To 24.11.2011 Blues - Lukko

  • 7 232
  • 36
Suosikkijoukkue
VAR
Revanssin paikka.

Tiistain peliä väiljyin netistä ja Lukon pelistä todettava, ettei sen perusteella uskoisi joukkueen majailevan liigassa vasta sijalla 10. Hyökkäyspeli oli ajoittain todella dominoivaa ja vain Petri Koiviston hyvä torjuntapeli sekä silkkaa huono tuuri piti ottelun niinkin tasaisena kuin se oli. Bluesilta varsinkin puolustuspelaaminen oli todella heikkoa. Hyökkäyksessä ainakin ruotsalaiskaksikko antoi merkkejä siitä, että hyvää on vielä odotettavissa.

Tänään katseet kohdistuvat Bluesin maalilla pelaavaan Lars Voldeniin. Jos torjuntatyöskentely on saman tasoista kuin viimeisimmässä liigamatsissa (taisi olle Tepsiä vastaan) lähtevät 3 pistettä helposti Raumalle. Haluan todella uskoa Voldeniin, mutta valitettavasti kovin korkealla ei odotukset tämän näppiksen takana ole. Kenttäpelaajien täytyisi onnistua upottamaan kiekko Norosen selän taakse vähintään kolme kertaa että voitosta voitaisiin taistella. Vaikeaa on.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Tiistain peliä väiljyin netistä ja Lukon pelistä todettava, ettei sen perusteella uskoisi joukkueen majailevan liigassa vasta sijalla 10.

Eiköhän sulle tänään avaudu, miksi näin on. Lukon esitykset vieraspeleissä ovat olleet sitä luokkaa, että ei ihme, että joukkue on sarjan surkeimpia vierailijoita. Pelsuja vastaan oli jo pilkahdus paremmasta, mutta muuten Lukko on vierailijana ollut mainio pisteautomaatti kotijoukkueille.

Ainahan sitä itse toivoo, että nyt lähtisi vähän paremmin kulkemaan. Mutta varmasti joutuu tänäänkin pettymään jälleen kerran. Toivomuksena kuitenkin on, että henkilökohtaiset katastrofit jäävät minimiin ja blues joutuisi tekemään maalinsa eikä saamaan niitä lahjana.

Lukon mahdollisuus voittoon on mitätön, mutta mikäli bluesin varamaalivahti surkeilee, niin pisteet voivat lähteä Raumalle. Muuten tuskin.
 

Eskelarit

Jäsen
Pelipäivä, vieraspeli Lukolla ja hyvä tunne? Ei helvetti voi olla mahdollista.. Blegiltä kuitenkin puuttuu Koivisto ja Volden ei ainakaan vakuuta allekirjoittanutta. Toki ei paremmasta vieraspelaamista ole ollut viitteitä, mutta sellainen kutina löytyy persiistä, että tänään on vuorossa pitkästä aikaa Lukon vierasvoiton aika.

Perkele kun Tappara-HPK tulee Urholta eikä tämä matsi.. Olisi ollut kolmas matsi minkä olisin nähnyt, mutta ei aina voi onnistaa... Saa nähdä joko tää uus ruotsalainen pakki pelaa tänään, nimenkin jo ehdin unohtamaan eikä kännykällä jaksa etsiä.

Sovitaan, että Lukko voittaa 2-5 ja Tukonen tekee muutaman, Melin osuu kanssa ja Anssi tekee myös maalin kun maalin makuun on päässyt! Okei, uni seis :D
 

trap

Jäsen
Maalivahti:
34 Lars Volden

Varalla:
30 Jonathan Iilahti

1. kenttä:
61 Tommi Huhtala
10 Joakim Eriksson
51 Mika Hannula
2 Oskari Korpikari
9 Dale Clarke

2. kenttä:
85 Toni Kähkönen
46 Teemu Ramstedt
17 Kristian Kuusela
7 Harri Ilvonen
8 Ville Varakas

3. kenttä:
21 Valtteri Virkkunen
40 Tomi Sallinen
52 Camilo Miettinen
4 Aleksi Laakso
58 Jani Hakanpää

4. kenttä:
19 Roope Talaja
36 Joni Töykkälä
12 Jari Sailio
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Urama muokannut kenttiä, mutta vieläkään ei nähdä BBB-kenttää :

Keränen-Beech-Nurmi
Honkaheimo-Tikkanen

Keränen ja Nurmi olivat vahvoja viime pelissä.

Tukonen-Lindgren-Melin
x-Lehikoinen

Ilmeisesti Björk on tuolla paikalla. Aalto lienee siis sivussa.

Huhtanen-Kauvosaari-Bertrand
Generous-Rantanen

Jaa-a. Bertrand tuo ainakin kiekollista taitoa kooho-kenttään.

Bomersback-Jasu-Pesonen

Eli Bomersback on erotettu Beechin vierestä. Nähtäväksi jää miten toimii Jasun kanssa.

Noronen


---

En ymmärrä mikä on syynä ettei BBB-kenttää voi laittaa taas kasaan.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Kentät ovat hieman omituiset. Tosin väliäkö sillä, koska Lukolla on yksi toimiva kenttä ja se on pysynyt samana.

Huhtanen-Kauvo-CB -kentän peliä odotan mielenkiinnolla. Sekä Huhtanen että Bertrand syöttävät keskimäärin kerran kahdessa pelissä. Ensin mainittu yleensä kuljettaa kulmissa kunnes menettää, jälkimmäinen kuljettaa jä päättää sen laukaukseen.
 

Panosmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Minnesota Wild, Kalle Sahlstedt
Erikoinen veto Uramalta pistää Lehikoinen ja Björk pakkipariksi, toinen on pelannut yhden ottelun ja toisella tänään debyytti. Ei tuo yhteisen harjoittelun/peliajan puute kylläkään tule näkymään, koska Lukon puolustuspelissä on harvoin havaittavissa mitään järjestelmällisyyttä tai ennalta harjoiteltua. Kaikki vetää vaan perstuntumalla tilanteen mukaan, osa roiskii ränniin ja osa palauttelee maalin taakse pakki-pakki syöttöjä samalla kun pakkipari nousee jo siniselle.
 

Ramirez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Voldenin pelaamisesta veikkaan, että pelaa Bluesille voiton huipputorjunnoillaan tai sitten imuroi tappion ja vaihdetaan kesken pelin. Lahjakkuutta selvästi on, mutta tasaista suoritusvarmuutta ei.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kai se on hallille raahauduttava katsomaan sekä Clarkea, Hannulaa ja ihmettelemään saako se Volden nyt mitään kiinni. Täytyy sanoa että en olisi varmaan entisillä hinnoilla lähtenyt tätä matsia katsomaan, eli ainakin meikäläiseen ja kaveriini toi lippujen hinnan alennus toimi.

Tappioputki pitäisi saada jo poikki, varsinkin kun Lukko on ollut todella huono vierasjoukkue. Joten 3 pistettä on tänään melkeen minimitavoite. Kuitenkin Bluesin ymärillä on viikon aikana tapahtunut sen verran että voi olla että pakka on sekaisin.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Viime pelissä olin varmaankin ainut täällä joka uskoi lukon voittoon kunhan niiltä katastrofaalisilta virheiltä vältytään ja samaan uskon tänäänkin ja samaan kelkkaan on lähtenyt ainakin Nuppe#5, mukavaa että uskoa on jollakulla muullakin. Lindgrenien paluunjälkeisessä toisessa vieraspelissä loppui pisteittä pelaaminen ja uskon että tänään pisteitä lähtee mukaan ainakin se 2, koska on tämä Me-Li-Tu niin uskomaton kenttä että huihai!!
Kunhan nyt perkele säästyttäisi taas niiltä tyhmiltä/turhilta/amatöörimäisiltä puolustusvirheiltä niin hyvä tästä tulee!
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Mieleni tekisi ja aivoni ajattelisi, etta taas tulee Lukolle turpaan vieraspelissa. Mutta joskus kaikki putket katkeavat ja kun viime vierasvoitto kirjoitettiin elettiin syyskuuta, niin eikohan se tanaan nippa nappa tule. Olisi nimittain jo korkea aika.

Jos ketju Melin-Lindgren-Tukonen pelaa kuten viimeksi ja muut nostavat tasoaan, niin voitto voi tulla kotiin. Ihan oikein Uramalta, etta entisen ykkosen laitamiehet hakevat tanaan vauhtia Jasun rinnalla nelosessa.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Viime pelissä joku blueskannattaja näki, että yksi lukon maali ei ollutkaan maali. Vastoin kaikkia muita kannattajia, pelaajia sekä tuomareita. No yllättäen se hyväksyttiin ilman suurempia protesteja, eikä videoitakaan tarvittu.

Haluaisin kuulla tältä samalta kirjoittajalta mielipiteen tämän päivän hieman epäselvään tilanteeseen, jossa blues-pelaaja seisoo lähes maaliviivalla ja kun kiekko tälle tulee, tekee selvän potkuliikkeen ja potkaisee kiekon maaliin. Tilannetta tarkastellaan ikuisuuden ja maali hyväksytään.

Eli miten tämä tilanne mielestäsi meni?

Oma mielipiteeni on, että nämä videotuomarit voitaisiin poistaa peleistä kokonaan. Jos näin selvä tilanne on ja maali silti hyväksytään vitun pitkän arpomisen jälkeen, niin ne ovat siellä ihan tyhjän panttina. Menee samaan sarjaan sen maalin kanssa, jossa kiekko lauottiin läpi sivuverkosta ja hyväksyttiin.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Ketkä Lukosta kävivät yrittämässä rankkarikisassa?

Plussaa Lukolta oli, että Pesonen osui toisena viikkona peräkkäin. Lindgren jatkaa hyvää tahtia ja Noronen oli hyvä.
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ketkä Lukosta kävivät yrittämässä rankkarikisassa?

Plussaa Lukolta oli, että Pesonen osui toisena viikkona peräkkäin. Lindgren jatkaa hyvää tahtia ja Noronen oli hyvä.

Lindgren Ei maalia
Huhtala Ei maalia
Beech Maali
Hannula Ei maalia
Pesonen Ei maalia
Eriksson Maali
---
Kähkönen Ei maalia
Beech Ei maalia
Eriksson Ei maalia
Beech Ei maalia
Kuusela Ei maalia
Pesonen Ei maalia
Hannula Ei maalia
Lindgren Ei maalia
Ramstedt Ei maalia
Melin Ei maalia
Huhtala Ei maalia
Beech Ei maalia
Clarke Ei maalia
Lindgren Ei maalia
Miettinen Ei maalia
Pesonen Ei maalia
Kuusela Ei maalia
Tukonen Ei maalia
Eriksson Ei maalia
Beech Maali
 

Tibexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ketkä Lukosta kävivät yrittämässä rankkarikisassa?

Plussaa Lukolta oli, että Pesonen osui toisena viikkona peräkkäin. Lindgren jatkaa hyvää tahtia ja Noronen oli hyvä.
Ainakin Beech, Lindgren, Pesonen, Melin ja Tukonen.

Lukon peli ei kyllä vieläkään mitään eriskummallista ollut, eli 2 pongoa varsin tyydyttävä saalis.

edit:hidas
 
Suosikkijoukkue
VAR
Kyllähän se että jatkoille mentiin ratkesi (taas kerran) siihen että Bluesin vastustaja käytti maalipaikat todella, todella paremmalla prosentilla hyväkseen. Osasyy tuosta lankeaa maalivahti Voldenille, osasyy Bluesin kenttäpelaajien heikoille viimeistely-yrityksille. Kristian Kuusela ei näemmä saa kiekkoa sisään ellei edessä ole tyhjä maali. Kannattaisikohan kohta yrittää Ranta-Roopea hänen paikalleen?

Todella kädettömiä rankkareita kummaltakin. Jos yksi asia pitäisi nimetä miksi Lukko sai 2 ja Blues yhden pisteen, niin kyllä se oli veskarien melkoisen suuri tasoero. Ja nyt puhutaan torjuntavarmuudesta nimenomaan peliajalla, rankkipotkut oli asia erikseen.

Ei nyt ihan kuraa kotijoukkueelta, mutta aika sekavaahan tuo peli liian usein on viime aikoina ollut. Johtunee aika kokoonpanomuutoksista. Uskoa on, että tästä palataan vielä paremmalle tasolle.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Eli miten tämä tilanne mielestäsi meni?

Ensinnäkin Lukko-pelaajat itse työnsivät Huhtalan maalivahdin alueelle ja toiseksi luistimet eivät näyttäneet nousevan jäästä ja hidastuksista on täysin mahdotonta sanoa tapahtuiko potkuliikettä. Pelkkä luistimen liikuttaminen ei nimittäin ole potku.

Muuten tuomarit olivat kyllä mielestäni todella pahasti pihalla. Esim. maalinedustalla kesti välillä aivan liian kauan ennen kuin peli saatiin vihellettä poikki, vaikka kiekko oli maalivahdin hallussa ja sitten pari kertaa varsinkin vierailijat kävivät ihan päättömästi vastustajiin kiinni nyrkein, vaikka nämä eivät olisi olleet lähelläkään Norosen hanskaa. Olisi mun mielestä voinut jäähynkin antaa jonkun kerran. Muuten jäähysuhde oli mielestäni oikean suuntainen, mutta tilanteet olivat välillä vähän ihmeellisiä.

Voldenista on pakko sanoa, että olen nyt ehkä vähän turhankin kriittinen, mutta sanoisin, että yksi maali meni täysin hänen piikkiinsä ja ainakin kaksi muuta olisi ollut täysin torjuttavissa. Rankkareissakin näkisin enemminkin niin, että Lukon pelaajat antoivat Bluesille mahdollisuuden voittaa kehnoilla yrityksillään kuin Volden hyvällä pelaamisellaan.

-Eka maali muutti suuntaa Blues-pakin jalasta, Volden aivan liian helposti jäihin eikä ollut enää mitään mahdollisuutta ehtiä takakulmalle.

-Toisessakin maalissa jäihin heti kun veto lähtee, minkä takia ei enää ehdi reagoida päädystä pompanneeseen kiekkoon.

-Kolmannessa maalissa käy polvillaan, kun syöttö lähtee maalin takaa minkä takia reagointiaika vetoon lyhenee. Olisi voinut olla otettavissa. Neljännelle ei mielestäni voinut mitään.

Isoin miinus kahdesta vikasta maalista kuitenkin Clarkelle, joka ei ensimmäisessä oikein tuntunut tietävän, kuka olisi se oma mies ja toisessa päätti heittäytyä makuulle maalin eteen sen sijaan, että olisi pitänyt oman miehensä. Toisaalta hyökkäyspäässä Clarke oli tänään parempi joten paha tappiota hänen piikkiinsä laittaa, mutta sen sijaan Volden ei mielestäni ottanut yhtään edes kohtalaisen pahaa vetoa kiinni ja ne helpotkin synnyttivät jatkuvasti paniikkia omassa päässä, kun kiekot kimpoilivat minne sattuu.

Toivottavasti Koivisto palaa pian tai ainakin Iilahdelle näyttöpaikka mahdollisimman pian, jos ei Voldenin suoritukset ala paranemaan.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Mä en kyllä ymmärrä miten eilisestä voidaan syyttää Voldenia mutta Blueskannattajilla näyttää olevan pakonomainen tarve aina syyttää veskareita. Toinen maali oli todella onnenkantamoinen, kolmannen saa ottaa piikkiinsä ketjun sentteri (Töykkälä?). Katsokaa nyt vähän mistä Beech pääsee ampumaan ihan vapaasti ja laittaa kiekon ihan yläkulmaan, ei Volden tuossa tee mitään väärää. Neljännen maalin syyn taas laittaisin Korpikarin piikkiin. Mies pelaa ensin itsensä ulos, Clarke tekee periaatteessa oikean ratkaisun eli peittää syötön mutta Lindgrenin syöttö menee Tukoselle Clarken kainalon alta.

Olisihan tuo peli ollut voitettavissa jos Blues olisi tehnyt vielä paremmalla prosentilla maaleja. Terveiset vaan Kähköselle ja Kuuselalle. Ja ne rankkarit, ei jumalauta. 13 yritystä josta yksi maali ja yksi kunnon yritys (Hannula) ja 11 enemmän tai vähemmän surkeaa esitystä.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viime pelissä joku blueskannattaja näki, että yksi lukon maali ei ollutkaan maali. Vastoin kaikkia muita kannattajia, pelaajia sekä tuomareita. No yllättäen se hyväksyttiin ilman suurempia protesteja, eikä videoitakaan tarvittu.

Haluaisin kuulla tältä samalta kirjoittajalta mielipiteen tämän päivän hieman epäselvään tilanteeseen, jossa blues-pelaaja seisoo lähes maaliviivalla ja kun kiekko tälle tulee, tekee selvän potkuliikkeen ja potkaisee kiekon maaliin. Tilannetta tarkastellaan ikuisuuden ja maali hyväksytään.

Eli miten tämä tilanne mielestäsi meni?

Oma mielipiteeni on, että nämä videotuomarit voitaisiin poistaa peleistä kokonaan. Jos näin selvä tilanne on ja maali silti hyväksytään vitun pitkän arpomisen jälkeen, niin ne ovat siellä ihan tyhjän panttina. Menee samaan sarjaan sen maalin kanssa, jossa kiekko lauottiin läpi sivuverkosta ja hyväksyttiin.

Minähän tuosta aiemmasta maalista valitin ja mielestäni tämä oli sääntöjen mukainen maali. Nykyisinhän potkuliikkeessä luistimen pitää irrota jäästä, jotta maali hylätään. Luistin pysyi koko aika jäässä, joten kyseenalaistaisin ennemminkin tuomareiden sääntötuntemukset jos noin pitkään pitää videoita kelailla.

Noin muuten pelistä pitää sanoa, että ihmettelen suuresti Jatkoajan matsiraportissa mainittua Voldenin haparointia. Poikahan pelasi varsin mallikkaasti, eikä yksikään maali mennyt mielestäni Larsin piikkiin. Ei Volden Tarkkimaista varmuutta näyttänyt, mutta ei tämä peli häneen todellakaan kaatunut. Ensimmäinen oli ainoa, jossa sivuttaisliike ei ollut ihan sitä mitä huippuveskoilla, mutta ei tosta silti veskaa voi syyttää kun kenttäpelaajat ovat noin kujalla. Toinen maali oli Lukolta niin tsägä kuin voi olla: Volden tuli oikeaoppisesti vastaan vetoa ja oli vasta noussut torjunta-asennosta pystyyn kun kiekko osui luistimiin. Tollasia maaleja tulee ehkä yksi tuhannesta ja nyt Lukko hillotteli sitten sen. Kolmannesta onkin jo kaikki sanottu ja ylipäänsä Bluesin akilleen kantapää on tällä hetkellä pakkien pelaaminen. Se jatkuva koomailu omassa päässä on maksanut jo monta sarjapistettä ja tulee maksamaan jatkossakin. On aivan järkyttävää kuinka kauan avauksissa kestää: ne ovat järjestään sen ratkaisevan sekunnin myöhässä jolloin vastustaja on jo peittänyt syöttölinjan. Sitten on pakko pelata pakkiparille taaksepäin ja karvaaja onkin jo iholla ja kiekonriisto tapahtunut. Bluesin oman pään peli on tällä hetkellä sanalla sanoen surkeaa.

Muutenhan tulos oli varsin oikeutettu - vaikka Blues kaksi erää peliä tilastojen valossa hallitsikin. Kun ei osata tehdä ylivoimilla _yhtään mitään_ ja muutenkin maalinteko takkuaa niin tässä on tulos. Kyllähän toi söi miestä, sillä toi ottelu olisi pitänyt vaan voittaa vaikka väkisin. Etenkin kun kahden erän jälkeen johdettiin kahdella maalilla.

No, tänään on sitten pakkovoiton paikka Turussa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
VAR
Blueskannattajilla näyttää olevan pakonomainen tarve aina syyttää veskareita.

Tää on muuten ihan totta. Jengi vissiin tottunut siihen että meidän voitot on olleet viime vuosina sellaisia 2-0 tai 2-1 -lukemia. Veskari pelaa hyvän pelin jos pitää nollat tai päästää yhden maalin, johon hänellä ei olisi mitään mahdollisuuksia. Muuten tappio menee veskarin piikkiin, koska kenttäpelaajilta ei enempää kuin kahta maalia kukaan odota.

Volden oli vähän epävarma, sitä ei käy kiistäminen ja Noronen torjui sellaisia vetoja jotka Voldenille meni sisään. Mutta kyllä meidän kenttäpelaajien olisi pitänyt laittaa kiekko reppuun useammin niin olisi voitettu.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Mä en kyllä ymmärrä miten eilisestä voidaan syyttää Voldenia mutta Blueskannattajilla näyttää olevan pakonomainen tarve aina syyttää veskareita.

Mitään en ota takaisin. Siinä missä Koivisto on viimeaikoina antanut joukkueelleen mahdollisuuden voittaa joka ilta, ei Volden ole sitä tehnyt sitten Jyp pelin. Varsinaisesti kaikkia maaleja ei tietenkään voi laittaa Voldenin piikkiin eikä siihen olisi syytäkään, mutta Volden ei ole yhdessäkään pelaamassaan pelissä tehnyt ensimmäistäkään todellista "game-saveriä". Ne ainoat ns. isot pelastukset/varmat maalitkin ovat olleet seurausta lähinnä vastustajien huonoista laukauksista.

Jos tarkastellaan Voldenin pelaamia pelejä Jyp-pelin jälkeen, niin Tapparaa vastaan vastustaja karkasi jo ottelun alussa kolmen maalin johtoon eikä Blues onnistunut enää saamaan sitä kiinni maalivahdin vaihdon jälkeen. Yksikään maali ei ollut varsinaisesti Voldenin piikkiin menevä, mutta jotain kertonee sekin, että nuo olivat lähes ainoat vastustajan paikat ottelun alussa. TPS-pelissä Volden piti pelin tasaisena puolittaisilla hörpyillään ja epävarmalla työskentelyllään, ja sama homma eilen.

Enkä minä oikeastaan Voldenia syytä mistään, koska se nyt vain ei olisi kovin hedelmällistä osoitella yksittäisiä pelaajia sormella. Sanonpahan vain, että kyllä se heijastuu koko joukkueen tekemiseen, jos maalivahtiin ei oikeasti voi luottaa. Hän ei vain ole vielä valmis voittavaksi maalivahdiksi tälle tasolle.

(Boldasin oleellisen, jonka takia mielestäni Volden ei antanut joukkueelle kunnon mahdollisuutta voittoon)

Toista kappaletta kommentoin vielä sen verran, että ensimmäisestä lauseesta erimieltä, koska neljä tehtyä maalia Bluesille on paikkojen määrästä riippumatta hyvä suoritus. Joukkueelle jonka suurimpia vahvuuksia on vahva puolustuspelaaminen neljä maalia pitäisi riittää voittoon. Toisesta lauseesta puolestaan samaa mieltä ja toivoinkin rankkareissa jokaisen vetäjän kohdalla, että yrittäisi harhautusta, mutta ei niin ei. Hannula oli ainoa, jonka veto oli edes lähellä mennä maaliin. Pari ihan hyvää yritystä oli, mutta kiekko karkasi viimehetkellä (Eriksson ja Kuusela). Niitä olisi vain pitänyt yrittää useamminkin niin ehkä se olisi joskus onnistunutkin (ainakin suuremmalla todennäköisyydellä kuin epätoivoiset laukaukset suoraan hanskaan).
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Omasta mielestäni kyllä osasyyn tappiosta voi laittaa Voldenin piikkiin. Kyllä liigatasolla maalivahdin pitää joku laukaus torjuakin. Eikä tuota toista maalia voi laittaa kuin Voldenin piikkiin. Jäi jotenkin vähän sellainen "peura ajovaloissa" -fiilis Larsin pelaamisesta. Väittäisin, että Koivistolla olisi peli voitettu, vaikka alkukaudesta en Koivistoonkaan luottanut. Iilahti vaan maaliin tänään, kiitos.

Ja Bluesin olisi pitänyt tuo ottelu voittaa, mutta näin tällä kertaa, kun ei kelpaa. Urama tuntui vinkuvan koko ajan omien hölmöistä jäähyistä - kieltämättä tilastoja katsoen tuntuu kummalta, että toisella on 3 kpl ja toisella 9 kpl kakkosia, mutta ainakin omien lasien läpi Lukolle olisi voinut helposti antaa toiset yhdeksän ennemmin kuin Bluesille neljännen (jos noita ei-kummallekaan-maaliedushässäköitä ei laske mukaan, niissä olisi joku voinut salomonit antaa). Erityisesti Honkaheimon kyynerpää Huhtalan päähän kolmannessa erässä jäi kaivelemaan. Ei tässä tuloksessa kuitenkaan tuomareita voi mistään syyttää - Volden, oman pään löysä pelaaminen virheineen sekä tehottomuus hyökkäyspäässä yhdessä tämän pelin käänsi Lukolle.

Bluesin vähät jäähyt on aiemminkin jäänyt mieleen (olisiko jopa liigan vähiten jäähyjä ottanut joukkue), syytä tähän olen pohtinut. Bluesin pelaajat pitää takakarvatessa mailat hyvin alhaalla, ei siellä monesti anneta tuomarille mahdollisuuttakaan antaa koukku- tai huitomisjäähyä, kun lapa on jäässä, vaikka "perässä roikutaankin". Monet Bluesin jäähyistä onkin kampituksia, joita pystyy antamaan vastustajan kaatuessa ja mailan lavan ollessa lähellä jalkoja. Uskoisin tämän olevan aivan täysin tietoinen pelitapaan kuuluva asia.

Ja olihan se Bluesin neljäs maali potku. Huhtala aivan tasan tarkkaan näki kiekon ja potkaisi sen maaliin. Ihmeellisen kauan videoita siellä katseltiin, täysin käsittämätön ratkaisu täysin käsittämättömän vehtaamisen jälkeen.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Bluesin kaikki maalit olisi ollut estettävissä jos lukolla olisi kamppaileva ja osaava puolustus. Jokainen maali oli ns. räkä maali kolmannella riparillaan kun Rantaset miettivät jo hartwallin valoja.. ja kaikki vielä potkumaaleja..

Lukko sitten näyttikinä vähän maalintekemisen mallia. Pesosen 2-2 maaliakin on treenattu koko viikko, kuten myös Bomersbackin pakin jalkojen kautta syöttöä Jasun 7000 maaliin... Tukosen ja Beechin maalit olivat taidonnäytteitä.

Noronen piti lukkoa välillä yksin pystyssä ja toi vähän väriäkin taklaamalla kulmassa. You gotta love him!! Olin jo ihan varma että kolmannessä erässä lukon vieraspelisaldon tietäen me ei enää nousta mutta olin unohtanut että meillähän on nyt liigan parhaimmistoon kuuluva hyökkäyskenttä Melin-Lindgren-Tukonen sekä Beechin ja Jasunkin kentät olivat muutosten jälkeen todella vaarallisia!!
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Nykyisinhän potkuliikkeessä luistimen pitää irrota jäästä, jotta maali hylätään.
Lähdettä tälle?

Jääkiekon sääntökirjasta löytyy maalin hylkäyksistä tällainen kohta:

Maalia ei hyväksytä
1. jos hyökkäävän joukkueen pelaaja tarkoituksellisesti potkaisee, heittää tai lyö kädellä kiekkoa tai ohjaa kiekon millään muulla tavoin kuin mailallaan maaliin, vaikka kiekko edelleen osuisikin johonkin toiseen pelaajaan, maalivahtiin tai tuomariin,

Luistimen irtoamisesta ei puhuta mitään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös