Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Ketjuviritykset ja fantasiakokoonpanot

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Moderaattorit, 03.08.2010 klo 13.14.

 1. Konteksti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NYR, "Potvin sucks!"
  Lainaus:

  Tuossapa ehkä se realistin skenaario. Uskoisin, että mitään kovin kiinteää koostumusta ei tulla näkemään, koska Wärn tuskin suostuu loppuun saakka olemaan ylimääräinen hyökkääjä. SItten siellä on reservissä Mäksää ja Ikosta ja lopulta Mörkökin saadaan takaisin kuvioihin. Voi mennä melkoiseksi vispaamiseksi sen suhteen kuka tai ketkä ovat lepovuorossa.

  On tässä vielä sekin mahdollisuus, että jos nuo yllä olevat ketjut eivät tuota tulosta tasaisesti, niin siellä vispataan pakka täysin uuteen uskoon. Esim. tuo ykkönen ei (vielä) ole tuottanut odotetun mallista tulosta ja kuten kirjoitit, jos Plattin ketju ei lähde lentoon niin sitä ei auta myöskään pitää samassa koostumuksessa.
   
 2. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Onko kellään mitään ideaa miksi Jesper Jenseniä peluutetaan ylivoimilla? Kyseessähän ei ole kiekollisesti tai pelisilmältään ainakaan erityisen taidokas pelaaja. JJ ei myöskään ole pelannut omaa yleispakin rooliaan niin hyvin, että ansaitsisi mitenkään "palkintona" yv-mahdollisuuden. Vetokaan ei ole kummoinen. Hänen isoimmat vahvuudet mielestäni ovat hyvä liike ja kova asenne, joilla nyt ei ylivoimissa hirveästi ole oleellista käyttöä.

  Omissa papereissani pakeista Stollery ja Lööv menisivät heittämällä YV-hierarkiassa ohi JJ:stä, mutta jostakin syystä näin ei Jokereiden valmennus asiaa näe. Jalonenkin kokeili Jenseniä toisinaan ylivoimilla, ja Erkan fetissihän oli peluuttaa ykkös-yv:n keskellä Atte Ohtamaata! Muistan, että teki yhden maalin koko kaudella siitä Omarkin syötöstä. Kyllä muuten varmaan enemmän kuin muutaman kerran Linus mietti siinä, että syöttäisikö jumalamoodissa pelanneelle Mosekselle vai Ohtamaalle.
   
 3. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Veikkaus illan kokoonpanosta:

  JJ-Norman-O'Neill
  Jensen-Mane-Vesalainen
  Platt-Regin-Moses
  Jormakka-Niemi-Pihlström

  Rotaatio:Wärn,Ikonen,Mäki

  Kun Stretsi palaa niin pudottaisin Pihlströmin nykykunnossaan ulos ja nelonen muotoon Anttila-Niemi-Wärn/Jore. Riippuen siitä kuinka fyysinen vastustaja on.
   
 4. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei muuten @massaonvoimaa huono haku tuoda vähän jalkoja tuohon Niemen ympärille. Tämänhetkinen nelonen Wärn-Niemi-Ikonen on niin hidas, ettei meinanut pärjätä edes sysipaskalle Sotshille.
   
 5. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Näinköhän on Kalnins napannut ykköstorjujan viitan itselleen? Lähes koko alkukauden käytössä ollut kahden pelin vuorottelu veskareiden välillä on nyt ainakin sikäli päättynyt, että tänään kolmannen kerran putkeen jatkaa Kalnins. Tänään perusotteet maalinsuulla, niin hankala uskoa maalivahdin vaihtuvan SKA-peliin sunnuntaina.
   
 6. HokiTero87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Idea SKA matsiin.

  Joensuu-Norman-O'neill
  Vesalainen-Regin-Jensen
  Manninen-Platt-Moses
  Jormakka-Niemi-Ikonen
  Pihlström

  Kivistö-Lepistö
  Lööv-Grant
  Jensen-Lauridsen

  KALNINS
  Zapolski
   
 7. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ihan hyvää idea. SKAta vastaan joudutaan kuitenkin vääntämään ja painimaan paljon ja sen takia muokkaisin kolmea alinta ketjua tasapainoisemmiksi. Yhtään pygmiketjua en tekisi vaan Jormakka,Manninen,Moses jne eri ketjuihin mahdollisuuksien mukaan. Tuossa ylläolevassa pelkään 3. ja 4.ketjun olevan isossa mankelissa omassa päässä. Wärnin paikan uskon olevan kovissa peleissä aika saletissa kun ei tule back-to-back pelejä ja pääsee riittävän raikkaalla jalalla vetämään sen 10-14min. Ideaalitilanteessa nelonen olisi viime kauden muodossaan mutta Pihlström on erittäin kaukana siitä tasosta. Jormakka,Pihlström ja Ikonen on omissa papereissa rotaatioukot Mäen kanssa.

  Nelli-Norman-JJ
  Vesalainen-Mane-Jensen
  Platt-Regin-Moses
  Wärn-Niemi-Ikonen/Jore/Pihlström/Mäki
   
 8. Henzik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Töölön Vesa, HJK, Real Madrid, Arsenal, Detroit
  Mahtaako Regin olla huomenna vielä askissa, en usko. Maxin ottaisin neloseen röyhimään Ikosen ja Niemen kanssa huomenna!
   
 9. HokiTero87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mäkinen ainakin kertoi viime matsissa että oli jutellut Jokereiden leirin kanssa Reginistä ja oli sanottu että vain varatoimena huilasi tuon Sibir pelin, jääharjoituksissa normaalisti mukana ollut.
   
 10. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Hyvä, että viimeiseen erään sekoitettiin ketjuja, mutta ihan ei aiennut idea siirtää Jormakka ykköseen Nellin ja Normanin kanssa. Varmaan koko joukkueen huonoin pelaaja, jos siihen haettiin Joensuun rooliin kaveria painamaan samaa duunia. Eikä nyt kovin kaukana ollut ylipäätään kentän vaisuimman pelaajan titteli Grantin ohella eilen. Jos Jore olisi ollut pelipäällä, niin sitten toki ykkösveljien kanssa hakemaan maaleja, mutta nyt ei ainakaan siitä ollut kyse.

  Itse olisin kuuman N. Jensenin laittanut siihen näiden veijareiden ruokittavaksi. Toisi myös kulmiin sitä vääntövoimaa, jota Jormakka ei tuo. Mielestäni Nicklas olisi voinut pelata vaikka joka toista vaihtoa, koska on ollut täysin pitelemätön viime peleissä ja yksi harvoista eilen tasonsa pitäneistä.
   
 11. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Samaa peliä oltiin katsomassa.

  Muutamalla ranskalaisella eilinen:

  - Vähintään 4/5 joukkueesta aivan kuutamolla. Miten tuo voi olla edes mahdollista? Rotta käynyt maksamassa Jokereille, että häviävät?
  - Kivistö ja Stollery. Etenkään jälkimmäisellä ei ollut yhtään onnistunutta suoritusta koko pelissä. En ole noin kassalla ollut puolustajaa nähnyt Jokereissa sitten Maneliuksen. On ihan ok pakki Severstaleja vastaan, mutta voivoi kun tulee kylmää kyytiä kovia vastaan. Onneksi Lööv pudottanee tuon pois.
  - Hyökkäys Jenseniä lukuunottamatta: Mitä helvettiä? Jensen onkin sitten loistava pelaaja. Niemi täysin flegmaattinen paska, onneksi ei taida olla jatkamassa.
  - Maalviahdit: Järkyttävää.
   
 12. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Lisätään tähän listan kärkeen:
  -valmennus. Miten vitussa tämä esitys voi toistua SKAta vastaan kotona? Äläkä Marjamäki itke tuomareista.
  -Stollery on riittämätön koviin peleihin. Pahinta tässä on, että syystä tai toisesta ainakin etukäteiskokoonpanoissa Lööv ei ole ohittanut Stollerya ja se on huolestuttavaa.
   
 13. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Niemi tosin oli nelosketjuineen eilen meidän harvoja onnistujia, N. Jensen, tanskalaispakit + jo mainittu nelonen pelasi eilen ok pelin muille jäi aikalailla parannettavaa.

  Mitä tulee Joreen Nellin rinnalla niin ainakin ensimmäisessä vaihdossa 3.erässä tuossa koostumuksessa Jore nimenomaan kaivoi kiekon kulmasta ja petasi Nellille maalin eteen paikan mutta valitettavasti SKA:n pakki kerkesi lapoineen maalinedustalla väliin ja kiekko ei tullut Nellille tyhjän maalin eteen. Kaiken kaikkiaan siellä pyöritettiin kolmannessa erässä aikalailla kaikkia koostumuksia.
   
 14. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Toivottavasti Playoffeihin päästään kaikkien ollessa kunnossa seuraavilla ketjuilla:

  Joensuu-Norman-O'Neill
  Jormakka-Manninen-Jensen

  Loput oikeastaan ihan sama, kun ei ole mitään merkitystä kuitenkaan. Nuo ovat ainoat koostumukset, jotka ovat tällä kaudella toimineet. Mutta jos jotenkin pitäisi laittaa niin:

  Platt-Regin-Moses
  Pihlström-Niemi-Anttila
  Vesalainen (13. hyökkääjä)
   
 15. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Itse olen melko varma että Regin tullee syrjäyttämään jomman kumman Manen tai Normanin kahdesta kärkiketjusta.Molemmilta oli aikamoiset ulospuhallukset nämä kaksi peliä. Niin kuin toki koko jengiltä. Eilen oli jo hetken koossa vanha Nelli-Regin-JJ.

  En myöskään jaksa uskoa että Jormakka ajaa Vesalaisen ohi. Vähän haiskahtaa siltä että Jore kyllä vaihtaa maisemaa ensi kaudeksi.
   
  spertti tykkää tästä.
 16. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Jormakka kakkosketjuun, millä näytöillä? Se että ketju toimi joskus syyskuussa ei tarkoita yhtään mitään. Sopii muuten erinomaisesti tuo Vesalaisen ketjuun tekemäsi arvio kyseisestä pelaajasta myös Jormakkaan.

  Lainaus:
  Erona tietysti se, että Jormakka ei tee tulosta flegmaattisenakaan.

  Siitä toki samaa mieltä, että eilen nähtiin Vesalaiselta turhaa fleguilua varsinkin lopussa, mutta niin paljon parempi pelaaja kyseessä kuin Jormakka.
   
  Matza187 tykkää tästä.
 17. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Alkaa olemaan kovaa kamaa kun Geoff Platt on 4. ketjussa. Voisko tuossa olla se ensi kauden "Niemen korvaaja"?

  Playoffeihin 4. ketjulla Platt - Niemi - Anttila?
   
 18. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Kalninsilla on pakko olla jotain vaivaa. Ei kukaan täyspäinen ihminen laita Zapoa kolmatta kertaa putkeen maaliin. Ei hyvää päivää.
   
 19. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Haluttiin varmaan hakea Zapolle hyvä ehjä peli ennalta heikompaa vastaan ja sitä kautta itseluottamusta alle. Ei onnistunut.

  Tärkeää olisi jos Zapolski saisi edes pari hyvää peliä alle, jos syystä tai toisesta joutuu maaliin pudotuspeleissä.
   
 20. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Lainataanpa tätä. Eipä siinä kauaa mennyt kun Regin ohitti Mannisen. Syystä ja hyvä niin. Reginin upside vs Manninen on kuitenkin aika lailla eri luokkaa. Mannisen kohtaloksi veikkaan hyytymistä kun pelit kovenee ja fyysisyys kasvaa.

  Kaksi ensimmäistä ketjua alkaisin sementoimaan muotoon Nelli-Norman-JJ ja Moses-Regin-Jensen. Vesalainen lienee ekana jonossa noihin vitjoihin jos muutosta haetaan. Kolmosen laittaisin muotoon Vesalainen-Manninen-Jormakka/Platt vaikka omaan päähän on kyllä iso riski. Nelonen kaikkien ollessa terveenä Platt/Wärn-Niemi-Anttila. Platt aina kokoonpanossa aloittamisen vuoksi.
   
  sporttipappa tykkää tästä.
 21. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Nelli - Norre - Joensuu
  Mosse - Capitan - Jensen
  Laine - Platt - Mane
  Wärn - Niemi - Mörkö

  Rotaatio Pilu/Jore/Mäksä/Ikonen

  Nämä ketjut haluaisin nähdä kaikkien ollessa terveenä.
   
  Jara76 tykkää tästä.
 22. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jaan @sämpylä89 näkemyksen yhdellä muutoksella. Heittäisin Mannisen 3. keskelle muutoin pl. Platt hakee aloitukset. Plattista on näkynyt ainakin itselle ihan uusia puolia laiturina, Polkee todella kovaa kiekon kanssa ylös ja pystyy haastamaan. Omaan päähän pidän silti riskinä tuota ketjua koska siinä on kaksi pienikokoista pelaajaa, jotka toki ovat kohtuu hyviä kulmissa kokoonsa nähden plus Vesalainen, jonka vahvuudet ei todellakaan ole PAPPissa. Tästä huolimatta en noita ketjuja muuhun muotoon laittaisi.
   
 23. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Onkohan Marjamäki aloittanut vihdoin kärkikenttien kierrätyksen, kun Joensuu on poppareilla ja Jormakka pelaa Jessen paikalla.

  Edit. Zapo maalilla. Jäniksellä jotain vaivaa.
   
 24. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Onkohan Jäniksellä ollu jo pidempään jotain kremppaa? Selittäisi Zapon pelimääriä.
   
 25. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Älä pelkää, että tuollaista virhettä pääsisi tapahtumaan. Joensuu on poissa sairastumisen takia.