Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 372 293
  • 66 946
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Nyt on Canal plussa hankittu. Viimeinen niitti oli sunnuntai-ilta ilman La Liga -matsia ja Virkkusen hienoa äänityöskentelyä. "Vain Espanjassa..."

Voi perse, onko ne La Ligankin vieny Canalille. Urheilukanava pilalla. Kiinnitin kesällä jo huomiota todella heikkoon ohjelmatarjontaan ja uusintojen karmeaan määrään. Tuskin tarvitaan kummoista kristallipalloa, että voi sanoa kanavan toiminnan loppuvan muutaman vuoden sisällä.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kiinnitin kesällä jo huomiota todella heikkoon ohjelmatarjontaan ja uusintojen karmeaan määrään. Tuskin tarvitaan kummoista kristallipalloa, että voi sanoa kanavan toiminnan loppuvan muutaman vuoden sisällä.

Urheilukanavanko? Vastahan se sai jääkiekon SM-Liigan kuukausittaisen ottelun Neloselta. Ei vaikuta minusta kuolevan kanavan toiminnalta.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
No oluthan on aina hyvää mutta miksi jumalan ihmeessä et laittanut Yazytulosta tänne meidän ihailtavaksi?

Olisko ollut jotain 220+?

Täysin mutu, vaikea sanoa.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Urheilukanavanko? Vastahan se sai jääkiekon SM-Liigan kuukausittaisen ottelun Neloselta...

On niitä tekohengityksiä annettu kanaville ennenkin, eikä oikeus yhden SM-Liiga -ottelun näyttämiseen kerran kuussa edes kuulosta kovin kaksiselta tekohengitykseltä.

En sitten tiedä, oliko viestisi sarkasmia.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Ei perkele kun olisi ehkä muutto tiedossa lähikuukausina tai ainakin yritys on kova. Mutta itse ongelma on siinä että haluan canal+ paketin kotiini ennen sm-liigan alkua, mutta ei näistä kaapeli- ja antennitalouksista ota selvää ja jos kohta muutan niin eiköhän uudessa taloyhtiössä ole eri systeemit kuin nykyisessä. Joku yritys myy vain antenni- ja satelliittitalouksille ja joku toinen vain kaapelille. Sitten kun tilaan valitsemani systeemin niin se on noin 90% varmuudella väärä ja missaan liigan alun ja hyviä jalkapallo-otteluita yms. huhhuh.

Sanoivat että jos liv-kanava näkyy niin oot kaapelin puolella. Tiedä sitten pitääkö tuokaan paikkaansa.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Liv näkyy antenniverkossa vain aamupäivisin klo 10-14, joten jos se nyt näkyy, niin olet kaapelin puolella.

Ilmeisesti olen kaapelin puolella, soitin äsken dna:n asiakaspalveluun ja kysyin urho tv:n saatavuutta canal + pakettiin. Ilmeisesti siellä neuvotellaan vielä joulunpyhinäkin kun eivät saa minkäänlaista ratkaisua aikaiseksi. Ja liigakin alkaa kohta. Pistää vituttamaan. Nyt tämä viesti kelpaisi niin vitutus-, ihmettely- kuin urho tv-ketjuun. Laitoinpa nyt kuitenkin tänne.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tänään aloitti kaapeliverkossa Viasat Hockey -kanava. Parhaillaan siellä pyörii uusinta vuoden 2003 MM-kisojen puolivälieräottelusta Suomi-Ruotsi. Hiljaiseksi vetää vieläkin, kun tuota katslee...
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tuli sitten urakoitua tänään jo erään uuden omakotitalon kattotuolit paikoilleen. Neljä meitä oli ja keikka kesti pari tuntia. Nyt uuteen paikalliseen kiinalaiseen hakemaan lounas boxiin ja kotiin mussuttamaan.

Oliks tää päivä sit tässä...
 

ditrim

Jäsen
On perseestä kun silmät on sumeana vielä 1,5 tuntia heräämisen jälkeenkin. Ei ole helppoa lukea, kirjoittaa tai edes katsoa televisiota. Lisäksi onnistuin vahingoittamaan sitä kielen alla olevaa lärpäkettä kun pesin hampaat. Olo on siis keskinkertaisen ormi. Viinaakin tekisi mieli juoda, mutta ajattelin pitää tämän viikon arkipäivinä kovempaa kuria, kun en tahdo olla koko ajan joko kännissä, krapulassa tai väsynyt. Ja pitäisi huomenna tehdä jotain opinnäytetyön eteen. Mennä kirjastoon tai jotain.

Voicen heräämössä on nyt vieraana Salkkareiden se uusi Tung Bung. 27-vuotias jätkä aikoo näytellä 18-vuotiasta. Kyllähän tuo todella nuorelta näyttää ikäisekseen.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Äädänä! Kaikista kesän tenteistä hylsy. 0/15 op.

Missä Kela?
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
On perseestä kun silmät on sumeana vielä 1,5 tuntia heräämisen jälkeenkin. Ei ole helppoa lukea, kirjoittaa tai edes katsoa televisiota.

Kokeiles tässä jonain aamuna pitää kylmiä kurkkusiivuja silmien päällä (silmät kiinni, tietty) kymmenisen minuuttia. Uudet siivut tilalle edellisten lämmettyä. Melko homoa, mutta toimii.
 

d2uce

Jäsen
Kokeiles tässä jonain aamuna pitää kylmiä kurkkusiivuja silmien päällä (silmät kiinni, tietty) kymmenisen minuuttia. Uudet siivut tilalle edellisten lämmettyä. Melko homoa, mutta toimii.

Jos tätä täytyy toistaa 1,5 tuntia, niin melko turha vinkki.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aamulla töihin ajaessani radiosta kantautui korviin outo mainos. Se meni suunnilleen niin, että Mikko Kivinen (tässä vaiheessa ei vielä kellot soineet, koska Kivinen on joka toisessa mainoksessa muutenkin) kysyi joltain toiselta tyypiltä, että mikä on Helsingin kaunein rakennus. Hän vastasi siihen pitkästi perustelemalla, että Tuomiokirkko. Kivisen oma mielipide oli, että betoniporsaat, jos niitä rakennuksiksi voi kutsua. Ja sitten jotain juttua väreistä.

Mielestäni suunnilleen typerin "vitsi" ikinä. Mainos paljastui Jokereiden mainokseksi. Joo, betoniporsaat on joskus punakeltaisia, mutta jäin miettimään että joko:

a) En ymmärrä itävantaalaista huumoria
b) En ymmärrä itävantaalaisia kauneusihanteita
c) Itävantaalainen huumori on perseestä
d) Itävantaalaiset kauneusihanteet on perseestä
e) Kaikki edellämainitut pitävät paikkansa
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Beukkulyseossa.

Mikä on beukkulyseo. Oulussa tuulee ja sataa. Onneksi on The Beatles Rockbänd. Enkä mene tänään suuriin opiskelijajuhliin (Vulcanalia 090909) vaikka siellä olisi vaikka kuinka monta Moses Hazya. Viime syksyn rakkauteni jäljet vihlovat vieläkin rintaa.
 
Vai on pakko kirjottaa tähän ketjuu. minä en ainakaan kirjoita tähän ketjuun mitään, en edes vaikka jos olis jotain asiaa, vaikka ei mulla koskaan mitään asiaa ole mutta kuitenkin.
Tästä huolimatta jätän kirjottamiset jollekkin muulle jotta en vie teidän aikaannne ja kirjoittele turhuuksia ketjuun johon kaikkien on muka pakko kirjoittaa.
Mikä ihmeen pakko kysyn minä onko ihmisellä joku luontainen pakko kirjoittaa jokapirun paikkaan vaikka siinä sanotaan että "tähän on pakko kirjoittaa" ja sitten kun ei ole pakko niin kukaan ei tee mitään eikä kirjoita mitään ja siitä ei sitten voi mistään lukea kun ei ollut pakko tehdä mitään.
Olisihan se omanlaisensa lööppi tuo tuommoinen "Miehen ei ollut pakko tehdä mitään, mutta teki kuitenkin"... Mullistavaa sanon minä, journalismin uusi aikakausi voitasiin perustaa sille ettei ole pakko jos olisi pakko.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Hieno ja aurinkoinen syysilma ulkona ja maleksin koneella vissypullo toisessa kädessä. Perkele, aivastin...
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Aina silloin tällöin joo ja toisinaan saatana. Alkaa vallan mietityttämään. Tarkemmin ei jaksa avautua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös