Ketjuviritykset ja fantasiakokoonpanot

  • 1 567 759
  • 5 804

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joensuu - Norman - O'Neill
Vesalainen - Platt - Moses
Manninen - Monto - Jormakka
Wärn - Niemi - Ikonen/Pihlström
Noniin, tässähän se maanantain kokoonpano olis. Marjamehu, saa suorittaa.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joensuu - Norman - O'Neill
Vesalainen - Platt - Moses
Ikonen - Manninen - Monto
Wärn - Niemi - Pihlström

Saa käyttää.
 
Laitetaanpa tähän nyt omia ajatuksia ketjuista.

Joensuu-Norman-O'neill. Tämä ketju pystyy pelaamaan jokaista vastustajaa vastaan voittavaa kiekkoa. Pidetään yhdessä, vaikka Oneill olisi mielestäni arvokas pelaaja sentterinäkin.

Nelosketjussa ennen Anttilan loukkaantumista oli erinomainen kaksikko Niemi-Anttila, ja toiseen laitaan saattoi laittaa kenet tahansa, jopa Tomi Mäen. Harmi että Anttila loukkaantui. Toivotaan että ison miehen liike saadaan pudotuspeleihin kuntoon. Silloin tämän kaksikon ympärille voi rakentaa taas fyysisen "nelosketjun".

Muutenkin voi sanoa, että terveenä ollessa meillä on kasassa monipuolinen ja mahdollisuuksia täynnä oleva hyökkäyskalusto. Aikaa vaan menee kauan, ennen kuin monet pelaajista ovat kunnossa, ja sitä odotellessa meillä on edessä hankalampia aikoja. Vaihtoehtoja ei juurikaan ole, kun kierrätys kokoonpanossa on ollut minimaalista, ja ne "vakiopelaajat" mitä meillä on käytössä, eivät suorita tasaisen varmasti. Onneksi saatiin ratkaisuihin todennäköisesti pystyvä Vesalainen.

Palaset jonkinlaisessa paremmuusjärjestyksessä.
Keskushyökkääjät: Platt, Manninen, Niemi, Monto
Molemmissa laidoissa pelanneet laiturit: Vesalainen, Moses, Jormakka, Pihlström
Vasen laita: Ikonen, Wärn
Oikea laita:
(Loukkaantuneet: Regin (k), Jensen (oik.laita), Anttila (oik.laita), Mäki (kaikki pelipaikat))


Ikonen - Manninen - Moses: Tämä ketju pelasi yhdessä Reginin loukkaannuttua. Mielestäni tässä tilanteessa, tämä on järkevin yhdistelmä, vaikka kemiat eivät ole kaikista optimaalisimpia. Moses on sellainen väliinputoaja, joka tarvitsee muut tekemään peliä ja pyörimään kulmissa. Ikonen on hyvä laitojen lähellä, ja Manninen pystyy jakamaan kiekkoa.
Vesalainen - Platt - Jormakka/Wärn. Vesalainen-Platt on mielestäni Normanin ketjun jälkeen se paras vaihtoehto "kakkosketjuksi", eli tuhoa tekeväksi duoksi. Laitaan voi heittää sitten kenet vain näistä jämälaitureista, joiden paikka ei edes olisi kokoonpanossa.
Wärn/Jormakka - Niemi - Pihlström. Nelosketjun pitää pystyä pelaamaan kiekkovarmaa peliä fyysisellä otteella vastustajan päädyssä. Enpä ole lainkaan varma, riittääkö tässä ketjussa liikettä tai vääntövoimaa. Mutta eipä tässä ole ketään muutakaan laittaa kokoonpanoon.
- Monto -. Montoa pitäisi mielestäni laittaa enemmän pelaavaan kokoonpanoon. Ajatukset ovat kunnossa, tottuminen nopeaan ja kamppailukovaan peliin vie väkisin aikansa. Mielestäni Montoa on aivan turha peluuttaa laidassa.


Mitäs sanotte kotisohvien koutsit, minne laitatte Reginin kun joskus on pelikunnossa? Mielestäni ketjut ovat toimineet paremmin ilman Reginiä kuin Reginin kanssa. Edelle menevät keskushyökkääjinä niin Platt kuin Manninen.

Laitetaan tähän vielä optimaaliset ketjut terveellä kokoonpanolla:

Joensuu - Norman - O'neill
Vesalainen - Regin - Platt
Jensen - Manninen - Moses
Pihlström - Niemi - Anttila
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Kyllä Monto nyt ansaitsisi mahdollisuuden omalla pelipaikallaan, ei ole laituria pelannut elämänsä aikana ollenkaan. Kaikista liikkeistä näki, että ihan täysi sentteri kyseessä.
Toki kyllähän sille mahdollisuus olisi annettava. Näen vaan, että Monto saattaisi olla aika pulassa tuossa keskikaistalla, koska KHL:ssä sen roolin hoitaminen on ihan pikkaisen hankalampaa kuin Mestiksessä. Ei tietysti voi tietää paremmin ennen kuin hänet näkee siinä.

Mitäs sanotte kotisohvien koutsit, minne laitatte Reginin kun joskus on pelikunnossa? Mielestäni ketjut ovat toimineet paremmin ilman Reginiä kuin Reginin kanssa. Edelle menevät keskushyökkääjinä niin Platt kuin Manninen.
Sanoisin, että Regin on palatessaan lähtökohtaisesti kolmossentteri. Plattin saisi näin siirrettyä omalle paikalleen laituriksi ja Mannisen ympärille voisi rakentaa vaikkapa mainitsemasi ketjun.

Jos kaikki ovat terveinä, niin tuo hyökkäys näyttää kyllä naurettavan hyvältä. Ja kokoonpanon ulkopuolella vielä Jormakka, Wärn jne...
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: gcz_

Ikuri

Jäsen
@sporttipappa jaan kanssasi näkemyksen ketjuista tässä loukkaantumistilanteessa.

On mielenkiintoista, että sekä Moses että Jormakka pelaavat paremmin Plattin kuin Mannisen kanssa. Silti Manninen pelaa hyvin, olkoon hänen vierellään lähes kuka tahansa. Siinä on pähkinää purtavaksi
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Monto pelasi tänään KiVan riveissä, joten nähtävästi hyvät otteet debyytissa eivät tuoneet matkalippua Moskovaan.
Tai no voihan se lippu vielä tulla, mutta luulis että olisi joukkeen mukana/treeneissä jos asia ois selvä.

Luultavasti Wärn jatkaa kausikortillaan kolmosessa sitten.

Edit. Onhan se Krisu siellä tosiaan viemässä Wärnin paikkaa.
 
Viimeksi muokattu:

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kannattaa lukaista tuo Jatkoajan artikkeli koskien näitä Monton ja kumppaneiden peluutusta. Eipä kannata jatkossakaan ihmetellä miksi eivät saa näyttöpaikkoja enempää.
 
Viimeksi muokattu:

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Marjamäki kommentoi kyseisessä tekstissä seuraavasti:
– Täytyy muistaa tämä järjestys. Tässä on ensin A-juniorit ja sitten Mestis vielä ennen KHL:ää. Olen äärimmäisen iloinen, että olemme voineet antaa Nurmikannalle kaksi peliä, Montolle yhden ja Embrich on ollut mukana harjoituksissa.

Kuten ounastelinkin, yhtenä syynä junnujen lähes olemattomille näytönpaikoille on se, että Jokereilla ei siis taida olla täyttä sanavaltaa A-junnujen tai KiVan asioista. Eli emme välttämättä saa juuri tiettyä pelaajaa tiettynä ajankohtana käyttöön.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Eli Jokerit maksaa Monton palkan, mutta ei omaa mitään sanavaltaa kaverin käyttämiseen KHL:ssä? Paskapuhetta sanon minä.

Helvetin sokeita koko seurajohto ja sitten taas maaliskuussa ihmetellään, kun pleijareiden alkaessa 1/3 jengissä pelaa jonkinlainen loukki päällä. Sitten Kurri voi taas Iltapäivälehdissä ihmetellä kuinka huonoa tuuria on ollut loukkaantumisten kanssa.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Muutamia lainauksia tuosta Jatkoajan jutusta liittyen Jokereitten rotaatioon:

https://www.jatkoaika.com/Artikkeli...n-sopimuspelaajat-paikkaajien-roolissa/207146

"Vuorinen näkee, että tarvetta isommalle kokoonpanorotaatiolle ei ole ollut eikä sitä ole tällä hetkelläkään. Tulosta on tullut kiitettävästi nykyisellä tyylillä.


– KHL:n arjen vaatimustaso on äärimmäisen kova ja valmennuksen tavoitteena on joka peli saada paras irti joukkueesta. Joukkueet ovat pelanneet isossa kuvassa hyvää kiekkoa koko viiden kauden KHL taipaleen ajan ja selviytyneet aina playoffeihin. Pelaajat ovat näin ollen täyttäneet hyvin ruutunsa ja valmennus on saanut heistä hyvin ulosmitattua tuloksia, joten isompaan rotaatioon ei ole ollut näin perustetta." (Vuorisen kommentit)


Mä tiedän oikein hyvin olevani täysi amatööri joukkueen kasaamisessa, kun en ole päivääkään sitä hommaa tehnyt. Nyt tosin tiedän, ettei siellä Vuorisellakaan ihan kaikki osaaminen ole kunnossa tai sitten on todella hyvä piilottamaan itseltään faktoja.

Toki jos perusteeksi ei riitä se, että joukkueessa on kaudesta toiseen jouduttu raahaamaan kentälle loukkaantuneita ja puolikuntoisia pelaajia, niin sittenhän mitään ongelmaa ei ole. Muistelen tosin Kurrinkin valitelleen, kuinka playoffeissa on pelaajista iso osa joutuneet pelaamaan puolikuntoisena. Stollery nelosketjussa hyökkäämässä ja Vuorisen mielestä isompaan rotaatioon ei ole tarvetta. En oikein pysty tähän lisäämään mitään.

"Kun Jokereiden loukkaantumistilanne helpottaa, kahden suunnan sopimuspelaajille ei vastuuta ole luvassa.


– Ei tässä tarkoitus ole kokeilla, Marjamäki totesi." (Marjamäki)

"– Täytyy muistaa tämä järjestys. Tässä on ensin A-juniorit ja sitten Mestis vielä ennen KHL:ää. Olen äärimmäisen iloinen, että olemme voineet antaa Nurmikannalle kaksi peliä, Montolle yhden ja Embrich on ollut mukana harjoituksissa." (Marjamäki)

Arvon Marjamäki kyllä puhuu ihan täyttä totta. Siksi olisikin syytä antaa peliaikaa nuorille jo nyt säännöllisesti rotaatiossa, eikä ottaa niitä kokeilemaan vasta sitten playoffeissa, kun puoli joukkuetta on lasaretissa. Silloin ei tarvitsisi puhua mistään "kokeiluista".

Ja mikä ihme toi järjestys on? Onko se nyt sitten niin, että Jokerit tekee 2-suuntaisen sopimuksen pelaajan kanssa, maksaa palkan ja sen älkeen a-junnut ja K-Vantaa päättävät milloin Jokerit saisi kenties käyttää kyseisiä pelaajia peleissään? Siinähän sitä olisikin melkoiset sopimukset tehtynä. Wärn ei esimerkiksi ole tuonut yhtään mitään sellaista pöytään, minkä takia hänen paikallaan ei voisi Monto pelailla säännöllisessä rotaatiossa, jos puhtaasti mennään pelitaso edellä kokoonpanoon.

"Se taas tarkoittaa sitä, että peräti viisi jokerihyökkääjää saa olla sivussa syystä tai toisesta ennen kuin Monto, Embrich tai muut kahden suunnan sopimuksen hyökkääjät saavat peliaikaa KHL:ssä. Ja silloinkin on vielä mahdollisuus, että puolustaja vie pelipaikan." (Marjamäki)

Tässä nyt annetaan ymmärtää, toki ymmärtäjästä riippuen, että 1-suuntaiset pitää olla kokoonpanossa aina ennen 2-suuntaisia ja jälkimmäiset pääsevät kokoonpanoon vain, mikäli kokoonpanoa ei saada täytettyä 1-suuntaisilla. Tuo tuskin on kuitenkaan minkäänlainen sääntö KHL:n tasolle, kun Tolvanenkin pelasi ihan säännöllisesti 1-suuntaisten kavereitten ollessa terveinä katsomossa. Eli kyse mitä ilmeisimmin vain Jokereiden omasta toimintatavasta, joka on taas aivan järjettömällä tasolla.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Muutamia lainauksia tuosta Jatkoajan jutusta liittyen Jokereitten rotaatioon:

https://www.jatkoaika.com/Artikkeli/Jokereiden-pelaajapolku-pysyy-tukossa-KHLään-Kahden-suunnan-sopimuspelaajat-paikkaajien-roolissa/207146

"Vuorinen näkee, että tarvetta isommalle kokoonpanorotaatiolle ei ole ollut eikä sitä ole tällä hetkelläkään. Tulosta on tullut kiitettävästi nykyisellä tyylillä.


– KHL:n arjen vaatimustaso on äärimmäisen kova ja valmennuksen tavoitteena on joka peli saada paras irti joukkueesta. Joukkueet ovat pelanneet isossa kuvassa hyvää kiekkoa koko viiden kauden KHL taipaleen ajan ja selviytyneet aina playoffeihin. Pelaajat ovat näin ollen täyttäneet hyvin ruutunsa ja valmennus on saanut heistä hyvin ulosmitattua tuloksia, joten isompaan rotaatioon ei ole ollut näin perustetta." (Vuorisen kommentit)


Mä tiedän oikein hyvin olevani täysi amatööri joukkueen kasaamisessa, kun en ole päivääkään sitä hommaa tehnyt. Nyt tosin tiedän, ettei siellä Vuorisellakaan ihan kaikki osaaminen ole kunnossa tai sitten on todella hyvä piilottamaan itseltään faktoja.

Toki jos perusteeksi ei riitä se, että joukkueessa on kaudesta toiseen jouduttu raahaamaan kentälle loukkaantuneita ja puolikuntoisia pelaajia, niin sittenhän mitään ongelmaa ei ole. Muistelen tosin Kurrinkin valitelleen, kuinka playoffeissa on pelaajista iso osa joutuneet pelaamaan puolikuntoisena. Stollery nelosketjussa hyökkäämässä ja Vuorisen mielestä isompaan rotaatioon ei ole tarvetta. En oikein pysty tähän lisäämään mitään.

"Kun Jokereiden loukkaantumistilanne helpottaa, kahden suunnan sopimuspelaajille ei vastuuta ole luvassa.


– Ei tässä tarkoitus ole kokeilla, Marjamäki totesi." (Marjamäki)

"– Täytyy muistaa tämä järjestys. Tässä on ensin A-juniorit ja sitten Mestis vielä ennen KHL:ää. Olen äärimmäisen iloinen, että olemme voineet antaa Nurmikannalle kaksi peliä, Montolle yhden ja Embrich on ollut mukana harjoituksissa." (Marjamäki)

Arvon Marjamäki kyllä puhuu ihan täyttä totta. Siksi olisikin syytä antaa peliaikaa nuorille jo nyt säännöllisesti rotaatiossa, eikä ottaa niitä kokeilemaan vasta sitten playoffeissa, kun puoli joukkuetta on lasaretissa. Silloin ei tarvitsisi puhua mistään "kokeiluista".

Ja mikä ihme toi järjestys on? Onko se nyt sitten niin, että Jokerit tekee 2-suuntaisen sopimuksen pelaajan kanssa, maksaa palkan ja sen älkeen a-junnut ja K-Vantaa päättävät milloin Jokerit saisi kenties käyttää kyseisiä pelaajia peleissään? Siinähän sitä olisikin melkoiset sopimukset tehtynä. Wärn ei esimerkiksi ole tuonut yhtään mitään sellaista pöytään, minkä takia hänen paikallaan ei voisi Monto pelailla säännöllisessä rotaatiossa, jos puhtaasti mennään pelitaso edellä kokoonpanoon.

"Se taas tarkoittaa sitä, että peräti viisi jokerihyökkääjää saa olla sivussa syystä tai toisesta ennen kuin Monto, Embrich tai muut kahden suunnan sopimuksen hyökkääjät saavat peliaikaa KHL:ssä. Ja silloinkin on vielä mahdollisuus, että puolustaja vie pelipaikan." (Marjamäki)

Tässä nyt annetaan ymmärtää, toki ymmärtäjästä riippuen, että 1-suuntaiset pitää olla kokoonpanossa aina ennen 2-suuntaisia ja jälkimmäiset pääsevät kokoonpanoon vain, mikäli kokoonpanoa ei saada täytettyä 1-suuntaisilla. Tuo tuskin on kuitenkaan minkäänlainen sääntö KHL:n tasolle, kun Tolvanenkin pelasi ihan säännöllisesti 1-suuntaisten kavereitten ollessa terveinä katsomossa. Eli kyse mitä ilmeisimmin vain Jokereiden omasta toimintatavasta, joka on taas aivan järjettömällä tasolla.

Hyvä kirjoitus aiheesta, josta olenkin toivonut vilkkaampaa keskustelua.

Ei kai noiden 2-suuntaisten pelaajien peluuttamiselle ole mitään varsinaista estettä. Olisi kiva nähdä mitä olisi tapahtunut jos Monto olisi dominoinut ekassa pelissään ja iskenyt vaikka 2 maalia.

Kapeakatseisesti voidaan toki ajatella Jokerien tekevän parasta mahdollista tulosta peluuttamalla aina ns. paperilla "parasta mahdollista kokoonpanoa". Tästä mallista vaan puuttuu kaikki pitkäjänteisyys. Kaikki puheet junnupolusta ovat ihan turhia jos ei ole aikomuksenakaan nostaa 2-suunnan soppareilla operoivia pelaajia kokoonpanoon.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä kirjoitus.

En allekirjoita Vuorisen ja Marjamäen kantaa siitä, että näyttöpaikkojen antaminen 2-suuntaisen sopparien omaaville pelaajille veisi pois mahdollisuutta menestyä keväällä. Näen asian täysin päinvastoin - esim. kymmenisen peliä Montolle ja Embrichille antaisi edes jonkinlaisen pohjan hypätä mukaan KHL:n playoff-junaan, jos ja kun loukkaantumisia tulee.

Vuorinen myös mainitsi, että tällä hetkellä Jokereiden junioreissa on huokeaa pelata. Onko kenelläkään palstalaisella antaa faktaa esim F-C2-junnujen kuukausimaksuista?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Hyvä kirjoitus.

En allekirjoita Vuorisen ja Marjamäen kantaa siitä, että näyttöpaikkojen antaminen 2-suuntaisen sopparien omaaville pelaajille veisi pois mahdollisuutta menestyä keväällä. Näen asian täysin päinvastoin - esim. kymmenisen peliä Montolle ja Embrichille antaisi edes jonkinlaisen pohjan hypätä mukaan KHL:n playoff-junaan, jos ja kun loukkaantumisia tulee.

Juuri näin. KHL:ssä ei jää aikaa samalla tavalla fyysiseen treenaamiseen, kun palautumisaikojakin pitää miettiö. Entä jos jokaiselle pelaajalle aikataulutettaisiin kauden aikana pari kolme peliä, jotka ovat sivussa ja tekevät niiden aikana vielä tiukempaa treenausjaksoa kevättä ajatellen?

Tai entä jos kävisikin niin hullusti, että Mestistä dominoivalla Montolla voisi olla enemmänkin anttettavaa KHL-jengille? Se kortti jää katsomatta. Kaikkia kiviä ei silloin ole käännetty.

Kevään menestystä ei pilaa se, että Monton, Embrichin tai Hatakan tyyliset pelaajat ovat kauden aikana pelanneet muutamia pelejä Kaljabinsk Puimureita tai Niznehumpf Naznakimskeja vastaan. Kevään menestyksen voi pilata se, että loukkaantumisten jälkeen rotaatiosta tulee jonossa KHL-untuvikkoja kentälle, kun vastassa on Hersleytä, Dastsyukkia, Gusevia ja kumppaneita.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Oikeuksien hankintahan ei tosiaan tarkoita että koodinimi Underhill meillä pelaisi, mutta se on sanottava että rosteri olisi aika rautainen jos näin pääsisi tapahtumaan.

En osaa edes hahmotella.

Edit:

Joensuu - Norman - O'Neill
Jensen - Platt - Moses
Vesalainen - Regin - Mäenalanen
Jormakka - Niemi - Anttila

Kukahan tuostakin unohtui.. :) No Manninen tietenkin.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mites huomenna kaadetaan Metsola ja kumppanit ja mihin sijoitetaan N.Jensen?

Vesalainen – Norman – O’Neill
Joensuu – Manninen – Moses
Jensen – Platt – Jormakka
Ikonen – Niemi – Pihlström

Kivistö – Lepistö
Stollery – Grant
Lööv – Lauridsen
Nurmikanta

Zapolski

Edit. Tohon vielä Regin ja Anttila, niin kausi on meidän!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jokereiden tuoreimman joulukalenteriluukun mukaan Regin olisi palaamassa Tammikuun alun kotipeleihin. Tuo positiivinen ongelma pelaavan kokoonpanon suhteen siis lähestyy hivenen nopeammin.
Mites laitetaan Reginin paluun jälkeen? Jos Jensen-Platt-Jormakka -ketju ei lähde alkukauden kaltaiseen lentoon, niin laittaisin tanskalaiset samaan ketjuun.

Vesalainen - Norman - O'Neill
Joensuu - Manninen - Moses
Jensen - Regin - Platt
Pihlstöm - Niemi - Jormakka
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mites laitetaan Reginin paluun jälkeen? Jos Jensen-Platt-Jormakka -ketju ei lähde alkukauden kaltaiseen lentoon, niin laittaisin tanskalaiset samaan ketjuun.

Vesalainen - Norman - O'Neill
Joensuu - Manninen - Moses
Jensen - Regin - Platt
Pihlstöm - Niemi - Jormakka


Tuossapa ehkä se realistin skenaario. Uskoisin, että mitään kovin kiinteää koostumusta ei tulla näkemään, koska Wärn tuskin suostuu loppuun saakka olemaan ylimääräinen hyökkääjä. SItten siellä on reservissä Mäksää ja Ikosta ja lopulta Mörkökin saadaan takaisin kuvioihin. Voi mennä melkoiseksi vispaamiseksi sen suhteen kuka tai ketkä ovat lepovuorossa.

On tässä vielä sekin mahdollisuus, että jos nuo yllä olevat ketjut eivät tuota tulosta tasaisesti, niin siellä vispataan pakka täysin uuteen uskoon. Esim. tuo ykkönen ei (vielä) ole tuottanut odotetun mallista tulosta ja kuten kirjoitit, jos Plattin ketju ei lähde lentoon niin sitä ei auta myöskään pitää samassa koostumuksessa.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Onko kellään mitään ideaa miksi Jesper Jenseniä peluutetaan ylivoimilla? Kyseessähän ei ole kiekollisesti tai pelisilmältään ainakaan erityisen taidokas pelaaja. JJ ei myöskään ole pelannut omaa yleispakin rooliaan niin hyvin, että ansaitsisi mitenkään "palkintona" yv-mahdollisuuden. Vetokaan ei ole kummoinen. Hänen isoimmat vahvuudet mielestäni ovat hyvä liike ja kova asenne, joilla nyt ei ylivoimissa hirveästi ole oleellista käyttöä.

Omissa papereissani pakeista Stollery ja Lööv menisivät heittämällä YV-hierarkiassa ohi JJ:stä, mutta jostakin syystä näin ei Jokereiden valmennus asiaa näe. Jalonenkin kokeili Jenseniä toisinaan ylivoimilla, ja Erkan fetissihän oli peluuttaa ykkös-yv:n keskellä Atte Ohtamaata! Muistan, että teki yhden maalin koko kaudella siitä Omarkin syötöstä. Kyllä muuten varmaan enemmän kuin muutaman kerran Linus mietti siinä, että syöttäisikö jumalamoodissa pelanneelle Mosekselle vai Ohtamaalle.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Veikkaus illan kokoonpanosta:

JJ-Norman-O'Neill
Jensen-Mane-Vesalainen
Platt-Regin-Moses
Jormakka-Niemi-Pihlström

Rotaatio:Wärn,Ikonen,Mäki

Kun Stretsi palaa niin pudottaisin Pihlströmin nykykunnossaan ulos ja nelonen muotoon Anttila-Niemi-Wärn/Jore. Riippuen siitä kuinka fyysinen vastustaja on.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Näinköhän on Kalnins napannut ykköstorjujan viitan itselleen? Lähes koko alkukauden käytössä ollut kahden pelin vuorottelu veskareiden välillä on nyt ainakin sikäli päättynyt, että tänään kolmannen kerran putkeen jatkaa Kalnins. Tänään perusotteet maalinsuulla, niin hankala uskoa maalivahdin vaihtuvan SKA-peliin sunnuntaina.
 

HokiTero87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT,FPS,NHL
Idea SKA matsiin.

Joensuu-Norman-O'neill
Vesalainen-Regin-Jensen
Manninen-Platt-Moses
Jormakka-Niemi-Ikonen
Pihlström

Kivistö-Lepistö
Lööv-Grant
Jensen-Lauridsen

KALNINS
Zapolski
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös