Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Ketjuviritykset ja fantasiakokoonpanot

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Moderaattorit, 03.08.2010 klo 13.14.

 1. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Nonni, onneksi Late lukee Jatkoaikaa. Hyvinhän tuo toimi. Moseskin oli kuin uusi mies.
   
 2. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Manniselle lisää pelejä keskellä. Reginin ympärille rakennetaan uus kenttä kunhan palaa.
   
 3. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Mielelläni olisin Mestiksessä tulisesti aloittaneen Monton nähnyt tänään isojen poikien pelissä. Olisi ollut hyvä väli antaa esim Normanille tai Plattille huilivuoro ja la sitten parhaalla jalkeille saatavalla miehistöllä.
   
 4. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Toisaalta tämän illan ja lauantain välille tulee muutenkin tavallista pidempi breikki.
   
 5. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kannattaa nyt alkukaudesta repiä parhaalla miehistöllä pisteitä himaan kun Venäläisjengit piiputtavat. Marraskuusta eteenpäin voi sitten kierrättää.
   
 6. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kunhan sitä kierrätystä tapahtuu.

  Jos Jokerit tahtoo oikeasti luoda polkua junnuille, niin pakko niitä lupaavimpia pelaajia on pakko kokeilla ylhäällä. Se luo uskottavuutta ja jatkuvuutta.

  Joel Määtän ja Santeri Hatakan kaltaisien pelaajien nostaminen KHL:ään ja esim 20 pelissä peluuttaminen:

  A) veisi lupaavia pelaajia eteenpäin
  B) lisäisi junioritoiminen uskottavuutta ja jatkuvuutta
  C) Keventäisi joukkueen kulurakennetta
  D) Lisäisi joukkueen mielenkiintoa

  Nyt kun a-junnujen tie suoraan KHL:ään on tukossa, ei a-junnujen kannata jatkaa seurassa. Seurajohdon ja valmentajan tulee tehdä iso statement ja testata vähintään yhtä tai kahta a-junnujen parasta pelaajaa KHL:ssä per kausi. Erittäin pieni pelillinen riski, mutta valtava mahdollisuus kaikilla edellä mainituilla tavoilla.
   
 7. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Nyt tosin on loukaantumistilanne ja Löövin pelikielto mukaan luettuna tilanne, että SKA peliin taitaa pukea kaikki terveenä olijat, jos ei lasketa KiVan apuja. Vai onko hyökkäukseen vielä yksi terveenä kokoonpanon ulkopuolella. Aletaan olemaan pisteessä, että parin ottelun häviäminen kierrätyksen takia voi keväällä maksaa enemmän voittoja, kun ei nyt tarvitsisi samalla rosterilla painaa kokoaikaa ja nostaa täten loukaantumisriskiä. SKA pelissä tietenkin parhaat pelaavat, mutta sen jälkeen on hyvä miettiä ajatuksella, että voidaan pari taistelua hävitä mahdollistaakseen koko sodan voitto.
   
 8. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Olen samaa mieltä ja kernaasti näkisin kierrätystä tilanteessa jossa peli kulkee. Mutta varmasti Jokereissakin tiedostetaan että joukkuepeli on paremmassa formussa kuin usealla vastustajalla. Toisaalta myös pelejä ei nyt ihan hirmuisesti vielä ole pelattu. Toivoisin itse(kin) Marjamäeltä rohkeampaa peluutusta. Ja olisihan se huippujuttu jos Kurri & Vuorinen naaraisivat Pohjois-Amerikasta laadukkaan pelimiehen remmiin kun kerran rosteripaikkojakin on.
   
 9. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lööv palaa rosteriin ja Iso-Ollie varmaankin sivussa nuutaman pelin.

  Haluaisin antaa Kivistölle vielä mahiksen, mutta toisaalta haluaisin nyt niitä muitakin pelaajia testiin.

  Nurmikanta tai Reini sisään. Hyökkäykseen ainakin Monto, ehkä myös Embrich.
   
 10. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:

  Toivotaan että ei tule lisärangaistusta Lauridsenille.

  Muuten alan olemaan samaa mieltä. Rosteri kiertämään reilummin.
   
 11. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Reini tuskin tulee KHL:ssä pelaamaan lähiaikoina. Perusteluina se että kaveri ei ole pelannut vielä peliäkään miesten pelejä. Toiseksi jos Marjamäki suunnittelisi häntä tämän kauden rosteriin, niin nuorena pelaajana hänet olisi voitu ottaa Räsäsen paikalle extra-pelaajaksi kun Eemeli on loukkaantumisen takia sivussa. Näin ei kuitenkaan tehty, joten eiköhän Roopen matka KHL:ään ole vielä aika pitkä.
   
 12. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lauridsenin pelikiellon ja Jormakan poissaolon myötä tänään nähtäneen ainakin pari junnua kentällä. Nurmikanta ja Monto/Embrich?
   
 13. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Ei nähty ei. Tavallaan sytyn tähän valmentajien jääräpäisyyteen vuodesta toiseen (vaikka ihan eri mieltä itse olenkin). Toisaalta vie Jokereilta mahdollisuuden pärjätä pitkälle keväälle, mutta voidaanpa sitten ainakin jossitella kauden jälkeen aina kun ei ollut tarpeeksi rosteria verrattuna isoihin.
   
 14. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tämä myös näivettää nyt olemassa olevaa hataraa pelaajapolkua. Tie ylös on tukossa. Junnut karkaavat muualle juuri tästä syystä. Jos A-junioreiden parhaille pelaajille, esim 2 parhaalle annetaan automaationa KHL-pelejä, niin se olisi selkeä viesti, että teihin uskotaan ja näytönpaikka halutaan antaa. Voisi kummasti lisätä motivaatiota, kilpailua ja sitä kautta menestystäkin.

  Tottakai on mahtavaa nähdä Tomi Mäki kokoonpanossa, mutta kuten olen aikaisemminkin täällä vaatinut, niin edustukselta vaaditaan se suunnan näyttö junnuille. Pelaamalla hyvin, pääset myös "ylös" kokeilemaan.

  A-junnujen sisäistä pistepörssiä johtavalla Roope Reinillä on juuri niitä pakin kiekollisia ominaisuuksia, jotka tukisivat Jokerien pelitapaa. Iän puolesta menisi Räsäsen tavoin ylimääräisenä pelaajana kokoonpanoon, joten sekään ei olisi haitaksi, jopa päinvastoin jos käy samalla tavalla kuin lauantaina ja joku nyrkkeilee itsensä suihkuun. KHL-soppari löytyy ja lääkärintarkastukset on käyty. Mikä maksaa?

  Sentteriosastolla taas Monto on painanut Kiekko-Vantaassa 4 peliin tehot 5+3=8.
   
 15. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Käsittämätöntä kyllä, ettei edes ylimääräisenä hyökkääjänä/pakkina oteta näitä junnuja kokoonpanoon.
   
 16. seeseeäm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Aivan samoilla linjoilla. Tällaiseen matsiin kuin tänään, voisi ehdottomasti ajaa junnuja sisään. Sitten jos/kun onnistuukin ylhäällä hyvin, olisi se täysin win/win tilanne molemmille, jos taas taso on ylhäällä vielä liian kova, niin sitten ainakin tiedettäisiin se.. Mikähän lienee syynä, että näin ei voida toimia?
   
 17. Subrosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL-Jokerit
  En nyt aivan hahmota, miksei juuri nyt tai jo viime viikolla ollut oikea hetki uittaa junnuja vaikka yksi kerrallaan sisään KHL-peleihin. Milloin sitten? Minkä sellaista Mäksä tarjoaa, mikä on korkealuokkaisempaa peliä tai suurempi mahdollisuus yllättää ja kasvattaa tulevaa pääomaa kuin lohissa pelaavat nuoret? Alkukaudella ihastuttanut ketjupaletti alkaa muutenkin olla säröisen näköinen. Toivottavasti Marjamäellä on tosi kirkas konsepti päässä, eikä tämä ole hannaamista ja ajatusten luutuneisuutta.

  Loppusyksystä tekijöiden pitäisi olla jo selvillä, enkä toivo, että juokkueeseen juoksutetaan runkosarjan lopulla uusia elementtejä, ellei ehdoton pakko sanele.
   
 18. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kai se jotenkin sit menee niin että valmennusjohto ei pidä pelaajia tarpeeksi laadukkaina, eikä halua nostaa nuoria pelaajia vain penkin päähän jos ei ole aikomustakaan peluuttaa pelaajia peleissä. Antavat pelaajien keskittyä omien joukkueiden riveissä omiin peleihin.
   
 19. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Minkä helvetin takia näille pelaajille sitten tehdään soppareita? Ja miksi nämä pelaajat Jokereiden kanssa tekevät soppareita, kun tilanne on ollut ihan sama jo koko KHL-taipaleen osalta.
   
 20. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  No mut on se kumma kun ei lohipaidoistakaan esim Montoa voi kokeilla. Esiintyi ihan hyvin harkkapeleissäkin.

  Herätys Marjis!
   
 21. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Hyviä kysymyksiä. Kai noille pelaajille sitten maksetaan sen verran taskurahaa, jotta heidän kannatti tarttua Jokereiden KHL-tarjoukseen. Vaikea sanoa minkälaista sopimustarjousta esim. Roope Reinillä tai Aleksi Halmeella oli keväällä muualta tarjolla. Ilmeisesti ei kovin kaksisia ainakaan.

  Niinkuin toiseen ketjuun jo kirjoitin, niin Viasatin kaverit voisi joskus lähetyksissään kysellä Jokereiden urheilupuolen johtokavereilta näitä samoja kysymyksiä.

  Lisätään sen verran, että voisiko nämä sekundapelaajien sopimukset liittyä jotenkin KHL-sääntöihin? Voiko sielä olla joku sääntö että pitää olla vähintään X määrä sopimuspelaajia? En tiedä. Tuli vaan mieleen.
   
 22. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Joona Monto tänään 1+1 lohipaidassa. 6 peliä ja 6+4=10 tehot nyt tehtynä. Viimestään kotipeliin Severstalia vastaan näytönpaikkaa tälle!
   
 23. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Monto oli mielestäni kauimpana KHL-pelaajasta näistä vantaan kavereista. Liike ja voima ei sitä mitä pitäisi. Embrich oli selvästi parempi.
   
 24. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Okei, maanantaihin on lepopäiviä mutta, pakko noita pelaajia on alkaa kierrättämään. Tänään alko monella jo piiputtamaan.

  Vantaan kavereita kotipeliin! Tai sit uusia hankintoja.
   
 25. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ketjuja muokattiin vikalle kympille tänään. Ainakin seuraavat koostumukset oli jäällä: Joensuu-Norman-O'Neill, Anttila-Platt-Moses, Jormakka-Manninen-Jensen. Pihlström ja Mäki oli viltissä. Niemi kävi jäällä 6vs5 Jormakan,Anttilan ja Moseksen kanssa.