sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
SHL kutsuu kyllä näillä näytöillä enemmän.
Jos nyt yritettäisiin muutama kausi liigassa kunnialla.

Vai joku kiire tekemään meidät naurunalaiseksi muuallakin juuropassa?

Toivottavasti olisi kiekollinen sentteri pelaaja joka ilmoitetaan.

Ja taitaa olla tämä muukalaislegioona vähän pakonsanelema juttu. Ei olla ihan ykkös valinta ihan jokaisen kotimaisen pelaajan listalla.
 
#nuorijanälkäinen #jälleenrakennus

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Ikävää että nämä Bibicin veljekset eivät pelaa Serbian maajoukkueessa. Olisivat aika tiukkoja vahvistuksia MM-kisojen alasarjoihin. Jos Ivarssonille on tärkeää kertoa, ettei Liigassa saa olla liikaa munaa, niin nyt se pitää kertoa kahta nopeammin ja kovemmin. Mielenkiintoista nähdä miten paljon Serbistä on hyötyä, jos/kun junnuja suojeleva läpsyttelylinja säilyy tälläkin kaudella.

Eiköhän seuraavaksi tule kiekollinen puolustaja. Rightin pakkeja taitaa olla vasta Rafkin, joka ei välttämättä mahdu edes kokoonpanoon kun kaikki ovat terveitä. Sentteriä ei ole järkeä hankkia ennen kuin Koivun tilanne selkeytyy. Jenkkien tilanne on muutenkin aika sekasortoinen tällä hetkellä, joten kärkisentterin voi löytää AHLstäkin jos Koivu jatkaa vielä kauden rapakon takana. Farmipelaajat haluavat varmaan ennemmin pelata edes jossain, kuin istua kotona johonkin tammikuuhun asti jos pelejä ei saada Amerikassa käyntiin. Tämä koskee varsinkin euroopalaisia pelureita. Honka osuisi tähän muottiin ainakin paremmin kuin tähän asti tulleet kaverit.

Tähän peilaten olen aika yllättynyt ettei farmista ole vielä hankittu yhtään pelaajaa. Se olisi käynyt järkeen myös Uraman puheiden kanssa, joiden mukaan miehiä ei voida vielä julkaista. Oikeastaan kukaan tähän asti tulleista ei ole sen kaliiberin kaveri, että heitä pitäisi jotenkin pantata. Ortega on toki tunnettu pelaaja mutta silti. Rahaakin luulisi olevan vielä pariin vähän nimekkäämpään/kalliimpaan kärkipelaajaan.

Rosteri näyttää nyt kuitenkin ihan positiiviselta! Laituriosastolla on mukavasti kilpailua ja vaikka kaikki eivät tietenkään onnistu, niin en kyllä usko myöskään mitenkään että kaikki kysymysmerkit epäonnistuisivat! Jos alaketjujen hyökkääjät ovat Iskhakov, Kestner, Jasu, Wirtanen, Ibragimov ja Kuru/Haapanen, niin onhan tuo aika paljon mielenkiintoisempi nippu kuin sarjan 7-8 heikointa, jotka ovat niitä todellisia HMV-ryhmiä!!

edit. jos sieltä olisi tulossa hyökkääjä, niin joku maalinedessä viihtyvä panssarivaunu-laituri olisi tietysti periaatteessa tilauksessa. Laitureita alkaa kuitenkin olla rosterissa niin suuri määrä, etten oikein tiedä miten tuo käytännössä toimisi. Kestnerin hankinta vesitti mielestäni sen, että Budish olisi voitu korvata yksi yhteen hieman paremmalla AHL-voimamiehellä.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuskin on suomalainen (on kuitenkin kuin näin toteaa). Joku Janne Keränen olisi aika iso yllätys.

Varmaankin joku 19-25 -vuotias venäläinen? Vähän vastapainoa lisää ruotsalaisille? Mieluusti se sentteri.
 
"Voitto on tietenkin odotettavissa. Jotkut joukkueet voisivat nyt lähteä katsomaan, että katsotaan miten käy. Me emme lähde siihen. Me uskomme edelleen siihen, että voitamme koko paskan."

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Honka ei ole NHL floppina juuri kiinnostanut, niin onko kaveri nopea vai ei? Mun omasta mielestäni joukkueen pakisto on jo valmis. Antaisin kunnolla tilaa Virolle ja Rafkinille, jos ne kerran on niin isoja tulevaisuuden nimiä.

Toisaalta hyökkäykseen on jo tullut paljon nopeutta, hankitaanko vielä lisää? No, ei se mitään haittaakaan. Sentteristö on aika ohut. Koivun tuloon en usko, vaikka aika hauskaa kaverilla tuntuu Suomessa nyt olevankin. ;)
 
Suosikkijoukkue
TPS
Tuskin on suomalainen (on kuitenkin kuin näin toteaa). Joku Janne Keränen olisi aika iso yllätys.

Varmaankin joku 19-25 -vuotias venäläinen? Vähän vastapainoa lisää ruotsalaisille? Mieluusti se sentteri.
Oliko työnjako niin, että Kallio hoitaa ulkomaiden pelaajakoordinoinnin ja Suoraniemi kotimaan (?). Eli kun Kallio edelleen kommentoi, voidaan kaiketi olla melko varmoja, että edelleen ulkomailta tuulee. (edit: toki voihan ulkomailta tulla myös kotimaista ja toisin päin).

Nopeajalkaisuus viitannee useasti laituriin. Laitureita alkaa olemaan melko paljon, joten edes hybridi olisi toivottava. Kilpailutilanne on kyllä joukkueessa melkoinen ja sementoituja paikkoja melko vähän. Liigaringin junnut mukaan lukien, hyökkääjiä on kohta 7 ketjua ja pakkeja 5 paria.
 
Viimeksi muokattu:
"I'm One of God's own prototypes. Too weird to live, and too rare to die.. "

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niin kyllä kai kaikille on selvää että joukkueen materiaali on muuten laaja eli valmis, pl. keskikaista. On iso sääli ja harmin paikka jos hyvin edennyt joukkueen rakentaminen jää noin typerällä tavalla vajaaksi. No, en manaa vielä tämän enempää.

Eli laadukas sentteri ainoa toiveissa oleva. Kotimainen olisi kiva yllätys, vaan ketäs heitä nyt vapaana enää on? Ei tule muita mieleen kuin Konna, joka hänkin on vahvasti huhuttu Ipandeerukseen.
 
"Loppujen lopuksi se on ihan sama kuka turakainen siellä vaihtoaitiossa valmentajana heiluu" -Kai Suikkanen-
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo
Suosikkijoukkue
TPS
Keskikaistaa ei ole vahvistettu, kaikkea muuta on. Samaan aikaan Koivu kertoo rapakon takaa, kuinka pitää hauskaa ja nauttii. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kevään aikana Turussa ollessaan Koivu teki päätöksen palata Tepsiin ensi kaudeksi. Nyt nauttii viimeisistä hetkistään änärissä ja ottaa kaiken ilon irti. Samalla Kallio uskaltaa hankkia ulkomaisia pelureita maailmalta kun tietää, että kuri ja järjestys tulee ensi kaudella säilymään kopissa.

:)
 
KUBE #100
Eli laadukas sentteri ainoa toiveissa oleva. Kotimainen olisi kiva yllätys, vaan ketäs heitä nyt vapaana enää on? Ei tule muita mieleen kuin Konna, joka hänkin on vahvasti huhuttu Ipandeerukseen.
Kyllähän nuo kotimaiset vapaana olevat sentterit ovat sitä pappa-osastoa, joten eivät oikein sovi nykylinjaan. Filppula, Hytönen, Kontiola, Ramstedt, Niemi jne. Jos Suomessa viime kaudella pelanneita ulkomaalaisia katsoo, niin Chris DeSousa olisi yksi ja Vadim Pereskokov toinen ja Tylor Spink kolmas. Näistäkin kaksi ensin mainittua enemmän laitureita kuin senttereitä. Sama koskee kotimaisista Jussi Jokista. Hieman nuoremmista Järviset Matti ja Jan-Mikael sekä Matias Myttynen ja Michael Keränen voidaan kai mainita.

Silti kukaan em. nimistä tuskin on a) TPS:n saavutettavissa tai b) TPS:n hankintaprofiilissa
 
Viimeksi muokattu:
RELEASE THE KRAKEN

Dwightschrute

Jäsen
Suosikkijoukkue
HCTPS
Kyllähän nuo kotimaiset vapaana olevat sentterit ovat sitä pappa-osastoa, joten eivät oikein sovi nykylinjaan. Filppula, Hytönen, Kontiola, Ramstedt, Niemi jne. Jos Suomessa viime kaudella pelanneita ulkomaalaisia katsoo, niin Chris DeSousa olisi yksi ja Vadim Pereskokov toinen ja Tylor Spink kolmas. Näistäkin kaksi ensin mainittua enemmän laitureita kuin senttereitä. Sama koskee kotimaisista Jussi Jokista. Hieman nuoremmista Matti Järvinen ja Matias Myttynen voidaan kai mainita.

Siis kukaan em. nimistä tuskin on a) TPS:n saavutettavissa tai b) TPS:n hankintaprofiilissa
Antti Suomela olisi yksi. Mutta en kyllä usko siihen hetkeäkään.
 
This is parkour!!!
Antti Suomela olisi yksi. Mutta en kyllä usko siihen hetkeäkään.
Joo totta, Suomela on toki myös ilman sopimusta ensi kaudeksi, mutta jätin NHL:ssä tällä kaudella pelanneet ihan suosiolla pois. Mikael Granlund, Mikko Koivu, Erik Haula, Miikka Salomäki, Aleksi Saarela ja Henrik Borgström ovat muut tuon kategorian nimet.
 
RELEASE THE KRAKEN

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Pekka Jormakka tai Olli Palola olis sellaiset omat suosikit jos vielä laituria pukkaa ja olisi kotimainen pelaaja (todennäköisesti ei).

muuten olen positiivisilla ja odottavilla fiiliksillä tulevasta kaudesta, sentteriä tuo minustakin enään huutaa. Voihan se perjantain julkaisu ollakin sentteri, mene ja tiedä.
-stouni
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Ihan tuulesta temmattu, mutta olisko Antti "Pillu" Pihlström tulossa Turkuun?
Tuulesta temmattu tai ei, muutama viesti ylempänä Pihlström mainittu joten ei tämä ihan mahdoton yhtälö ole, vaikka tämän nimen "toitkin" palstalle =)

Keskusteluja oli ainakin aiemmin, toki Pihlströmillä todella rahakas sopimus ensi kaudeksi jokereihin, mutta ei näistä tiedä.
 
"Nyt menee Ville. Muse jää, Muse jää, Muse jää. Tapa se. Tapa se kusipää"

Tomek Valtonen, Pasila, 01.09.2012

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
JMJ olisi kyllä ihan kelpo hankinta. Sellainen varma sikäli että tiedetään aika hyvin mitä olisi odotettavissa. Kun TPS tarjoaisi "ihan" hyvät laiturit niin voisi hyvinkin painaa sellaisen 40 pinnan runkosarjan, joka on mielestäni riittävästi olettaen että Pärssinen, Ibragimov ja Wirtanenkin antavat hyvää tukea hyökkäyspäässä.
 
"Loppujen lopuksi se on ihan sama kuka turakainen siellä vaihtoaitiossa valmentajana heiluu" -Kai Suikkanen-
Oma veikkaus: Jan-Mikael Järvinen at eliteprospects.com

Lisätään vielä miksi näin: Nopea, ykkössentterin rooli auki, tietää Raipen, Tepsi ennenkin ollut perässä, ilman sopparia ja joukkueet aloittavat pian yhteisharjoituksia.
Tuo istuisi kyllä hyvin kuvaukseen. Toisaalta ikä ei oikein istu profiiliin. Riittääkö nälkä vielä Tappara ja Saksa vuosien jälkeen ?

Nokitan edelleen Landon Ferrarolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy