Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 329 061
  • 66 848

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
Joo tänään kävin paskalla. Edellisen kerran kävin tiistaina. Miksi ihmeessä sitä joka päivä kävisi tiputtamassa jonkun vähän rusinaa isomman kokkareen.

Mäkkärisafkassa on se hyvä puoli, että se ei ehdi ruoansulatustokanaviin asti. Varsinkin jos viina likvidoi loput. Siihen päälle Marathon, ni ei ihme jos kakka on olematonta.
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Muutin juuri kuukaudenvaihteessa soluasuntoon, jossa oli kaappitila aika vähissä, sillä niissä oli edellisten asukkaiden tavaroita. Tänään sitten päätettiin vanhan asukkaan avustuksella siivota ne, ettei mene hänen tavaroitaan.

Ja voi hyvä jumala.

Voi hyvä jumala mitä kaikkea sieltä löytyi. En vieläkään voi käsittää.

- Grillin vastus
- Kasa kuitteja, vanhin vuodelta 2009
- Pyörän lokasuojat
- Pyörän penkki
- Muita pyörän osia
- Vajaa käyttämätön teesetti lasien kanssa
- Ruostuneita pannuja ja kattiloita
- Ei-niin ruostuneita pannuja ja kattiloita
- Kattiloiden kansia mitä ihmeellisimmistä paikoista
- Mysteerinen vietnaminkielinen pussi, jonka sisällä vihreitä tabletteja
- Moottoripyörän kypärä
- Rullaluistimet
- Vietnaminkielinen englannin harjoituskirja (?)
- Muttereita
- Ruuveja
- Hammasharja siivouskaapin lattialta
- Vanupuikko (käytetty) siivouskaapin ylähyllyltä
- Useita kenkiä
- Muovinen makuualusta
- Grillisienien muovilaatikoita n. 15-20 kappaletta
- Kaksi pahvilaatikkoa
- Hesburgerin paperipussi täynnä Hesen pieniä suolapaketteja
- Nuudelipakettien maustepusseja
- Useita Hesburgerin ateriapusseja
- Sipulia, sipulia kaikkialla (niin normaalia, kuin valkosipulia)
- Useita kymmeniä patalappuja
- Pinkki esiliina, joka oli todella omituinen malliltaan.
- Ihan vitusti muovipusseja
- Vanhentuneita jauhoja useita paketteja
- Jostain yläkaapista löytyi paistopusseja 10 kappaletta
- Viiden litran Sandels oluttynnyri (tyhjä)
- Vanhentuneita mausteita
- Leivänpaahdin, joka oli pöydällä, mutta jonka turvallisuuteen kellään ei ollut luottoa
- Helvetisti sanomalehtipapereita, jotka likaisia ja limaisia
- Limaisia ja likaisia astioita astiakaapista
- Limainen mysteeripullo siivouskaapista
- Kokkaroitunutta pesuainetta siivouskaapista (josta löytyi imuri, mikä on ihmeellistä asunnon yleisilmeeseen nähden..)
- Keittiöveitsiä
- Tyhjiä astiapesuainepurkkeja
- Arvatenkin sängyn päädyn osia
- Kymmeniä tiskiharjoja, joista yksi siivouskaapissa.
- Varmaan jääkaapin joku osa, jossa oli kahden sentin kerros siirapin näköistä limaa
- Roskalaatikon pohjalla muovia ja mädäntynyttä jätettä, joka on jäänyt kiinni.
- Rikkalapio, johon jäänyt likaa kiinni.
- Ilmankosteuttaja tai riisinkeitin. Kuulemma siinä oli keitelty jotain vihreää ainesta julkisen tilan lattialla ja siitä oli jotain hajuja tullut. Kuulemma hyvin epäilyttävä toimitus.

Siinä taitaa olla kaikki (en ole tosin varma). Yhteensä jätettä tuli sellaiset neljä isoa jätesäkkiä ja monta pienempää, jossa hävitettiin pienempää jätettä ja lisäksi sellainen metrin pino mainoksia.

On se soluasuminen niin mukavaa.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
"Persettä!"

-Kari Väänänen "Kaverille ei jätetä" -pikkujoulu, sanotaanko nyt novellissa.

Aijai! Yksi kaikkien aikojen TV-ohjelmista kyseessä. Harmi ettei Nelonen enää näytä tuota jouluisin... Aika monena vuonna tuo esitettiin.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
EU:n talouskomissaari. Olli Rehnin. Julkiset, puheenvuorot. Näyttäisivät, litteroituina. Jokseenkin, tällaisilta.
 

sonnychiba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Vaihdoin viikko sitten punttisalia. Ennen kävin ilmaisella salilla ja nyt vaihtelun takia (samat naamat alkoi kyllästyttää) käyn maksullisella salilla, ei kuitenkaan millään fitnes salilla. Tänään bongasin salilta ensimmäisen naisen! Oli tiukkaa persettä, säärtä ja reittä! Jiihaa! Tissejä ei ollut, mutta sen verran yllätyin, että ei haitannut. Ja en muute sitte kyylänny, olin korrektisti. Aiemmalla salilla ainoa nainen oli siivooja, jota näki joskus aamuisin ja häntä ei oikeasti olisi edes halunnut nähdä. No joka tapauksessa tänään oli siis hyvä päivä!
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Yle Areenaan on tullut mielenkiintoinen jalkapallodokumentti FC Lahden kannattajista: Dokumenttiprojekti: Jalkapallomaa. Erikoista on meno meikäläisen silmiin. Tuo Ari Koskinen on hieno mies.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Yle Areenaan on tullut mielenkiintoinen jalkapallodokumentti FC Lahden kannattajista: Dokumenttiprojekti: Jalkapallomaa. Erikoista on meno meikäläisen silmiin. Tuo Ari Koskinen on hieno mies.
Tuli tuo nyt sitten väijyttyä ja täytyy Koskisesta olla täysin samaa mieltä.

Hauskan ja hauskan yhteneväisyyden löytää näistä äärikannattajista lajista riippumatta: ei se peli, eikä se joukkue, vaan se oma jengi. Kasa vitun vässyköitä, jotka eivät yksin ja ilman alkoholia kykene, mutta joukossa samanmielisten kanssa taattua millenauratjuurinytjaaina-kamaa. Toki vanhan kertaustahan tämä.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Tiimari hakeutuu konkurssiin kertoo Iltalehti.
Mistä mä tästä lähtien ostan kaiken krääsän, jota tarvitsen yhden kerran elämässäni?
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Kyllä sinkkunaisia ja myös miehiä tällä hetkellä siunataan kerrassaan lyömättömillä ehdotuksilla: Mikko Kuustonen, Jussi Heikelä, Maija Silvennoinen, Clint Eastwood sekä - sokerina pohjalla - Heikki Lampela ovat kaikki eronneet tai eroamassa puolisoistaan kuluvan syksyn aikana. Mikä tähtikavalkaadi, mikä uskomaton tilaisuus.

Olisi se vaan komeaa lukea Jatkiksesta, kuinka scholl ja Maija S. olisivat suunnittelemassa uutta yhteistä tulevaisuutta ja kotia. Tulisi lähes isänmaallinen hurmos tuosta uutisesta.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Helsingin Messukeskus on ilmeisesti hankkinut konsulttiapua Joni Vesalaiselta.

HS.fi (korostukset minun):

Helsingin Messukeskuksesta viestitettiin syyskuun alussa, että Helsingin Messukeskus jää nimenä pian unholaan. Uusi nimi julistettiin tänään.

Syyskuun 18. päivästä alkaen uusi nimi on Messukeskus.

Nimi on sama kaikilla kielillä, ja sillä viitataan tapahtumapaikkaan, tapahtumia järjestävään tahoon ja koko kohtaamismedian brändiin, tiedotti Messukeskus keskiviikkona.

Tapahtumapaikan aiempi nimi eli Helsingin Messukeskus, ja toimijaan viittaava Suomen Messut -nimi jäävät historiaan. Samalla Messukeskus uusi myös logonsa. Uusi ylöspäin kasvava sinipunainen spiraali kuvaa "messupöhinää".

Helsingin Messukeskus lanseerasi uuden nimensä - Kaupunki - Helsingin Sanomat

Unohtui aiemmin mainita, joten lisätään nyt. Hyvin kuvaavaa on myös se, että domain messukeskus.fi vie Turun Messu- ja Kongressikeskuksen sivuille.
 
Viimeksi muokattu:

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Miesten tiimarista eli biltemasta tai clasulta.

Niinpä tietysti. Varsinkin Clasu tarjoaa kyllä kaiken romun ihan sopuisaan hintaan. Ei tosiaan ole mennyt Tiimarilla kovin hienosti viime aikoina ja tappiotkin aikamoisia.
Jotenkin vain sääli silti, että menee nurin. Lapsuuden muistoja Tiimarista riittää. Sieltä haettiin pääsiäis- ja vappu- sun muut tarvikkeet.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Elämä Lapselle -konsertti menossa ja joka hemmetin kerta sama = artistit mun makuun aika skeidaa, mutta nuo insertit sitten timanttia ja saavat tälläisen äijän körilään liikuttumaan. Vähän aikaa sitten tuossa ruudussa oli varsin asiallisen oloinen nuori isä ja hänen muutaman vuoden vanha tyttärensä, joka sairastaa leukemiaa. Hoidot vasta toisella kuukaudella ja koko prosessi kestää 2,5v mutta silti tämä lapsi oli iloinen ja juuri sellainen kun tuon ikäiset lapset ovat + isä oli varsin toiveikas tulevaisuuden suhteen. Hieno tarina jota olisi mielellään kuunnellut pidemmänkin version.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kertokaa mulle mitkä on ne prosentit voittaa joko 10€ tai 1000€ noista RAY:n kolikkopeleistä mitä mm. kaupoissa on? 5 donaakin voi voittaa, mutta en ole etuasiakas kun ei suostu menemään hakemus mikälie läpi.

Ja voin kertoa, mulle osui tuo onnenpotti tänään. Tosin voisin tästä jatkaa tuonne vitutusketjuun, niin siitä voitte päätellä paljonko se homokone arpoi mulle.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Elämä Lapselle -konsertti menossa ja joka hemmetin kerta sama = artistit mun makuun aika skeidaa, mutta nuo insertit sitten timanttia ja saavat tälläisen äijän körilään liikuttumaan.

Minä alan voida pahoin katsoessani noita konsertteja. Ensin näytetään syöpäsairasta lasta, jolla on yleensä ihailtavan positiivinen asenne elämään. Insertin jälkeen siirrytään suoraan kuvaan konsertin tapahtumapaikalle, jossa lapset heiluttavat CHIQUITAN mainosbanaanileluja. On vastenmielistä, että juuri syöpää aiheuttavia hyönteismyrkkyjä käyttävä banaanibrändi sponsoroi muuten hyväntahtoista tapahtumaa.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Elämä Lapselle -konsertti menossa ja joka hemmetin kerta sama = artistit mun makuun aika skeidaa, mutta nuo insertit sitten timanttia ja saavat tälläisen äijän körilään liikuttumaan. Vähän aikaa sitten tuossa ruudussa oli varsin asiallisen oloinen nuori isä ja hänen muutaman vuoden vanha tyttärensä, joka sairastaa leukemiaa.
Sama juttu, vaimo oli iltamenoissa ja tytär oli nukahtanut sohvalle, istuskelin lattialla sohvaan nojaten pimeässä olohuoneessa ja katselin osan tuosta konsertista, eikä siinä mahtanut mitään kun tippa linssissä joutui nieleskelemään parinkin eri insertin kohdalla.

Varsinkin vielä kun tuo meidän pikkutyttö siinä tuhisi nalle kainalossa sohvalla, niitä juttuja katsellessani otti koville. Ei mene kaikilla ihan niin, että pari päivää synnytyksen jälkeen pakataan muksu autoon ja lähdetään kotiin. Sekin yksi tyttö jolla oli halkio eikä mennyt intubointi suunnitelmien mukaan hoitovaiheessa, ja vietti syntymänsä jälkeen yli vuoden vai oliko melkein kaksi vuotta sairaalassa ennen kotiinpääsyä. Äitinsä kävi joka ilta sairaalassa tyttärensä luona, pysytteli siellä vahvana ja sitten romahti ja pysähtyi kotimatkalla bussipysäkeille itkeskelemään jne.

Arvostus kaikkien hyvinvoinnille on aika tapissaan ja vaikka ihmiset harvoin vastoinkäymisissään sääliä kaipaa, näin myötätuntoinen kaveri on välillä aika herkillä kun tuollaisia juttuja katselee. Ja lasten kohdalla osuu varsinkin nykyään erityiseen herkkään kohtaan, ei mahda mitään. Ja kyllä ennenkin, ennen kuin edes oli omaa jälkikasvua ei oikein kestänyt pienten lasten kärsimyksiä, vaikka he tietyllä tavoin yllättävän vahvoja ovatkin ja selviävät monesta.
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Jatkoajan SM-Liiga osio on huvittavaa nykyään. Esim. veskarin ei tarvitse pelata kuin yksi hieman heikompi peli, niin häntä ollaan laittamassa pihalle. Sama koskee koutsia, ulkkareita ja jopa melkein ketä tahansa. Huvittavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös