Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

  • 4 635 902
  • 20 712

Pensasmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voisko tää Terskan jatko viitata johkin ECHL jannun hankintaa? Niitähän tulee melkein kausittain mutta luulis että osais opettaa eurohokiin nuorempia hyvin.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Vähän surullista kun tuo Anttalainen teilataan välittömästi alkkikseksi. Joskus vaan tapahtuu niin että siitäkin taudista parantuu, tai ei parane mutta saa asiat järjestykseen. Mistään en kuitenkaan mitään tiedä mutta siitä on pirun kauan aikaa mennyt kun viimeksi lööpeissä on ollut. Itse ainakin toivon että poika on saanut asiat kuntoon.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Seura on julkisesti ilmoittanut 3-4 hankinnasta ja joihin on käytettävissä 200 000€ ja täällä ollaan tuomassa tänne useampaa pakkia, muutamaa hyökkääjää ja kaiken kukkuraksi vielä tuon yhden Tepsin kaikkien aikojen huonoimman ulkomaalaisvahvistuksen eli Broadhurstin jatkoa.
Kaikkea sitä kuulee ja joku asia tässä ei täsmää.
Toki on että tuolla ei tarkennettu sitä että koskeeko tuo 3-4 pelaajan hankinta myöskin niitä jotka Kallio/Suoraniemi ovat jo viime vuoden loppupuolella tänne hankkineet tulevaksi/tuleviksi kausiksi vai vielä nyt etsinnässä olevia pelaajia.
Aika näyttää.
Elmeri Erosen paluu olisi iso ja tärkeä asia mutta vaikea uskoa että tässä talous tilanteessa palaisi Tepsiin vaan eiköhän jos hän Suomeen päättää ensi kaudeksi palata niin siirtyisi silloin joko Lukkoon, HIFK:on, Ilvekseen tai Tapparaan.
 

Juketsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Vähän sellaista tuli tuossa kuultua, että A. Anttalainen saattaisi olla tulossa takaisin ihan tosissaan. Huhu tasoa "asiasta tietävältä kuultu, mutta voi olla ihan vaan mutuhuhuiluakin".
Ei tarvita, kiitos. Eikä lasinilkkaista iltamissa viihtyvää Tammelaakaan. Haluaisin, että ensi kautena keskityttäisiin jälleen pelkästään jääkiekkoon eikä pelaajien kaitsemitseen.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ei ole huhu, mutta mitähän tekee Tammela?

Jos vammat olisi selätetty, ottaisin avosylin takaisin pelaamaan Miettisen kiekkoa.
Ei jatka ainakaan SaiPassa. Turussahan tuo viihtyy ja oli viimeisimmässä junnujen matsissakin.
 

pullaristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS sekä muut yritteliäät ja joukkueet
Itse ottaisin Anttalaisen takaisin kunhän nyt ei mitään mottipäisiä tarvi maksaa. Sopisi Toman kiekkoon luultavasti ihan hyvin, luistelu on sulavaa ja ensimmäinen avaussyöttöki lähte yleensä hyvin. Eihän siitä ole kun muutama kausi kun syksyllä ennen loukkaantumistaan latoi pöytään semmoisia esityksiä pelistä toiseen että EHT olisi ollut satavarma sillä kaudella, miksi ei pidemmällekkin olisi riittänyt.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sen verran törkeän "kaveriniitin" Allu veti Haapasen päähän kolmantena miehenä Pitsissä että itse jättäisin mieluummin väliin tämän kortin nyt. Menneisyys jääköön tässä muuten esiin nostamatta.
 

Ewald

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Florida Panthers, Magpies
Tammelalta se ei ainakaan konteista jää kiinni. Liikettä löytyy! Sit näillä palstoilla käytiin säälittä, mutta täysin turhaan Ilomäjen kimppuun, koska hän oli "tietäjien" mielestä ihanpaska. Teki kumminkin KK:ssa 17+27 pistettä. Ei ihampaskat niin paljon pisteitä tee. Mut voi olla, ettei rahat riitä eikä Arttua kiinnosta ensimmäisen kerran jälkeen enää uudestaan tulla sylkykupiksi Turkuun.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Järvisen pitänyt mennä kaudeksi Lukkoon pelaamaan että kelpaa taas "ryöstää" Tepsiin?

Taitaa olla enemmän hassuttelua nämä viimeisimmät huhut ja JJ voi kyllä puolestani jatkaa kierrostaan Tepsin ulkopuolella uransa loppuun. Parempina päivinään Tepsin kiersi kaukaa niin ei tarvitse tulla tänne jäähdyttelemään.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Samaa kuultu siinä yhteydessä, kun solmi loppukauden diilin Tuton kanssa. Pääsi loppukaudesta eroon vaivoistaan ja tuskin pyynti taivaissa. Minun puolesta mahtuu mukaan..
Mitä ne vaivat on? Ahkera lappeenrantalainen salitreenaaja kertoi Anttalaisen vetäneen samaa kiertoa ja painojen olleen ihan uskottavia isoissa liikkeissä. Treenasi silloin kun ei kokoonpanossa ollut.
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Antalaisen paluulle iso peukku toivotaan että toteutuu. Oli ennen loukkaantumista TPS:n paras puolustaja ja kunnossa ollessaan korvaisi Rafkinin hyvin oikeassa roolissa(ei kiekollinen).
Terryn jatkon ymmärrän vain jos rotaatio ja alakenttiin hankittu, ja vetää kunnon harjoituskauden alle niin kunnossa kun kausi alkaa.
Takamatka oli liian pitkä kun tuli TPS:n. Jos huhut kaikki pitävät paikansa vaikuttaisi että Arell tai Iso-Olli ei jatka.
Toivottavasti hyökkäykseen tulisi laatua. Palmu voisi käyttää option ja vapauttaa budjettia laadukkaaseen hyökkääjään.
 

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Anttalainen voisi tosiaan paikata Rafkinin jättämän aukon. Kunhan rooli ei ole yhtä iso kuin Rafkinilla runkosarjassa. Itse asiassa pudotuspeleissö Rafkin oli mielestäni hyvä ja antoi hyviä isoja taklauksia, mutta kuitenkin puhtaasti.
En voi sanoa olevani asiantuntija Anttalaisen analysointiin, mutta mieleeni jäänyt sellainen kuva, että hakee taklauksia melkoisella riskillä. Voi olla, että päätäni sotkee parin kauden takaa yksittäinen tapaus, jossa otti puolikenttää vauhtia ja taklasi lähes itsensä kanveesiin kaverin (ehkä hänen onnekseen) väistäessä.

Tykkään Tammelastakin. En kuitenkaan usko, että olisi nyt tulossa jo takaisin Tepsi kausien ollessa hänelle vaikeita. Mutta ne pelit mitä näin SaiPalta, Tammela oli erittäin näkyvä pelaaja.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Anttalainen oli -21 syksyllä sellaisessa vauhdissa, että olisi varmaankin debytoinut tuolla kaudella EHT:lla ilman loukkia. Kyllä tuossa edelleen aihiota on, ja hinta/laatu voisi tässä kohdin osua aika hyvin Tepsin tarpeisiin. Iso plussa myös tepsiläisyydestä, jota lähtee Rafkinin myötä rutkasti pois.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Kovuuttahan tuo rosteri huutaa ihan tosissaan joten Anttalainen mahtuu korvaamaan Rafkinia. Kiitos ja tervetuloa takaisin (jos pitää paikkaansa)!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös