Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 321 923
  • 66 813
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
Juhannus on virallisesti avattu: NYR, kertoo Iltalehti!

JUTI:n tässä kuvassa kuuluisi kyllä ehdottomasti onnellisuusketjuun.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja ainakaan toinen ei aio koskaan enää palata jakamaan viisauttaan jatkoajan keskustelupalstalle, harmillisempi homma.

Olen aika varma, että molemmat palaavat aikanaan muonavahvuuteen. Harmistuksisaan ihminen voi sanoa kaikenlaista, mutta kun aikaa kuluu, niin mielikin voi muuttua. Paluuta odotellessa.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Mies ilman mahaa on kuin pankki ilman rahaa.

Leppoisaa Juhannusta vain kaikille ja hyvää draftia.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt suljen tietokoneen ja työhuoneen oven, ja lähden kesälomalle. Töihin vasta elokuussa.

Ei ole ollenkaan ikävää tämä.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvää Juhannusta! Nauttikaa kohtuudella juhan nussimaa... Eiku juhannussimaa... Tai no miten vaan, kunhan ette huku tms!
 

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Huomaa, ettei maailmassa ole hirvittävästi asioita tapahtunut lähitunteina, sillä Iltalehti.fi:n ensimmäinen uutinen on tällä hetkellä Putinin kaatuminen jääkiekkokaukalossa. No, kohta alkaa pelti rytistä ja humaltunutta hukkua, joten ihan hyvä ettei vielä mitään suurempaaa juhannus-draamaa ole tullut esille.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Juhannusjunan toteutus on melko perseestä toistaiseksi verrattuna norjalaiseen toteutukseen.
 

Morales

Jäsen
Muutama vuosi sitten oli kauhea tarve juosta festareilla juhannuksena ja juoda kuin viimeistä päivää. Työt ei kiinnostanut ja koulussa käynti ihan mahdoton ajatus.

Nyt istun kotona koneen ääressä ja olen tehnyt viimeiset kolme tuntia avoimen AMK:n yrittäjäkurssin tehtäviä. Viinaakaan ei tee mieli. Kaikenlaista.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
TV5 vai mikä vittu tuo kanava nyt onkaan, niin tulee kyllä aika puhdasta pehmopornoa. Tässähän alkaa panettamaan ja ei ole naista jota panna pilluun :(
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Juttelin tänään ystäväni kanssa ja jostakin syystä aihe kääntyi rahaan ja sen liikkumiseen. Mietittiin että minne saakka rahat päätyvät, kuinka monta ihmistä koskettaa samaa seteliä vuoden aikana, monta maata ne käyvät läpi ja sitä rataa. Jo täällä kotimaassamme yksittäinen viiden euron seteli voi käydä viikossa läpi ties kuinka monta ihmistä. Joku seurantaketju seteleille voisi olla kiinnostava, niissähän on tunnistenumerot tms ja ketjun kautta voisi sitten ihmetellä miten eilen Helsingissä käytetty kymppi on päätynyt parissa tunnissa Ouluun.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Joku seurantaketju seteleille voisi olla kiinnostava, niissähän on tunnistenumerot tms ja ketjun kautta voisi sitten ihmetellä miten eilen Helsingissä käytetty kymppi on päätynyt parissa tunnissa Ouluun.

Oletko tutustunut tähän: EuroBillTracker
 

Rankkari

Jäsen
Ryssä jatkoi Suomen uhkailua ihan Puuttinia myöten. Onneksi suomalaiset ovat rauhallisia, muutoin tuo koettaisiin uhkailuna.

Venäjän ei kuulu puuttua Suomen turvallisuuspoliittisiin asioihin.

Suomen hallitus on ratkaissut ongelman, heikentämällä puolustusvoimia. Siirrytään takaisin Kekkosenaikaiseen joo joo Venäjä politiikkaan. Silloin tosin puolustusvoimat olisi ollut vahvempi.
 
Viimeksi muokattu:

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksi joku haluaa vaihtaa käyttäjänimeään, kertoo sen kaikille, ja jatkaa samaa tuubaa kuin ennenkin? Ei nyt herätä mitään ratkaisumallia. Ja miksi ylipäätään vaihtaisi? Jos olet muiden mielestä sekopää tai mulkku, niin olet sitten. Ja jos vaihdat, niin ei sitä varmaan kukaan tajua, jollet itse kerro.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Miksi joku haluaa vaihtaa käyttäjänimeään, kertoo sen kaikille, ja jatkaa samaa tuubaa kuin ennenkin?

Ihmisen täysin normaalia turhamaisuutta. Kuten vaikkapa ilman järkevää perustelua auton, kännykän, läppärin tai vaikkapa jonkin kodin viihdelaitteen vaihtaminen.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä oli lähikaupassa iso määrä lihatuotteita 30% alennuksella. Pakastimeen laitoin juuri muutaman paketin grillimakkaraa ja erilaisia marinoimattomia pihvejä. Sieltä on sitten mukava ottaa kesän aikana tavaraa grilliin.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lidl on oikeasti fiksuin kauppaketju Suomessa. Selvästi halvinta ja laatu ei ole niin kamalaa mitä monet luulee. Pelkään että joku päivä vielä nekin alottavat nostamaan hintojaan.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Sain luotua puheyhteyden naapurin hyväperseiseen tyttäreen ja olo on aika omituinen. Onhan tässä ikkunan takaa vaanittu....ei kun siis tarkkailtu häntä jo likemmäs puolen vuoden ajan. Ehkä kyseessä on vain tämä kevät.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Sain luotua puheyhteyden naapurin hyväperseiseen tyttäreen ja olo on aika omituinen.

Hieno homma! Olihan se jo aikakin ja hyvä, että jollakin menee putkeen naisten suhteen. Itsehän pyysin erästä tuttavaa ennen Juhannusta ulos. Merkkejä kiinnostuksesta on ollut ilmassa, mutta vielä ei ole vastausta kuulunut. Enkä kyllä aio alkaa kyselemään, että mikä on homman nimi. Kyllä se kertoo, jos häntä kiinnostaa meikäläistä treffata. Kaikenlaista muuta "normaalia" ollaankin sitten puhuttu, joten mitäpä tässä hätiköimään, kun ei mulla mihinkään kiire ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös