Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 334 833
  • 66 850
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Toi siideri on kyllä mysteeri. No saapahan vitamiinia. Ei tarvii hedelmiä ostella.
Ei kai (suomalaisissa) siidereissä ole nykyään juuri muuta kuin keinotekoisia esansseja ja sokeria/makeutusaineita? Tai en tiedä, kun en ole koskaan juonut siideriä. Muutaman kerran olen toki maistanut, entisten tyttöystävien pyynnöstä, mutta kyseinen juoma ei ole säväyttänyt lainkaan. Hedelmämehut ym. virvoitusjuomat ovat asia erikseen.

Olut ja savuviskit sen sijaan maistuvat. Nekin kohtuudella ja hyvässä seurassa.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Grimesin "We Appreciate Power"-kappaleesta tuli mieleen, että CMX:n Pedot-kappaleen loppunousu (2:48 ->) on joka kerta yhtä hieno. Varsinkin livenä:

Me olemme Libanonin seetri, Nuubian eebenpuu
Stalingradin koivu, Teutoburgin tammi ikuinen
Me olemme Katalaunisten kenttien ruusupuu
Ja itkevä raita Normandian

Me olemme graniittia, maasälpää, gneissiä
Ukrainan verentummaa multaa
Me olemme kalkkijuonne Illyrian basaltissa
Rautajuova moreenissa Salpausselkien

Me olemme valloittajat, puolustajat, hyökkääjät
Me olemme juoksuhautojen hiekkaa
Etenemme, lakoamme, kostamme ja hajotamme
Ja valumme viime pisaraan

Me olemme plasmavaaja, öinen pommilaivue
Me olemme parvi kineettisten ohjusten
Me olemme ohjelmoijat biomekanoidien
Romauttajat neutronitähtien

Koko teksti, erityisesti "Katalaunisten kenttien ruusupuu", aiheuttaa välittömät kylmät väreet ihan luettunakin.
 

redpecka

Jäsen
Salihousut, purjehduskengät, neonvärinen takki ja viikset. Parkkipaikalla BMW. Taustapeilistä roikkumassa puolen tusinaa eri väristä Wunderbaumia. Ja karvanopat.
Tuli mieleen Johan af Grann kuvauksesta. Kesällä toki speedot ylle ja uimastadikalle poustailee.

Tykkään tuosta kun kansallisen krapulapäivän aamuna pingotaan salille. Eikö siihen formaattiin sitten nimen omaan kuulu myös se, että siitä pitää kailottaa kovaan ääneen kaikille? Mitä järkeä mennä jos kukaan ei tiedä, hei?
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Minä en ole koskaan käynyt ”salilla”. Kuntosaliahan tässä ilmeisesti haetaan? Miksi kuntosali on ”sali”? Miksei tanssisali, biljardisali, juhlasali... Mitä hyvää kuntosali on tehnyt ansaitakseen yleispätevän ”sali”- nimityksen?
Siis @sämpylä89 tarkoittani jehovantodistajan valtakunnansalia. Siinä on jotain kiihottavaa stalkata kilttejä uskovaisia. Kysykää vaikka pastoreilta ja saarnamiehiltä. Tai multa...
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miksi @SOF1969 luulee, että yrittäisin kalastella Cobolille lisäpenalttia? Jo on kumma syytös.

Ei tänne valehtelemaan olla tultu. On suotavaa, että säännöt olisivat samat kaikille nimimerkistä riippumatta :)
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Ruokajakeluistahan saa kauppojen hävikkiruokaa ilmaiseksi. Välillä oon miettinyt että jos leipäjono maksaisi niin hipsterit varmaan kävis ja ylpeänä snäppäilisi someen kuvia.

Pitäisi tosiaan tutkia nämä eri ruokajakeluvaihtoehdot täällä Hämeenlinnan seudulla. Ottaa nyt tosissaan itseään niskasta kiinni ja alkaa kunnolla tutkimaan minkälaisia mahdollisuuksia sitä on olemassa.

Kokeileppa ResQ-sovellusta. Hävikkiruokaa halvalla kaupoista ja ravintoloista.

No tuon sovelluksen asensin älypuhelimeeni. Vielä siellä ei ole mitään tarjouksia Hämeenlinnan seudulla mutta nyt on kyllä vappupäivä. Ehkä sovellus alkaa tehokkaammin toimimaan myös Hämeenlinnan seudulla vapun jälkeen. Toivossa on ainakin hyvä elää.

Ja nyt vasta huomasin että on sitä näemmä muitakin palveluja joista voisi saada ruokaa edullisesti. Kuten tällainen kuin Fiksuruoka.

Kauppojen roskiksista esimerkiksi löytyy aivan syömiskelpoista ruokaa, mutta onko se sitten enää ihmisarvoista elämää.

No roskisdyykkaukseen en vielä alennu. Asiat eivät ole kuitenkaan vielä niin pahasti ja en oikein kykenisi syömään roskiksesta poimittua ruokaa. Vaikka se ruoka tai elintarvike olisikin siellä roskiksessa paketissa.

Mutta ehkä nuo ruokajakelut ja ResQ sekä Fiksuruoka tuovat apua. Täytyy tosissaan nyt alkaa perehtymään asioihin kun tajusin että onhan sitä paikkoja josta voisi saada ruokaa edullisesti tai ilmaisesti mutta niistä pitäisi olla paremmin kartalla.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Ei kuulemma viitsinyt yöllä soittaa minua hakemaan yöllä vaan punkkasi kaverin sohvalla. Oli kuulemma kiva ilta eikä mennyt edes myöhään...
Tässä haisee kyllä nyt palaneenkäry pahemmin kuin aikanaan Auschwitzin laitamilla....
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Miksi @SOF1969 luulee, että yrittäisin kalastella Cobolille lisäpenalttia? Jo on kumma syytös.

Ei tänne valehtelemaan olla tultu. On suotavaa, että säännöt olisivat samat kaikille nimimerkistä riippumatta :)

Aistin että tässä hieman yritit kysellä lisää?

Nimimerkki Cobol on laskujeni mukaan kolmatta kertaa samasta aiheesta pelikiellossa vuoden sisällä ja neljättä kertaa muuten. Kysymykseni kuuluu, missä paljon puhuttu "aikaisempi rikehistoria vaikutti pelikieltoon korottavasti" tuomio on?
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Koko kevään olen yrittänyt muistella mikä se kappale oli jota soitettiin keväällä 2006 paljon ainakin täällä Hämeenlinnan paikallisradiossa. Olen yrittänyt kysellä asiasta tälläkin palstalla ja muuallakin mutta en ollut vielä saanut vastausta ja ei vain kyseinen kappale muistunut minunkaan mieleeni.

Mutta päätin sitten sunnuntaina laittaa asiasta kysymyksen Kirjastohoitajille. Laulussa laulettiin jotain tyyliin että se on kultaa, se kiiltää ja se kuumeen aikaan saa. No näillä laulusta muistamillani sanoilla Kirjastonhoitajat tiesivät kertoa että kappale oli ja on Hauli Brosin Kultakypärä. (Linkki vie Youtubeen.)

Ei nyt mikään erikoinen kappale, mutta melkoinen ahaa-elämys tuli silti kun vihdoin oikea kappale löytyi vuosien takaa. Tämähän se oli! Kiva juttu että tämäkin asia ratkesi.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Tasavallan presidentti Niinistö kommentoi, että Venezuelan sisäpoliittinen tilanne on "selvästi epäselvä".
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä on se syy miksi äänestin häntä. Ei saa koulukiusata, karismaattinen kansamme johtaja millä ei ole valtaa. Ne mitkä ovat pitäneet valtaa on ainakin onnistuneet hieman epäonnistumaan monissa asioissa.

Siinä on muuten oikeasti karismaattinen presidentti, enkä yhtään ihmettele, miksi Jennin polvet notkahtivat Saulin edessä kun katseet kohtasivat ensimmäisen kerran. Ja loppu onkin tasavaltamme historiaa.

No joo tää karkas taas lapasesta, mutta on charmikas kaveri.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Siinä on muuten oikeasti karismaattinen presidentti, enkä yhtään ihmettele, miksi Jennin polvet notkahtivat Saulin edessä kun katseet kohtasivat ensimmäisen kerran. Ja loppu onkin tasavaltamme historiaa.

No joo tää karkas taas lapasesta, mutta on charmikas kaveri.
Karismaa toki on. Mut tälläkin kertaa olisi voinut sanoa ihan oikeasti jotain.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vapun pitäisi olla tenuttajien juhlaa ja vapunpäivä etenkin on karistanut suurimmat amatöörit kotisohvalle potemaan krapulaa ja tekijämiehet jatkavat menoaan. En ole vappua pitänyt mitenkään merkittävänä juhlana, vaikka en lasiin syljekään, mutta kalenterijuopottelu ei ole mun juttu.

Vaimo läks tänään iltavuoroon töihin ja käytiin sitä ennen läheisessä ählyn pitämässä buffamestassa syömässä. Sielläkin yllätys oli melkoinen, kun arkeen verrattuna täysin saman buffapöydän hinta oli nostettu vapun kunniaksi normi kympistä 21€:on. Jäätiin silti sinne, kun tarkotus ei tosiaan ollu mennä millekään paremmalle vappulounaalle, eikä muutakaan olis varmaan ollu tarjolla. Ruuan jälkeen ajattelin käydä jossain rauhallisessa paikassa ottamassa parit viinit, huomenna kuitenkin työpäivä. Ei onnistunu. En siis halunnu lähteä minnekään ydinkeskustan mölymestaan ja hain vähän rauhallisempaa kantakaupungin paikkaa, jossa olis voinu lukea lehtiä rauhassa viinin kera. Kaikki lähitienoon ajateltavissa olevat mestat olivat kuitenkin kiinni. Hummpubiin tai Koronaan en mene kuin puolessatoista promillessa ja silloinkin vain jostain erityisestä syystä. Muuten mukava lähikuppilani oli tietysti kiinni, kuten aina kaikkina mahdollisina juhlapyhinä. Samoin kulman takana sijaitseva sisarravintolansa. Kaksi muutakin lähijuottolaa pitivät ovensa tiiviisti säpissä. Baarit näköjään tulkitsevat vapunpäivän merkityksen eri tavoin. Toisessa ovet avataan pyhäisin klo 12 ja arkisin klo 15. Toinen taas aukeaa pyhäisin klo 18 ja arkisin klo 14. Kuitenkaan n. klo 14.15 kumpikaan ei ollut avoinna. No, väliin jäi päiväviinit. Vähän ihmetyttää, etteivät ravintoloitsijat arvostaa vapunpäivää sen vertaa, että avaisivat ovensa janoisille jo hyvissä ajoin.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Luova krapula. Rumpujen ääreen siis.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Onko jollakin muka krapula? Mulla ei, edes vappupäivän aamulla.
 
Ei ole krapula ei. Edelleen kuunnelkaa fiksun miehen sanoja: Ryyppäämään ei ratkea, kun pitää mielessä että vihaa krapulaa. Ihan oikeasti keksin tuon ihan ite. Tuon kun pitää mielessä, on helppo olla ilman alkoholia. Auta armias silloin kun se unohtuu... Minulle on joskus niin käynyt mutta onko teille koskaan käynyt niin? Keneltä kuulostan? Vihje: Nimimerkin eka kirjain on p, ja hän on joskus ostanut repullisen Nobelaneria Lidlistä. Miekin oon muuten tehnyt niin mutta hitto siitäkin on jo vuosia aikaa. Buahahaha!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös