Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 375 653
  • 66 963

Ralph

Jäsen
Tein seksuaalisuustestin ja sen mukaan olen 91.61% homo.
 

Ralph

Jäsen
No mitähän vittua, mä olen 91,46 prosenttisesti homo näköjään. Lähetäänkö panee?

0,15% olemme erilaisia, joten ei kiitos. Etsin rauhassa itsellesi sopivaa kaunista miestä, jonka kanssa voimme perustaa perheen ja hankkia kuusi lasta.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tätä ketjua on kritisoitu tarpeellisuutensa perusteella, mutta kaikkihan lähtee brändäämisestä. Tää olis pitäny nimetä tyyliin Poikkari/PRK/OR/Oikea suora ajatuksesta.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Outo olo. Heräsin eilen noin kello 21:00 yöunilta ja nyt vietänkin sitten ilmeisesti maanantaita? Otinpa yhden jos toisenkin olusen jo tuossa hyvissä ajoin (eli tunti sitten aloittelin) ja nyt on joku ihan käsittämätön overdrive menossa. Minuutit tuntuu tunneilta, kämppä on yhtäkkiä siistiytynyt ja joku helvetin tärinä päällä koko ajan.

Ehkä lopetan juomisen juuri näihin viiteen oluseen.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Minä syytän armeijaa kuntoni romahtamisesta ja varsinkin lihomisestani.

Ennen armeijaan menoani pelattiin kaveriporukalla suunnilleen joka päivä jotain pelejä (silloin, 1987, ei ollut pleikkareita eikä edes tietokoneita, oikeesti) ulkona ja olin yksi kaveriporukkani vanhimmista. Kävin vielä kunnolla lenkillä ennen inttiin menoa, jotta siellä pärjäisin.
Hevon vittua! Siellä juostiin joka päivä ekan kolmen kuuauden aikana, mutta sen jälkeen ei ollu kuin kiire odottamaan tai syömään munkkeja.
Sitten, kun pääsin intistä posketkin täynnä munkkeja niin muut kaverini lähtivät hiljalleen inttiin ja mitään peliporukoita ei enää ollut, joten päätin jatkaa munkkien syömistä ja ryyppäämäänkin opin.

Ryyppääminenkin johtuu siitä, että se Alkontäti myi sen ekan pullon, muuten en olis ikinä aloittanut. Silloin muuten ei ollut edes mitään itsepalvelualkoja, vaan seistiin kiltisti jonossa ja yhdenkin kirjaimen mennessä väärin lausuessa juoman nimeä heitti Alkontäti ilman juomia pihalle. Agressiiviseksikin tulin siis Alkon takia.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Ehtaa painajaispolttoainetta. Kotimaiseen F1-sankaruuteen näkemä liittyy vahvasti huono naismaku. Mitä nyt Räällä.
Eiköhän nämä formulasankarit, Keket, Häät, Räät ja ZeiZeit kykene valitsemaan tiskikone/siivooja/synnyttäjät ja pantavat ihan eri kategorioista.
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
K-marketin mainos/joululaulu on täällä taas! Kulkuset, kulkuset "asiakkaiden" vetämänä. Bombombombomm.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ohjelman tekeminen naisen asemasta Tunisiassa on vähän sama kuin tekisi reportaasin suomalaisen politiikan korruptiosta ja mädänneisyydestä. Tottakai ikäviä juttuja löytyy, mutta ei tarvitse mennä merta edemmäs niin paljastuisi huomasti hätkähdyttävämpiä ja iljettävämpiä asioita.
 

tty_01

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Koivunlehti havisee tuulessa
Rajalan puntti tutisee
Björk, björk



(kaikkien odottama ykköspuolustaja on saapunut)
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
K-marketin mainos/joululaulu on täällä taas! Kulkuset, kulkuset "asiakkaiden" vetämänä. Bombombombomm.

Aah. Ihanaa, että taas alkaa nämä sulosävelet. Kaikkein kauneinta tässä mainoksessa on kuitenkin kauppiaan rummutus lopussa. Verrattavissa Aki Wahlmanin loppuhymyyn Mitä tänään syötäisiin?-ohjelmassa.
 

Ralph

Jäsen
K-marketin mainos/joululaulu on täällä taas! Kulkuset, kulkuset "asiakkaiden" vetämänä. Bombombombomm.

Aivan huikea mainos jota on kyllä odotettu. Nimenomaan tuo miekkosen "Bombombombomboo" on jotain niin loisteliasta. Jos oikein näin, niin Salkkareiden Niko on myös kyseisessä mainoksessa mukana.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Tästä kun vajaan kymmenen tunnin päästä pääsee viimeisille lomille ennen leiriä, niin ajattelin viettää perjantai-illan muutaman oluen ja klo 23 Suomen aikaa alkavan Rangers @ Caps -streamin parissa. Sitä odotellessa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös