Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 351 256
  • 66 879
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
Vedin eilen aika helvetin kovat lällit eikä kaduta yhtään! Tänään sama setti Kärpille hihittelyn ohessa.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Otteuseurantaketjut ovat nykyisin niin järkyttävää paskaa, että jätän ne suosiola väliin. JOKAISESTA jäähystä purnataan, tuomarit suosii aina sitä toista joukkuetta, jollakin ei kestä kasetti ja kaikki itkevät sitä ja tätä. Ja urpåtv:kin toimii heikosti.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Playoffien pitäisi olla kiekkofanin parasta aikaa, mutta ei tämä varsinaisesti mikään nautinto ole istua kolmea tuntia (plus koko aamupäivää) paskanjäykkänä jännityksestä. Pumppu lyö vieläkin kolmeasataa vaikka matsi loppui jo joku aika sitten ja käsistä saa edelleen pyyhkiä hikeä pois. Ja jos niitä poffeja nyt on ihan pakko pelata niin jättäisivät edes rankkarit jatkoajalla viheltämättä. Ihan varmaan maksaa ihmishenkiä vielä joskus tämä tämmöinen.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
säännöt ja en muista monesko pykälä kirjoitti:
Kirjoitetuilta viesteiltä odotetaan jotain uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Miettikää hetki ennen kuin painatte lähetä-nappulaa: onko viestissänne todellakin annettavaa ketjuun. Sisällöttömiin viesteihin puututaan erityisesti silloin, kun ne häiritsevät ketjun alkuperäistä keskustelua.

Niin! No Niin! Noniinnoniinnoniinnoniinnoniin! No?
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Ei pitäisi katsoa Flamesin otteluja, sillä niinä kahtena kertana, joina olen nähnyt ottelut lähes alusta loppuun, on joukkue mennyt häviämään selkeästi. Sama juttu oli aikoinaan maajoukkueen pelejä katsellessa, kunnes viime keväänä asiat menivätkin yllättäen oikein päin.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo serkkupojan kanssa tuli juteltua puhelimessa. Viimeksi Tallinnassa ollessani lähetin huvikseni parille sukulaiselle "stripparit on kehissä ja huorat vinkuu alla" -tyylisiä tekstiviestejä, ja nyt kuulemma koko suku ihmettelee. "Siis Pete hei, ei elämä ole pelkkää panemista ja kaljan kanssa läträämistä."

Keep it simple, stupid!
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Maailman pisin siemensyöksy – 6 metriä

Horst Schultz onnistui lennättämään aimo annoksen siemennestettään lähes kuuden metrin päähän.

Jo on mylly. "missä se on".
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Horst Schultz
Nimestä päätellen kaverilla on tuimat kalapuikkoviikset ja muutenkin sellainen Schimanskin näköinen veikkonen. Paitsi hiukset on vaalennettu ja permanentattu. Ammatti tietenkin aikuisviihdebisneksessä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ihmettelin tuossa että miten täällä vapaan puolella on näin hiljaista, ja sitten tajusin että kaikkihan eivät vielä olekaan kesälomilla!
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään tehdään vielä uusi kävijäennätys, kun Jaffala tyhenee Jatkoaikaan. Saattepa nähdä.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Taidan olla hieman kylmä ihminen, sillä ainakaan vielä ei juuri harmita HIFK:n tippuminen jatkosta jonkun rupusakin toimesta. Kaipa tuo oli sitten odotettavissa oleva tulos.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Hitto, näin ihmeellistä unta. Siinä HIFK hävisi Jokereille puolivälierät suoraan neljässä ottelussa, voitteko kuvitella? Ja vieläpä hävisi kuin lammas leijonalle, ihan ilman taistelua. Se hyvä, systemaattinen ja tuloksekas pelitapa, jota nähtiin vielä runkosarjan lopussa, oli onnistuttu kadottamaan ihan kokonaan. Eikös ollutkin hassu uni? Kyllä helpotti kun heräsin ja tajusin, ettei tuollaista voi oikeasti tapahtua...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös