Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 418 052
  • 67 142

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Olisiko mahdollista saada pientä näytettä? En kyseenalaista, mutta en itse muista törmänneeni tällaiseen, vaikka Wikipediaa itsekin melko ahkerasti lueskelen.

Keistä henkilöistä tosiaan on kyse? Alkoi minuakin kiinnostamaan. Tosin eipä kai omasta itsestään kirjoittaminen kiellettyä ole, jos on esittää jotkut meriitit/lähteet kirjoituksilleen. Toki tämäkin on yksi wikipedian ongelmakohtia, eli jos vaikkapa historiantutkijanakin tuttu poliitikko Erkki Tuomioja kirjoittaisi oman henkilöhistoriansa, niin joku pikkuhitleröivä wiki-aktiivi olisi kalu kovana poistamassa Ekin tekstejä koska "niillä ei ole lähdettä". Jos taas vastaavasti jossain Magneettisanomissa julkaistaan kolumni "jutalaiset owat miehiä jotka owat vastuussa Kyllikki Saaren murhasta", niin sellainen sitten ympätään Kyllikki Saari -artikkeliin mukaan tyyliin "myös juutalaisia on epäilty mediassa syylliseksi Saaren murhaan" ja paskainen lähdeviite perään.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Onko kenelläkään kokemusta ihon värin vaihtamisesta, onko se nykyään mahdollista? Tilanne on nyt se, että en vaan ole ikinä tuntenut itseäni omakseni tämän värisenä ja haluaisin vaihtaa värin tummaksi. Elämä valkoisena tuntuu suoraan sanoen helvetilliseltä piinalta. On tässä vähän myös itsekkyyttä mukana nimittäin onhan neekerit vaan ihan eri tasolla kuin valkoiset. Olkoon rasistista, mutta valkoinen ihon väri on vaa niin vitun ruma eikä siinä ole mitään groovia. Suurin osa vaatteistakin näyttää paremmilta tummaa ihoa vasten. Vaikea kuvitella, että olisin ainut joka ajattelee näin. Katsokaa näitä, ja sen jälkeen katsokaa peiliin: https://www.youtube.com/watch?v=lwfAABrahos. https://www.youtube.com/watch?v=1qW9-s3ITbU.
 
Viimeksi muokattu:

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Televisiojuontaja on todistetusti maailman typerin ammatti. Siis sellainen, joka ei lue tai toimita uutisia, vaan pelkästään juontaa. Mikot Kekäläinen ja Leppilampi, Heikki Paasonen, Janne Kataja, Henkka Hyppönen ja monet muut luulevat olevan jotain kovia jätkiä, mutta luusereita ne on kaikki. Heidän päätyö on esiintyä televisiossa ja puhua paskaa. Arto Nyberg on sivistynyt jätkä, joka pystyy keskustelemaan kenen kanssa tahansa, mutta mikä on edellä mainittujen tuhnujen pätevyys? Olla imelä ja esiintyä yleensä täysin kelvottomissa televisio-ohjelmissa. Minä oikeasti säälin näitä ihmisiä. Ainoa hyvä puoli heissä on se, että en tunne heitä henkilökohtaisesti. Janne Porkka ei onneksi enää televisiossa esiinny, mutta helvetin turha jätkä sekin on. Ote Porkan nettisivuilta: "Olen ollut jo vuosia Suomen kysytyimpiä juontajia ja yksi parhaimmista imitaattoreista ja stand up -koomikoista". Miten voi olla kysytyimpiä juontajia, jos ei ole ollut televisiossa vuosikausiin. Jonkun ammattiurheilijan pitäisi sanoa noille, että menkää oikeisiin töihin.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Olen ilmeisesti sortin naistennaurattaja hyvällä tuulella ollessani. Tänäänkin jäi kaupan kassoilla työt tekemättä nauramisiensa vuoksi, kun niitin isolla viikatteella kypsää viljaa. Aina mukavaa piristää ihmisten päivää, ei siinä.
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Onko kenelläkään kokemusta ihon värin vaihtamisesta, onko se nykyään mahdollista? Tilanne on nyt se, että en vaan ole ikinä tuntenut itseäni omakseni tämän värisenä ja haluaisin vaihtaa värin tummaksi. Elämä valkoisena tuntuu suoraan sanoen helvetilliseltä piinalta. On tässä vähän myös itsekkyyttä mukana nimittäin onhan neekerit vaan ihan eri tasolla kuin valkoiset.

Voisit toivoa omaavasi käänteisen vitiligon geenin (jollei ole vastaavaa neekeriksi muuttavaa geeniä olemassa), jolloin se alkaisi kaiketi kuitenkin jo näkyä. Jos et olisi noin itsekäs, niin yksi keino jalostaa rotua olisi kokeilla lisääntyä mustan naisen kanssa, jolloin olisi mahdollista saada mustaa jälkikasvua, sillä nekkerigeeni on käsittääkseni sukupuolesta riippumatta dominantti. Yksi keino olisi matkustaa aikakoneella menneisyyteen ja estää ihmisten massamuutto ekvaattorilta pohjoiseen, jolloin pigmentti ei pääsisi vaalenemaan. Tällöin vanhempasikin saattaisivat olla neekereitä ja lopputulos haluttu.

Itsekkäästi ajateltuna väliaikaisena ratkaisuna toimisi nelinkontin suoritettava ruiskumaalaus, ja pitkäaikaisena taasen pelkällä ruskealla värillä suoritettu kokovartalotatuointi välilihaa myöten. Tosin kun kuuntelee bluesia, niin ei se neekerinäkään olo aina niin kivaa ole.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Piti mennä tänään katsomaan Nemon paluuta Hakametsään, mutten saanut ketään lähtemään mukaan. Kukaan kavereista ei ole Tapparafani, ja veli ei ole Tampereella. Täytynee tyytyä katsomaan tuo spektaakkeli koneelta, kun en jaksa yksin vaivautua hallille.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Kiinnostaisi vähän tietää miten Zalewski pelasi Ilveksen paidassa tänään?
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Katselen tässä Vino Showta. Tuli vaan mieleen, että voisi olla aika raskasta olla vaikka kyläilemässä Niina Lahtisen ja Aku Hirviniemen luona. Ei sillä, että tuo skenaario kovin todennäköinen olisi. Jo Hyvissä ja Huonoissa Uutisissa meinaa hermo mennä tuohon Lahtiseen, tylsät jutut ja ä'rsyttävä/kova nauru. Hirviniemenkään omaa ohjelmaa en jaksa katsella, enkä muutenkaan pidä sitä erityisen hauskana tyyppinä.

No, ei ne ehkä siviilissä tollasia kuitenkaan ole.
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Olen istunut pian puoli tuntia tyhjässä päiväkodissa. Tarkistellut puhelimet, käännellyt kelloja talviaikaan ja juonut kupin kahvia. Onkohan nyt kuitenkin vielä sunnuntai?
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Rautavaaran onnettomuudesta kirjoitan täällä koska tämä ei käsittele tunnejuttuja varsinaisesti. Tai ehkä sittenkin. No joka tapauksessa, asian eteneminen on raportoitu aika kattavasti. Vielä vahvistamattomien tietojen mukaan lapsensa ja puolisonsa menettänyt mies oli ilmeisesti jättämässä perheensä toisen naisen vuoksi. Bussia päin ajanut nainen oli ensin pysäyttänyt linja-auton ja alkanut riitelemään ja kun kuski oli poistanut naisen linja-autosta ja mies oli asiaa jonkin aikaa selvitellyt bussipysäkillä, oli nainen lähtenyt pois. Hän oli ajanut autoa jonkin aikaa ohittaen samalla bussin ja kohta kääntynyt takaisin vain ajatuksensa törmätä bussiin. Ilmeisesti jokin viesti löytyi autosta ja periaatteessa voidaan päätellä kaiken johtuneen petetyksi tulemisesta.

Surullinen juttu ja varsinkin menehtyneiden lasten sekä omaisten takia. Joskus ihmisten tunteita vain satutetaan niin pahasti että menevät ns. sekaisin päästään. Sikäli jos nämä tiedot vahvistuvat poliisitutkinnassa, suurin syyllinen on tietysti henkilöauton ratissa oleva nainen mutta perheen isälläkin on osa taakasta harteillaan, ikuisesti.
 
Viimeksi muokattu:
Rautavaaran onnettomuudesta kirjoitan täällä koska tämä ei käsittele tunnejuttuja varsinaisesti. Tai ehkä sittenkin.
...
Sikäli jos nämä tiedot vahvistuvat poliisitutkinnassa, suurin syyllinen on tietysti henkilöauton ratissa oleva nainen mutta perheen isälläkin on osa taakasta harteillaan.

Kyllä se syyllinen on tasan teon tekijä (mikä siinä on, että pitää ottaa syyttömät mukaan, jos on pakko tappaa itsensä??), mutta on myös todella "miehekästä" siittää 3- ja 1-vuotiaat tjsp lapset perheeseen ja SEN JÄLKEEN ilmoittaa, että eiku mä en haluukaan ja toinen nainen. Vittu.
Vaikka mistä näistä tietää - eikä totta puhuen edes halua tietää. Vittu silti.
 

Groozie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eipä kyllä liiku mitään sellaista tietoa julkisuudessa, että olisi ollut perhettään jättämässä. Töihin mies ollut matkalla ja se ei ilmeisesti naiselle sopinut. Syyskuussa mies joutunut soittamaan poliisit kotiin rauhoittamaan tilannetta, jotta pääsee lähtemään töihin. Yhdellä kaverilla oli muutama vuosi sitten täysin sekopäinen naisystävä. Melko jokapäiväistä touhua oli syyttää kaveriani pettämisestä tämän käydessä töissä, koska kaksi työkaveria sattui olemaan naisia. Kelpasi kyllä elellä koiran ja edellisestä suhteesta syntyneen lapsen kanssa kaverini rahoilla, mutta töihin ei olisi saanut lähteä niitä ansaitsemaan. Onkohan sitten jostain vastaavasta kyse. Nyt kun aloin miettimään tuon Rautavaaran tapauksen naisen ja vanhimman lapsen ikä osuvat kyllä aika lähelle kaverini exää. No tuskin kuitenkaan.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Eipä kyllä liiku mitään sellaista tietoa julkisuudessa, että olisi ollut perhettään jättämässä.
Sen takia kirjoitinkin "vielä vahvistamattomien tietojen mukaan". Se toinen nainen on huhu joka on netissä liikkunut mukamas asiasta tietävästä lähteestä. Toisessa kunnassa olisi tämän tiedon mukaan tuo toinen nainen ja eräs toinen lähde epäili että tuo toinen nainen olisi myös ollut matkustajana tuossa linja-autossa.

Ehkä tarkempaa tietoa joskus paljastuu. Ei se kuitenkaan tuo ketään takaisin tai tuo lisää ymmärrystä naisen teolle joka on kuvottava kaikessa karmeudessaan.

Edit: Nyt on jo julkisuudessakin siitä että ero oli ilmeisesti tälle pariskunnalle tulossa. Eron syystä ei ollut mainintaa mutta antaa kuitenkin vähän pohjaa tuolle huhulle jonka mukaan miehellä olisi toinen nainen.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288756498096.html?pos=ok-nln
 
Viimeksi muokattu:

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Mun sy-sy-sydämmestä puuttuu palanen ja uu uu se on sun näköinen. Mun sy-sy-sydämestä puuttuu palanen ja uu uu se on sun näköinen. Oot mun puuttuva palaanen sä oot mun puuttuva palaanen.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Koskahan paavi salamurhataan tai hän "sairastuu" mystisesti jonkun kardinaalin käydessä visiitillä? Paavihan ilmoitti julkisesti uskovansa evoluutioon ja alkuräjähdykseen, ja aiemmin hän on antanut varsin liennyttäviä kannanottoja eri asioista (naiset, ehkäisy, jopa homot) verrattuna edeltäjäänsä. Yleensähän maltillisemmilla paaveilla tuppaa olemaan vähän lyhyempi virkaikä syystä tai toisesta, kenties jopa siitä syystä, että vanhoillisemmat tahot päästävät liialliset uudistajat päiviltä.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Vesa-Matti Loiri veti transuna kappaleen Aikuinen nainen. Nytkö on kaikki nähty?
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Olen lueskellut Metro-lehteä aina siitä lähtien, kun niitä alkoi ilmestyä Suomessa. Muutama vuosi sitten rupesin lukemaan kyseisen lehden tekstari-osiota, ja aika pian siitä muodostuikin se tärkein syy, miksi luen kyseistä aviisia.

Suurin osa sinne kirjoittavista valittavat milloin mistäkin ja nimettömänä lähetettyjä viestejä on lähes 70 prosenttia kaikista viesteistä, mutta muutama vakiokirjoittajakin on joukkoon eksynyt. Noista nimimerkeistä kenties eniten ristiriitoja aiheuttaa nimimerkki Humane, joka kuuluu kristitylle naiselle, jonka epäilen olevan päälle 60 vuotta. Hänellä on joku omituinen fiksaatio lakimiehiin, jotka hän kokee suorastaan ylivertaisiksi ihmisiksi ja joiden hän soisi johtavan tätä maata. Kritiikkiä tuo kyseinen nimimerkki ei ota vastaan ja aina silloin tällöin hän muistaa lainata jotain Raamatun tekstiä viesteissään.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Hesarin jutun kuva olisi uskottavampi, jos purkki olisi auki. Ei mulla muuta paitsi se, että jos laktoosi on myrkky, niin hyövää juoda laktoosittomia maitoja.
Joo, on ihan oikeasti olemassa ihmisiä, jotka saavat laktoosimaidosta hirveitä vatsanväänteitä. Juokoot sitten laktoositonta, tahi vissyä tai muita laktoosivapaita nesteitä.

Sitten on heitä, joilta pääsee ns. luonnonääni satunnaisesti. Vetäistään johtopäätös: - Voi hirviää, minulla täytyy olla laktoosi-intoleranssi, ei saa päästä pierua, mitäs jos sukkapöksyyn tulee pöräys kesken palaverin, tai hirveä tuhnu hississä, en kestä, en kestä, enenenen! Outoa vauhkoamista. Jokainen terve ihminen piereskelee joskus, välillä jopa melkoisen navakasti.

Kenen muka ei sovi piereskellä? Miss Suomen? Kannattaa huomioida, että kulloisenkin virkaatekevän Miss Suomen sisuksissa muhii jatkuvasti ainakin 100-200 grammaa ruokasulaa, joka on kehittymässä suolikuonaksi. Tässä prosessissa syntyy paskan lisäksi myös kaasua. Toisinaan suolistokaasua muodostuu tavanomaiseen nähden melko runsaasti, jolloin suolistoon muodostuva paine hakeutuu vähitellen kohti peräaukkoa. Myös Miss Suomi kohtaa arjessaan näitä ilmiöitä. Toisinaan Miss Suomen suolikaasu l. flatus hakeutuu ilmoille ulostamisen yhteydessä, mutta kuten kaikilla muillakin, niin välillä myös ilman suolikuonan välitöntä pyrkimistä peräaukon suulle. Monien muiden lailla myös Miss Suomi mahdollisesti kokee kumpaisenkin kiusalliseksi; yleisessä käymälässä tapahtuva ulostaminen voi joistakin tuntua nololta, kun uloste roiskahtaa saniteettiporsliiniin pontevalla paineella, kohti peräaukkoa pakkautuvan ja ulostetta edellään työntävän suolikaasun voimin. Pieraisusta ja paskan irtoamisesta välittyvä ääni saatetaan kokea negatiivisesti, varsinkin mikäli ulostustapahtuma ei ole täysin privaatti. Näinhän voi olla jopa kotioloissa; paskantaminen tapahtuu toisinaan eriössä, jota erottaa vaikkapa eteistiloista vain ohut joskin sisältä lukittava väliovi. Eteisessä liikkuvat ihmiset voivat näin - tahtomattaankin - tulla havainnoineeksi käymälässä istuvan henkilön asiointiin kuuluvia luonteenomaisuuksia. Varsinkin Miss Suomelle tällainen yksityisyyssuhteiltaan hieman puutteellinen ulostustapahtuma voi olla erinomaittain kiusallinen. Ja huomatkaa: ei olisi aivan sensaatiomaista, mikäli Miss Suomen moninaisissa käytöstapoja ja esiintymisiä määrittelevissä kontrahtipapereissa olisi otettu kantaa sellaiseenkin sopimattomaan käytökseen kuin äänekkääseen paskantamiseen ja piereskelemiseen, jonka ei katsota kuuluvan missi-instituutiolle luontuviin mielikuviin. Ymmärrän vallan hyvin, että pienikin epäilys maidonjuonnin ja korskean piereskelyn välisestä yhteydestä voi riittää Miss Suomelle päätökseen välttää laktoosillisten maitojuomien nauttimista. Todellisuudessa Miss Suomi ei tietysti juo muutenkaan maitoa. Hän syö vain pumpulia ja haituvia, ynnä juopi ainoastaan kauniilla ilmalla pyydystettyjä sadepisaroita.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös