Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

  • 4 643 751
  • 20 726

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
On kyl sellainen hauska tilanne, että kenen jatkoon oikeastaan olisin kovin pettynyt? Suurinpiirtein kaikkien kohdalla jatko on suotava ja positiivinen asia.

Se on tietysti Larssonin 3 vuoden jatko, kun nyt menin höpisemään juttuja.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kestner, Iskhakov, Karejev, Ivarsson, Bohm, Lajunen. Joku näistä olisi todella kova kiinnitys.
Realistisempi vaihtoehto lienee Kuru tai Janatuinen.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Bohm, Kestner, Ishakov, Ivarsson, Lajunen, Kareev... Näihin olisin todella tyytyväinen. En ehkä kestä jos sieltä pamahtaa Janatuinen tai Kuru.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Wirtasen Petteriä veikkailen.
 

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
Ei kyllä haittaa, vaikka ois kyseessä joku kokeneempi kaveri, jota ei NHL/KHL-pykälä vie välistä. Lajunen.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joku heistä Kestner, Iskhakov, Lajunen, Bohm tai Kareev olisi toivelistalla ensimmäisenä mutta Wirtanen ja Ivarssonkin toivottavia jatkajia.
Pettynyt ja samalla olisin huolissani Kallion ja Uraman ammattitaidoista mikäli jatkosopimus uutinen koskisi Janatuista tai Kurua.
Valitettavasti joukkueessa jatkavat ensikaudellakin Haapanen sekä Vainionpää joten enempää heidän tasoisiaan pelaajia ei joukkueessa tarvitsisi roikuttaa mukana. Varsinkin kun nämä omat nuoret ovat jo näyttäneet kykynsä sekä taitonsa ja pystyvänsä pelaamaan paremmalla tasolla kuin nämä edellä mainitut Kuru, Janatuinen sekä Haapanen ja, Vainionpääkin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Pettynyt ja samalla olisin huolissani Kallion ja Uraman ammattitaidoista mikäli jatkosopimus uutinen koskisi Janatuista tai Kurua.
Valitettavasti joukkueessa jatkavat ensikaudellakin Haapanen sekä Vainionpää...

Mut eiks mää nyt oo just niitä pelaajia, joiden ansiosta ulkomaan tähdet ja juniorit saavat loistaa? Janatuisella vieläpä hiukan kykyä 2ndary scoringiinkin.

Perustele, kiitos.
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Rooba ois kyllä kova lisä joukkueeseen. Ishan ja Kessun kanssa saattais tehdä kovaa jälkeä. Vois vaikka jäädä illan pelin jälkeen Turkuun.

E: Ja jatkosopimuksesta kelpais Lajunen. Antais entistäkin vahvemman signaalin siitä, että huhut velipojan tulosta Tepsiin pitäisivät paikkansa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Tämän kauden uusista kasvoista kenen tahansa muun kuin Bibicin (Vainarilla ja Haapasella jo jatkot) jatkosopimus on erittäin tervetullut.
Jos on Kestner, Bohm, Ishka tai Kareev, olen todella tyytyväinen. Kestnerin jatko taitaa olla vain toiveunta, mutta kassellaan.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mut eiks mää nyt oo just niitä pelaajia, joiden ansiosta ulkomaan tähdet ja juniorit saavat loistaa? Janatuisella vieläpä hiukan kykyä 2ndary scoringiinkin.

Perustele, kiitos.

Sanattomaksi vetää jos olet oikeasti sitä mieltä että Vainionpään, Haapasen, Kurun ja Janatuisen johdosta nämä tähdet loistavat Tepsissä.
Haapasen ja Kurun taidoista sekä heidän mahdollisista hyödyistä joukkueellensa on puhuttu jo lähes kaikki mahdollinen enkä lähde itseänikään enempää tässä kohtaa toistamaan.
Vainionpää surffailee pelistä toiseen täysin pelin ulkopuolella ja kaverin pitäisi tuoda fyysisyyttä joukkueeseen mutta toteutus on kaikkea muuta. Vertailukohdaksi voin ottaa vaikka Eetu Liukkaan.
Uskon että ei ole epäilystäkään kumman iso osa yleisöstä ottaisi Tepsin joukkueeseen jatkossa eli Vainionpään vaiko Liukkaan.
Liukas 18v on huomattavasti taitavampi käsistään, röyhkeämpi, fyysisempi painavilla taklauksillaan ja röyhkeillä nousuillaan maalille sekä pyrkien tekemään maskia vastustajan maalilla. Aktiivinen pelaaja molempiin suuntiin.
Mutta en lähde enempää lapselliseen väittelyyn kanssasi sillä näkemys kenestä on hyötyä joukkueelle ja kenestä ei niin on katsojan silmissä samoin kuin valmentajilla on omat näkemyksensä asiasta.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Kestnerin tän viikon kommentit antaa jo 100% varmuuden siitä, että hän ei ole kyseessä. Tepsi ois muutenkin taatusti mainostanut sitä ISOSTI jos illalla tällainen räväytettäisiin julki.
Mikä kommentti tällaisen kuvan on antanut 100%?
Tässä tarkoitettiin todennäköisesti Iltalehdessä ollutta haastattelua.

26.02.2021 - IL: Josh Kestner hämmästeli suomalaista katukuvaa
"– Turku on mahtava. Ainoa harmittava asia on pandemia, jonka vuoksi moni paikka on kiinni. En ole saanut kokea Turkua niin paljon kuin olisin halunnut. Olen kuullut hyvää paikoista, joihin normaalisti voisi mennä, mutta nyt ei. Toivottavasti paikat aukeaisivat, jotta voisin kokea kaupunkia enemmän ennen kuin palaan Yhdysvaltoihin."

Ainakin itselleni tuli välittömästi nuo Kestnerin suorat lainaukset luettuani, että kyse on tasan yhden kauden ihmeestä.

Kyllähän tuon voi lukea tietysti silläkin tavalla, että Kestner toivoo voivansa kokea Turkua enemmän ennen kesälomaansa Yhdysvalloissa (ja palaavansa kesäloman jälkeen Turkuun). Mulle tuosta tulee heti mieleen, että toive koskee nimenomaisesti loppukautta, sillä syksyllä hän ei ole palaamassa eikä siten pääse kokemaan kaupunkia ilman rajoitteita.

Toinen juttu:

25.02.2021 - IL: Josh Kestner: Matkalla KHL:ään?
"Yhdysvaltalainen sanoo suoraan, että häntä kiinnostaa KHL tai muu Liigaa kovempi sarja. Kestner käyttää sanaa ”ehdottomasti”."
 
++ Loistava, jos jatkaa
+ ei haittaa, jos jatkaa
Muut korvattavissa.
++Kareyev, Lajunen, Ivarsson, Bohm, Wirtanen. +Larsson, Janatuinen, Rämö.
Kuru ollut hyvä avlle, mutta korvattavissa. Esim Pyyhtiä hyvä avlla. ++ Kaverit hankala korvata. Eiköhän Ishkakov kirjoita tulokas sopparin ja näin ollen ei kyl ainaka nyt tepsii sopimusta tee. Kestneristä turha haaveilla. Teissalan option käyttö olisi myös positiivinen juttu.
 
Viimeksi muokattu:

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Joko siellä on jotain julkaistu? Instan mukaan Tomppa oli haastattelussa.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Pakko sanoa, että oli vähän pettymys "hypeen" nähden. Vähän samanlainen olo kuin kapteeni julkistus.

Hienoa kyllä, että Pärälle saatiin vuosi lisää pahviin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös