Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 342 161
  • 66 863

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Kelly Brookille tarjottiin miljoonaa yhdestä yöstä, en oikein tiedä mitä ajatella tästä..

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012052215609887_vi.shtml

Kyllä on pillu hinnoissaan. En kyllä oikein ymmärrä tämmöisiä tarjoajia, ellei sitten ole joku Bill Gates tai irstas öljysheikki, jolla on kymmeniä miljardeja rahaa eikä mitään väliä, miten sitä käyttää. Samalla rahalla saisi kaikenlaista muutakin, ja siihen päälle vaikka vuositason sopimuksen parin konkubiinin kanssa. Sekin riittää, että on miljoonatulot, sillä saa ainakin suomalaismissejä ja -malleja koska vain.

Seksi- ja parisuhdeasioissa naisilla on aina myyjän markkinat ja valta-asema, miesten mahdollisuus on lähinnä hankkia jostain ne miljoonat ja yrittää niillä saada naisia, jos ei ole muuten vaikutusvaltainen julkkis tai huippu-urheilija yms. Epäsuora taktiikka tosin toiminee paremmin kuin brutaalin suora "saat miljoonan jos annat pesää"-iskurepliikki, vaikka epäsuorassa taktiikassa eli mallien ja missien kanssa flirttailussa ja treffeillä käymisessä on periaatteessa samasta asiasta kyse, eli varakas mies osoittaa varallisuutensa ja antaa ymmärtää tarjoavansa rahaa/asemaa/mainetta jos nainen puolestaan ymmärtää antaa. En ole muuten ikinä kuullutkaan koko Kelly Brookista. No, fetissinsä kullakin.

Ihan näin keskustelun käynnistämiseksi: jos salaperäinen Priapus-säätiö testamenttaisi jokaiselle jatkoaikalaiselle miljoona euroa sillä ehdolla, että raha käytetään yhden fantastisen seksintäyteisen yön saamiseen itse valitulta kohteelta, niin kuka tämä kohde olisi?

Oletetaan nyt vielä, että tarjouksen vastaanottava kohde suostuisi ja olisi täysillä mukana, koska hän saisi käyttää rahat esimerkiksi valitsemaansa hyväntekeväisyyskohteeseen ja haluaisi antaa kaikkensa, jotta Ugga-bugga-maan orpolapset, kodittomat kulkukoirat tai Ilkka Kanervan oikeusapusäätiö saisi alkupääoman. Viimeinen kohta pätee myös jonkun unelmien kohde olisi Ike itse, kyllähän Ikelle raha varmasti kelpaisi ja lahjat myös. Kaupan päälle pakettiin tulisi luksushotellihuone, halutut "apuvälineet" sekä Viagraa iso pussi. Aikakonematkailu ja nekrofilia eivät onnistu tällä kertaa, joten pysytellään elävissä ihmisissä.

Oma valintani kohdistuisi näillä näkymin Traci Lordsiin, tuohon lapsuuteni ja nuoruuteni sankarittareen, jonka klassikkoteoksia kuten Those Young Girls (1984) tuli katsottua sekä silmä että osa muistakin ruumiinosista kovana jo varhaisteini-iässä. Lords oli tosin väärennetyn passinsa takia alaikäinen noissa elokuvissa, mutta toisaalta niin olin minäkin, joten so what. Ikää on tietysti Lordsille tullut, mutta minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa, ja yön aikana voisi vallan hyvin keskustella myös Tracin 80-luvun muisteloista ja Harry Reemsin viiksistä.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Tulin poikkeamaan täällä kun olin aivan varma että joku on avannut liveseurantaketjun Ruotsin kuninkaallisille ristiäisille. Nyyh, ei ole. Pakko kai sitä on jatkaa sitten töitä.

Ihmettelin tätä asiaa äsken Ihmettelyketjussa. Luin tämän kirjoituksesi vasta nyt. Pahoittelut tästä tahattomasta idearyöväyksestä. Lupaan, että varmasti tulee toistumaan.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Ihan näin keskustelun käynnistämiseksi: jos salaperäinen Priapus-säätiö testamenttaisi jokaiselle jatkoaikalaiselle miljoona euroa sillä ehdolla, että raha käytetään yhden fantastisen seksintäyteisen yön saamiseen itse valitulta kohteelta, niin kuka tämä kohde olisi?
Tähän tarvittaisiin myös aikakone, mutta senhän voisi lainata Muumipapalta. Kohteeni olisi Claudia Cardinale suunnilleen vuoden 1967 hujakoilla. Tunnetun ja audiovisuaalisella ajalla tallennetun maailman kaunein, ihanin, seksikkäin, puoleensavetävin nainen oli hän.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jessica Albaa ei pysty mies vastustamaan ja kyllä mä mielelläni tuon J.Lo'n testaisin myöskin. Tässä mitään aikakoneita tarvita, jokaisella aikakaudella on omat märät unensa. No vittu, yksi poikkeus: Marilyn Monroe!
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Rasvapakaraisuustapaus eli ns. hottentottiperse. Tunnetaan myös nimellä ghetto booty, josta värilliset naiset kärsivät usein.
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Mun viesti vai se perse? Jos eka, nii ei olla samixii, mut jos toka nii ollaan samixii <3 <3

En oo ihan varma ku kato mie tarkotan Jennifer Lopezin ghetto-hanuria ja samalla noita tummien naisten järettömiä perseitä mitä voidaan pitää jo lyömäaseina kaduilla.

Tokihan sitä joku varmaan tulee toteemaan että pitääkö mielinaama vitun poikaperseistä, mut ei ole noinkaan, ei se oo automaattisesti lautaperseistä tykkäämistä jos ei tommosista vitun jyrätyynyistä tykkää...
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Hyvännäkösiä tyttöjä liikkeellä Jyväsjärven rannalla. Melkein kuola valui sikaria poltellessa ja tyttöjä tarkkaillessa.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vakioparturiini, jossa on aiemmin työskennellyt muodollisesti päteviä tyttöjä, on palkattu ainakin kaksi miespuolista työntekijää, kun kaksi edellistä kertaa olen joutunut sellaisten saksittavaksi. Varmaan se ensimmäinenkin oli homppeli, mutta äskettäin leikkauksen suoritti niin uskomaton stereotyyppi, että olin varma että tuon täytyy olla joku sketsihahmo. Odotin, että kohta joku tulee verhon takaa kertomaan minun olevan piilokamerassa. Ei tullut - mutta toisaalta niin överiksi vedetty "hahmo" olisi varmasti tuomittu epäuskottavana.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vakioparturiini, jossa on aiemmin työskennellyt muodollisesti päteviä tyttöjä, on palkattu ainakin kaksi miespuolista työntekijää, kun kaksi edellistä kertaa olen joutunut sellaisten saksittavaksi.
Mä käyn nykyään aina Tallinnassa parturissa. Eivät ne naiset siellä monestikaan ymmärrä suomea eikä englantia, joten välillä hieman huvittaa. Vasta ykskin alkoi selailemaan jotain lehteä ja niiden miesten päitä osoitteli samalla kun venäjäksi jotain selitteli. Mä heitin sen lehden pois ja osoitin mun päätäni, mutta se otti uudestaan sen lehden esiin ja taas alkoi sama homma. Viime kerralla se kyllä alkoi suoraan saksimaan. Tietenkin mä ensin näytin käsillä minkä verran pitää saksia. Ja niskaani kun osoitan niin sanon "maziina" ja surisen kuin kone. Kyllä ne varmaan ymmärtää. Eikä se ole niin tarkkaa.

Suomessa kun käy parturissa, niin välillä saa jopa samaan hintaan Tallinnan päiväristeilyn + parturin + lounasaikaan sapuskat baarissa + repullisen kaljaa tuliaisiksi. Siis miettikääs!
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Vakioparturiini, jossa on aiemmin työskennellyt muodollisesti päteviä tyttöjä, on palkattu ainakin kaksi miespuolista työntekijää, kun kaksi edellistä kertaa olen joutunut sellaisten saksittavaksi.

Partureilla ja autokorjaamoilla on sellainen yhteinen juttu, että kun kerran on löytänyt hyvän ja hinnaltaan sopivan, niin asiakassuhdetta kannattaa jatkaa. Löysin parturin, jossa on viisi tyttöä leikkaamassa, ja koskaan ei tiedä etukäteen, kuka niistä osuu omalle kohdalle. Vaan eipä sillä ole väliäkään, koska kaikki hoitavat hommansa erinomaisesti. Nuo ovat ulkoiselta olemukseltaan todella erilaisia: yksi aasialaistyttö joka on pieni kuin nukke, yksi perus-naapurintyttö, yksi sellainen prätkämimmin oloinen, yksi vähän kuin seinäruusu, ja yksi todella pyöreä ja tatuoitu. Mukavia tyttöjä kaikki.
 

TumE#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset NHL:ssä.
Purin tuossa tylsyyttä ja eksyin tekemään jonkun mensan suuntaa antavan älykkyystestin. Älykkyysosamääräni on testin mukaan noin 123. Eli munhan pitäisi olla lähestulkoon joku nero? Vittu, paljon se lohduttaa kun ei näy käytännössä missään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös