Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 318 471
  • 66 802

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Joo eiköhän näin Suomi 100 -hengessä ole aika tehdä vuoden kulttuuriteko ja lopettaa villeleinoilu.

@Musta Nuoli

Hyvää itsenäisyyspäivää agentti nollanollaseiskalle ja kiitos villeleinoilun lopettamisesta! Toivottavasti villeleinoilu laantuisi muutenkin nyt kun itse Ville Leino on siirtynyt pysyvästi vaatesuunnittelun jalolle alalle.
 

Fancy Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
IceHearts
Naisystävällä on sitten viehettävä tapa pyllistellä. Nostaessaan tavaraa lattialta, tavanomaisen suominaisen tapaan hän ei kumarru vaan nätissä etunojassa kyykistyy pitäen jalat lujasti kiinni toisissaan. Tiukat farkut, niukka meikki ja kiltti luonne, ihan täydellinen nainen paitsi että stressaa liikaa arkisista asioista. Kovin mahdollinen haaste tähän hetkeen. Taidankin ripotelella "vahingossa" makaroneja lattialle.
 

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
Katso, kun Styge itkee. Se on itkenyt tänään ja itkee vieläkin. Vollottaa kuin pieni lapsi. Enimmäistä kertaa yli 20 vuoteen se vuodattaa edes kyyneltä. Se on humalassa, mutta humaloitui tarkoituksella ymmärrettyään asian. Kaikki selvisi puhelussa. Puhelussa yhdelle sen tärkeimmistä ihmisistä. Ihmiselle, joka on läsnä, mutta silti ikuisesti poissa. Siitä henkilöstä on jäljellä kuoret. Siitä henkilöstä saa irti päivän tapahtumat tai jotain, minkä mieli on tuottanut. Itsestään ei ole jäljellä enää edes rippeitä. On aika sanoa hyvästit, mutta silti vierestä seurata kuorien taivalta. Takki on tyhjä, hanskat tippuneet katuun, olo totaalisen voimaton. Kunnioitus on iso, kiitos elämästä rakas äitini.
 

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
No, itkut on itketty ja alettu suunnitella tulevaa. Huomiselle vapaa ja aika spurguilu meno. Baikal vodka (pähkinä) oli ja meni. Hyvin maistui. Nyt on aika nousta seisomaan entistä vahvempana, luottaa entistä enemmän ystäviin ja olla entistä parempana tukena kaikessa siinä paskassa, mitä moinen kummitustauti ihmiselle tekee. Ei auta. Oon aina ollut se johon voi luottaa, johon voi tukeutua, tukee myös jos menee helvetin huonosti (frendit). Perjantaina seison ylpeänä. Soitan tarvittavat puhelut, halaan tarvittavat ihmiset ja teen selväksi tuen olemassa olon. Tervetuloa perjantai. Tänään saa kuitenkin aamun spurguilla luvalla puhtaana henkireikänä ja se ilo otetaan irti. Kiitos.

Ps. Alkukesästä puolikas alle 1.45
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Oli kyllä rapsakka ilma kun aamulla lähdin dösällä liikenteeseen. Meillä oli melkein kymmenen astetta pakkasta. Kyllä siinä alkoi vähän kynnet kylmenee kun dösää ei alkanut näkyä. En tiedä mikä sunnuntaisuhari siellä oli taas ratissa kun oli niin myöhässä. Ehkä siellä oli liukasta...
 

Nick Neim

Jäsen
Oli kyllä rapsakka ilma kun aamulla lähdin dösällä liikenteeseen. Meillä oli melkein kymmenen astetta pakkasta. Kyllä siinä alkoi vähän kynnet kylmenee kun dösää ei alkanut näkyä. En tiedä mikä sunnuntaisuhari siellä oli taas ratissa kun oli niin myöhässä. Ehkä siellä oli liukasta...
Joo, mutta mieluummin noin. Kerran kun siskolla oli vierailemassa alaikäisenä, niin kuljin tuon n. 60 kilometrin matkan bussilla. Menomatkalla kaikki meni ihan hyvin, mutta kun takaisin päin piti lähteä, niin bussi olikin jo mennyt. Ainakin jos oli jotain vanhempaa naishenkilöä uskominen. Ja minäkin olin kuitenkin sen vajaan 10 minuuttia ennen aikataulua pysäkillä, että ei puhuta ihan minuuteista. Soittoa äidille, ja äiti tuli sitten hakemaan autolla, joten kotiin sitä kuitenkin tuli päästyä. Käsittääkseni kuitenkin tuosta ollaan aika tarkkoja, että edellä aikataulua ei saisi olla.

Ihan ensimmäinen reissu Helsinkiin päin bussilla yksin - joko 8- tai 9-vuotiaana - olikin sitten toinen tarina. Sisko ja hänen miehensä tuli bussipysäkille vastaan, mutta bussikuski käsien heiluttelemista huolimatta veti kylmästi ohi pysäkin. Mutsi oli sanonut sille jonkun pysäkin ennen matkaa missä nuo odottaisivat, mutta kuski vei siitä kaksi pysäkkiä eteenpäin, heiluttelemisista huolimatta. Myöhemmin tuo kuski tosiaan myönsi virheensä, ja sanoi jättäneensä minut väärällä pysäkillä pois, eikä ollut kuulemma huomannut heiluttelijoita. Ja minä, tosiaan ihan maksimissaan 9-vuotiaana kävelin sitten valtatien vierustaa ilman kännykkää, siskon ollessa pari kilometriä juurikin väärässä suunnassa. Täytyy kyllä sen verran ihmetellä itseäni, että tepastelin johonkin antiikkiliikkeeseen tarjoamaan viittä markkaa, että jos saisin soittaa heidän puhelimestaan siskolle, kun lompakossani noita puhelinnumeroita säilyttelin. Eiväthän ne tietenkään sitä viittä markkaa veloittaneet, mutta soittaa sain siskon kännykkään, ja pääsin sitten loppujen lopuksi turvallisesti perille. Oli kuitenkin aikamoinen reissu maalaispojalle, taisi siinä itkukin olla lähellä.

Ja kaiken lisäksi, tuon takia sainkin heti seuraavalla viikolla sen oman kännykän. Kuskia pitäisi siis kiittää tuosta hyvästä, koska se oli siihen aikaan kova juttu.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tälleen yleisesti ottaen tämä kesäloman viettäminen näin joulu-tammikuu -akselilla on aika veikeää. Kello ei ole edes kahta vielä, ja ulkona hämärtää. Toki jossain lapissa on pimeää 24/7, mutta onhan tämä melkoista. Tietysti pilvinen keli vaikuttaa, olisi edes kirkas sää niin säilyisi edes vähän pidempään illuusio valoisuudesta.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Katsoin tuossa juuri suoraa uutiskuvaa Betlehemistä. Arabit ratkovat taas ongelmiaan kiviä viskelemällä.

Jos ne pitävät vain hauskaa keskenään. Havannan eläintarhassa muksut heittelivät orankia kivillä ja hauskaa niillä näytti olevan kunnes menin sanomaan mitä vittua te teette.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Amerikan alkuperäiskansat, Irakin joukkotuhoaseet ja Lahti MM 2001 olympialaista jääkiekkoa käsittelevässä ketjussa. :)
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Katsoin tuossa juuri suoraa uutiskuvaa Betlehemistä. Arabit ratkovat taas ongelmiaan kiviä viskelemällä.

Se on kuitenkin juut... israelilaisten vika jotenkin. En tiedä mitenkin. Mutta näin on.

Eilinen Paivan Tami oli vahvaa tekemistä:

Home sweet home!! Eilinen ( 5.12.2017) oli hieno, kiireinen päivä , joka jatkui myöhään iltaan !! Aamuvarhaisella ( 8.00 ) Jaguarin keula kohti Oitin koulun " Suomi 100" juhlaa, jossa olin juhlapuhujana !! Häikäisevä tapahtuma - CHAPEAU Opettaja Sari Viitanen & Team; kyllä Meidän Suomessa osataan- take my word!!
Sari Viitasen & muun koulun johdolla sali oli täynnä, oppilaat, opettajat, koulun henkilökunta, oppilaiden vanhemmat ja isovanhemmat, uskon että vähintään 300-400 henkeä paikalla!!
Uskomattoman hieno " Suomi 100" spektaakkeli, jota oli ILO ja KUNNIA seurata!! Kyllä meidän koululaitoksessa osataan- Chapeau Opettaja Sari Viitanen & Team!!
Oman juhlapuheeni " Suomen 10 askelta voittajaksi" sisälsi niitä OMAKOHTAISIA kokemuksia jota eletyt 67 vuotta ja niistä muissa kulttuureissa ( töissä) vietetyt vuodet ( yli 20 vuotta ) kuudessa eri maassa ja kolmessa eri maanosassa ovat opettaneet ja jääneet Coachin alitajuntaan!!
Ei siitä enempää- osui ja upposi- niin minusta eilen tuntui ja palautteet koululta sen mukaiset!! Sieltä ( Hausjärvi) Jaguarin keula kohti Turkua, juhlavaatteet ( ja vaimo ) mukaan ja kohti Vanajanlinnaa , jossa " Veljien " Walkamo& Vihma megaparty oli jo vauhdissa kun n. klo 19.30 ehdimme mukaan!!
Yö Vanajanlinnassa,( Room 18) huippuaamiainen Golfklubilla ja Jaguarin keula kohti Turun Hautausmaata, oli aika sytyttää kynnttilät niin minun kuin vaimoni vanhempien haudoille!! Nyt sauna, dinner ja TV 1 auki, on aika seurata " Linnanjuhlia" tällä kertaa Kuusamakujan sohvalta!!
Hienona erityispiirteenä on kahden ( 2) hienon Leijonapelaajan ja ystävän mukanaoloa Linnan parketilla ja kulisseissa!!
Kaksi (2) hienoa aikakautemme Leijonaa Vellu Ketola ja Matti Keinonen ovat mukana- simply great sanon minä!!
Nämä kaksi aikakauden ( 1960-1980) supertähteä ovat mukana - loistavaa pelisilmää Presidentiltä ja hänen staffiltaan!!
Tässä Leijonien hengessä kaikille Suomalaisille: Olkaamme kaiiki ylpeitä siitä mitä yhdessä olemme kuluneen 100 vuoden aikana saaneet aikaiseksi!!
Isoisät ja äidit, isät ja äidit, meidän sukupolvet , meidän lapset ja lastenlapset!!
Lyhyesti: " Finland is THE Greatest Country on Planet" !! Simple as that!!
Tsemppiä ja Hyvää itsenäisyyspäivää Teille kaikille Suomalaisille!!
Br , Tami, Lion # 79​

Kommenteistakin löytyy hyvää materiaalia:

KYSSÄ: Mitä mieltä tami olet venäjänn sulkemisesta olympiakisoista

TAMI: Vihdoinkin MUUT MAAT ovat kyllätyneet Venäjän pelleilyyn ja VILPPIIN kautta aikojen nimenomaan urheilun maailmassa!

Sen- urheilun maailman- tunnen- take my word!! Chapeau KOK- take my word!! JT

KYSSÄ: Täysin oikea päätös ne vaan jotka pystyy todistamaan ettei oleet mukana

TAMI: ; Se on selvä, puhtaaat urheilijat mukaan ja SAMAT SÄÄNNÖT kaikille, " Veli" Venäläinen kun on RIITTÄVÄN kauan pelannut omilla säännöillän ja muun maailman sporttileaderit_ Rene Fasel yhtenä pahimmista- ovat levittäneet käsiään ja punaista mattoa ko. veljille samaan aikaan!! JT​

ja tämän päivän Paivan Tami:

Kunnon unet ( 7 hours) , päivän TS luettuna , kohta aamusauna ja ready to go!! Narvin uusi kiuas- "simply great" sanon minä ja se on iso komplimentti Jesse Hämäläiselle ja muulle Team Narville!! Kyllä kannatti van hat kiukaat vaihtaa niin tänne Kuusamakujalle ( sähkökiuas) kuin mökille Haapaluotoon ( puulämmitteinen) !! Siitä ei löylyn laatu parane !! Tuntuu Team Narvilla olevan ykköskentän veljet & sisaret kokoonpanossa !!
Nyt päivän businesten ´( kts. www.eurotam.com) kimppuun !! Laskutus, booking, ja uusien materiaalien ( Powerpoint) etc.. työn alla!!
Onneksi pitkäaikaiset kumppanit valmiina leikkiin!! OS/ G on ollut " Guru" Jouko Saaren johdolla suunnittelemassa Eurotam OY:n kaikki materiaalit, oli kyseessä sitten visuaalinen ilme, PP-esitykset, esitteet, käyntikortit, posterit, etc...
Kaikki fyysinen materiaali ( esitteet, käyntikortit, nimmarikortit etc.. taas Sakke Suomisen ( Euraprint OY / Eura) taattua huippuosaamista!! Huimia veljiä ; Jouko & Team OS/G ja Sakke & Team Euraprint!! Chapeau näille taistelijoille ja heidän joukkueilleen!!
Päivä(7.12.) menee koulutusbriiffien parissa niin Turussa kuin Forssa / Hämeenlinna akselilla, joten Jaguar kiitää " kymppitietä ( Road 10) edestakaisin tänään!!
Illalla vielä Vanajanlinnassa Linna Golf OY:n yhtiökokous, jossa aion olla aktiivisesti mukana, kuten pitkäaikaisen osakkaan ( Since 2004) rooliin kuuluu!! Kertakaikkiaan hieno kenttä kaikkinen palveluineen, niitä on ilo käyttää - ja suositelle omille ystäville ympäri maailman, omista businesskumppaneista puhumattakaan!!
Joten siinä voittajien ( Linna Golf OY) hengessä: " Have A Great Day"
Keep rocking all the winners!!
Br. Lion # 79, CEO Eurotam OY ( EST 1979) luottoluokitus asiakastieto OY:n mukaan " 5 Stars ( Suomen vahvimmat Platina) , edellinen mittaus 2007-2016 ( Asiakastieto.Fi)- siellä lisää - in case needed!!​
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Olen ilmeisesti käyttäjän @Pete Malmi ignoressa. Mielenkiintoista sinänsä, koska en muista että olisin juuri koskaan miehen kanssa täällä oikein mistään edes vääntänyt. Noh, ei kaikkia voi miellyttää.
 

Pata4win

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers ja FC Barcelona
Ruotsalaiset ja norjalaiset tekee hyviä rikossarjoja, kirjoja ja elokuvia esim. Viaplayssä pyörivä Alex on tosi hyvä sarja, Wallander elokuvasettisarja sekä tietysti Swedish Dicks toimintakomedia. Norjalaisista sarjoista Kuudes aisti on tosi hyvä ja kirjoista Jo Nesbon Harry Hole-sarja on hyvää settiä. Ja nämä nyt vaan tuli yhtäkkiä mieleen.
Mistäköhän mahtaisi löytyä suomennetut Harry Hole-sarjan Aave ja Panssarisydän kirjat kovakantisina versioina? Nuo versiot puuttuisi kirjahyllystä, mutta mistään ei löydy!
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Kuka hemmetti on Alma? Vuodesta toiseen hänestä puhutaan pelkästään ylisanoja ladellen, joten ymmärtääkseni kyseessä on laulaja ja ilmeisesti aika menestynyt sellainen. Arvelen (koska en jaksa enkä pahemmin haluakaan selvittää asiaa), että hänen genrensä on jonkinlainen teknopoppi, mikä jo itsessään aiheuttaa ainakin minussa evvk-reaktion, koska kaikki kyseisessä genressä nykyään elämöivät tähdet kuulostavat niin samalta.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Piti näemmä kokea maanjäristys. Oulussa. Klo 0.32 alkoi kova jytinä. Näemmä tuossa lähellä eli Lumijoella oli 3,5 magnitudinen järistys. Oisko tuo vuoden 1979 jälkeen Suomen kovin maanjäristys. Ainakin lähellä. Nyt tartten kriisiapua.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Piti näemmä kokea maanjäristys. Oulussa. Klo 0.32 alkoi kova jytinä. Näemmä tuossa lähellä eli Lumijoella oli 3,5 magnitudinen järistys. Oisko tuo vuoden 1979 jälkeen Suomen kovin maanjäristys. Ainakin lähellä. Nyt tartten kriisiapua.

Tunnetko itsesi uhriksi? Miksei kukaan auta? Tällaisessa maassako elämme?
 

Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat, Ukraina
Piti näemmä kokea maanjäristys. Oulussa. Klo 0.32 alkoi kova jytinä. Näemmä tuossa lähellä eli Lumijoella oli 3,5 magnitudinen järistys. Oisko tuo vuoden 1979 jälkeen Suomen kovin maanjäristys. Ainakin lähellä. Nyt tartten kriisiapua.
Minäpä koin kesällä 6,7 magnitudin järistyksen Rodoksella. Ikimuistoinen kokemus.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Kuka hemmetti on Alma? Vuodesta toiseen hänestä puhutaan pelkästään ylisanoja ladellen, joten ymmärtääkseni kyseessä on laulaja ja ilmeisesti aika menestynyt sellainen. Arvelen (koska en jaksa enkä pahemmin haluakaan selvittää asiaa), että hänen genrensä on jonkinlainen teknopoppi, mikä jo itsessään aiheuttaa ainakin minussa evvk-reaktion, koska kaikki kyseisessä genressä nykyään elämöivät tähdet kuulostavat niin samalta.
Mäkin mietin samaa ja menin youtubeen. Ekalla biisillä jo 22 miljoonaa katselukertaa. Aikamoista.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Yöllä on taas satanut jonkin verran lunta ja nyt sataa silkkaa vettä. Se on niin kiva tämä Suomen talvi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös