perustetta." (Vuorisen kommentit)


  Mä tiedän oikein hyvin olevani täysi amatööri joukkueen kasaamisessa, kun en ole päivääkään sitä hommaa tehnyt. Nyt tosin tiedän, ettei siellä Vuorisellakaan ihan kaikki osaaminen ole kunnossa tai sitten on todella hyvä piilottamaan itseltään faktoja.

  Toki jos perusteeksi ei riitä se, että joukkueessa on kaudesta toiseen jouduttu raahaamaan kentälle loukkaantuneita ja puolikuntoisia pelaajia, niin sittenhän mitään ongelmaa ei ole. Muistelen tosin Kurrinkin valitelleen, kuinka playoffeissa on pelaajista iso osa joutuneet pelaamaan puolikuntoisena. Stollery nelosketjussa hyökkäämässä ja Vuorisen mielestä isompaan rotaatioon ei ole tarvetta. En oikein pysty tähän lisäämään mitään.

  "Kun Jokereiden loukkaantumistilanne helpottaa, kahden suunnan sopimuspelaajille ei vastuuta ole luvassa.


  – Ei tässä tarkoitus ole kokeilla, Marjamäki totesi." (Marjamäki)

  "– Täytyy muistaa tämä järjestys. Tässä on ensin A-juniorit ja sitten Mestis vielä ennen KHL:ää. Olen äärimmäisen iloinen, että olemme voineet antaa Nurmikannalle kaksi peliä, Montolle yhden ja Embrich on ollut mukana harjoituksissa." (Marjamäki)

  Arvon Marjamäki kyllä puhuu ihan täyttä totta. Siksi olisikin syytä antaa peliaikaa nuorille jo nyt säännöllisesti rotaatiossa, eikä ottaa niitä kokeilemaan vasta sitten playoffeissa, kun puoli joukkuetta on lasaretissa. Silloin ei tarvitsisi puhua mistään "kokeiluista".

  Ja mikä ihme toi järjestys on? Onko se nyt sitten niin, että Jokerit tekee 2-suuntaisen sopimuksen pelaajan kanssa, maksaa palkan ja sen älkeen a-junnut ja K-Vantaa päättävät milloin Jokerit saisi kenties käyttää kyseisiä pelaajia peleissään? Siinähän sitä olisikin melkoiset sopimukset tehtynä. Wärn ei esimerkiksi ole tuonut yhtään mitään sellaista pöytään, minkä takia hänen paikallaan ei voisi Monto pelailla säännöllisessä rotaatiossa, jos puhtaasti mennään pelitaso edellä kokoonpanoon.

  "Se taas tarkoittaa sitä, että peräti viisi jokerihyökkääjää saa olla sivussa syystä tai toisesta ennen kuin Monto, Embrich tai muut kahden suunnan sopimuksen hyökkääjät saavat peliaikaa KHL:ssä. Ja silloinkin on vielä mahdollisuus, että puolustaja vie pelipaikan." (Marjamäki)

  Tässä nyt annetaan ymmärtää, toki ymmärtäjästä riippuen, että 1-suuntaiset pitää olla kokoonpanossa aina ennen 2-suuntaisia ja jälkimmäiset pääsevät kokoonpanoon vain, mikäli kokoonpanoa ei saada täytettyä 1-suuntaisilla. Tuo tuskin on kuitenkaan minkäänlainen sääntö KHL:n tasolle, kun Tolvanenkin pelasi ihan säännöllisesti 1-suuntaisten kavereitten ollessa terveinä katsomossa. Eli kyse mitä ilmeisimmin vain Jokereiden omasta toimintatavasta, joka on taas aivan järjettömällä tasolla.
   
  PokerJoker tykkää tästä.
 19. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Hyvä kirjoitus aiheesta, josta olenkin toivonut vilkkaampaa keskustelua.

  Ei kai noiden 2-suuntaisten pelaajien peluuttamiselle ole mitään varsinaista estettä. Olisi kiva nähdä mitä olisi tapahtunut jos Monto olisi dominoinut ekassa pelissään ja iskenyt vaikka 2 maalia.

  Kapeakatseisesti voidaan toki ajatella Jokerien tekevän parasta mahdollista tulosta peluuttamalla aina ns. paperilla "parasta mahdollista kokoonpanoa". Tästä mallista vaan puuttuu kaikki pitkäjänteisyys. Kaikki puheet junnupolusta ovat ihan turhia jos ei ole aikomuksenakaan nostaa 2-suunnan soppareilla operoivia pelaajia kokoonpanoon.
   
 20. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hyvä kirjoitus.

  En allekirjoita Vuorisen ja Marjamäen kantaa siitä, että näyttöpaikkojen antaminen 2-suuntaisen sopparien omaaville pelaajille veisi pois mahdollisuutta menestyä keväällä. Näen asian täysin päinvastoin - esim. kymmenisen peliä Montolle ja Embrichille antaisi edes jonkinlaisen pohjan hypätä mukaan KHL:n playoff-junaan, jos ja kun loukkaantumisia tulee.

  Vuorinen myös mainitsi, että tällä hetkellä Jokereiden junioreissa on huokeaa pelata. Onko kenelläkään palstalaisella antaa faktaa esim F-C2-junnujen kuukausimaksuista?
   
 21. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Juuri näin. KHL:ssä ei jää aikaa samalla tavalla fyysiseen treenaamiseen, kun palautumisaikojakin pitää miettiö. Entä jos jokaiselle pelaajalle aikataulutettaisiin kauden aikana pari kolme peliä, jotka ovat sivussa ja tekevät niiden aikana vielä tiukempaa treenausjaksoa kevättä ajatellen?

  Tai entä jos kävisikin niin hullusti, että Mestistä dominoivalla Montolla voisi olla enemmänkin anttettavaa KHL-jengille? Se kortti jää katsomatta. Kaikkia kiviä ei silloin ole käännetty.

  Kevään menestystä ei pilaa se, että Monton, Embrichin tai Hatakan tyyliset pelaajat ovat kauden aikana pelanneet muutamia pelejä Kaljabinsk Puimureita tai Niznehumpf Naznakimskeja vastaan. Kevään menestyksen voi pilata se, että loukkaantumisten jälkeen rotaatiosta tulee jonossa KHL-untuvikkoja kentälle, kun vastassa on Hersleytä, Dastsyukkia, Gusevia ja kumppaneita.
   
 22. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Oikeuksien hankintahan ei tosiaan tarkoita että koodinimi Underhill meillä pelaisi, mutta se on sanottava että rosteri olisi aika rautainen jos näin pääsisi tapahtumaan.

  En osaa edes hahmotella.

  Edit:

  Joensuu - Norman - O'Neill
  Jensen - Platt - Moses
  Vesalainen - Regin - Mäenalanen
  Jormakka - Niemi - Anttila

  Kukahan tuostakin unohtui.. :) No Manninen tietenkin.
   
 23. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Mites huomenna kaadetaan Metsola ja kumppanit ja mihin sijoitetaan N.Jensen?

  Vesalainen – Norman – O’Neill
  Joensuu – Manninen – Moses
  Jensen – Platt – Jormakka
  Ikonen – Niemi – Pihlström

  Kivistö – Lepistö
  Stollery – Grant
  Lööv – Lauridsen
  Nurmikanta

  Zapolski

  Edit. Tohon vielä Regin ja Anttila, niin kausi on meidän!
   
 24. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
  hyvä noinkin, itse ehkä vaihtaisin Joren ja Pi**un paikkoja
   
 25. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Mites laitetaan Reginin paluun jälkeen? Jos Jensen-Platt-Jormakka -ketju ei lähde alkukauden kaltaiseen lentoon, niin laittaisin tanskalaiset samaan ketjuun.

  Vesalainen - Norman - O'Neill
  Joensuu - Manninen - Moses
  Jensen - Regin - Platt
  Pihlstöm - Niemi - Jormakka